- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
plates hiç yapmadım seyretmedim bile nasıl yapılıyor.
çalıştığım şirkette bir kadın vardı 40larında o yapardı hiç kilo vermediği halde gözümüzün önünde 10 kilo vermiş gibi incelmişti.
ama ne bileyim işte platesi düşünmüyorum belki de topunu al pompasını al lastiğini al cd sini al çok uzun iş gibi.
ben bu spor aş nin fitness salonuna gitmek istiyorum sanki daha etkili olacakmış gibi geliyor.
normalde haftada 3 gün ayda 50 lira mı ne. kuzenim gidiyordu önceden onun söylediğine göre haftada bi iki gün sabaları kadınlar için ücretsizmiş. onu bi araştırmam lazım. bi de evime çok ters bi yerde
aslında ben mekik çekiyorum şişe kaldırıyorum felan ama yok fayda görmüyorum ya da yapmasan çok daha korkunç olacaktım:)
mutluu benm de bugün tam 3 ay oldu. ben kesin temmuza 89la girerim demiştim ama maalesef olmadı.
Cnm o Spor Aş'yi ben araştırmıştım hatta kızımı yüzmeye yazdırdım okullar acınca ancak sıra gelcek yedekte bekliyor. Ücretli Seansların haricinde netten başvuru formunu cıkartıp doktoruna imzalattığın zaman ücretsizde gidebiliyorsun hangi sporu seçersen seç. Tek şartları ücretsiz devam etmek istiyorsan yanlış hatırlamıyorsam ya ayda bir yada 3 ayda bir tekrar kayıt yenilemen. O formun haricinde birde tam idrar tahlili istiyorlar ama yüzmeye gitmeyi düşünüyorsan bide hepatit B testi. Hepatit B olan hastaları yüzmeye kabul etmiyorlar olurda acık bir yara falan varsa başkalarına da suyla bulaşmasın diye. Ben Kızımı Cemal kamacıya yazdırdım yüzme salonu çok güzel üstelik 3 - 6 yaş arası çocuklarada 1 Tl karşılığında bakıyorlar sen yüzmedeyken