• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba kızlar, başım catlıyor. :59::58:
Az önce Annem memlekete yola cıktı Otobüsle Cenaze ile birlikte gitti.
Bir akrabamız vefat etdi, ben tanımıyorum fazla yurtdışında kaldım icin fazla akrabalarımı bilmem.
Çok kalabalıktı 4 Otobüs gitti. Üzüldüm sıkıntıdan herhalde başım catlıyo bacaklarımda derman kalmadı cok yorgun hissediyorum kendimi..

hayirli aksamlar kizlar
sahur
1yogurt
1portakal
1litre cay
iftar
4dilim kepekli ekmek
1porsiyon döner
200g sarimsakli dereotlu yogurt
salata
ara
2bardak cay
3bardak yesilcay
1fincan kahve soya sütlü
yarim pomela yiyecem

sporrrrrrr yokkkkkkkk:53:, aaaaa bu günde dinleneyim deilmi kizlarrrrrrrr :17: 270dakk oldu, 30dakam kaldi onuda yarin yaparim artik :66::66::66::66:

Vallaaa coştun zeynep abla ama çok açık renk olan renkleri kullanmazsan okumakta sıkıntı çekmem :26: çok açık renkleri okuyamıyorum da zaten netbook kullanıyorum yazı hem küçük hem renksiz olunca Allahımmm kooor oldum diyorum :60:

haklısın.ama birazcık eğleneyim dedim,kişisel egoma yenilip..sarı çok güzel''ama okunması zor..bende senin mavi gözlerini fazla yormayayım.
oğlumun test sonuçları normal çıktı.bugün gece birliğine gidecek..allahım sen koru onu..gelinim hala alışamadı.canım kızım..dün ağlattı beni..o kadar içten canım annem dedi ki..telofonu zor kapattım..mutluluktan ağladım..
inşallah ilerde sende, seni çok seven bir kayınvalideye rastlarsın..

geçmiş olsun arkadaşımmm...ben yeniyim ilk görmüşsündür belkide ama senin son yazdıklarını okudumm...birincisi başınız sağolsunnn...ikincisi..sendemi kilo vermeye çalışıyorsunn bide tutunma felan demişsin bebek için tedavimi görüyorsunnn??

yaaa ben çook soru soruyorum amaa:D:D ama kafam karmakarışık o yüzdennn....çook kiloluyum kilo vermeye çalışıyorumm...ve pko hastasıyımm çocuk için tedavide görüyorumm oyüzden bu konuları görünce dikkatimi çekiyorrrr...
evet canım tüpbebek tedavisi şimdi bekliyorum özelen sorularını cevaplarım
Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti. :59:Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. :56:İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişliğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde...:66: Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?

:71:Tebrik ediyorum arkadaşımmmm, aynen devam...

Banucum ben yeni gördüm. Başın sağolsun... Bir de bu aralar sürekli ayakta kalmamaya çalış canım olur mu...:54:

Sağol canım dikkat ediyorum bugünde birazcık kanamam oldu korktum zaten.

Bir akrabamız vefat etdi, ben tanımıyorum fazla yurtdışında kaldım icin fazla akrabalarımı bilmem.
Çok kalabalıktı 4 Otobüs gitti. Üzüldüm sıkıntıdan herhalde başım catlıyo bacaklarımda derman kalmadı cok yorgun hissediyorum kendimi..

başınız sağolsun..hemen uzan ,ayaklarını yüksek bir yere koy..varsa şakaklarını lavanta yağıyla ov.ya da melisa çayı,kabuk tarçın çayı iç..

bana müsade,eşimim yemeğini hazırlayayım.bugün yine komşunun bahçesinden yabani maydonoz,ebegümeci ve ısırgan otu topladım.ayıklaması ve yıkaması uzun sürdü.şimdi soğanla kavurup üstüne limon sıkacağım.birde sarmısaklı yoğurt.yanına arkadaş olarak kıymalı karnıbahar var..

