• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün annemin Yasini var. Artık börek çörek napıcam bilmem :59: çokta özledim çok güzel yapar çünkü bakalım artık

Selamlar, bende yeni araniza katiliyorum, artik zayiflamam farz oldu. Ama olmuyor olmuyor :(((

Canımcım hoşgeldin aramızaaaa...:71:

arada olsun cnmm aşırı olmamak kaydı ilee :::)))))

mutlu olmana sevındim cnmm:46:

Valla arada yapıcam söz :78:

ne haber aldın merak ettim...........

ne oldu anlat bakemmmmmm:54:

Arkadaşlarım sıkıntılarımızı sadece burada paylaşıyoruz benim neredeyse hiç kimsem bebiş sorunumuzu bilmez. Bu sitede tüp bebek grubunda bir arkadaşla tanışmıştık geçen sene Mart ayında ve aynı hastahanede beraber başladık tedavilere. Çok uğraş verdik ikimizde bize Mart'a randevu verdiler, bakıp göreceğiz neler olacağını. O arkadaşımın dün akşam hamile olduğu haberini aldım. Hem onun için sevindim hem de aynı hastanede tedavi gördüğümüz için iyice bir umut kapısı açıldı benim için...:52: İşte bu sebepten çok sevindim. Hele arkadaşıma öyle sevindim ki, sevincimden iki damla yaşı tutamadım aktı gözlerimden... Napalım be kızlar azcık duygusalım galiba, olsunn...:31:

selam kızlar nasılsınız..
ben çok mutluyum bugün çünki baskül 120.5 dedi:74::66::emir_bebek:
hemen hemen 3 aydır 122den düşemiyordum 3 gündür tek yaptığım şey sağlıklı beslenmek bol su ve bitki çayı inşallah devamı gelir .ama bugün gezmeğe haberliyim inşallah tutarım orada kendimi ..tadımlık almayı düşünüyorum öğlen yemeğinide yemek istemiyorum oradada iyeceğim için fazla olmasın..

Derincim seni tebrik ediyorum, İnşallah daha çok vercez arkadaşım...:71:

Günaydın Kızlar
Kalbim kırık dün gece saabaha kadar ağladım atarax içtim ancak öyle uyuyabildim içimden sürekli ağlamak geliyor insanlar ne kadar yalancı olmuş gözünün içine baka baka nasıl yalanlar söylenebiliyor ben ne kadar saf bir insanım herşeyden bıktım insanlardan bıktım kötü olan herkez ölsün istiyorum kötü olan herkes ölsünnn !!!

Ah canım ne zor zamanlar yaşadım sen biliyorsun... Ne kötü insanlarla karşılaştım şu bir senedir ama ölmüyorlar. :47:Allah onlarla bizim sabrımızı sınıyor bana göre... O insanlar yüzünden iyice önyargılı bir insan haline geldim. Ama yalan söylüyorlar diye hiçkimseye güvenmeden de yaşanmıyor, İnan ki senin benim gibi iyi insanlara göre değil böyle yaşamak. Umarım durumunu da çabuk atlatırsın arkadaşım...:59:

Günaydın Kızlar
Kalbim kırık dün gece saabaha kadar ağladım atarax içtim ancak öyle uyuyabildim içimden sürekli ağlamak geliyor insanlar ne kadar yalancı olmuş gözünün içine baka baka nasıl yalanlar söylenebiliyor ben ne kadar saf bir insanım herşeyden bıktım insanlardan bıktım kötü olan herkez ölsün istiyorum kötü olan herkes ölsünnn !!!
baharcım tatlım kim üzdü seni, yoksa platoniğin mi? ne desek boş bazen içimizdeki siniri boşaltmamız lazım, o yüzden sana ağlama demiyorum... ağla ama sonra dön aramıza... çünkü seni seviyoruz..:21: :21: :21:

vee 10 senelik sarı hatun gitti :58: :58: :58: , yerine kumral birisi geldi yahu... :44: :44: :44: eşim çok beğendi... bana göre de güzel oldu galiba ama alışmam lazım... malum sarışınlık insanın kanına bir girdi mi bir daha çıkmıyor.. vatana millete hayırlı olsun kumral hallerim :26: :26: :26: :26: :26:

arkadaşlar aranızda seda sayan diyetini deneyen varmı.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.:66:

valla duymadim hic desem :))) ama söyle bir baktimda ben yapamam herhalde onu ya yapmayi düsünüyorsan sana bol sans valla isin zor:))

Günaydın Kızlar

öyle düsünme düsünmediginede eminim sadece bir sinir ile söylenmis sanirim
sorun ne bilmiyorum ama insallah tez zamanda düzene girer hersey
yalanci insanla olmak zordur ama bence bunlari hayatindan cikar ve sadece diyetine konsantre ol
ki o insanari söyle bir sasirt :))

