• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS abla çok alemsin yaaa :9::9::9: güldürdün beni. Bende çoook beğendim favori dizim hanımın çiftliğiydi birde bu oldu şimdi. Ha birde osman var ama o üzücü :59: Enişteden Sülüüüman olurmu bilmem ama senden çokta güzel Hürrem olurmuş :34:

Canım ya ; bizde çok güldük.O kadar masum ve hevesli söyledi ki Sülüüman olmak istiyorum diye....Benden önceki mazisi biraz Süülüüümantrak olduğundan hiddet ve şiddetime maruz kaldı garibim....Sen has kadınsın....Valide sultansın...falansın...feşmekensın diye düzeltmeye çalıştı durumu tabii ama ben baba evinde olmanın gücüyle ver ettim sopayı ver ettim sopayı....Şimdi rahatladı mazlum mazlum oturuyor....
İşin şakası tabii..Çok olgun karşıladım ve has kadın gibi davrandım...İnandınmı????:26::26::20::20::60::60:
Ben kim Hürrem kim anam.Kadın çok güzel...Maaşallah....

İyi akşamlar herkese.....

Canım et az tüketiyorsan demir eksikliği olabilir;birde diyette iken az alınan karbonhidrat nedeniyle üşüme olabiliyor.Tatlı ye mesela ateş basar aniden...Deneme tabii..Tatlıya ihtiyacımız yok...Bunlar hep afaki fikirler tabii seni yanlış yönlendirmek istemem.Demir,Demir bağlama kapasitesi ve Ferritin değerlerine baktırman daha iyi olur.....

Bu arada kızlar Muhteşem yüzyıl hastası oldum.Her gece yayınlasalar izlerim..Dün gece izlerken eşim demezmi''Ben Süülüüman olmak istiyorum '' diye...:53::53:Sana bir Hürrem olurum kaçacak delik ararsın dedim.:52::52::47::47:Tövbe tövbe cesarete bak babamın evinde Süülüüüman olmak istiyorum diyor adam.Kendimi tutamayıp ağzını burnunu indireceğim haberi yok...:84::84:Neyse İstanbul'a dönünce Topkapı sarayı önlerinde indireyimde şanım yürüsün.....:60::60::60:

Ben tam diyet yapamıyorum ama çokta suyunu çıkarmıyorum.Ev gezmeleri ve gelen misafirler olunca durum vahimleşiyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun....Yarın umarım güzel haberler verirsiniz.....
:60::60::60::60::60::60::60:
aman maşallah diyelimmmm :nazar::nazar:

41 kere maşallah hemde :nazar: o benim hazinem , herşeyim. Aslında söylememek lazım böyle şeyleri sanırım nazara göze inanırım ben ama sizler ailem gibisiniz sanki. O yüzden sakınca görmüyorum
biz gene maşallah diyelimde en sevdiğinin nazarı daha çok değermiş dikkat et sende :34::nazar::nazar:

BEYZUS abla çok alemsin yaaa :9::9::9: güldürdün beni. Bende çoook beğendim favori dizim hanımın çiftliğiydi birde bu oldu şimdi. Ha birde osman var ama o üzücü :59: Enişteden Sülüüüman olurmu bilmem ama senden çokta güzel Hürrem olurmuş :34:
olur oluurr beyzus aplamın eşinden padişah aplamdanda sultan olur hemide çok yakışırrrr saraylara layıkkkk osmanlı adamıdır abimizzz:nazar::29:sulat
evet cnm doldurdum ama zorla tek basina zor yapiyliyor spor annemlerde 3yigenim 2gelin ben anneminde kolunda problem var oda katiliyor ohhhh ne zaman 45 dakka bitti anlamiyoruz GIR GIR samataaaaaaa :52:
:66::66::66:

çok güzel paylaşımlar olmuş oku oku dalmışım bebeler halının üstüne sızmış kalmışlar haberim yokkk süpersiniz bayanlar

beyzuss zon bombayıı patlattınnn vallahi süpersiniz sülümaann he:)))
güldürdün beni
bende dün gezmede bayanlar toplandık akşam izliyoduk dedimki iyiki o zamanlar yaşamıyomuşuz habire boynuz yerdik dedim harem marem gelemem arkadaş demezmi bu kiloyla padişahlamı evlencektin diye aaa dedim beğenemedinmi o zamanlar tontişler modaymış ben varken kara kuru karımı alıcaktı padişah diye takıldık birbirimize

ben bu ara en çok osmana takıldım acıların kadınıyım zati diizi bitiyo benim ağlamam bitmiyo
tek başına oturmuş evde ağleyyonmu gııı sende bendensin ya unuttum yarım kocalı :60::60::60:

Bende yatıyorum artık cümlenize iyi geceler
Allahhhım rahatlık versin.
Yarın güzel haberlerle buluşmak üzere.
İyi akşamlar Türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan :60: :60: :60: :60: :37:

reha muttardan neyimiz eksikkk :60::60::60::60:

kimsecikler kalmamış yahuu ee tabii yarın bildirim günü dimi herkes 2 kilo vermiş olsun inşallahh hepinize iyi geceler:54::54::54::97:he bu arada ben aynı kilodayımm :78:

Günaydın hanımlar. Kilo bildirimimi yapiyim hemen
Geçen hafta 76.6
Bu hafta 76.2
Giden 400 gr
Spor 180 dk
Offff bi 76 olamadım yaaa :50: Dün sapıtmasaydım öyle olurdum aslında :69: neyse bunada şükür gitsinde 400 gr gitsin demi :37:

112 kg olmuşum yarım kilo gitmiş ama şaşirmadım bu hafta hic spor yapmadım desem yeridir :50:

Haftaya bir düzene koyacam inşallah..

