• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugün yalan söyledim :59: :78:
Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sordu :59: boyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim :59: adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim :14: napayım 118 mi deseydim utandım :17: utanıyorum kilomdan :25: adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba :60:

kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu [ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur /COLOR] cok mutluyumm kop kooooooppppp:51::51::51::51::51::51:

maşallahhhhhhh:nazar:

sana maşallah diye diye otomatiğe bağladım yaaa

gulsum canım kendini o kadar üzme

eminim daha fazla vereceğin zamanlarda olacak

eee kızlar nasılsınız?

ben işe gittim geldim, kızlar okuldan geldi yemek yedi geri gittiler

spor mpor yok

diyet eh işte durumlarındayım

Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sordu :59: boyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim :59: adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim :14: napayım 118 mi deseydim utandım :17: utanıyorum kilomdan :25: adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba :60:

aman boşverrr

ne düşündüğünün ne önemi var

bizede geçen sene işte kıyafetler için sormuşlardı

o zamanlar bendeniz 96 kg falan 48-50 beden giyen birisiydim

ama ben ne yazdırdım

85 kg ve 44 bedenim dedim

ve şimdi dediğim gibiyimmmm

yani burdan ne sonuç çıkarıyoruz

söylediğimiz yalanlar zamanla gerçek oluyor :62::62::60::60::60::60:

tombulkelebek sizin hakkınızda pek bilgiye sahip değilim ama annem babam kardeşim eşim ve en yakın arkadaşımla birlikte sizin evinize geldik rüyamda kumral renkli gözlü ama inanılmaz cana yakındın çok soğuk bir yere geldik ve evinizi çok katlı bir apartmanda gördüm karanlık bir koridordan geçip sağ taraftaki bir odaya geldik senin odandı orası evde kısa boylu bir kadın senden biraz daha kısa bir genç kız ve bir erkek çocuğu vardı ama ne kadarı doğru bilmiyorum

maşallahhhhhhh:nazar:

sana maşallah diye diye otomatiğe bağladım yaaa

gulsum canım kendini o kadar üzme

eminim daha fazla vereceğin zamanlarda olacak

eee kızlar nasılsınız?

ben işe gittim geldim, kızlar okuldan geldi yemek yedi geri gittiler

spor mpor yok

diyet eh işte durumlarındayım

tskler cnm ins hepimiz böle devam ederiz ben cok iyiyim cnm seni soramli :27:

kııııızlaaaar öğlen arası gittim saçlarımı baya uzundu saçlarım bir karış falan kestirdim maşa yapayımmı dedi kız yap gitsin dedim ama havalı oldu biraz elimle oynadım indirdirdim röfle yaptırıcam uygun bi zamanda da ben altını açtırmadan saçın üzerine yaptırıyorum platinmi ne hani yeşil gibi oluyor öyle seviyorum

kııııızlaaaar öğlen arası gittim saçlarımı baya uzundu saçlarım bir karış falan kestirdim maşa yapayımmı dedi kız yap gitsin dedim ama havalı oldu biraz elimle oynadım indirdirdim röfle yaptırıcam uygun bi zamanda da ben altını açtırmadan saçın üzerine yaptırıyorum platinmi ne hani yeşil gibi oluyor öyle seviyorum
oy oy oy süslenmeş benim arkadaşım

git boyat canım

insanın havası değişiyor

ben bayram öncesi gölge yaptırdım kendi saçımın üzerine

saçlarım çok uzunda yaza girerken küt kestirdim ama yine upuzun yapicim saçlarımı

sonrada daha da sarartıcam

birde 65 lere düşersem oleyyyyyyyyyyyy
tskler cnm umarim cnm hepimizin azmi artarda eksilmez

amin canım

oy oy oy süslenmeş benim arkadaşım

git boyat canım

insanın havası değişiyor

ben bayram öncesi gölge yaptırdım kendi saçımın üzerine

saçlarım çok uzunda yaza girerken küt kestirdim ama yine upuzun yapicim saçlarımı

