• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecen haftada ben öleydim cnm insanin gözü doymuyor :27: yiyorsunda ne yediklerin önemli cnm :34: meyveli yogurtan al isdedinmi tatli onu ye ama bu canimiz ne isdediginide bilmiyor ben kuru meyve yiyordum sonrada tuzlu bisey isdiyor cnm :60::60: insallah kilo almadan atlatirsin cnm :71:

İşin kötüsü bugünde aynıyım :59: yemek yemicem artık napim o şekilde dengelemeye çalışcam çünkü yemek yesemde yine canım abur cubur istiyo. En azından yemeğin kalorisini almamış olurum dimi. İnşallah dediğin gibi kilo almadan atlatırım canım :26:

Offf spor yok :17: içimden gelmiyooooo. Ayy noldu bana böyle pekbi miskinleştim. Bari pazara gidim öğleden sonra yürüyüş olsun

Offf spor yok :17: içimden gelmiyooooo. Ayy noldu bana böyle pekbi miskinleştim. Bari pazara gidim öğleden sonra yürüyüş olsun

evet cnm yürü ama tempolu 2.ci vitesde :60: yemek yemicem yazmissin haklisin ama bu seferde cok kalorili seyleri yeme 2 ,3 gün sürüyor cnm ben neyi fark ettim biliyonmu aksam saat 6,7,8 felan cok abur cubur yemek isdiyorum yazin bu saatlerde yürümeye calisiyordum sende dikkat et ne zaman cok yeme isdegin oluyor :34:

evet cnm yürü ama tempolu 2.ci vitesde :60: yemek yemicem yazmissin haklisin ama bu seferde cok kalorili seyleri yeme 2 ,3 gün sürüyor cnm ben neyi fark ettim biliyonmu aksam saat 6,7,8 felan cok abur cubur yemek isdiyorum yazin bu saatlerde yürümeye calisiyordum sende dikkat et ne zaman cok yeme isdegin oluyor :34:

Öle yapiyim canım haklısın. Hatta pazar arabası götürmiyim elimde taşiyim 2-3 sefer git gel yapiyim hızlı hızlı. Leslie yapmak gelmiyo içimden beni anca yürüyüş kurtarır. Havada çok güzel zaten :34: Akşama doğru daha çok oluyo bendede :59: bana oyalanıcak bişey lazım. Bi uğraş bulmam lazım kendime :26: Boş boş oturunca yemeye sarıyom

ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm :66::66::66::66::66::66::66::66:

Faktörcüümmmm carrefourda sütaşın şekersiz çilekli yoğurdunu bulamadım dediğin gibi 4lü vardı ama içindekilere baktım şeker var yazıyordu :50: YARDIM ın dediği ETinin muslisinide bulamadım zaten kosssskocaaaa carrefourda aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum ben ya :59:

Benimde içimden leslie yapmak gelmedi sabah çıktım carrefoura gittim gezdim içinde bol bol öğleden sonrada bankalarda işim var birsürü :50: bu sene tekrar ÖSS ye giricem onun içinde başvuru yapmam falan lazım çok işim var çoookkk :50:belki akşama yapabilirim leslie

ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm :66::66::66::66::66::66::66::66:
aynen bende 40 dk leslie yaptım ...yanınada bi film açtım ...ikisi bi arada.. bu haftaya dinamik bi giriş yaptım............

Faktörcüümmmm carrefourda sütaşın şekersiz çilekli yoğurdunu bulamadım dediğin gibi 4lü vardı ama içindekilere baktım şeker var yazıyordu :50: YARDIM ın dediği ETinin muslisinide bulamadım zaten kosssskocaaaa carrefourda aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum ben ya :59:

Baharcım carrefour da bende hiç aradığım bişeyi bulamıyorum. Real var burda orda herşey oluyo genelde baya büyük bi market. O şekerliler heryerde var zaten. Real yoksa Migrosa filan git vardır orda

Öle yapiyim canım haklısın. Hatta pazar arabası götürmiyim elimde taşiyim 2-3 sefer git gel yapiyim hızlı hızlı. Leslie yapmak gelmiyo içimden beni anca yürüyüş kurtarır. Havada çok güzel zaten :34: Akşama doğru daha çok oluyo bendede :59: bana oyalanıcak bişey lazım. Bi uğraş bulmam lazım kendime :26: Boş boş oturunca yemeye sarıyom

benimde cnm istemiyor lesli yürümek isdiyorum ama hasta kizima yaninda duracak biri lazim hava da cok guzel esimde isden aksama dogru gelecek o zamana kadar günes gider :14:

kizlar cnm cips istiyo :20::20: ama yemek yok 79 a gelince kendimi ödüllendirecem ve sabah kalvaltisi yerine bi paket cipsi indiricem mideye :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: koppp koooooooooooppppppppp

KAHVALTI
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 2 dilim 90 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
armut 0.5 ad. 35 cal.
işte bunları yemişim...........

merhaba kızlar nasılsını? kaç gündür pek giremiyorum nete...
haftasonu baharla konuşurken bana bir adres verdi burdada yazmış o adresi zayıflamayla ilgili bi tür motivasyon konuşmasıyla ilgili, baktınız mı bilmiyorum. ben indiremedim bilgisayara çünkü virüslüydü... fakat kadının diğer konularla ilgili cd leri de var ilgimi çok çekti çünkü düşünce gücüne inanırım ama bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum gerçekten biz insanlar müthiş bir şeye sahipmişiz ama bir çoğumuz farkında değiliz yada bunu doğru kullanmayı bilemiyoruz... neyse kadının bütün cd lerini buldum almaya da karar vermiştim fakat hepsi birden baya tuzlu oluyor :18: tabi moralim bozuldu düşünüp dururken annemle konuştum annem demesin mi bana içerde kütüphadene var öyle kitaplar git bak diye :1: 4 5 tane bu konuyla ilgili kitap buldum içlerinden biri de okuyanlarınız belki vardır THE SECRET belki bunu da kendi düşünce gücümle yaptım bilmiyorum :)) bu konuyu öğrenmek istedim ve evde böyle bi kitap buldum :) neyse biraz önce internette araştırırken bunun bir belgeselinin de çekildiğini gördüm, çok güzel kesinlikle tavsiye ederim izlemenizi ama kitap okumayı sevenler için kesssinlikle kitabını okuyun ondan sonra belgeselini seyredin derim çünkü bence kitaptaki anlatım daha etkili eksik kalan yerleri de belgesel tamamlıyor.

Back
X