• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallaahhh aynı kilodasınız demek :61:
Benim platonikimde zayıf değil zaten iri yarı geniş omuzlu uzun boylu :69: 100 kilo falandır herhalde o da ama o kadında fiziğe çok önem veriyor :50: beni bu halimle görmedi hiç bu halimden 30 kilo eksiğini görmüştü :59: anlayacağın ne olduğumu tahmin bile edemez :50: yaza kadar kilo vermem lazım yaaa en azından 2 hanelileri görmem lazım onun için değil kendim için :69: :76:

Aynıyız hemen hemen :9: ama ben kocamdan ağır olduğumu görünce baya bi üzülmüştüm bu duruma :5: fiziğe herkes önem verirde ama arada gerçek sevgi olunca inan fizik filan geri planda kalır :16:

ooo kızlar sohbetleri koyulaştırmışsınız geçmişi okumak istedim oku oku bitmedi valla allah muhabbetinizi arttırsın

Bu aradaaa sinemadaki koltuklar her ne kadar rahatsız olsa ve totom zor sığsada bugün ilk kez bacak bacak üstüne atabildim ayyy çok mutlu oldummmm :69: :81:

O dert bendede var sorma yaa bacaklar kalın atsamda havada kalıyo :1: eyvah eyvah 2 yi merak ediyordum yaa geçen avm ye gittiğimizde giricektik. Seansın biletleri full satılmış :63::63: neyse dedik bizde ama çok güzel filmler var önümüzdeki aylarda. Karayip korsanları 4 mayısta :52: batman , transformers filan tam sinemalık filmler

Günaydın hanımlar :24: sabah regl olmuşum ama bende hiç ödem yok. Sanırım benim ilaçlar ödem oluşmasını engelliyo. Doktorum ödemde attırır bol su içmen lazım demişti. Bu hafta çok azimliydim ama dünden beri doymuyorum resmen yemek yiyorum ama canım tatlı istiyo. Karnım tok ama gözüm aç gibi bişey oldum resmen. Gece 10 a kadar sürekli bişeyler yedim, durduramadım kendimi :17: sonra yer kalmadı midede baktım patlicak :1: bıraktım yemeyi ama aklımda hala çikolatalı kekler , pudingler v.s vardı. Yuhhhh dedim kendime :17: Patlama yaşadım sanki

canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun

banada ileç verdi doktor ama ben kullanmadım desem yeri var

insülin için verilen bir gün acayip kan şekerimi düşürdü bir daha içmedim

pko var mı yok mu daha anlaşılamadım ama onun içinde verdi

isimlerini merak ettim özelden yazsana
kizlar cnm cips istiyo :20::20: ama yemek yok 79 a gelince kendimi ödüllendirecem ve sabah kalvaltisi yerine bi paket cipsi indiricem mideye :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: koppp koooooooooooppppppppp

helal olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

O dert bendede var sorma yaa bacaklar kalın atsamda havada kalıyo :1: eyvah eyvah 2 yi merak ediyordum yaa geçen avm ye gittiğimizde giricektik. Seansın biletleri full satılmış :63::63: neyse dedik bizde ama çok güzel filmler var önümüzdeki aylarda. Karayip korsanları 4 mayısta :52: batman , transformers filan tam sinemalık filmler

boy ne kadar canım

inanmıyorum bacak bacak üstüne attığında öyle bir durum olduğuna

aman olsa bile yaza kadar bir şey kalmayacak kimsede zaten :21:

tombulkelebek sende de kalmayacakkkkkkkk:20:

Son düzenleme:
Lunaazul hoşgeldin canım. Benim boy 1.62 de bacaklarım zayıfken bile dolgundu özellikle üst kısımları :59: ilaçları yazarım canım ama benim hormon tahlil sonuçlarına göre verdi doktorum.

Lunaazul hoşgeldin canım. Benim boy 1.62 de bacaklarım zayıfken bile dolgundu özellikle üst kısımları :59: ilaçları yazarım canım ama benim hormon tahlil sonuçlarına göre verdi doktorum.

benim derdimde senin gibi bacaklarımın kalın olması

üstte birşey yok

tam bir armut :84:

neyse gidecek nasıl olsa artık bir önemi yok

ama bundan 6 ay önce bende bacak bacak üstüne attığım zaman

bacağım bayağı bir havada kalıyordu

hele birde koltuk biraz alçaksa :60::60::60:
İnşalllaaahhhh inşallaaahhhhhh :50:

hadi bakalım senden tam gaz devam etmeni bekliyoruz.....

en kısa zamanda 115 barajını aş artık

hadi bakalım senden tam gaz devam etmeni bekliyoruz.....

en kısa zamanda 115 barajını aş artık

Neden böyle oldu bende bilemedim ya kaç ay oldu hep aynı rakamlar :50:
İstikrar yok bende ondaan bu hallerdeyim :59:
Sporu arttırmam lazım :59: bilmiyorum çenemi tutmam lazım falan fenalık bastı banada artık :25:

Neden böyle oldu bende bilemedim ya kaç ay oldu hep aynı rakamlar :50:
İstikrar yok bende ondaan bu hallerdeyim :59:
Sporu arttırmam lazım :59: bilmiyorum çenemi tutmam lazım falan fenalık bastı banada artık :25:

Ne bileyimki canım yaa bende öyleyim son zamanlarda. Yiyeceklerin vahşi cazibesine kapılıyoruz sanırım :14: Bize bi alet lazım dürtecek bizi bişeyler yerken :78: Direk en zayıf fotolarımızı getirecek gözümüzün önüne :9: işe yararmı dersin?

2. yeşil çayımı içip portakalımı yiyorum. Böyle olunca bi mutlu oluyorum akşamı kaçamaksız atlattım diye :16:

o zaman mutlaka kullan derim canım ben çok memnunum. Düzenli kullanırsan çok faydasını görüceğine inanıyorum

biliyorum özellikle insülin direnci için olanları

rahatsız olmayanlar bile kulalanıyorlar sırf zayıflamak için

diğer ilacın sende işe yaradığını söylemişsin

en kısa zamanda doktora gidip tekrar başlamalıyım

ama testlerimi yaptırayım tekrar ondan sonra

2. yeşil çayımı içip portakalımı yiyorum. Böyle olunca bi mutlu oluyorum akşamı kaçamaksız atlattım diye :16:

ne güzel yaaa

ben hiç meyve yemiyorum

sağolsun eşim portakal sıkıyoru arada onu içiyorum

o da olmasa hiç mevye yok bende

bugünki menüm line yumurta ve simitti

işten gelincede yoğut+k-flakes+yulafezmesi yaptım yedim

en içimin rahat olduğu akşam geç yenen yemek bu

Back
X