bana müsade,eşimim yemeğini hazırlayayım.bugün yine komşunun bahçesinden yabani maydonoz,ebegümeci ve ısırgan otu topladım.ayıklaması ve yıkaması uzun sürdü.şimdi soğanla kavurup üstüne limon sıkacağım.birde sarmısaklı yoğurt.yanına arkadaş olarak kıymalı karnıbahar var..

ohhh afiyet olsun ablammm ne guzel vitaminler yiyorsun degisik degisikkkk :56:

QUOTE=CanMeL;17219670]Meraba kızlar, başım catlıyor. :59::58:

[/QUOTE]

rabbim sabirlar versin cnm ,gecmis olsun basin icinde :71:

haklısın.ama birazcık eğleneyim dedim,kişisel egoma yenilip..sarı çok güzel''ama okunması zor..bende senin mavi gözlerini fazla yormayayım.
oğlumun test sonuçları normal çıktı.bugün gece birliğine gidecek..allahım sen koru onu..gelinim hala alışamadı.canım kızım..dün ağlattı beni..o kadar içten canım annem dedi ki..telofonu zor kapattım..mutluluktan ağladım..

Kendine en uygun stili ve rengi bulacağına eminim zeynep ablacım :16:
Allah gelinine sana sabırlar versin oğluna da hayırlı teskereler :16:
İnşallah zeynep ablacım eşimden daha önemli olan ailesi olacaktır annesi babası iyi olur umarım senin gelinini sevdiğin gibi yani kızları gibi severler umarım beni :61: babamın bıraktığı boşluğu azda olsa doldurabilir umarım kayınpederim eşten çok babaya ihtiyacım var çünkü :59:

Menüm
Sabah
k-flex, 1 bardak süt
Öğle
2 simit, 1 kaşık kadar krem peynir, 1 kk helva
Ara
Çilekli yoğurt
Akşam
5-6 kaşık pilav
1-2 kepçe kuru fasülye
2-3 kaşık yoğurt

1.5 lt su , 2 soda, 2 kupa form çayı
20 dakika leslie + 20 dakika tempolu yürüyüş

Yaaa ben bu haftada 300 dakikayı tamamlayamayacağım sanırım 80 dakikam kaldı yarın babamın mevlüdünü okutacağız 8 sene oldu kaybedeli :59: onun için hazırlık yapmaktan leslie yapabileceğimi sanmıyorum ama sabahtan çıkıp yürüyeceğim ne kadar olursa artık :26:

Kendine en uygun stili ve rengi bulacağına eminim zeynep ablacım :16:
İnşallah zeynep ablacım eşimden daha önemli olan ailesi olacaktır annesi babası iyi olur umarım senin gelinini sevdiğin gibi yani kızları gibi severler umarım beni :61: babamın bıraktığı boşluğu azda olsa doldurabilir umarım kayınpederim eşten çok babaya ihtiyacım var çünkü :59:

Canım baban için Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah diyorum.Biliyorsun ben de babamı kaybedeli 1 sene oldu ve kayın babam çooook ama çoook iyi birisi Allah razı olsun onlardan. Kaynanam da öyledir. İnan insana çok büyük desteği oluyor onların da. İnşallah Rabbim sana da iyi bir kayınvalide ve iyi bir kayınpeder nasip eder.

ohhh afiyet olsun ablammm ne guzel vitaminler yiyorsun degisik degisikkkk :56:hastam var.sağlıklı beslemem gerek.komşunun bahçesi gübreli olduğundan bu bitkiler doğal olarak çıkıyor.her hafta taze taze topluyorum.hem de ekonomiye katkı.birgün doğadan ikramla geçiyor.sende fırsat bulursan hayvanların ve arabaların geçmediği yerden bu tür otlardan topla..çok faydalı.hem insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor...

