• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tefalin hangi modeli canım linklermisin?

modelin ismi luminance, cam bir tartı, 4 kişilik kilo hafızası var. tavsiye ederim, ama yağ su ölçümü yapmıyo...
bu arada spor motivasyonum yine kayboldu offff ooffffffffffffffff... şu saat itibariyle halen spor yapmıış değilim...

merhaba kızlar nasılsını? kaç gündür pek giremiyorum nete...
haftasonu baharla konuşurken bana bir adres verdi burdada yazmış o adresi zayıflamayla ilgili bi tür motivasyon konuşmasıyla ilgili, baktınız mı bilmiyorum. ben indiremedim bilgisayara çünkü virüslüydü... fakat kadının diğer konularla ilgili cd leri de var ilgimi çok çekti çünkü düşünce gücüne inanırım ama bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum gerçekten biz insanlar müthiş bir şeye sahipmişiz ama bir çoğumuz farkında değiliz yada bunu doğru kullanmayı bilemiyoruz... neyse kadının bütün cd lerini buldum almaya da karar vermiştim fakat hepsi birden baya tuzlu oluyor :18: tabi moralim bozuldu düşünüp dururken annemle konuştum annem demesin mi bana içerde kütüphadene var öyle kitaplar git bak diye :1: 4 5 tane bu konuyla ilgili kitap buldum içlerinden biri de okuyanlarınız belki vardır THE SECRET belki bunu da kendi düşünce gücümle yaptım bilmiyorum :)) bu konuyu öğrenmek istedim ve evde böyle bi kitap buldum :) neyse biraz önce internette araştırırken bunun bir belgeselinin de çekildiğini gördüm, çok güzel kesinlikle tavsiye ederim izlemenizi ama kitap okumayı sevenler için kesssinlikle kitabını okuyun ondan sonra belgeselini seyredin derim çünkü bence kitaptaki anlatım daha etkili eksik kalan yerleri de belgesel tamamlıyor.

Ben indirdim virüs olsa indirmezdi benim pc yeni formatlandı hem windows defender hemde virüs programı var canım. Ama belki içindeki başka bir dosyayı virüs olarak görmüş olabilir senin virüs programın

slm kızlar nasılsınız???ben fazla giremiyorum girincede anca okuyorum ..kaç zamandır sorucam şu leslie nedir????yürüyüş şeklimi anlamaya çalışıom yazdıklarınızdan ama anlamadım....beni bilgilendirimisiniz.. bu arada tartı beni şiddetle 101.8 gösteriyor bu demekki koca dana olmuşum 98 zannediyodum ne oldu bana ya güya dikkat ediyom adet günüm ama olmadımda siz ne güzel veriosunuz benim gibi almıosunuz:2::2::2:

modelin ismi luminance, cam bir tartı, 4 kişilik kilo hafızası var. tavsiye ederim, ama yağ su ölçümü yapmıyo...
bu arada spor motivasyonum yine kayboldu offff ooffffffffffffffff... şu saat itibariyle halen spor yapmıış değilim...

Saol canım bakıcam şimdi netten. Aynı durum bendede var ama havalar iyi bugünlerde en azından çıkıp yürüyüş yapıyorum :10: sende bugünleri en azından 30 dk lık bir yürüyüşle geçirebilirsin :34:

slm kızlar nasılsınız???ben fazla giremiyorum girincede anca okuyorum ..kaç zamandır sorucam şu leslie nedir????yürüyüş şeklimi anlamaya çalışıom yazdıklarınızdan ama anlamadım....beni bilgilendirimisiniz.. bu arada tartı beni şiddetle 101.8 gösteriyor bu demekki koca dana olmuşum 98 zannediyodum ne oldu bana ya güya dikkat ediyom adet günüm ama olmadımda siz ne güzel veriosunuz benim gibi almıosunuz:2::2::2:

Leslie bir evde yürüyüş programı. Ayakta yapılan değişik bacak ve kol hareketleriyle tüm vücudu çalıştıran , müzik eşliğinde ve eğlenceli step diyebiliriz.

