Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize günaydın kızlar. berat kandiliniz de mübarek olsun. bütün dualarınız kabul olsun inşallah. bu hafta sonu tatile gidiyorum. umarım gözümü açıp kapadığımda cuma olur. hepinizi çook öpüyorum. işler beni bekler öğleden sonra görüşmek dileğiyle kaçıyorum..opuyorumnanaktan

günaydınlar kandiliniz mübarek olsun

yena canım gözünaydoın bezden kurtulmuşsun darısı bize bir haftadır nazda altını bağlatmıyor çok ağlıyor bağlarken nedense...bizimde uyku sorunlarımız hala devam ediyor uykuya dalamıyor saatlerce ayağımda sallıyorum terden mahvoluyorum uyumayacağım diyor bende bağırıyorum sonrada oturup ağlıyorum neden bağırdım diye onu bulana kadar neler çektin diye kızıyorum kendime ..
yena canım ben genelde öğle ve akşam yemeklerinde evde ne piştyse yiyorum pek tercih etmiyorum karpuz peynir ekmek tabii sen yiyebilirsin yinede birbirimizi uyaralım dediğin gibi yedikerimizi yazalım buraya hergün ama benim misafirlerim cumaya kadar buradalar zannetmiyorum çok dikkat edeceğimi ama yinede tutmaya çalışacağım evet hafta sonu yediğim su börekleri baklavalar ve dün yediğim nutelladan sonra +2 olmuşum kızım uyandı

gunaydin kizlar.hepinizin berat kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz tovbelerimiz kabul olsun insallah.

yenacim okur okumaz dua ettim komsun icin allahim acil sifalar versin yuvasina evladina bagislasin insallah.

canlar ben geldim kimseler yok suan bizim evin ara boyaniyor kokudan olcem.neyse ilk firsatta yine burdayim insallah.hepinizi opuyorum.

hepinize günaydınlarrrr yeni bir haftadabol bol kilo vermemiz dileğiylee

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar hayırlı kandillerr

hepinize günaydınlarrrr yeni bir haftadabol bol kilo vermemiz dileğiylee

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar hayırlı kandillerr

İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:

Bu arada Kandiliniz mübarek olsun, hepinizi seviyorum, bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum ama bildiğiniz gibi sorunlarımız var bu konuda, bana da duacı olun kızlar lütfen senağlama

selam kızlar hepinizi cok özledim :1hug: apar topar tatile gittik ama bana yaramadı.zaten regliydim denize havuza giremedim açık büfeden bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum.bugun sabah döndük tartı hala 94ü gösteriyo senağlama ama ben 92.5 tum

kızlar dün bir arkadaşım MAURES diye bir yağ yakıcı tablet kullandığını ve hiç açlık,halsizlik hissetmeden kilo verdiğini,canının hiç bir şey yemek istemedğini falan anlattı bir övdü bir övdü ki görmeniz lazım..sen de dene falan dedi ama benim bünyem öyle her şeyi kaldırmıyor ben doğal yollardan kilo vermeyi denemek istiyorum evet uzun süredir diyette olmama rağmen kilo veremiyorum ama biraz daha sabretmeyi düşünüyorum dedim..kendisi de öyle bilinçsiz biri değil hemşire aslında..bu tablet hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?? :uhm: hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:opuyorumnanaktan

Ahahahah sendemi... Kıkır duck olmasın...:)))
N'evet bildin,kıkırduck :))

Yok... :kedi:
Heyyt kocum benim beaaaa, yap yap hihoyyyt
Ne güzel sporunu yapıyorsun,ara öğün de yap kendine..Meyve bari ye birer porsiyon yerimseniben

selam kızlar hepinizi cok özledim :1hug: apar topar tatile gittik ama bana yaramadı.zaten regliydim denize havuza giremedim açık büfeden bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum.bugun sabah döndük tartı hala 94ü gösteriyo senağlama ama ben 92.5 tum
Tatilde kaçamak mümkündür her diyet insanının başına gelir..Temennim o ki bu hafta içi spor ve uygun diyetle telafi edersin hemencecik..:lepi:

kızlar dün bir arkadaşım MAURES diye bir yağ yakıcı tablet kullandığını ve hiç açlık,halsizlik hissetmeden kilo verdiğini,canının hiç bir şey yemek istemedğini falan anlattı bir övdü bir övdü ki görmeniz lazım..sen de dene falan dedi ama benim bünyem öyle her şeyi kaldırmıyor ben doğal yollardan kilo vermeyi denemek istiyorum evet uzun süredir diyette olmama rağmen kilo veremiyorum ama biraz daha sabretmeyi düşünüyorum dedim..kendisi de öyle bilinçsiz biri değil hemşire aslında..bu tablet hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?? :uhm: hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:opuyorumnanaktan

Şahsen hiçbir zayıflama hapını önermiyorum..Sen diyetine ve sporuna dikkat et hepsi gideceksositososito Bir zayıflama hikayesinde okumuştum sanırım..Kadın zayıflama kampı,mide kelepçesi ve binbir çeşit ilaç kullanmış evet kilo vermiş;ama 3-5 ay sonra ccuukk giden kilolar yeniden gelmiş..Mühim olan "zayıflayacağım" diyebilmek demişti..Kilo veremiyorum diye üzülme -biraz zor biliyorum;ama- moralini hep yüksek tut ve zayıflayacağına inan..Asla zayıflayamıyorum,kilo vermem durdu deme:olmaz: Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

ben de şuara düşünmüyorum canım elimden geldiğince direneceğim..az önce de pilatesimi yaptım..oohhhh..şu sıralar kilolar gitmiyor ama ben elimden geleni yaptığım için huzurluyum cumaya ne olacak bakalım

ben de şuara düşünmüyorum canım elimden geldiğince direneceğim..az önce de pilatesimi yaptım..oohhhh..şu sıralar kilolar gitmiyor ama ben elimden geleni yaptığım için huzurluyum cumaya ne olacak bakalım

az kiloda olanlar galiba biraz daha yavas veriyo demi kilolari? ben 3 hafta takili kaldim nerdeyse hic kipirdama olmadi ama sonra gitti ben kazandim sabir isi kilo verme isi valla

Back
X