• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar... site yine değişmiş... pek beğenmedim bu halini... geçmişi okudum ve geldim... bayramda tatlı değilde et yeme sınırını azıcık aştım ve hiç spor yapamadım ama bugün başlıyorum sporuma... neyse kilo falan almadım ama cumartesi diyetisyen randevum vardı ve diyetisyen 2 haftalık performansımdan pek memnun olmadı gibi. 2 hafta sonraki diyetisyen randevum var ve kendimi spora vermem lazım... hepinize iyi haftalar...

evet canım sitenin bu yeni halini ben de beğenmedim..kilo almaman süper ben en az 3 kilo aldım maalesef :85: ama tek tesellim taze kilolar çabuk gider inşallah

Merhabalar kızlar

Bu bayramı kazasız belasız atlattım...

Ben şanslıyım çünkü tatlı ile pek aram yoktur...

yerim ama öylesine...

Ama iş ete gelince kendimi durduramam...

Hele birde hazır kavurma varsa elimin altında sürekli yerim ve bu bayramda öyle yaptım...

Ama benim anlamadığım kilo almadım...

Et diyetimi yapsam diye düşünmeye başladım

ama kolestrolüm olduğu için yapamam gibi geliyor...

ayyy canım ne güzel ya bayramı kilo almadan atlatmışsın ben 3 kilo aldım maalesef :59::85: nasıl zor veriyorum ama tatlıya dayanamıyorum işte hooooop alıyorum hemen

bugünki menüm
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacı
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
nohut yemeği,beyaz lahana salatası,yoğurt
ara
armut
akşam
z,yağlı pırasa,salata,yoğurt

su,iksir,yeşilçay,elma çayı,kuşburnu çayı
spor
45 dk bantta yürüyüş

şişmanlığıma acınan değil zerafetime imrenilen olucam :21:

inş.canım hepimizin dileği bu... dün 2 lahmacun yedim çook zamandan sonra millet önünü almış götürüyo iskenderi bizim yediğimiz suç.....ö..z gibi bakıyorlar sinir oldum yaa ben de onlara diktim gözümü anlayana.....

Biri diyetmi dedi =))) yok öyle birşey sağlıklı besleniyoruz sadece. Yenacım katılıyorum herşeyden 1 çatal alsan dünya güllük gülistanlık olur valla... Keşke yapabilsek =))
Zayıflamam lazım ama :D ama işte sadece lazım bir çaba yok öfff her gece yatarken dua ediyorum bizler için ama tık yok. Hayırlısı diyorum ama :D hayırlı mı değil acaba zayıflamam :D kafayı sıyırıcam çok düşünmekten :D

Banucum, merhaba...

Anaannen nasıl..??Bayramın nasıl geçti..??

Birde sen rapordan bahsetmiştin onunla ilgili varmı bir gelişme..??

merhaba canım bayram diet açısından berbat geçti sanki yıllardır talı börek görmemişim sanki saldırdım.İnanki diete başladım ama tartılmadım korktum.Annanem yavaşyavaş iyileşmeye başladı bugünde burnundaki beslenme hortumunu annemin gözü önünde çıkartmış herkes şok tabi ama belkide iyi oldu yiyemez denen kadın annemin yaptığı bebek mamalarını yedi her işde bir hayır vardır dedik.Tek korkumuz az yiyeyip şekeri düşmesin.Bu arada rapor işim halloldu 1 ay sonra vericekler 1 ay sonrada tedavim başlıycak önümde 2 ay var bu zamanda ne kadar verirsem kar ama rejime başladığım halde motive olamıyorum napıcam bilmiyorum o yüzdende çok içim sıkılıyor iyiki sizler varsınızda içimdekileri yazıyorum...Senin bayramın nasıl geçti yazdıklarına göre bayağa yoğundun...

aaaaaaayyy kızlar nolur banada yardım edinn....
2 ay önce doğum yaptım.....
ve su anda tam 90 kiloyum......:(
kızım spor yapmama hiç izin vermio ewde yürüyüş bandıda var ama.......
eşim işten gelince baksın yapiyim diorum o da yorgunum dio....6 ay sonra baslarsın fln dio.......
cok fenalardayım kızlar.....
artık bıktım bu kilolardann....
bende zayıf olmak her istediğimi giymek istiyoum....
bi de eşim dün demez mi biraz daha zarif olmanı istiyoum die....
başımda asagı kaynar sular döküldü!!!!!!
bi de şeydio bn okul zamanında bana sarkan kilolulardan hep kacardım uzak dururdum dio.....
ya ağlamak istiyoum yaaaa....
ama karar werdim utandırıcam kocamı.......
zayıfladığımda da bn ona zayıfla dicem(gerci ufacık bi göbekten baska bişeyi, yok ama...)
bir de şu kilonuzu gösteren cizelgeleri nası yapıyosunuz bnde yapiyim de başliyim artık....
farz oldu...
sizce basarabilirmiyim.???(hiç öylegelmiyor da!!!!)

selam kızlar herkezin kötü geçmiş bayramda diyeti benimkide aynen öle oldu.hatta bir ara 125leri görmüştüm.iki gündür bitki çayları sayesinde sabah 123.5 çıktım yani +1oluyorum.bugün sıkı bir şeklidw başladım hadi hayırlısı yine bu kaçıncı başlayış

Canım ya bende aynı durumdayım ben tartılamıyodum bile eşimin ısrarıyla az evvel tartıldım 111 kilo çıktım.bugün diete başladım ama az evvel evde bulduğum gofretlerden götürdüm offffffff

Banucum, merhaba...