sonrada daha da sarartıcam

birde 65 lere düşersem oleyyyyyyyyyyyy

canım özledim kız seni
gölgen ne renk senin yaptır canının istediğini gitsin oyyyyy o düşme konularına hiç girme yaza şöyle silkelenmiş bi vaziyette girsem yetecek bizim işyerinde bi bayan var alt katlarda kadın nasıl zayıflamış arkadaşın akrabası ilaç kullandı o dedi çünkü wc ye arabaynan giden tiplerden ilaç olayından çok tırsarım

canım özledim kız seni
gölgen ne renk senin yaptır canının istediğini gitsin oyyyyy o düşme konularına hiç girme yaza şöyle silkelenmiş bi vaziyette girsem yetecek bizim işyerinde bi bayan var alt katlarda kadın nasıl zayıflamış arkadaşın akrabası ilaç kullandı o dedi çünkü wc ye arabaynan giden tiplerden ilaç olayından çok tırsarım

Bende seni özledim yaaaa

bir denk gelemedik

benim saçlarda şimdi göle var ama tam sarı gibi de değil

yaza doğru dahada sarartıcam şöyle sarı olduğu belli olsun

daha açık renk gölge attırıcam

düz boya sevmiyorum

ilaç işini bende sevmiyorum

inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda sorun yaşayacaklar

o yüzden sağlığımı tehlikeye atamam

ay biran önce kendimize gelmemiz lazım ama

ben sadece kilomu korumakla yetiniyorum bu aralar

Bende seni özledim yaaaa

bir denk gelemedik

benim saçlarda şimdi göle var ama tam sarı gibi de değil

yaza doğru dahada sarartıcam şöyle sarı olduğu belli olsun

daha açık renk gölge attırıcam

düz boya sevmiyorum

ilaç işini bende sevmiyorum

inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda sorun yaşayacaklar

o yüzden sağlığımı tehlikeye atamam

ay biran önce kendimize gelmemiz lazım ama

ben sadece kilomu korumakla yetiniyorum bu aralar

biraz önce profilime baktım hiç arkadaşı yok diyor amanın üzüldüm kız:60: valla bu arkadaşlık nasıl oluyo birbirimizmi ekliyoruz hepiciniz arkadaşım ilan edip ekliyorum taaaammı

tombulkelebek sizin hakkınızda pek bilgiye sahip değilim ama annem babam kardeşim eşim ve en yakın arkadaşımla birlikte sizin evinize geldik rüyamda kumral renkli gözlü ama inanılmaz cana yakındın çok soğuk bir yere geldik ve evinizi çok katlı bir apartmanda gördüm karanlık bir koridordan geçip sağ taraftaki bir odaya geldik senin odandı orası evde kısa boylu bir kadın senden biraz daha kısa bir genç kız ve bir erkek çocuğu vardı ama ne kadarı doğru bilmiyorum

:53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

Valla aynı dediğin gibi şok oldum :53: maşallaaahh erdin mi sen :53:

eee sonra noldu :61:

bahar oldumu kız heeeeeeee anladım altta seni isminin yanında + işaretiyle görüyorum bundanmı ki

:53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

Valla aynı dediğin gibi şok oldum :53: maşallaaahh erdin mi sen :53:

eee sonra noldu :61:

nasıl yani gerçekten gördüklerim doğru mu?baban var mı?onu görmedim bende kendimden bazen korkuyorum rüyanın sonunu hatırlamıyorum ama çoğu gördüğüm rüyalar çıkıyor ama ilk kez tanımadığım birini görüyorum:53:

nasıl yani gerçekten gördüklerim doğru mu?baban var mı?onu görmedim bende kendimden bazen korkuyorum rüyanın sonunu hatırlamıyorum ama çoğu gördüğüm rüyalar çıkıyor ama ilk kez tanımadığım birini görüyorum:53:

Babam yok canım babam rahmetli.
Erkek kardeşim var ablam var benden kısa annem var kısa kadın dediğin ben kumral mavi gözlüyüm soğuk yer dedin erzurumdayız 4. katta oturuyoruz ondan şaşırdım zaten :53:

Son düzenleme:
günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:

Macaron ne canım ilk kez duyuyorum ?

Back
X