cnm 8 aylık falandı.ama çok seviyordum belli oldugu üzere.neler oldugunu çok iyi anladığını tahmin ediyorum.sadece kilolar değil onun söylediğine göre.ben çok sıkıyomuşum.ulan o güne kadar hiç mi birşey yoktu da tüm olanlar olduktan sonra sıkmaya başladım dimi.zayıfla dedi ondan sonra evlenelim.ben seni asla bırakmam.gördük.şimdi 35 yaşında dul çocuklu bir kadınla birlikte.kendisi 23 yaşında.beni ona anlatmış.kadınla da yüz göz etti.kadının söylemediği kalmadı.5 para etmez bir insan.tanıyorum kadını.ona bile benim karakterim hakkında laf söyletti v ben ağzımı açamadım.çok şey yaşadım.çok üzüldüm.ama geçti.tek düşündüğüm beni 67 kilolardsa gördüğünde yüzünün hali.hırsımın en büyük sebebi o.kendimden utandım bir ara.nasıl oldu nasıl böyle bir insana güvendim dedim.hayatımın bittiğini düşündüm.ama Allah büyük dedim.başladım spora rejime.çok şükür 2 ay oldu.yaklaşık 6 ay daha var.
canim benim insallah dusundugum sey olmamistir diyordum ama olmus galiba.canin sagolsun.yat kalk sukret ki boyle karaktersiz adi bir yaratiktan kurtuldun diye.keske elimden biseyler gelsede yapabilsem senin icin.