Anaannen nasıl..??Bayramın nasıl geçti..??

Birde sen rapordan bahsetmiştin onunla ilgili varmı bir gelişme..??

merhaba canım bayram diet açısından berbat geçti sanki yıllardır talı börek görmemişim sanki saldırdım.İnanki diete başladım ama tartılmadım korktum.Annanem yavaşyavaş iyileşmeye başladı bugünde burnundaki beslenme hortumunu annemin gözü önünde çıkartmış herkes şok tabi ama belkide iyi oldu yiyemez denen kadın annemin yaptığı bebek mamalarını yedi her işde bir hayır vardır dedik.Tek korkumuz az yiyeyip şekeri düşmesin.Bu arada rapor işim halloldu 1 ay sonra vericekler 1 ay sonrada tedavim başlıycak önümde 2 ay var bu zamanda ne kadar verirsem kar ama rejime başladığım halde motive olamıyorum napıcam bilmiyorum o yüzdende çok içim sıkılıyor iyiki sizler varsınızda içimdekileri yazıyorum...Senin bayramın nasıl geçti yazdıklarına göre bayağa yoğundun...

Canım inşallah iyi sonuç alırsınız...

yoğunluğa gelince her bayram çok yoğun oluruz..Hem benim hemde eşimin ailesi,akrabaları burda..bayram kültürünüde dolu dolu yaşıyoruz hala...:))
Ama bu ziyaretler dolayısıyla ziyafetler benim yıkımım oluyor tabiii...:(

Bende kesin 100 olmuşumdur heralde...

eşim işten gelince baksın yapiyim diorum o da yorgunum dio....6 ay sonra baslarsın fln dio.......
bi de şeydio bn okul zamanında bana sarkan kilolulardan hep kacardım uzak dururdum dio.....
zayıfladığımda da bn ona zayıfla dicem(gerci ufacık bi göbekten baska bişeyi, yok ama...)
bir de şu kilonuzu gösteren cizelgeleri nası yapıyosunuz bnde yapiyim de başliyim artık....
farz oldu...

hoşgeldin aramıza...

İyi akşamlar güzeller.....
Berbat olmuşuz ya hepimiz.....Bayram bozdu bizi...Korkudan tartılamıyorum ama aklım hep ne yesem diyor....Evime dönünce toparlanırım ama burayı da bırakıp gitmek istemiyorum.Allah hakkımda hayırlısını versin......

YENACIĞIM;

Bende özledim bende...:24:
Resmin var şu an elimde...:24:
Sana koşmak isterim...:24:
Göbeğim var önümde....:18::18::18::18::18::18::18:

farz oldu...

slm cnm hosgeldin

iyi aksamlar kizlar diet bayramla gümledi bide üsdüne grip oldum yemek yersem iyilescekmisim gibi bir his var yedim yedim yedim ama korkumdan tartilmiyom :43: :43:

YENACIĞIM;

Bende özledim bende...:24:
Resmin var şu an elimde...:24:
Sana koşmak isterim...:24:
Göbeğim var önümde....:18::18::18::18::18::18::18:

hahaha seni çılgın göbekli seni....:16:

Ahhh ahhh beyzusum inan eğilip kalkamıyorum nefes nefese kalıyorum...

Dediğin gibi çatlayana kadar yiyorum...
ayyy ölezeğim yemekten...:)))

iyi aksamlar kizlar diet bayramla gümledi bide üsdüne grip oldum yemek yersem iyilescekmisim gibi bir his var yedim yedim yedim ama korkumdan tartilmiyom :43: :43:

Geçmiş olsun toksin....

Yemek için her daim bahane üretiyoruz değilmi...??

Geçmiş olsun toksin....

Yemek için her daim bahane üretiyoruz değilmi...??

biraz öle oluyor ama ben hasta olunca basim agrisa felan yemek yersem geccekmis gibi geliyor gecmedigini bilsemde yiyorum yinede sen haklisin bahane cok :2: burdan düzeltiyom benim kiz erkenden yollatti mesaji

Son düzenleme:
saol yenacim benim kiz akil birakmadi bende dis cikariyor uyumadi daha laptopa saldiriyor

Kolay gelsin canım sana...Diş çok zor..benim oğlumda 2.5 yaşında oldu...hala çıkarmadığı azı dişleri var..:)

Back
X