Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Citir hatunlar ben simdilik kactim, daha bulasik yikicam, camasir asicammmm ohooo sositososito
Kocaman opuldunuzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

CADIARZU siyahbeyaz kadar değil laelaelaelaelae Biliyoruz biz aklinialirimsmile

bademcanim seninde yerin ayri senide cok seviyorum cok sicaksin cok tatlisin ablan kurban kiz hepinizi cok seviyorum.

siyahbeyazim bir bambaska onunla basladim yola ilk yakinligi sicakligi ondan gordum.

ama valla cooooooooooooooook seviyorum senide!:asigim::asigim:

evet ya neydi o oyle resmen surunduk acliktan tatsiz tuzsus diyet aman bidaha yapmam ben onu.allahtan sen var sonuc olarak degdi!:1hug:kaydirigubbakcemile5

ayyy ben de o diyeti yaptığıma çok pişmanım cidden süründük tatlım yaa bir daha mı öyle tek düze diyet yapmak aman bizden uzak dursun :Saruboceq: ayyy dünya varmış dedim bitince zemuszemus

bademcanim seninde yerin ayri senide cok seviyorum cok sicaksin cok tatlisin ablan kurban kiz hepinizi cok seviyorum.

siyahbeyazim bir bambaska onunla basladim yola ilk yakinligi sicakligi ondan gordum.

canımmm merusecimm yaa..bademcim nolur üzme merusemi onun herkesi çok sevebilecek kadar büyük bir yüreği var canım :asigim::1hug:

Kooocaaa bir kase cacık yaptım kendime buzzz gibi yiyorum kızlar imkanınız varsa sizde yapıp yiyin soğuk soğuk çok iyi gidiyor.

ayyy ben de o diyeti yaptığıma çok pişmanım cidden süründük tatlım yaa bir daha mı öyle tek düze diyet yapmak aman bizden uzak dursun :Saruboceq: ayyy dünya varmış dedim bitince zemuszemus

aynen hani soyle 2-3 kilo bari verseydik degerdi de yok yok.biz boyle devam edelim yememize sporumuza sonra nasil kacacak kilolar :içelim:

An itibariyle şımarıyorumm bayanssulusmilebayanssulusmile Ben de seni çok seviyorum yyaaw,hatta şu konuda sevmediğim bir Allah'ın kulu yok..Gün boyu bilgisayar dizimde burayı takip ediom:kahve:

aynen hani soyle 2-3 kilo bari verseydik degerdi de yok yok.biz boyle devam edelim yememize sporumuza sonra nasil kacacak kilolar :içelim:

evet canım hem daha sağlıklı bir şekilde inanıyorum ben de..sen de bu hafta tam gaz lütfen..meruseciğimmmm ben nescafeyi sensiz içmek istemiyorum ama hazırlayacağım şimdi iki kişilik hazırlayım bari :içelim:

Buarada ben Çiğdem bayanssulusmile Duyduk duymadık demeyin,duyanlar duymayanlara duyursun kaydirigubbakcemile3

Back
X