Geldddimmmm faktörcümmm :16:
Sabahtan beri sokaklardayım yahu :50: banka işlerinin yarısını hallettim diğer yarısı yarın sabah inşallaaahhh bugün 500 kişiyi beklemeyi gözüm yemedi :27:
Akşamüstü öğle yemeğimi 3 lahmacunla yaptım otobüste birinin poşetinden acayip şekilde lahmacun kokusu geliyordu bende açlıktan gebermek üzereydim 3 lahmacun lüpledim gitti :27:
Sonra ablamla eyvah eyvah 2 ye gittik ammmaaaa güldük yahuuu :60: :60: :60:
Güzel birgündü leslie yapmayı umuyordum ama yan komşunun kızı bize geldi laptopuyla beraber :37: yarın antalyaya taşınıyorlar Allahımm ayaklarını sürterler inşallahta bizde yaza peşlerinden gideriz :50:

Geldddimmmm faktörcümmm :16:
Sabahtan beri sokaklardayım yahu :50: banka işlerinin yarısını hallettim diğer yarısı yarın sabah inşallaaahhh bugün 500 kişiyi beklemeyi gözüm yemedi :27:
Akşamüstü öğle yemeğimi 3 lahmacunla yaptım otobüste birinin poşetinden acayip şekilde lahmacun kokusu geliyordu bende açlıktan gebermek üzereydim 3 lahmacun lüpledim gitti :27:
Sonra ablamla eyvah eyvah 2 ye gittik ammmaaaa güldük yahuuu :60: :60: :60:
Güzel birgündü leslie yapmayı umuyordum ama yan komşunun kızı bize geldi laptopuyla beraber :37: yarın antalyaya taşınıyorlar Allahımm ayaklarını sürterler inşallahta bizde yaza peşlerinden gideriz :50:

Hoşgeldin baharcım. Yürüyüş yapmışsın sende benim gibi. Leslie yapmak istemiyo canım hiç bugünlerde :59: Afiyet olsun canım akşam yememişsinya lahmacunları o bile bi artı. Baban vefat etmiş sanırım annende ev hanımıdır. E siz niye taşınmıyorsunuzki zaten? Gel kız gelll buralar tam senlik haa cıvıl cıvıl, güneş deniz herşey var

kizlar cnm cips istiyo :20::20: ama yemek yok 79 a gelince kendimi ödüllendirecem ve sabah kalvaltisi yerine bi paket cipsi indiricem mideye :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: koppp koooooooooooppppppppp

inşallah o günlerde gelecek..darısı başımıza.ben böyle renkli yazamıyorum.nasıl yaptığını anlatırmısın.
bugün ist.iş arkadaşım geldi.o da emekli.sahilde buluştuk.kahve içtik.geçmişi yadettik.sonra dişçiye gittim.hala iileşmemiş dedi.15 gün sonra gel dedi.
bıkkkkkkkkktım bu dişsizlikten..bugün hamsi tava ve salata var..

hayirli aksamlar kizlarrrrrrrr
yediklerimi yazayimmmm
sabah
2dilik kepekli tost ekmegi
1fincan kahve
ölen
1tabak tavuk corbasi
1kepce patates maydonozlu
1kepce sebzeli bulgur
ara
yogurt
aksam
2dilim kepekli ekmek
1kepce patates
1tabak tavuk corbasi
2kasik sebzeli bulgur
ara
1fincan kahve
1fincan yesil cay
yarim pomela

50dakk sporrrrrrrr toplammm 230dakk :53: :nazar::66::66::66::66::66::10:

inşallah o günlerde gelecek..darısı başımıza.ben böyle renkli yazamıyorum.nasıl yaptığını anlatırmısın.
bugün ist.iş arkadaşım geldi.o da emekli.sahilde buluştuk.kahve içtik.geçmişi yadettik.sonra dişçiye gittim.hala iileşmemiş dedi.15 gün sonra gel dedi.
bıkkkkkkkkktım bu dişsizlikten..bugün hamsi tava ve salata var..

Hoşgeldin Zeynep abla. Sabah bende gidicem dişçiye dental tomografi çekilecek sonrada implant yapılcak ama korkuyorum :59: olsada bitse bi an önce. İnşallah seninkilerde iyileşir, tamamlanır bir an öncede rahat edersin

Hoşgeldin baharcım. Yürüyüş yapmışsın sende benim gibi. Leslie yapmak istemiyo canım hiç bugünlerde :59: Afiyet olsun canım akşam yememişsinya lahmacunları o bile bi artı. Baban vefat etmiş sanırım annende ev hanımıdır. E siz niye taşınmıyorsunuzki zaten? Gel kız gelll buralar tam senlik haa cıvıl cıvıl, güneş deniz herşey var

