tesekkur ederim sizlerin sayesinde kk uzun suredir takip ediyordum hamilelikten once hamilelik sirasinda dogum sonrasi vs..cok hosuma gitmeye basladi uye oldum iyikide olmusum sizlerle sanal ortamda olsa biseyler paylasmak guzel busayede kilolarimdanda kurtulacagim insallah yilmak yok spora diyyete devam kim tutar bizi tekrar tesekkur ederim arkadaslar sizlerin sayesinde daha bi hevesle yapiyorum yuruyuslerimi motive oluyorum buradakileri okuyunca bende basarabilirim diyorum kendime diyete ve yuruyuse baslayali 1ay 11 gun oldu 105.5 le basladim hatta bazan 105.9 oluyordum

7.600 verdim ama bu surecin 20 gununde yediklerimden kesmemistim çunku kizim 6.ayini doldurmamisti simdi ise 7 aylik herseyden yiyor biraz kendime bakma zamani geldi heralde neyse cok uzattim galiba kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler moralleri bozmasin haftaya insallah fazlasiyla gider spora devam ben her aksam çikiyorum yuruyuse bugunkinide yazacakmiyiz bide çizelgeyi nasil degistirebilirim yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim