Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiphop dansi...
Hem yaptiriyo hem ogretiyo super bisi. Sahsen cok severim, eskiden arkadaslarla yapardik. En cok karin kaslarini calistiriyo, ama mekik cekmek fln yok sadece dans. Ama varya cok ama cok yorucu. Allahtan ki 30dk 1 saat olsa ne olurdu bilmiyorumkismile

Tombişim internetten mi indirdin,öyleyse linki mesajla atabilür müsün?? CADIARZU Ben bir sitede buldum;ama güvenemedim malum kafamçokkarıştı

kızlar ben de yatıyorum artık iyi geceler sabah görüşürüz kilo bildirimlerinde hepimiz için güzel bir gün olur inşallah yarın opuyorumnanaktan

Eveeeeeeetttttttttttttttttt GÜNAYDINLARR!!!!! Tartıldım geçen cuma 87 olan kilom gün itibarıyla 84.9 bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile2Spora gelince de dünkü uzun çabalarım sonucunda 550 dk oldu bu haftalık spor dakikam..

Bu hafta rejimde olmadığım için bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum şimdi farkettim...

en son kilo bildiriminde 120.8di bugün 121.9 :kedi: :gitme:

Ama başladım yine haftaya çok güzel olacak herşey kaydirigubbakcemile5

Carnivalem içtim elmalı kayısılı suyu elmanın kabukları çok sert geldi bana ya boğazımdan zor geçti. Ama umarım çarçabuk işe yarar aklinialirimsmile

Yarım litre suyumu içtim bile. Kondisyon bisikletimde 20 dakikayı tamamladım 150 tane twister dönüşü tamamdır :lepi: leslie hatunu açmak için açtım PC yi şimdi 25 dakikada ona dayanabilirsem sevinicem laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bademcim burdamısın şekerim tombisimin dediği linki bana atabilirmisin ??? şu dans ederek zayıflatanı.

Back
X