• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Toksin cim süpersin gene maşallah :nazar::nazar::nazar: Bende katılıcam sana ama şu regl bitsin önce :8:[/QUOTE

cnm neden bekliyorsunki basla simdiden sporuna yediklerinide eritmis olursun cnmm :34:

Tuhaf bir ağrım var canım yaa kasık ve karında o yüzden bekliyorum ama yürüyorum hergün. Yarında biten ilaçlarımı yazdırmaya gidicem ilk kez aile hekimini görücem. Onun yazması gerekiyormuş sanırım. Gidip bi anliyim bakiyim bundan sonra özel hastaneleri ssk ödemicek filan diyolar. Bu konuda bilgisi olan varmı?

Evet ben osmanı izliyordum o carolini vurup öldürseydi Ali kurtulsaydık :20: osman ölmez dimi :14: aylin gidip evlenecek sanırım muratla berrin keşke yapmasaydı :50: mete zaten aşık canım benim :16: babaanneee ölecek beton üstünde yatmaktan :59: cemileye Allah sabır versin Ali'yede akıl fikir versin :47:

maşallah baharcım bütün diziyi özetlemişsin :9: ölmez ölmez. Osman ölürse dizi biter

esim sucuklu tost istedi yaptim ama :20: yemedim bende sucugu tostun icine koydum bastirdim ohhhh unu yedim ufacikdi zaten 3bardak yesil cay ictimm :21::21:

Dilara Koçak söylemişti canım. Eğer sucuk yemek isterseniz kaynayan suya atın yağları bu şekilde erir ve ayrışır sonra pişirin demişti. Ben denemedim ama tadı nasıl olur bilmiyorum :69:

Dilara Koçak söylemişti canım. Eğer sucuk yemek isterseniz kaynayan suya atın yağları bu şekilde erir ve ayrışır sonra pişirin demişti. Ben denemedim ama tadı nasıl olur bilmiyorum :69:

normalde mikrodalgada yapiyom yagini süzüyom sonra varsada daha kagit mendille siliyom :27: ben ugrasmali islerden pek hoslanmam :60::60::60:

Son düzenleme:
hadi kizlar bende kacayim sabah erken kalkip yemek yicem oruc tutmam lazim borclarim var 30 gün günler uzamadan tutayimda bitsin bari bekleyince olmuyo faliyete gecmek lazim

İyi geceler hatun kişiler :3:
Ben bugün öğleyin uyudum ondan uykum kalmadı :9: netten küçük sırları izliyim uyurum.
Cümleten herkese hayırlı geceler olsun :3:

yıllar önce izmirde çaışırken,bizim bankadan ayrılıp,pınar da genel müdür olan biriyle anışmıştım.o da bize sucuğu pişirirken üstüne parmaklarımızla su püskürtmemizi tavsiye etmişti.bu şekilde içindeki yağı dışarı veriyor ve yumuşacık oluyor.yıllardır bu yontemi kullanırım.en fazla 1 y.k.kadar su kullanılacak.bir deneyin..

QUOTE]

tskler cnm senide spora bekliyoruz :66::66:[/QUOTE]

Regl dönemim çok ağır geçiyor arkadaşım bu cumaya yetişemem önümüzdeki hafta spor yapacağım, kesinlikle aklımda...

Evet ben osmanı izliyordum o carolini vurup öldürseydi Ali kurtulsaydık :20: osman ölmez dimi :14: aylin gidip evlenecek sanırım muratla berrin keşke yapmasaydı :50: mete zaten aşık canım benim :16: babaanneee ölecek beton üstünde yatmaktan :59: cemileye Allah sabır versin Ali'yede akıl fikir versin :47:

Ayy Bahar'cım gülmekten öldüm yani dizi yorumuna, valla süpersin:9::9::9:

günaydın kızlar

Günaydın arkadaşım nasılsın?

Günaydın Kızlaaarrr :3:
Dün gece geç yatınca 9da ancak uyanabildim acayip kasık ağrolarım başladı bugün bilemedin yarın gelir benimkiler :1: şimdi bankaya gidicem yine offff hiç sevmiyorum banka kuyruğu beklemeyi öss başvurusunun son günü dün sistem çalışmıyordu bugünde kaç yüz kişi beklerim Allah bilir :50: bir reklam vardı '' banka şubelerini sevmiyorummm ''' işte ondan :59:

ğreenciim sancı için rezene kaynatıp içebilirsin tadı güzeldirben çocuklarada veririm gerek oldukca
ya kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı demiştim ya onu düşünüyorum

ğreenciim sancı için rezene kaynatıp içebilirsin tadı güzeldirben çocuklarada veririm gerek oldukca
ya kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı demiştim ya onu düşünüyorum

Valla o aynı zamanda gaz problemi için de iyi, kullansam iyi olacak sanırım...:34: Sağolasın arkadaşım...:71:

bakalım neler olacak.birşeyleri öğrenmem lazım.siteye nasıl resim eklerim.alıntıları nasıl yüklerim.faydalı olacak bir yığın bilgiye ulaşıyorum.onları sizlere de nakletmem lazım.kızlar hani arap yağı bol bulunca.....bende öğrendim ya böyle renkli ve çeşitli yazmayı.kişiliğimi yansıtacak sitili bulana kadar,böyle uçuk kaçık mesajlar yazacağım..
çok teşekkürler...bana bir harf öğreteninnnn:16::16::16:yanağından öperim..aslında elinden öperimdi.ama ona uygun smiley yok..

ervamm bak nasıl yazıyorum..daha evvel çok denemiştim olmamıştı.şimdi her mesajta tekrar denemem mi lazım.bunu nasıl sürekli kılarım?
mesajların çok güzel olmuş.... sürekli olması için pro üye olmak lazımmış....
günaydın kızlar

günaydııın arifeebe doğa ve tüm kızlar......

günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:

günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:

ne güzel spor yapmışken yazık olmuş......evde ne işi vardı o makaronların ki....

muhatap bensem,sorduğuna pişman olabilirsin..yanlış anlama ben her kitabı en az 3 defa okumuşumdur..ve her defasında farklı bir algılama ve haz duymuşumdur..genellikle klasikler.ve en başında J.Austen'nin aşk ve gurur'u zaten tek romantik kitaptır bendeki..diğerleri parapsikoloji.teozofi,kişisel gelişim ve dini içerikli felsefe kitapları..
bu aralar favorim İbn-i arabi ..çok muhteşem bir adam..ne yazıkkı gerçek değeri anlaşılamamış..

Psikolojil ve Felsefe ini Kitaplari zaten saklarım onlari sık sık alırım elime, ama normal Romanlari tekrar tekrar okuma Huyum yoktur. :61:

Ibn-i arabi acikca hic duymadim bir ınterntede araştırmam lazım.

Back
X