Tamamdır kaydirigubbakcemile5
oh be cok sagol allah razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır kaydirigubbakcemile5
oh be cok sagol allah razi olsun
kizlar benden size iyi geceler yatmicam ama kocis gececekmis basina pcnin oyuzden iyi geceler
amaaaaaaan ne fene çıktın kız sen kaydirigubbakcemile3
Hiphop dansi...
Hem yaptiriyo hem ogretiyo super bisi. Sahsen cok severim, eskiden arkadaslarla yapardik. En cok karin kaslarini calistiriyo, ama mekik cekmek fln yok sadece dans. Ama varya cok ama cok yorucu. Allahtan ki 30dk 1 saat olsa ne olurdu bilmiyorumkismile
Kucukken bana "Mehmet" derlerdi Mehtap ismime benziyo ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kizlar benden size iyi geceler yatmicam ama kocis gececekmis basina pcnin oyuzden iyi geceler
Tombişim internetten mi indirdin,öyleyse linki mesajla atabilür müsün?? CADIARZU Ben bir sitede buldum;ama güvenemedim malum kafamçokkarıştı
kızlar ben de yatıyorum artık iyi geceler sabah görüşürüz kilo bildirimlerinde hepimiz için güzel bir gün olur inşallah yarın opuyorumnanaktan
tombisiim link varsa bana da mesajla atar mısın tatlım?? merak ettim
Teşekkür ederim canımmmm....
Devama gelecekkkk bekleyin anacımmmm zemuszemushihoyyyt:lepi:
Tabiki sizlerin desteği ile kaydirigubbakcemile5
Ayrıca tombulkelebeğim çok güzel bir yüzün var oyumu verdim canımmmm![]()
Tmmdir ozelden atiyorum simdi. Yalniz ben indirmedim direk youtube'tan yapiyorum. Iki linki gonderim yerimseniben