Canım kardeşimin okulu bitmedi henüz ablamın işide burda biz Samsunu düşünüyoruz Antalya memlekete çok uzak annem gidip gelemez Artvin - Arhavi memleket panik atak var uçağa binemez otobüste 20-25 saat sürer herhalde dayanamam diyo memlekete yakın olsun diyor ben Samsun istiyorum hem Ankarayada yakın olur :69: platonikim Ankaraya Demir Yollarına yerleşecek sanırım aldığı kpss-kpds puanıyla hayırlısıyla bende yakın olmak istiyorum belki göre göre o da bana aşık olur :69: ahhhhh ahhhh geçen gün telde konuşuyoruz bana 72 kilo olsan yeter dedi ama bilmiyorki kilomu :50: 72 kilo olmak için 46 kilo vermem gerektiğini bilse benimle birdaha konuşmaz herhalde :59: Kim Kardashiana takmış kadının vucudunu çok beğendiğini söyleyip duruyor kadının resimlerine baktım manyaq güzel bir vucudu var çok zayıf değil ama kalçası göğüsü süper beli incecik :59: çatladım kıskançlıktan ama bana hep şunu söylüyor beyaz tenli renkli gözlü uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum diyor :69: birde zayıflasam tam süper olacağım ya :59:

Hoşgeldin Zeynep abla. Sabah bende gidicem dişçiye dental tomografi çekilecek sonrada implant yapılcak ama korkuyorum :59: olsada bitse bi an önce. İnşallah seninkilerde iyileşir, tamamlanır bir an öncede rahat edersin[/QUOTE

:53::53::53:aaa benimde terminim var ama iptal yapacam kizima bakacak kimse yok size kolay gelsin

Baharcım niye böyle düşünüyorsunki ? Sanki seni hiç görmedimi? Rakamlara bu kadar takılma sen boylusun. Benimde eşim daha bu diyet olayı başlayana kadar kilomu bilmiyordu. Dahası bu kadarını tahmin etmiyorduk ikimizde baktımki 88 kilo olmuşum. Düşün eşim bile 84 dü :9: ki erkekleri bilirsin kastan dolayı daha ağırdırlar bide boyları var :69: Evlilik kocişimede yaramış anlican :9: sonra ben diete başlayınca evdede biçok şey değişti tabi. Ben zayıflıyorum die sevinirken baktım oda zayıflıyo. Şu an 77 kg. :5:

Son düzenleme:
Baharcım niye böyle düşünüyorsunki ? Sanki seni hiç görmedimi? Rakamlara bu kadar takılma sen boylusun. Benimde eşim daha bu diyet olayı başlayana kadar kilomu bilmiyordu. Dahası bu kadarını tahmin etmiyorduk ikimizde baktımki 88 kilo olmuşum. Düşün eşim bile 84 dü :9: ki erkekleri bilirsin kastan dolayı daha ağırdırlar bide boyları var :69: Evlilik kocişimede yaramış anlican :9: sonra ben diete balayınca evdede biçok şey değişti tabi. Ben zayıflıyorum die sevinirken baktım oda zayıflıyo. Şu an 77 kg. :5:

Maşallaahhh aynı kilodasınız demek :61:
Benim platonikimde zayıf değil zaten iri yarı geniş omuzlu uzun boylu :69: 100 kilo falandır herhalde o da ama o kadında fiziğe çok önem veriyor :50: beni bu halimle görmedi hiç bu halimden 30 kilo eksiğini görmüştü :59: anlayacağın ne olduğumu tahmin bile edemez :50: yaza kadar kilo vermem lazım yaaa en azından 2 hanelileri görmem lazım onun için değil kendim için :69: :76:

hmm 2saat mobilya magazalarini gezdim kizima bebek odasi alicam yürüdüklerimi spor olarak saymiyorum tempolu deildi :27:

Bende 1 saat kadar yürüdüm pazarda ama en fazla 20 dk sı tempoludur o yüzden bende saymıyorum. Ayyy bayılırım bebek eşyalarına, bebek odalarına. Buralarda olsan bende gelirdim :52:

Bu aradaaa sinemadaki koltuklar her ne kadar rahatsız olsa ve totom zor sığsada bugün ilk kez bacak bacak üstüne atabildim ayyy çok mutlu oldummmm :69: :81:

Back
X