Arkadaşlarım sıkıntılarımızı sadece burada paylaşıyoruz benim neredeyse hiç kimsem bebiş sorunumuzu bilmez. Bu sitede tüp bebek grubunda bir arkadaşla tanışmıştık geçen sene Mart ayında ve aynı hastahanede beraber başladık tedavilere. Çok uğraş verdik ikimizde bize Mart'a randevu verdiler, bakıp göreceğiz neler olacağını. O arkadaşımın dün akşam hamile olduğu haberini aldım. Hem onun için sevindim hem de aynı hastanede tedavi gördüğümüz için iyice bir umut kapısı açıldı benim için...:52: İşte bu sebepten çok sevindim. Hele arkadaşıma öyle sevindim ki, sevincimden iki damla yaşı tutamadım aktı gözlerimden... Napalım be kızlar azcık duygusalım galiba, olsunn...:31:

inşallah sen de banuda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız bütün isteyenlere versin allah

:26: GuzuLarım bugun ögrendimki geçen hafta verdigim 400 gramı geri almışım ben daha fazlasını bekliyordum bunada şükür bu hafta koşuya baslıyorum ınsallah haftaya düzelicem ve inecegim artık 2 hanelere tekrar 100.800 oldum:66:

vee 10 senelik sarı hatun gitti :58: :58: :58: , yerine kumral birisi geldi yahu... :44: :44: :44: eşim çok beğendi... bana göre de güzel oldu galiba ama alışmam lazım... malum sarışınlık insanın kanına bir girdi mi bir daha çıkmıyor.. vatana millete hayırlı olsun kumral hallerim :26: :26: :26: :26: :26:

:16::16::16: ben senin yerine sarışın oLurum gözün arkada kalmasın kuzum hem degişiklik iyidir:69:

Iddali olmak zorundayim, boyum 1.63, son iki yilda cok kilo aldim, 90i gectim, suan itibari ile kesin bilmiyorum ama kilomu, en son 90di. yasim 27, evliyim, ayni zamanda ogrenciyim. Hollanda'da kaliyorum. Dersler tum gun, laboratuardayim, hic spora vaktim olmuyo.

cok yogun oldugun ıcin düzenli yemek yiyemiiyorsun galıba cnm abur cubur kötü yapıyor ınsanı başlamak da çok güzel cnmm

Evet canım üniversiteyi kazandığım sene yazın 3 ayda 30 kilo vermiştim günde 2-3 saat yürüyordum ekmeği kesmiştim sürekli sebze yemeği yiyordum ve her öğünde mutlaka yoğurt yiyordum akşam 7den sonra yemiyordum vermiştim en önemlisi yürümekti tabiki :34:

ayy çok güzel olmuş valla beslenme alışkanlığın değişmiş anladgım kadarıyla inş. yine yaparsın

sevgili topikdaş kardeşlerim... 10 yıldır etrafta sarı sarı dolanan ben artık özüme kumral saçlarıma dönmek istiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum tek bildiğim siz bu satırları okuduğunuzda ben özüme dönmek için kuaföre doğru gitmiş olacağım. gazam mübarek olsun, zira çoook korkuyorum... :26: :26: :26:

Allah iyiliğini versin arkadaşımm çok güldüm vallaa nasıl odun acaba :12::12::12::12:

Günaydın Kızlar

cnm sorun ne bılmıyorum ama sıkma canını umarım herşey yoluna girer

cnm Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versın inş..
senin de güzel haberini alırızz inş..:69::70::70::70:

inşallah sen de banuda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız bütün isteyenlere versin allah

sevgili bahar:Ağlamak güzeldir..hele mutluluktan ağlamak.insan nasıl da hafifler.senin ki daha sonra anlayacığın bir biçimde,daha da iyi..içindeki bütün zehirli toksinleri atıyor,ve saflaşıyorsun..
sevgili yavrum,bence şanslı olduğunu düşünmen lazım.aynaya baktığında gözlrinin içine korkmadan,utanmadan baktığın zaman çok şanslısındır..çünkü aldatan değilsin.birileri senin yüzünden acı çekmiyor ve kahretmiyor..hayat bu..önüne türü türlü insanlar çıkacak..bazen kurt postunda kuzu,bazan da kuzu postunda kurt..ben böyle adam gibi olmayanlara çinişi diyorum.ortalıkta dolaşırlar.genelde de biraz kırıkkalplilerin peşinde,teselliye hazır beklerler..yürüdüğün yol zorlu..her insan bu yoldan yürür..biraz daha attığın adımlara dikkat demektir bu..bak bir kaza daha yapıp taşa çarptın..eğil al o taşı at..bir daha önüne çıkmasın..birde kızgınlıkla da olsa öyle sözler söylememeye çalış..dönüp gelip seni bulur..yolun açık olsun de..daha iyinin ve daha hayırlının bir yerlerde yoluna çıkacağı kesin..o yeri ve zamanı gelince yazıldığı gibi karşına çıkacak..daha evvelkiler seni hayata hazırlıyan deneyimler..öyle ki gerçek seven geldiğinde, kıymetini bilesin diye..
kalk yüzünü yıka ,makyaj yap ve çok şükür de..bir badireyi daaha başarıyla atlattığın için..
seni hepimiz çok seviyoruz..:16:

Son düzenleme:

hoşgeldi kumral ekincik..boşver birsüre de böyle takıl..hem kumral saç yüzünü ve ifadeni yumuşatır,seni daha taze gösterir..sarı saç yüzdeki her kırışıklığı gösterir..

