• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

platesi sordum canım :) dün baya aradım ama eylüle kdr olan videoları çıkıyo daha eskileri yani daha hafif olanları bulamadım :( şimdikileri de yapmakta çok zorlanıyorum kilo yüzünden denemiştim daha önce biikaç kere ama yapamadım :((

ben bugün tv 8 de canlı canlı yaptım

ama normal zamandada netten pek yapmadım o yüzden bilmiyorum canım

ama birşeyler bulursam seni haberdar ederim...

haklısın canım

ben başladığımdan buyana yaklaşık 11 kilo falan verdim

ve herkes soruyor ne yaptın nasıl verdin diye

ve bunları duymak çok güzel

evet çevredeki insanlarda senden etkileniyor

ve ben şimdiye kadar spor yapmadım desenm yeridir

şimdi sporada başlarsam mükemme olur

evet cnm kilo verdiriyo baya :) birisi yanlş hatırlamıosam 18 kilo vermiş onunla :D

:31:
cok hareketli insanin kanini kaynatiyor simdilik nefes nefese kaliyoruz cnm yazin milllet böle bakacak :53: :60::60::60::66::66::66::8::8::8:

Ben zumba yapamıyorum yaa 2-3 kere denedim ama çok hızlılar ben bu kilolarla yetişemiyorum :25: neyseee iki hanelere inince yaparım rahat rahat :32:
Dün şeyi indirdim nivea bodyle dinamik sabahlar videolarını ama sarmadı beni çok basit şeyler :37:

Yok canım suyu ihmal etmiyorum 1.5 lt içtim bile akşama kadar 3 olur herhalde :81:

cnm bende sauna esofmanimi giyiyorum firsatim oldukca bu gün giyecem ama hergün 45 dakka spor dizlerimi agritiyor bende yatarak göbüsss basen kol caliscam sauna esofmaniyla acayip yaglari ufaltiyor dizlerimde dinlenmis olur zaten ev isi felan :emir_bebek: pesinden kosuyom :8::8::8::66::66::27:

Günaydddın Kızlaaar :3:
Günaydın Faktörcüğüm erkencisin yine maşallaaah :46: :nazar:
Bende kendime bir eş edinip sabah erken uyanıp işe yolcu etmek istiyorum :60: ama kendimde işe gitmek istiyorum :81: senin eşin çalışmamanı istemiş sanırım aslında evde oturmakta güzel olur senin yuvan olduğu sürece :69:
Şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bir yandan leslieyi açtım seslerini dinliyorum böyle dinledikçe gaza geliyorum birazdan kalkıp yapmaya başlarım en az 30 dakika :61: bugün bankalarda çok fazla işim var bol bol yürüyeceğim bu karda buzdaa soğukta :50:

Ogünlerde gelicek merak etme baharcım. Aslında evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum filan dememişti eşim ama evlendikten sonra istemedi nedense :59: Bende istiyorum aslında çalışmayı. Hiç 1 kişinin kazancıyla 2 kişininki bir olurmu? Gerçi maddi sıkıntımız yok ama en azından çalışsaydım bebek olana kadar birikim yapardık. Ama şuda bi gerçekki canım evde olmanın rahatlığıda başka :68:

Baksınlar kızzzzzz, sefam olsunnnnn :66::46::60::60::60:

ay sorma

zaten bu aralar nedense normal yol yürürken bile nefes nefese kalıyorum

5 dk lık bir videoydu yaptım ama yaptım yani

lunaaaaaa bi oraya bi buraya sana bakıyorum dur bi durduğun yerde beya

Neler yapıyorsunuz hanımlar ? Ben daha lesliemi yapmadım bugün :59: bi başlasam gerisi gelicekte. Pekbi üsengeç oldum bugünlerde :5:

Ogünlerde gelicek merak etme baharcım. Aslında evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum filan dememişti eşim ama evlendikten sonra istemedi nedense :59: Bende istiyorum aslında çalışmayı. Hiç 1 kişinin kazancıyla 2 kişininki bir olurmu? Gerçi maddi sıkıntımız yok ama en azından çalışsaydım bebek olana kadar birikim yapardık. Ama şuda bi gerçekki canım evde olmanın rahatlığıda başka :68:

Çalışmak iyi birşey olsada bayanlar için aykırı bir durum

neden

çünkü herşeye yetişicem derken paramparça oluyorsun

bazen bıktırıyor

hem çalışmak hemde ev hanımı olmak

zor yawww çalışsan bir dert çalışmasan bir dert

lunaaaaaa bi oraya bi buraya sana bakıyorum dur bi durduğun yerde beya

ne kadarrrr aktif bir insan olduğum burdan belli :63:

anacım sende iki sekme aç iki taraftanda izle

ben öyle yapıyorum

ama bugün kendimi pek bir zinde hissediyorum

taaa kızkene aldığım o zamanlar daha bol olan bir pantolonum var şu an üstümde