- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
kız sana kızıyorum haaaa sanki senin diploman yok al ahaaa de gösterKızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaşevlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dediben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum
85e düşsem gerisi kolay
acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep
![]()
hoş geldin moralini bozma canım ne dertler var sorunumuz kilo olsun veririz ama hızlı ama yavaşmerhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin
kız benim fotomu nerden buldun avatar yaptınCanım verdiğin isimleri araştırıcam teşekkür ederim. :) Yarın sabahta ufak ufak yürüyüşlerime başlayacağım. Zaten istesemde ağır egzersizleri şuanda yapamam. Kilom fazla olduğu için çabuk yoruluyorum.Listelerinide eğer zahmet olmazsa özel mesaj olarak atarsan çok sevinirim
![]()

tebrikler canım aynı yaptığın şeyleri tekrarlıyorsun baştan yapıyorsun yaniiigünaydınnnnn...
arkadaşlar şu çizelge nasıl güncelleniyor yardımcı olabilir misiniz? 1 kilo verdim de![]()