• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar yarın benim için büyük gün.İyibir plan yaptım.yarın şubat tatili başlıyor karneleri verince dönemin tüm stresini de atmış olucam.İyi bir diyet programı ile beraber LESLİE nin hareket programınıda uygulayıp ikinci döneme güçlü ve irade tam gaz girmek istiyorum.50-59 topiğindede aynı işyerinden bir arkadaşım var.KANKİTACIĞIM zaman zaman bizim topiğede giriyor.Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.:29:Hepinize başarılarÖPTÜMMMM.:1::1::1:

evet günümü anlatyım sizee önce kadın doğuma gittm.. neden erken adet olduğumu merak ediyordum çünkkü sonuçççç olumlu şeyler söyledi kötü birşey yok dedi kistlerim küçülmüş soğan kürnün faydası galibaa ilaç vermiyorum dedi ama zayıflamaktan başka çaren yok dedi.
pcos ' un kendisini yok edemezmişiz sadece etkilerini azaltabilirmişiz. ilaçlarla adet oldurup kistleri yok edebilirmişiz ancak yumurtanın yapısına bağlı bir rahatsızlık dedi. bunları ibliyordum zaten. gittğiğm 8 doktorda söylemişti bunları... sonra oradan çıktım koşa koşa diyetisyenme gittimmmm

adetliyim ama tartıda 86.9 çıktım 400 gram gitmiş adetli olmama rağmen iyi dedi çok sevindim bendee :62: birde 86... lı rakamları görünce ayrı bir sevindim yarım kilo daha giderse tam 10 kg gidecke. hiç spor yapmadım bu hafta hiç ama hiiiç :/ final haftamdı malumm ona rağmen bünyem beni yalnız bırakmadı zayıfladı teşekkür ederim YARDIM sana :1::1::1::nazar::nazar:
sevindim senin adına :40::40::40:

evet günümü anlatyım sizee önce kadın doğuma gittm.. neden erken adet olduğumu merak ediyordum çünkkü sonuçççç olumlu şeyler söyledi kötü birşey yok dedi kistlerim küçülmüş soğan kürnün faydası galibaa ilaç vermiyorum dedi ama zayıflamaktan başka çaren yok dedi.
pcos ' un kendisini yok edemezmişiz sadece etkilerini azaltabilirmişiz. ilaçlarla adet oldurup kistleri yok edebilirmişiz ancak yumurtanın yapısına bağlı bir rahatsızlık dedi. bunları ibliyordum zaten. gittğiğm 8 doktorda söylemişti bunları... sonra oradan çıktım koşa koşa diyetisyenme gittimmmm

adetliyim ama tartıda 86.9 çıktım 400 gram gitmiş adetli olmama rağmen iyi dedi çok sevindim bendee :62: birde 86... lı rakamları görünce ayrı bir sevindim yarım kilo daha giderse tam 10 kg gidecke. hiç spor yapmadım bu hafta hiç ama hiiiç :/ final haftamdı malumm ona rağmen bünyem beni yalnız bırakmadı zayıfladı teşekkür ederim YARDIM sana :1::1::1::nazar::nazar:

Canım geçmiş olsun çok şükür bir sorun yok.

selam kızlar nasılsınız..
ben çok mutluyum bugün çünki baskül 120.5 dedi:74::66::emir_bebek:
hemen hemen 3 aydır 122den düşemiyordum 3 gündür tek yaptığım şey sağlıklı beslenmek bol su ve bitki çayı inşallah devamı gelir .ama bugün gezmeğe haberliyim inşallah tutarım orada kendimi ..tadımlık almayı düşünüyorum öğlen yemeğinide yemek istemiyorum oradada iyeceğim için fazla olmasın..
tbrkler cnm yola devammm :10:

gecmis olsun cnm tbrkler daha cok kilocuklar gitcek cnm

hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1fincan kahve
2dilim cavdar ekmegi
2dilim ligt peyniri
ara
200gr yogurt
ölen
1tabak menemen
1dilim cavdar ekmegi
bol salataaa
aksam
kocaman 1tabak tonbalikli salata
1fincan kahve
1paket yulafli biskuvi :14: (bidaha biskuvi almiyacam dayanamiyorum :18:)

40dakk spor toplammm 305dakk :27:

hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1fincan kahve
2dilim cavdar ekmegi
2dilim ligt peyniri
ara
200gr yogurt
ölen
1tabak menemen
1dilim cavdar ekmegi
bol salataaa
aksam
kocaman 1tabak tonbalikli salata
1fincan kahve
1paket yulafli biskuvi :14: (bidaha biskuvi almiyacam dayanamiyorum :18:)