Kendine en suygun stili ve rengi bulacağına eminim zeynep ablacım :16:
İnşallah zeynep ablacım eşimden daha önemli olan ailesi olacaktır annesi babası iyi olur umarım senin gelinini sevdiğin gibi yani kızları gibi severler umarım beni :61: babamın bıraktığı boşluğu azda olsa do
ldurabilir umarım kayınpederim eşten çok babaya ihtiyacım var çünkü :59:[/QUOTE

allah sana hayırlı olanla nasiplendirsin.babanın mekanı cennet olsun.allah dularını ve niyetini kabul etsin..yavrum sen onlara sevgi ve saygı gösterirsen,onlarda seni sever ve sayar..

Canım baban için Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah diyorum.Biliyorsun ben de babamı kaybedeli 1 sene oldu ve kayın babam çooook ama çoook iyi birisi Allah razı olsun onlardan. Kaynanam da öyledir. İnan insana çok büyük desteği oluyor onların da. İnşallah Rabbim sana da iyi bir kayınvalide ve iyi bir kayınpeder nasip eder.

Sağol canım inşallah Allah hayırlısını verir.
Seninde mutluluğun daim olur inşallah :nazar:

allah sana hayırlı olanla nasiplendirsin.babanın mekanı cennet olsun.allah dularını ve niyetini kabul etsin..yavrum sen onlara sevgi ve saygı gösterirsen,onlarda seni sever ve sayar..

Amin sağol zeynep ablacım.
Büyüklerime her zaman saygım sonsuz Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :nazar:

ohhh afiyet olsun ablammm ne guzel vitaminler yiyorsun degisik degisikkkk :56:hastam var.sağlıklı beslemem gerek.komşunun bahçesi gübreli olduğundan bu bitkiler doğal olarak çıkıyor.her hafta taze taze topluyorum.hem de ekonomiye katkı.birgün doğadan ikramla geçiyor.sende fırsat bulursan hayvanların ve arabaların geçmediği yerden bu tür otlardan topla..çok faydalı.hem insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor...

ben ufakken anneannemin yaninda kalirdim aksehirde orda yengemler ot toplamaya giderlerdi bende giderdim toplardim günayik karakavuk essekmarulu yemlik unuttum cogunu :60: anneannemde otlardan yumurtali salata yapardi cok guzel olurdu burda hava soguk ablacim bahcemde var ot ,ilkbahara insallah toplar yaparim salata :56::56:

Yaaa ben bu haftada 300 dakikayı tamamlayamayacağım sanırım 80 dakikam kaldı yarın babamın mevlüdünü okutacağız 8 sene oldu kaybedeli :59: onun için hazırlık yapmaktan leslie yapabileceğimi sanmıyorum ama sabahtan çıkıp yürüyeceğim ne kadar olursa artık :26:

allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü mekanini cennet olsun babanin cnm

başın sağolsun allah rahmet etsin sıkıntıdandır baş ağrın diyecektim sen yazmışın ağrı kesici at biraz da ayaklarını uzat dinlen
allahım sana güç kuvvet versin ablam göz yaşların hep mutluluktan aksın
martda da benim babamın senesi yeni evlenmiştim babam öldüğünde 18 yıl olacak mekanları cennet olsun allah anneni başından eksik etmesin

ben ufakken anneannemin yaninda kalirdim aksehirde orda yengemler ot toplamaya giderlerdi bende giderdim toplardim günayik karakavuk essekmarulu yemlik unuttum cogunu :60: anneannemde otlardan yumurtali salata yapardi cok guzel olurdu burda hava soguk ablacim bahcemde var ot ,ilkbahara insallah toplar yaparim salata :56::56:

değişik otları bende çok severim eşim dalga geçer bazan ot yeşillik al dediğimde:27::27:

Son düzenleme:

Benimde Babam vefat etdi 4 yıl olcak bu sene Kanserden Kaybetdik kendisini. Allah sabirlar versin acısı hep kalbimin bir köşesinde.

Yillar acıyı gecirmiyor ama acıya alışıyorsun demek ki.

Back
X