hoşgeldin tatlım, burada kilolarımızdan sıkıntılarımızı problemlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak kurtuluyoruz bi nevi stres atıyoruz. senin kilo hikayen nedir? kilo boy yaş kaç?
Ben 26 yaşındayım evliyim eşim ve bende kiloluyum çoçukluğumda böyleydi ama son yılda baya kilo aldım sanırısam artık rahatlamakmı bilmiyorum nedenini ama artık rahatsızlık yapıyor ve kilo vermem gerekiyor... boyum 170 kilomda 110...
hoşgeldin açelyacım, birbirimize destek olarak atlatıcaz bu dönemi, parolamız da sağlıklı beslenme.. diyetisyen desteği alıyo musun? kilo boy yaş kaç
hoşbulduk canım hayır almıyorum bi destek ama almayı düşünüyorum inşallah en yakın zamanda diyetisyene gideceğiz eşimle beraber...
mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.
vallah benim hikayem ben bildim bileli kendimi hep kilolu olarak bilyorum ama artık aşırının üzerindeyim ve erkenden kilo vermem gerektyiğini düşünüyorum inşallah en yakın zamanda vericeğim ....
hoşgeldin cnmm inş. istediğin kıloya saglık lı bır sekılde ulasırsunn