kızlar çok kötüyüm şuan heyecandan öleceğim :59::59::59::59: :43::43::43::43: şimdi ben panik atak hastasıyım ya birde ellerim titriyo korktum yaa :43:

şimdi ben 9 inde regl oldum ayın 13 ünde bitti. :'( şimdi ayın 26 sı ve ben yine regl oldum :'( pcos hastasıydım iki seferdir ilaçsız regl oluyorum ama 13 gün kısa değil mi sizce süresi çok korkuyorum :58: kötü birşey mi bu durum sizce. son finalimi oldum bugün çıktım birde ne göreyim regl olmuşum stres bitince patladım demek. yaa sizce kötü birşey mi :43:

canlarım dahi gelin yazın birşeyler hiç bu durumu yaşayan var mı tam finaller bitti rahatladım derken kafama bu takıldı şimdi :43::43::43:

sevgili bahar:Ağlamak güzeldir..hele mutluluktan ağlamak.insan nasıl da hafifler.senin ki daha sonra anlayacığın bir biçimde,daha da iyi..içindeki bütün zehirli toksinleri atıyor,ve saflaşıyorsun..
sevgili yavrum,bence şanslı olduğunu düşünmen lazım.aynaya baktığında gözlrinin içine korkmadan,utanmadan baktığın zaman çok şanslısındır..çünkü aldatan değilsin.birileri senin yüzünden acı çekmiyor ve kahretmiyor..hayat bu..önüne türü türlü insanlar çıkacak..bazen kurt postunda kuzu,bazan da kuzu postunda kurt..ben böyle adam gibi olmayanlara çinişi diyorum.ortalıkta dolaşırlar.genelde de biraz kırıkkalplilerin peşinde,teselliye hazır beklerler..yürüdüğün yol zorlu..her insan bu yoldan yürür..biraz daha attığın adımlara dikkat demektir bu..bak bir kaza daha yapıp taşa çarptın..eğil al o taşı at..bir daha önüne çıkmasın..birde kızgınlıkla da olsa öyle sözler söylememeye çalış..dönüp gelip seni bulur..yolun açık olsun de..daha iyinin ve daha hayırlının bir yerlerde yoluna çıkacağı kesin..o yeri ve zamanı gelince yazıldığı gibi karşına çıkacak..daha evvelkiler seni hayata hazırlıyan deneyimler..öyle ki gerçek seven geldiğinde, kıymetini bilesin diye..
kalk yüzünü yıka ,makyaj yap ve çok şükür de..bir badireyi daaha başarıyla atlattığın için..
seni hepimiz çok seviyoruz..:16:

Allah razı olsun zeynep abla çok sağol ne güzel anlatmışsın Allah hayırlı olanı versin bana da akıl fikir versin çok kötü bir döneme girdim tekrar ama ben galip geleceğim bu sefer. İstediğim tekşey sevgi şefkat diğer şeytani duygular bana göre değil ben gerçekten sevgiyle sarılmak istiyorum elimi her attığım dal elimde kalıyor ya ben çok safım ya da artık insan kalmamış herkes şeytan olmuş. Ama dediğin gibi benim içim rahat kimseyi üzüp kırmadım ağlatmadım artık kendim için çalışmam lazım.
Bende sizleri çok seviyorum Allah
hepinizden razı olsun.

kızlar çok kötüyüm şuan heyecandan öleceğim :59::59::59::59: :43::43::43::43: şimdi ben panik atak hastasıyım ya birde ellerim titriyo korktum yaa :43:

şimdi ben 9 inde regl oldum ayın 13 ünde bitti. :'( şimdi ayın 26 sı ve ben yine regl oldum :'( pcos hastasıydım iki seferdir ilaçsız regl oluyorum ama 13 gün kısa değil mi sizce süresi çok korkuyorum :58: kötü birşey mi bu durum sizce. son finalimi oldum bugün çıktım birde ne göreyim regl olmuşum stres bitince patladım demek. yaa sizce kötü birşey mi :43:

rahatsızlıgın hakkında bırşey söyleyemeyecğim cnm ama stresten olmuş olabılırr benımde aynen cok geç ve cokk erken olabılıyor kendini çok sıkımışsn demekkii

canlarım dahi gelin yazın birşeyler hiç bu durumu yaşayan var mı tam finaller bitti rahatladım derken kafama bu takıldı şimdi :43::43::43:

yapacağın tek şey yarın hemen bir doktora gitmek.herkesin vücudunun stresi kendi yaşadıklarına göredir..aklında soru kalmasın..bir doktor sana ne olduğunu söylemeli.ben böyle bir şey yaşamadım.bir hafta erken veya geç oldum.mevsim döngülerinde..ama bu kadar kısa aralıklarla olması normal mi bilmiyorum.yanlış bir şey söylememek için en doğrusunu söyleyene ,bir doktora gitmen lazım..şimdiden geçmiş olsun..

arkadaşlar çok güzel gidiyosunuz.Tam gaz böyle devam edin.Sizi gördükçe kendime olan güvenim,tekrar geliyor.

Back
X