40dakk spor toplammm 305dakk :27:

süpersin yaaaa

yarın kaç kg gitcek senden acaba

yaza fıstık gibi gireceksin sen :65::64::71:

iyi akşamlar çıtırlar şu aralar pek giremiyorum internete kusura bakmayın yeni gelen pekçok arkadaşım olmuş benim olmadığım zamanlarda onlara hoş geldiniz demek istiyorum
benim bu hafta diyet olmadı doğrusu kalorilerimi bile takip edemedim ama allahtan kiloda almamışım kilom aynı 99

Naber banucum daha iyisin inşallah? Ya bir topiğe yazim dedim bitanesi millete zorla karbonhidrat dieti yaptırcak nerdeyse. Saçmalayıp duruyor. Sen söylemiştin değilmi hasta ediyor karbonhidrat dieyi die?

o tip diyetler bana hiç cazip ve sağlıklı gelmiyor

veren arkadaşlar mutlaka vardır ama sonuç nasıl acaba

geri dönüş mutlaka oluyordur gibi geliyor

sonuçta hayatları boyunca o diyeti yapamazlar

o tip diyetler bana hiç cazip ve sağlıklı gelmiyor

veren arkadaşlar mutlaka vardır ama sonuç nasıl acaba

geri dönüş mutlaka oluyordur gibi geliyor

sonuçta hayatları boyunca o diyeti yapamazlar

cnm geri kilo almak önemli deil saglikli kilo almakda biseydir bence, insanin organlari zarar görüyormus ben öyle okudum hic de denemem yavas yavas vereyim kilomu saglikli bir sekilde :34:

cnm geri kilo almak önemli deil saglikli kilo almakda biseydir bence, insanin organlari zarar görüyormus ben öyle okudum hic de denemem yavas yavas vereyim kilomu saglikli bir sekilde :34:

zaten bende öyle diyorum canım

böyle diyetlerin mantıklı olmadığını düşünüyorum

herşeyden az az yiyerek zayıflamak lazım

sadece zayıflamakta yetmiyor

spor yapmayıncada yumoş yumoş oluyorsun

spor ve dengeli beslenme

tek geçerli çözüm yolu bu

lunacim yakalicam seni bak regl oldum ama yarin ins inmisimdir sana yetismeme az kaldi :8::8::8:kop kooooooooooopppp:66::66::66:

amaninnnnn

senin bu azmin karşısında saygı ile eğiliyorum :42:

ancakkkk bende boş durmuyorum canım benim

spor yapmasamda

yağdan mı kastan mı gittiği belli olmayan bir şekilde kilo veriyorum

muhtelemen yarın 82 civarı olurum

senin son durum ne

amaninnnnn

senin bu azmin karşısında saygı ile eğiliyorum :42:

ancakkkk bende boş durmuyorum canım benim

spor yapmasamda

yağdan mı kastan mı gittiği belli olmayan bir şekilde kilo veriyorum

muhtelemen yarın 82 civarı olurum

senin son durum ne

cnm bende 83.4 düsmüstüm sonrada regl olucam diye galiba 83.7 ciktim en son ama yarin ne cikarim bilemiyorum biraz amissam bile siskinliktir o ve regl bitince kesin gider hemen:66::66::66::66:

cnm bende 83.4 düsmüstüm sonrada regl olucam diye galiba 83.7 ciktim en son ama yarin ne cikarim bilemiyorum biraz amissam bile siskinliktir o ve regl bitince kesin gider hemen:66::66::66::66:

regl döneminde bu kadar az şişkinliğin olması güzel

bende 2 kilo farkediyor

83 lerden 85 lere fırlıyorum

yarın eminim bana çok yakın bir kiloya gelirsin belki aynı bile olabiliris

ama yokkkk artık daha sıkı sarılıp beni geçmene izin verimcemmmmmmm:23::27::60::13:

regl döneminde bu kadar az şişkinliğin olması güzel

bende 2 kilo farkediyor

83 lerden 85 lere fırlıyorum

yarın eminim bana çok yakın bir kiloya gelirsin belki aynı bile olabiliris

ama yokkkk artık daha sıkı sarılıp beni geçmene izin verimcemmmmmmm:23::27::60::13:

yok cnm ya o kadar az deyil tabikide baktim kilo almaya basladim yani siskinlik dartilmadim yarin bende merak ediyorum ins cok cikmam :18::18::18::18:

Back
X