Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin lunaazulcum alıntı yapamaıyorum bi sorun var nedense şuan..ama abartmıyorum canım seçil in bmi si 22.0 gerçekten benden düşük..beni de aranıza almanızda bi sakınca yok diye belirttim sadece..hem o da beni istiyordu zemuszemusolumunekankayizsmile:lepi:Şenizalkisalkisalkis

BMİ in yüksek olabilir ama öyle tombişde değilsin o yüzden öyle dedim.

Evet yaşasın az kalorili günler bir kaç gündür böyleyim canım benim....

Yarın işe ne yemek götürsem diye düşünüyorum....

of yaaaa diyet yemeklerini öğrenmem lazım :kahve:

slm seksi hatunlar :) su ice ice ice ice bi hal oldum son 300ml kaldi onuda icsem 2,5 litreyi tamamlamis olucam.
öggg

sağol canımmm çarşamba bol bol yeşil çay içeriz birlikte..ohhhh açlığımızı da bastırır..sen de tartılırsın merakımız gider:lepi:

Evet canım bol bol içeriz çayımızı....

Tartılmaya gelince gerçekten merak ediyorum verdim mi diye

Şimdi marmelat yapmaya gidiyorum birazdan gelirim yine

Öpüyorum tüm tombişlerimi opuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

Bu benim bahsettiğim içinde elma, karanfil, tane karabiber, tarçın ve 1 tane limon olan karışım dünden beri içiyorum bakalım ne olacak ....

Bende de yeni bir sorun çıktı...( karışımı içmeden önce başladı )

Rejime başlarken hiç kendimi aç hissetmiyordum gece falan aklıma açlık gelmiyordu ama 2-3 gündür sürekli kendimi aç gibi hissediyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum....

Ve sürekli sigara ve su içiyorum bastırmak için... mafoldumben

aynen canim bende sigara su ve kahve :oklava:

selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.

ahhh canım yaaa sanki duydun beni okuduysan nescafe içiyorum yazdım biraz önce hala bitmedi bitanem..ayy ne güzel olur şöyle karşılıklı içsek dimi :içelim: Türkiye ye gelince memleket neresi bari denizli ye yakın bi yer olsa da gelsen karşılıklı içsekopuyorumnanaktan seni çoook özlemiştim..kolay gelsin tatlım

ayy kızlaaarrr bugün bana bişi oldu izin günümdü malum en yakın iki dostum bana geldi gelceklerini de sabah onda haber verdiler e ben zaten yeni uyanmıştım kalktım hazırlık yaptım kısır pasta vs... :hulya: yemek falan yedik (tabi ben sadece bi yağsız gözleme yedim) düşünün kahvaltı ara öğün falan hiçbişi yok kahvelerimizi içerken arkadaşım hadi evi değşştirelim şöle yapalım bööle yapalım falan ben de aa olabilir aslında tamm yaparım ben diyordum kiii benim hiperaktif dostum kalk kalk deyip ikimizi de işe sürükledi kaydirigubbakcemile evin tüm odalarını temizlemek ve şekillerini değiştirmek zorunda kalktık her yerimiz ter içinde kaldı sonra oturduk muhabbet falan akşam yemeği de yemediler geç kalırız diye... bugün bir bardak çay iki bardak nescafe (tatlandırıcı ile) ve bir adet yağsız gözleme yedim bütün evin eşyalarını değiştirip taşıyıp temizledim vee açlık duymuyorum hiç herhalde yorgunluktan ayy günü bu kadar az kaloriyle kapattığım hiç olmamıştı her yerim ağrıyor ama mutluyuummmmm dayanamaım tartıldım saf gibi, dünküyle aynı amma bu demekti kiiiiii yarın en az beş yüz gram vermiş olacağım çünkü akşam tartıldığımda sabah beş yüzle yedi yüz gram arası fark olmuş oluyor ayy çok mutluyum ben mikemmel dostlarım benüüümm:))

Ayy arkadaşım çok imrendim sana valla, aksine bugün saat başı aç hissettim kendimi ve de hep dolabın başında buldum kendimi bilmiyorumkismile

Benim ablamda da var insülin direnci,kendisi 86 doğumlu ve 113 kilo mafoldumben Ablamın şeker hastası olduğunu duyan akrabamızın yorumu da şu oldu " şeker hastası olduğuna göre zayıflatanından bari olsaydı" sempatiksalakcinni ne desem bilemedim tabi cevap olarak kaydirigubbakcemile3 Neden unutuyorsun yavruum,senin şekerini kontrol etmeden kilo vermen mümkün olmaz ki elbet.. Kilo vermeni sağlayacaksa unutulur mu hiç o ilaçlar aklinialirimsmile

cok gecmis olsun bademcim allah sifasini versin.malesef benimde saglik problemlerim var ama fazla bahsetmek istemiyorum allah herkesin yardimcisi olsun.

slm günaydın arkadaşlar olmaz kesinlikle olmaz kafadan yapılan bilnçsiz diyetler kısa bir süre sonra ters tepki yapar çok daha hızlı çok daha saqlıklı ve hiçbirşekilde zorlanmadan en qüzel yanıda hiç aç kalmadan dilediqiniz kadar hemde dilediqiniz saatte gecede dahil yemek yiyerek kontrollü kilo vermek varken neden bu şekilde kendinizi zorluyorsunuzki..herkes bana şu anki boyunu ve kilosunu yazsın 15 gün dediklerimi yapın kilo veremezseniz karışmıcam size söz veriyorum gözlerinize ve vücudunuza inanamıcaklsınız haydi kızlar elele verelim ve bu kilolardan en kısa zamanda kurtulalım bizim topiqin başkanı bu diyetle 4 ayda 26 kilo vermiş hemde asla aç kalmadan sayısız arkadaşımızla bu yolda ilerliyoruz ve hızla ERİYORUZ kızlarrr...

slm canim boy 167 kilo 96 yaz formulu 15 degil 25 gun yapim tek etkisi olsun dayerimseniben

ahhh canım yaaa sanki duydun beni okuduysan nescafe içiyorum yazdım biraz önce hala bitmedi bitanem..ayy ne güzel olur şöyle karşılıklı içsek dimi :içelim: Türkiye ye gelince memleket neresi bari denizli ye yakın bi yer olsa da gelsen karşılıklı içsekopuyorumnanaktan seni çoook özlemiştim..kolay gelsin tatlım

canim cok uzak orasi bize kirsehirliyim ben.ama yolum duserse oralara mutlaka ugramak gorusmek isterim

Back
X