Bu arada Günaydınlar... :71:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarım, ben öncelikle kilo bildirimimi yapayım, kilom 100 ve bu haftadan itibaren her türlü yarışa da varım haberiniz ola... Ben bu sabah canım çok sıkkın olarak yazıyorum sizlere. Maalesef eşim hiç yok yere sabah sabah beni yıktı geçti... Ben içinde bulunduğum depresyondan kendimi kurtarmaya çalışıyorum ama eşime göre her şeyde başarısız oluyorum. Bi işi tamamlayamıyorum ben... Bu sabah bunu çok güzel bi şekilde yüzüme çarptı, ama asıl sorun bunu kendisine mal etmesi. Benle evlendikten sonra sen böyle oldun diyor bana. Öyle bi üzüldüm, öyle bi kırıldı ki kalbim... :14::43: Ben artık bu sebepten dolayı aranızda başarıya ulaşmak istiyorum bu konuda... En azından bunu demek istiyorum, Kilo vermek istedim ve başardım... Ben çok zor şeyler gördüm ve içime oturttum hepsini, daha zamanla dışarı çıkıyor bazı şeyler, kolay mı yeni bir hayata baştan motive olmak... Ama anlatamıyorum... Ona göre benim söylediğim her söz bir savunma mekanizması... Hayat psikolojik olarak bir darboğaza sokunca insanı, ben burda gözyaşı dökmesem bile içimde bir çocuk, gözy aşları hiç dinmiyor...

günaydın ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyordum:37::37:dediğimide yaptım :27:
şaka şaka belliydi böyle olacağı ne bekliyordum ki öküz gibi yedim inek gibi oturdum sporda dün hastaneye gitmem gerekdi bari yürüyerek gideyim dedim 40 dk o leslide sıkıyor beni akşama kadar burda akşam evde mesai çok yoruluyorum da doğru söylemek gerekirse koşu bandı alana kadar o zaman heveslenirim heralde ufak ufak yürürüm araştırmaya başlıycam haftasonu

Günaydın :3:
Kilom aynı :59: 118.3
Spor : 300 dakika :8:

Termal sauna şort giyiyordum yaa midemdeki yağ simidimde de incelme olmamış bu ne yaaa :14:

Haftasonundaki tıkınmalarım yüzünden kilo veremiyorum :59: bu hafta kaçırmıycam haftasonuda bakalım haftaya cuma ne olacak :26: ama dün çok yedim sanırım pazar sabahı tekrar tartılırım ben :1:

şaka şaka belliydi böyle olacağı ne bekliyordum ki öküz gibi yedim inek gibi oturdum sporda dün hastaneye gitmem gerekdi bari yürüyerek gideyim dedim 40 dk o leslide sıkıyor beni akşama kadar burda akşam evde mesai çok yoruluyorum da doğru söylemek gerekirse koşu bandı alana kadar o zaman heveslenirim heralde ufak ufak yürürüm araştırmaya başlıycam haftasonu

Alemsiniz yaaa :60:

Birlikte cericeğiz bu kiloları süpheniz olmasın :61:

Eminim bundan azcık azim... ve tabıkı zaman...

Günaydın arkadaşlarım, ben öncelikle kilo bildirimimi yapayım, kilom 100 ve bu haftadan itibaren her türlü yarışa da varım haberiniz ola... Ben bu sabah canım çok sıkkın olarak yazıyorum sizlere. Maalesef eşim hiç yok yere sabah sabah beni yıktı geçti... Ben içinde bulunduğum depresyondan kendimi kurtarmaya çalışıyorum ama eşime göre her şeyde başarısız oluyorum. Bi işi tamamlayamıyorum ben... Bu sabah bunu çok güzel bi şekilde yüzüme çarptı, ama asıl sorun bunu kendisine mal etmesi. Benle evlendikten sonra sen böyle oldun diyor bana. Öyle bi üzüldüm, öyle bi kırıldı ki kalbim... :14::43: Ben artık bu sebepten dolayı aranızda başarıya ulaşmak istiyorum bu konuda... En azından bunu demek istiyorum, Kilo vermek istedim ve başardım... Ben çok zor şeyler gördüm ve içime oturttum hepsini, daha zamanla dışarı çıkıyor bazı şeyler, kolay mı yeni bir hayata baştan motive olmak... Ama anlatamıyorum... Ona göre benim söylediğim her söz bir savunma mekanizması... Hayat psikolojik olarak bir darboğaza sokunca insanı, ben burda gözyaşı dökmesem bile içimde bir çocuk, gözy aşları hiç dinmiyor...

