• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sessizliğim suçumu ele veriyordur herhalde :78: kilo vermeyi bırakalım almasam iyi ya :77: her seferinde başlıyorum diyorum ama hep birşeyler çıkıyor sorun çok yemem değil sorun azzz ama aburcubur yemem :59: bugün 1 öğün yedim sadece kahvaltı :25: olmaz bahar bu böyle olmaaazz olmuyor biliyorsun tekrar 120lerimi görmek istiyorsssunnn ayıppp ayıppp utan kendinden yiyorsunda ne oluyor :59: sen hastasın obezite bir hastalık ve hastaymışsın gibi davraaann perhizini uygula sporunu yaaappp hayallerin var senin :20:
Kendi kendime düşündüklerimi yazdım Allah ıslah etsin beni ya :43:

Kaçakkkk :20: ben anlamıştım zaten senin bu sessizliğin hayra alamet olmadığını. Şimdi baharcım yat erkenden. Yarın yeni bir gün. Sporunu biraz artır. Diyetede tam gaz devam. Bak sen yaptığın sporları yazmayınca bende gaza gelmiyorum :69: üşengeçlik yapıyorum. Yazık değilmi bana

Bende yatıyorum factorcüğümün söylediği gibi yarın yeni birgün ve herşeye yeni bir başlangıç için güzel birgün :61:
Bugün geleceğin ilk günü o zaman beklemenin lüzumu yok geleceği bugünden güzelleştirelim :16:
Hayırlı geceler. Allah rahatlık versin.

Offf sorma canım yaaa sanki sırtımda yük. Daha başlamadan yapılıp bitse die düşünüyorum. Gerçi ben biraz şanslıyım eşimin işyerinde yapılıcak. Beraber giderim onunla. Zaten kemiğe vidayı yerleştiricekler bide onun iyileşmesini beklicez üstüne diş iyileşince yapılıcak. Yani iyileşme sürecine göre 3-4 ayı bulucak gene. En iyisi bi an önce gidip yaptırmak :58::58::58:

rabbim kolaylik versin cnm bende önceden korkmuyordum yas ilerleyince korkuyorum disciden :37:

offf kime iyi gelmezki değil mi?

benim bu sene denize gitme ihtimalim düşük

ama yinede gidecekmişim gibi hazırlanmam lazım yaza

hadi bakalım tam gaz devammmmm :64:

haklisin cnm gidecekmis gibi hazirlanmak gerek daha hafif hafif dag tepe gezmek :emir_bebek: pesinde kosmak icin sebep cok............gazaaaaaaa devammmmmm cnm :34:

selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...

simdilik kardesim 22nisanda 24 nisanda kizimin dogum günü o zaman antalya sicak olur insallah :52:

Bende bu ara sandım canım nisanda çok güzel olur hava. Nisan ve eylül tatil için çok ideal. Haziran , temmuz , ağustos berbat sıcak oluyor. Nefes alınmıyor yani o derece

Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım

Canım benim yaa inan bende çok heyecanlıyım senin için. Rabbim dualarını (ve senin için ettiğimiz bütün duaları) kabul eder inşallah. Hemen haber ver hatta ilk bize yaz. :52::52::52:

Günaydddın Kızlaaar :3:
Günaydın Faktörcüğüm erkencisin yine maşallaaah :46: :nazar:
Bende kendime bir eş edinip sabah erken uyanıp işe yolcu etmek istiyorum :60: ama kendimde işe gitmek istiyorum :81: senin eşin çalışmamanı istemiş sanırım aslında evde oturmakta güzel olur senin yuvan olduğu sürece :69:
Şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bir yandan leslieyi açtım seslerini dinliyorum böyle dinledikçe gaza geliyorum birazdan kalkıp yapmaya başlarım en az 30 dakika :61: bugün bankalarda çok fazla işim var bol bol yürüyeceğim bu karda buzdaa soğukta :50:

günaydın kızlar bu aralar inernet bağlantım bi var bi yok acayip sinir bozucu. dün bi arkadaşımın babası vefat etti. hala etkisini ve yorgunluğunu atamadım. dolayısıyla dün spor falan yapamadım bugün yapabileceğimden de şüpheliyim çünkü felaket halsiz bir haldeyim. ama toparlarım cumaya kadar.

