haftaya ablaniz bomba gibi donecek insallah kendime hergun sporuda sartlandircam bakalim aklinialirimsmile
Hadi goreyim seni citir hatunnnn :lepi:
Durmakkk yokk yola devammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya ablaniz bomba gibi donecek insallah kendime hergun sporuda sartlandircam bakalim aklinialirimsmile
Türkiyede zaten canım ama Erzurumda değil işi gereği Manisada yaşıyor :sinifsinif:
Çok uzun olmadı 2 ayı geçti biraz daha cicim aylarındayız opuyorumnanaktan![]()
Hadi goreyim seni citir hatunnnn :lepi:
Durmakkk yokk yola devammm![]()
fransanin neresindesin sen fistik parise yakinmi?parise gitmeyi cok isterdim valla
badem hiphopcu olup gelecek galiba cok sevdi.
Cokk yakin hemde, Paris'e 20km uzaklikta yasiyorum.
Valla cnm gezilecek cok guzel yerler var, ama yasamak baska tabeeeeeee...
Su 3yil cabuk gecsede Turkiye'me donsemmm turkbayragi
Sevmemek mumkunmuuuuuu zemuszemus
Hic uzulme cnm ya, beterin beteri vardir :gitme:
welcome back badem kiz
fransadami dogdun buyudun?neden trye donmek istiyorsun?
Googleye kilotakibi yaz ,o siteye üye ol çok faydalı bir site canım..Menemen en pratik yemek olarak geldi bana şu dakikada..Ben tost yedim ayranla beraber 400 kalori gibi bişi onu da yapabilirsinİnşallah bademcim bişey sorucam bu kalori hesaplama sitesi olarak hangisini kullanıyorsunuz ve de evde yemek yok bana hafif pratik bir yiyecek ne önerirsiniz?cokacimcoook
Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktanTürkiyede zaten canım ama Erzurumda değil işi gereği Manisada yaşıyor :sinifsinif:
Çok uzun olmadı 2 ayı geçti biraz daha cicim aylarındayız opuyorumnanaktan![]()
Eveeet spora şartla kendini zira spor şart..haftaya ablaniz bomba gibi donecek insallah kendime hergun sporuda sartlandircam bakalim aklinialirimsmile
Hic uzulme cnm ya, beterin beteri vardir :gitme:
Parise gitmeyi kim istemez ki sempatiksalakcinnifransanin neresindesin sen fistik parise yakinmi?parise gitmeyi cok isterdim valla
Çok sevdim aslında;ama onlar gibi yapamadıkça sinir oldum;ama suç bende alışmadık şeyde don durmaz neme hiphop benm :umursamaz:badem hiphopcu olup gelecek galiba cok sevdi.
Biliyorum tatlım senin sevgilin istanbuldaydı galiba Meruse seninle karıştırdı beni a.s
Allah kavuştursun sizi de üzme kendini insan sevdikten sonra mesafelerin önemi yok tabi herkes ister yanında olsun elini tutsun ama olmayınca olmuyor sıkma kendini :1hug:
Here ı am merusecan kaydirigubbakcemile5 Yarım saattir hip hop tepiniyorum :jeyyar: Ama anladım ki hiphop bana acuk zor gelecek olsa bir horon,kolbastı havası :teytey: Hem daha fazla kalori hem bilindik sözler hareketler..Bu hiphop olayını çok çok boşsam yaparım artık