• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olur mu yaa torpıllı olmasamd aamacımız ortak .fazlalıklardan kurtulmak deıl mi:59:ablamda bızım topıge gelıyodu zaman zaman ve herkes kucak acıyodu kılon bu topıge uymasa bıle gel dıyolardı yanı bakmıyolardı kıloya:63: çünkü burda sadece kılo vermıyoruz ornek bıcok sey paylasıyoruz:61:

Aaa şaka yaptım yahu, alınma sakın, takıldım öyle :70:
Gell kaç kilo olursan ol gell :1:

Dilenci pardon canım salı günü için dicektim.Çünkü ben akşamdan yürüyüp ertesi gün yazıyorum.Yani salı yürüdüğümü çarşamba yazdım.Ama salıda yok yazıyor da ondan canım.Bu hafta başından itibaren pazartesi 40-salı 60-çarşamba 60-perşembe 60 şeklinde yürüdüm.Ama hiç önemli değil ellerine sağlık.İnşallah en kısa zamanda dönersin aramıza... özlicez seni ... :71:
canım onu belirtmedin sanırım çok fazla takipte bulunuyorum açık olmayınca atlayabiliyorum ben de görmemiş oalbilirim.

sinopee sen yazmadın ama sanırım tatlım ne yapayım;

şöyle yapalım: TOMURCUK VE SİNOPEE VASAT DEĞİLLER!!! TEBRİK EDİYORUZ:)) idare edin bu seferlik:)
Dilenci nere gidiyon yaaa gitmeeee ozletme kendini eger evde netin yksa benim gibi telden gir :)) olar mi soz heraksam duzenli yapcam sporuumu

Mutlu biz arkidis degiliz galiba resimleini gormedim bacimmm

Bu arada kilo veren arkidslerim opuyom hepinizi
canım benim tel sadece aramalık antika bi şey:) evde net olmadan cepten nasıl giriyorsunuz vınn mı nedir bilgim bile yok bak:)
Ellerine sağlık canım.Hakkını helal et...Seni çok özleyeceğiz.Neyse ki arada gelirim diyorsun;özlem gideririz....

KİLO VEREN VE GAYRET EDEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR İÇİN DE BAŞARI TEMENNİ EDİYORUM.

ne demek ablacım helali hoş olsun siz de edin. ay ama böyle kötü oldum yaa daha bi yere gitmiyorum bak ara verdim hemen buraya geldim:)))

Anam kıskandım bak herkes resmini koyuyor profiline bense deminden beri ancak bi dene resmimi buldum koca resim albümünde :60::60::60:

Eskiden paso resim çektirirdim artık hiç sevmiyorum resim çektirmeyi ayva göbeğim ( banu alkanınki ayvaysa benimki de kesin ayva :60::60::60:) yüzünden.

Son düzenleme:
ikinci,

3melegimvar

üçüncü,

billurs

:nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederim sizlerin sayesinde kk uzun suredir takip ediyordum hamilelikten once hamilelik sirasinda dogum sonrasi vs..cok hosuma gitmeye basladi uye oldum iyikide olmusum sizlerle sanal ortamda olsa biseyler paylasmak guzel busayede kilolarimdanda kurtulacagim insallah yilmak yok spora diyyete devam kim tutar bizi tekrar tesekkur ederim arkadaslar sizlerin sayesinde daha bi hevesle yapiyorum yuruyuslerimi motive oluyorum buradakileri okuyunca bende basarabilirim diyorum kendime diyete ve yuruyuse baslayali 1ay 11 gun oldu 105.5 le basladim hatta bazan 105.9 oluyordum:17: 7.600 verdim ama bu surecin 20 gununde yediklerimden kesmemistim çunku kizim 6.ayini doldurmamisti simdi ise 7 aylik herseyden yiyor biraz kendime bakma zamani geldi heralde neyse cok uzattim galiba kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler moralleri bozmasin haftaya insallah fazlasiyla gider spora devam ben her aksam çikiyorum yuruyuse bugunkinide yazacakmiyiz bide çizelgeyi nasil degistirebilirim yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim

Anam kıskandım bak herkes resmini koyuyor profiline bense deminden beri ancak bi dene resmimi buldum koca resim albümünde :60::60::60:

Eskiden paso resim çektirirdim artık hiç sevmiyorum resim çektirmeyi ayva göbeğim ( banu alkanınki ayvaysa benimki de kesin ayva :60::60::60:) yüzünden.

ben gördüm resimler de çok tatlısın;) çocuklarında birer melek maşaAllah subhanAllah:)
yaa evet bende eskiden ne çok resim çekilirdim orjinal fotoğraf makinemiz olduğu halde herkesi çekliyorum bense ya çekilmiyorum ya da omuzdan yukarı çekiliyorum daha çok:))
yok sağa doğru döniim sola doğru döniiim yan durursam daha zayıf çıkarım filan:)))
ama biiznillah bunların hepsi bitiyor;)
güzel günler,güzel resimler bizleri bekliyor;))

tesekkur ederim sizlerin sayesinde kk uzun suredir takip ediyordum hamilelikten once hamilelik sirasinda dogum sonrasi vs..cok hosuma gitmeye basladi uye oldum iyikide olmusum sizlerle sanal ortamda olsa biseyler paylasmak guzel busayede kilolarimdanda kurtulacagim insallah yilmak yok spora diyyete devam kim tutar bizi tekrar tesekkur ederim arkadaslar sizlerin sayesinde daha bi hevesle yapiyorum yuruyuslerimi motive oluyorum buradakileri okuyunca bende basarabilirim diyorum kendime diyete ve yuruyuse baslayali 1ay 11 gun oldu 105.5 le basladim hatta bazan 105.9 oluyordum:17: 7.600 verdim ama bu surecin 20 gununde yediklerimden kesmemistim çunku kizim 6.ayini doldurmamisti simdi ise 7 aylik herseyden yiyor biraz kendime bakma zamani geldi heralde neyse cok uzattim galiba kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler moralleri bozmasin haftaya insallah fazlasiyla gider spora devam ben her aksam çikiyorum yuruyuse bugunkinide yazacakmiyiz bide çizelgeyi nasil degistirebilirim yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim

selam millet nasılsınız?

Daha ben akşam yemeğimi yemedim şimdi yiycem çok geç dimi kızartma yiycam ama en sağlıklısından fırında sıfıra yakın yağsız inşallah yağsız diye ekmeği götürmem ama tutucam bugün güzel bir diyet günüydü evde en sevdiğim büskiviler bana baktı ye beni dedi ama yemedim az evvel onlara dil çıkarttım yemiycem sizi diye :::::)))))))))

Back
X