haklisin cnm gidecekmis gibi hazirlanmak gerek daha hafif hafif dag tepe gezmek :emir_bebek: pesinde kosmak icin sebep cok............gazaaaaaaa devammmmmm cnm :34:
Evetttt... Hazırlanmak gerek yaz gelmeden

bende hedefimi senin 28 şubat 77 kg olarak belirliyorum

daha fazla olursa daha güzel olur ama olsun bakalım

Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
Canım benim

dualarımız seninle

umarım herşey yolunda gider...
selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
Hoşgeldin canım

burada herkese kapımız açık...

elimizden geleni yaparız...
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
günaydın şekerimmmmm
Günaydın hanımlar. Kahvaltı yaptık eşimle , onu gönderdim işe :10: hemen bi bakiyim dedim bizim kızlara
bende senin gibi sabah 7 de işe gittim

işten gelir gelmez hemen açtım kk yı

evvvveeeeeeee günaydın kızlarrrrrrrr

selam kızlar
saferan arada girip bakıyorum canım kaçamak yapıyorum sanki kızım görmesin diye okuyup çıkıyorum pc soğuk odada çünki ufo var ama yeterli gelmiyor...kızım çünki leslie hastası bütün gün onu dinliyor onunla yemeğini yiyor itiraz etmeden çok zor yemek yediriyordum ...sıcak odaya almayı düşndük pcyi ama zararlı yani bıraksam hiç inmeyecek üzerinden leslie uğruna...birde bütün gün koşturmaca geçiyor zilliyle uğraşmaktan sende büyütüyorsun..yinede allah sağlık versin yavrularımızada

bende kızlar sabah 1.5 kilo fazla çıktım herkez haftasonu kaçırmış anlaşılan

banucum inşallah sağlıklı yumurtaların toplanırda bebişine kavuşursun aklıma gldi sabah erkenden dua ettim sana bugündü galiba...

benimde kızım hastalandı sabah dra götürdüm aşısı vardı onu yaptırdık eve gel evi topla öğle yemeği hazırla bir taraftan mızmız kızla uğraş şu anda uyuttum bende uznayım biraz aslında ev süpürülecek ama sesten uyanır artık kalkınca devam edeceğim şimdi o uyurken bende dinleneyim heryerim ağrımış
senin kız la başın dertte desene .... arasıra uğrada merak etmeyelim...
herkesten özürdilerim cuma kilo bildirimi yağpamadım. hastalık ve dişle uğraşırken bir de diş buğdayı yaptık cuma. ancak bu gün oturabildim sakince. 2011 girince heyecan sardı 33. doğum günümde umarım 23. doğum günümdeki gibi görünürüm. herkesi en az 10 gençleştirsin 2011
inş. canım...
Canım öyle değil de iki tane kurabiye bir de bir avuç çiğdem yemiştim fazladan hepsi bu

Kızlar sormayın üç gündür gripten berbat oldum, düz döşek yatıyorum, bugün doktora gittim, sinüzit ilerlemiş baya, bir sürü ilaç yine, ilaçların sonu gelmiyor maalesef
geçmiş olsun.....
Sessizliğim suçumu ele veriyordur herhalde :78: kilo vermeyi bırakalım almasam iyi ya :77: her seferinde başlıyorum diyorum ama hep birşeyler çıkıyor sorun çok yemem değil sorun azzz ama aburcubur yemem :59: bugün 1 öğün yedim sadece kahvaltı :25: olmaz bahar bu böyle olmaaazz olmuyor biliyorsun tekrar 120lerimi görmek istiyorsssunnn ayıppp ayıppp utan kendinden yiyorsunda ne oluyor :59: sen hastasın obezite bir hastalık ve hastaymışsın gibi davraaann perhizini uygula sporunu yaaappp hayallerin var senin :20:
Kendi kendime düşündüklerimi yazdım Allah ıslah etsin beni ya :43:
ne olduysa oldu önümüze bakalım.....dimi ama.....
hadi bebek gelir inş. .. hayırlısıyla...
günaydın kızlar gününüz aydın olsun

günaydın......

Back
X