Canımmmmmm :29: üzme kendini eşin sana destek olacağına köstek durumu yapmış bu sabah anlaşılan ama onunda bazı sıkıntıları var demekki o da dolmuş ki patlamış bu sabah ama sen üzülüp ağlamak yerine kendini dimdik ayakta tut güçlü ol azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz zayıflaa ve eşine yedir bugün söylediği her kelimeyi hırs yap ve zayıfla derim sporunu suyunu eksiltme ve inanmak başarmanın yarısı kilo vereceğine inandır kendini zayıfla ve kocanı kendine hayran bırak :34:

Fazla içine atma canım sonra çıkar acısı. Hem karı koca arasında oluyor malesef böyle durumlar senin yapabileceğin en güzel şey zayıflamak. İradeni ve isteyince neler yapabildiğini ona göstermek. Ama yanlış anlama kendimiz için zayıflamak önemli olan . Sağlığımız ve kendimize olan saygımızdan :69: kocalar öle dedi böle dedi die değil :34:

O ne biçim benzetme öle aaa aşk olsun. Doğacım senin spor yapamaman gayet normal canım çalışıyorsun , annesin. Bencede senin durumunda koşu bandı gerekli.

Birlikte başarırız canim, bende Depresyondayim Doktora gitmeye başladım önümde 10 - 15 seanslık bir sürec var.

Benim yine Tavsiyem şu Nil Gün CD ' leri olacak dinleyince kafamda az biraz rahatlığa kavuşuyorum..

Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz :34:

Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim

Hepinizin dinlemenizi istiyorum Hak vericeksiniz bana..

günaydın kızlar

kilo: aynı 78.1
spor:300 dk(eliptik bisiklet)

Eliptık Bisikletden memnun musun ??

Ben Stepper istedimden Emindim ama Eliptikle Stepper arasında kaldım..

Eliptik Bisiklet Alman sitelerinde araştırdığım kadar, daha sağlıklıymış cünkü Steppere bakarak Hareketleri daha Natürel ve Insanin Doğasındaki hareketlere daha Yakın miş ve Kilolular icin daha rahat bir kullanimi varmiş.

Ben bir ara sporsalonuna gitmiştim sonra yanliz gitmekten sıkıldım biraktım 3 ay sonra ama Eliptpiki baya sevmiştim :61:

Canımmmmmm :29: üzme kendini eşin sana destek olacağına köstek durumu yapmış bu sabah anlaşılan ama onunda bazı sıkıntıları var demekki o da dolmuş ki patlamış bu sabah ama sen üzülüp ağlamak yerine kendini dimdik ayakta tut güçlü ol azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz zayıflaa ve eşine yedir bugün söylediği her kelimeyi hırs yap ve zayıfla derim sporunu suyunu eksiltme ve inanmak başarmanın yarısı kilo vereceğine inandır kendini zayıfla ve kocanı kendine hayran bırak :34:

EŞinin kendisine inanmaması çok zor bir durum ve bunu aylar önce bir iki defa kilo vermeyi deneyip de nefsime yenildim diye benim sana inancım kalmadı diye yüzüme vurduğundan beri benim kendime inancım da köreldi. Başladığım kursları yaptığım işleri yarım bırakır oldum. Bu sabah tartışma kilodan çıkmadı, kursa bugün değil Pazartesi gideceğim dedim ondan çıktı. Son zamanlarda cenaze ve annenanemin hastalığı sebebiyle kursa gidemedik, bugün de kendim hazır değildim ve Pazartesi başlayacaktım. Bunda kararlıydım yani. Burdan çıktı tartışma ille de bugün gideceksin dedi bende hayır dedim, Pazartesi gideceğim. O da kursu bıraktığımı düşündü, ben bırakmadığımı söyledim ama... Boş ... Oradan da tartışma bu noktalara vardı ve en kötüsü bu tartışma annemin yanında yaşandı... Çok üzgünüm kızlar çok... Hatta bu işe de karar vermiştim, biliyorsun arkadaşım seninle konuştuk. Hatta dün Yekta'ya önerdiğin Nilgün'ün cd lerini indirdim bende gece onları dinledim öyle uyudum... Ama diyorum ya ben boşuna uğraşıyorum aslında hep boş hep boş...

Fazla içine atma canım sonra çıkar acısı. Hem karı koca arasında oluyor malesef böyle durumlar senin yapabileceğin en güzel şey zayıflamak. İradeni ve isteyince neler yapabildiğini ona göstermek. Ama yanlış anlama kendimiz için zayıflamak önemli olan . Sağlığımız ve kendimize olan saygımızdan :69: kocalar öle dedi böle dedi die değil :34:

Arkadaşım ben de önce kendim için zayıflamak istiyordum ama bir de çocuk için zayıfla mak istiyordum. Umutlarım vardı yani, ama böyle oldukça hepsi içimde patlıyor...

Back
X