Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi ya gecmis olsun kilo vermen iyi ama sakin saglimizdan olmayalim.bende tam tersine son iki senede cok kilo aldim benimki malesef yakini degildi depresyona girdim hatta kafayi siyirmama cok az kalmisti tamamen kurtulmus degilim ama sukur halime ayaktayim yine yasamaya calisiyorum

Yaşamaya çalışıyorum ne demek meruseCAN,fıkır fıkır yaşıyorsun işte :dance: Çok geçmiş olsun ki zaten geçmiş gördüğüm kadarıyla moralini hep yüksek tut ki -Allah saklasın- nüksetmesin rahatsızlığın:teselli:

hadi ya gecmis olsun kilo vermen iyi ama sakin saglimizdan olmayalim.bende tam tersine son iki senede cok kilo aldim benimki malesef yakini degildi depresyona girdim hatta kafayi siyirmama cok az kalmisti tamamen kurtulmus degilim ama sukur halime ayaktayim yine yasamaya calisiyorum

Saol cnm benim, sanada gecmis olsun. :teselli:
Bir daha bu tur seyler yasamayiz insallahhh... :Saruboceq:
Kendine cok dikkat et emüüüüü, herzaman pozitif dusunmeye calis dadlumm, hayat herseye ragmen guzel... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne güzel işte çok sevindim..evet sorun kendi hislerimiz, düşüncelerimiz hep..her giydiğimiz yakışsın istiyoruz en önemlisi..zaten kilo da sağlıksız bir yaşam demek oluyor zamanla..biz kilolardan kurtuldukça daha sağlıklı bir yaşama gidiyoruz aslında..midemiz daha az yoruluyor, kalori yakalım diye başladığımız spor bizim sağlıklı hayattaki vazgeçilmezimiz zaten..hele ki kilo vermek istemesek bukadar su tüketmezdik ki suyun faydaları saymakla bitmez ki..cildi yenilemesi,kalp krizini önlemesi,tansiyonu ayarlaması....

haklisin guzelim pes etmicez insallah esim benim nekadar rahatsizlik gecirdigimi bildigi icn oda benimle yiprandi bi bakimda o yuzden korkuyor.ben artik boyle olmak istemiyorum gercekten kurtulmak istiyorum kilolardan sanki insanlar sana daha cok saygi gosteriyor zayif olunca daha farkli bakiyorlar insanin yureginin guzeligini goren cok az bu acimasiz dunyada!

Bademcim 1 dakika dedim 34 dakika sürdü kusura bakma :kedi:

Ben şimdi sert kayısıdan bulmaya gidicem nerde bulursam artık oraya kadar yürüyeceğim sositososito

Şimdilik gittim görüşeriz :jeyyar:

Mühim değil kelebekim,ben bu alemlerdeyim daha yerimseniben Görüşürükk!! Serap Erener ne güzel almışmış şarkıyı işte,Aşk-ı Memnu açığa çıkardı kadını kaydirigubbakcemile3 Değilse kim bileceeedi :1ninca:

nihalin kına müziğiyle bir daha oynadım :D eğlenceli oluyor.

Dışarı şimdilik çıkamıyorum damacana söyledim 2 saat oldu hala su getirecekler 2 lt içtim daha 1 lt daha içmem lazım

sorma sende bana bagimlilik yaptin sen olmasan gozlerim hep seni ariyor.kilolarin tek iyi tarafida bu oldu seninle sizlerle tanismak allah muhabbetimizi artirsin :1hug:a.s.:asigim:

aminn canım amin :Saruboceq::Saruboceq: 5 günde 5 kilonun tek yararlı yanı birbirimizi bulduk zemuszemuszemuszemusa.s.:nazar:

Gitmeden Birazda darbuka show yapayım :D :D :D

Keşke hep beraber olsak ya ne oynarız var ya :D

Ohhh ohhh yandannnnnnnnn :teytey:
Koca popomu kaldiramiyorum beaa, neyse bende djlik yaparim artikimm

Eklentiler

• $kopyas305djsmile4ijui3.gif
    $kopyas305djsmile4ijui3.gif
    7,8 KB · Görüntüleme: 26
Ohhh ohhh yandannnnnnnnn :teytey:
Koca popomu kaldiramiyorum beaa, neyse bende djlik yaparim artikimm

Benim popo daha koca bende kalkmıyor diyordum da meğersem ben kaldırmak istemiyormuşum yeni farkettim zemuszemus bir başlasan döktüğün her damla ter ssaana hırs katıyor yerimseniben deneyin 1 gün birşey kaybetmessiniz kilodan başka :lepi:

haklisin guzelim pes etmicez insallah esim benim nekadar rahatsizlik gecirdigimi bildigi icn oda benimle yiprandi bi bakimda o yuzden korkuyor.ben artik boyle olmak istemiyorum gercekten kurtulmak istiyorum kilolardan sanki insanlar sana daha cok saygi gosteriyor zayif olunca daha farkli bakiyorlar insanin yureginin guzeligini goren cok az bu acimasiz dunyada!

evet canım doğru söylüyorsun ben bunu bizzat yaşadım..78 kiloydum sonra 59 kiloya düştüm herkesin iltifatları bakış açısı,hakikaten saygısı..çok can yakıyor gerçekten sevineceğime üzülüyordum

Back
X