Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banu Canım üzülme nolur. Hep hayırlısını istemedikmi? Bu açıdan bakmaya çalış. Biraz kendi haline bırak herşeyi. Dur bakalım gün doğmadan neler doğar.
BEYZUS ablacım ellerine sağlık yine bizim için uğraşmışsın
Toksin Bu hafta pek istikrarlı değildim aslında canım. Yazmıştım zaten ama akşam 7 de bitirdim yemek işini ve 1 portakalla 2 koca fincan yeşil çay içtim birde ara öğünde çilekli yoğurt. Bu haftada aynısını uygulicam bakalım sonuç ne olacak? Bu arada ben kaçarım 70 e kadar sen kovalarsın. 70 den sonrada kesin sen kaçarsın ben yakalicam die uğraşırım![]()
cnm benimde vardi esim süpriz yapti ama ben disarda yürümeyi daha cok seviyorum ondan sattik markasini bilmiyom bakmadimki![]()
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum
Günaydın Baharcım. Bak gene haftasonu oldu senle benden başka kimse yok![]()
Günaydın Canım
Haklısın bir haftasonunda daha başbaşayız faktörcümmmyalnızız dostlarımızzz yalnızızz yalnız
Soner Sarıkabadayının yeni şarkısını dinledinmi faktörcüümm dün akşamdan beri takıldım çok eğlenceli güzel istersen sende bir dinle şarkının adı Seveni Arıyorum![]()
Daha önce aynı yerde çalıştığım yakın bir arkadaşım 10 Nisana düğün tarihi almışnisana kadar kaç kilo verebilirimki acaba en azından 109 olsam ne güzel olur
kına erzurumda düğün istanbulda olacak büyük ihtimalle gideceğim istanbula
güzel bir elbise ve ayakkabı almam lazım çok çalışmam lazım çooookkk
![]()
Dinliyim canım , hemde uzaniyim biraz. Canım sıkkın bugün hiçbişey yapmak gelmiyor içimdenmüzik dinlemek iyi gelir belki
HAFTANIN KİLO ŞAMPİYONLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........GREENDREAMS............- 1.300........
HAFTANIN İKİNCİSİ............FACTORB....................-1.000..........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........TOKSİN.......................-0.800..........
HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ........TOKSİN............310 DAK..........
HAFTANIN İKİNCİSİ.........TOMBULKELEBEKİM.......240 DAK.........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ......EKİNCİK...............145 DAK...........
.......
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum
Ervaamm yaptığın sporlar gözümden kaçıyor sanma yazın bende aşıyordum kendimi ama kışın nolduysa kalkmıyo totoşregl oldum bitsin seninle spor yarışına başlayacağım
tabi aramızdaki kilo farkınıda hesap ederek sana meydan okuyamıyorum
ama peşindeyim :81: