canim cok uzak orasi bize kirsehirliyim ben.ama yolum duserse oralara mutlaka ugramak gorusmek isterim
inşallah canım beklerim çok da iyi olur..opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok uzak orasi bize kirsehirliyim ben.ama yolum duserse oralara mutlaka ugramak gorusmek isterim
cok daha iyim canim ya son 2-3 senedir baya kotu gunler gecildim ama cok sukur ayaktayim neyse baska seyler konusalim.
ozledimisim kiz hemen iki gunde.
inşallah canım beklerim çok da iyi olur..opuyorumnanaktan
iki gün pek de kısa değil canım çoook özledimmm ben yazdım neredesin diye duymuş gibi geldin hemennn zemuszemus:1hug:
kismet olurmu olur insallah canim inan doyulmuyor ama cok yorgunum sabah 8 de boyaci gelecek yatsam iyi olur.kocamaaaaaaaan opuyorum iyi geceleropuyorumnanaktan
Ayy arkadaşım çok imrendim sana valla, aksine bugün saat başı aç hissettim kendimi ve de hep dolabın başında buldum kendimi bilmiyorumkismile
Aman amann kız 2,5 lt suda ööğğ denir mi,seve seve sevgiyle iç suyu:asigim: lülülülülülüslm seksi hatunlar :) su ice ice ice ice bi hal oldum son 300ml kaldi onuda icsem 2,5 litreyi tamamlamis olucam.
öggg
selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.
Senin adına sevindim arkadaşım zemuszemus
Bende bugün 800 kalori falan aldım cokacimcoook
ama henüz spor yapmadım -tatlicadiarzu-
badem sen de hoşgeldin canımm..düğün nasıldı?zemuszemus:dance:
pist çok kalabalıktı o kargaşa ve sıcakta bir disco,bir roman,bir ankara havasımlo ak üzere 3 parça dayanabildik hihoyyyt hhee ikram edilen pastadan da nohut kadar bir lokma aldım İKRAMA İCABET BABINDAN DEĞİLSE BİLEN BİLİR YEMEZDİMlmaz:
yok canım çok abartı birşey de yememişsin zaten..afiyet olsun pişman da olma canım
Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay
[Oglen]
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay
[Aksam]
- 1 kase pilav
- 1 kase corba
- 1 yesil cay
- Simdiye kadar 4L su
- Aksam yemeginden sonra 5 miles fat burn yaptim kaydirigubbakcemile2
- 3-4 yesil cay daha icmissimdir herhalde
klava:
klava:
lmaz:
bu arada senin boyun kaç kii
ayy kızlaaarrr bugün bana bişi oldu izin günümdü malum en yakın iki dostum bana geldi gelceklerini de sabah onda haber verdiler e ben zaten yeni uyanmıştım kalktım hazırlık yaptım kısır pasta vs... :hulya: yemek falan yedik (tabi ben sadece bi yağsız gözleme yedim) düşünün kahvaltı ara öğün falan hiçbişi yok kahvelerimizi içerken arkadaşım hadi evi değşştirelim şöle yapalım bööle yapalım falan ben de aa olabilir aslında tamm yaparım ben diyordum kiii benim hiperaktif dostum kalk kalk deyip ikimizi de işe sürükledi kaydirigubbakcemile evin tüm odalarını temizlemek ve şekillerini değiştirmek zorunda kalktık her yerimiz ter içinde kaldı sonra oturduk muhabbet falan akşam yemeği de yemediler geç kalırız diye... bugün bir bardak çay iki bardak nescafe (tatlandırıcı ile) ve bir adet yağsız gözleme yedim bütün evin eşyalarını değiştirip taşıyıp temizledim vee açlık duymuyorum hiç herhalde yorgunluktan ayy günü bu kadar az kaloriyle kapattığım hiç olmamıştı her yerim ağrıyor ama mutluyuummmmm dayanamaım tartıldım saf gibi, dünküyle aynı amma bu demekti kiiiiii yarın en az beş yüz gram vermiş olacağım çünkü akşam tartıldığımda sabah beş yüzle yedi yüz gram arası fark olmuş oluyor ayy çok mutluyum ben mikemmel dostlarım benüüümm:))
Anammmmm delikafadulden yenacım senin bebekin mi var sempatiksalakcinni ay ben çocukların büyüktür sanıyordum ya da yoktur diyordum :1shok: ayyy nasıl bir duygu anne olmak ya bilmiyorumkismile Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :Saruboceq: ben çok seviyorum bebekleri :asigim: Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallllaaahhh :Saruboceq:
selam kizlar nasilsiniz.ben ozledim hepinizi!malesef bi kac gun boyle az yada hic giremicem evle ugrasiyoz boya badana falan.cok yorgunum yinede 5 dak ugrayim dedim.blackandwhitecim canim senin nescafen gibisi yok 1 tane yapsanda icsek karsilikli.
Yine ben geldim...:))
zeynebimde burdaymış..Nasılsın fedakar hatun.??
Nefis bir film izledim tadı damağımda kaldı...:))