• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım malum 2 gündür artıdaydım ödem olduğunu düşündüm deneyim şu lapa olayını dedim sabah 1 çay bardağı pirinç haşladım nane ve pul biberle yarısını yedim öğlen de diğer yarısını ama benim lapa deneyimim bunla kaldı akşama kadar bol meyve yedim su içtim yeşil çay içtim azcık da bulgurlu çorba vardı yeğenimin artanı yoğurtla onu yedim bugün gitmiş sanırım ödemim ama sebebini tam bilemiyorum çünkü pazartesi salı çok dikkat edip sporumu yaptım

Olur yaa,kadınların ödem sorunu çok olurmuş..O yüzden sık sık tartılmamak moral açısından daha iyidir...

zaten bir günden fazlası eziyetten başka bişey değil.. giden su ilk gün gidiyor ikinci güne bişey kalmıyor..:)

Bende bugün sabah, sağlam kahvaltı ettim..Daha sonra karpuz peynir takılayım diyorum..:)
KAç gündür ağır yemekler sıktı artık...)

Aslında ben kendimi çook seviyorum..ama aynaya bakınca tam tersi oluyor..bu kadar kilo almak benim kişiliğimi bozdu..insanlardan kacar oldum..sizlerdende destek alarak eski halime dönmek zayıflamak istiyorum..inanıyorum buna en çook sevinen çocuklarım ve eşim olacak onların beni böylede sevdiğine inanıyorum ..ama sağlığım acısından istiyorlar,kim derseki ben bu halimden memnunum sadece kendini kandırıyor..ben değilim hiç bir zamanda olmayacağım...

Aslında ben kendimi çook seviyorum..ama aynaya bakınca tam tersi oluyor..bu kadar kilo almak benim kişiliğimi bozdu..insanlardan kacar oldum..sizlerdende destek alarak eski halime dönmek zayıflamak istiyorum..inanıyorum buna en çook sevinen çocuklarım ve eşim olacak onların beni böylede sevdiğine inanıyorum ..ama sağlığım acısından istiyorlar,kim derseki ben bu halimden memnunum sadece kendini kandırıyor..ben değilim hiç bir zamanda olmayacağım...

MErhaba,
kaç kilosun.?

Olur yaa,kadınların ödem sorunu çok olurmuş..O yüzden sık sık tartılmamak moral açısından daha iyidir...

zaten bir günden fazlası eziyetten başka bişey değil.. giden su ilk gün gidiyor ikinci güne bişey kalmıyor..:)

Bende bugün sabah, sağlam kahvaltı ettim..Daha sonra karpuz peynir takılayım diyorum..:)
KAç gündür ağır yemekler sıktı artık...)

haklısın canım ödem bende de oluyor zaman zaman gördünüz 6 günlük tatilde ne kadar şişmeyi başardığımı ben de artık pek sık tartılmıyorum aslında ama bu hafta 89lu bildirim yapma hevesimden dolayı azcık gerdim sanırım kendimi canım benim de sıcakta yemek yapmak ve yemek isteğim yok pek en iyisi meyve bide yoğurt şu soğuk çorbadan yapsak iyi olur sanki

Son düzenleme:
umutsuzluga kapilma nasil bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama ben oyle dr.diyet listelerine gelemem arkadasim yapiyo mecburi gibi biseydir heralda daha sitresli olur ben sabah kahvaltimi yapiyorum oglende abartmadan kacirmadan ogleden sonra bi meyve aksam yemeklerimi 6dan once yiyorum turkiye saati 7 oluyo sonra 8.30 gibi yuruyuse çikiyorum arkadaslarla 1.5saat kadar eve gelincede 5 yada 10dk karin egzersizi yapiyorum gunduzde gidecegim yer varsa yuruyerek gidiyorum sonuç her tartiya çiktigimda enaz -500 çikiyorum 2gunde bu aralar sende yapabilirsin yaparsinda eminim hersey dusuncede bitiyor yapicam dedikten sonra seni hiçbisey engelliyemez regl oldugun için biraz siskinlik oluyo ama gidicektir bol harakatle fazlasida gider emin ol

HAKLISIN CNM AMA EKSİ YERİNE HEP ARTI GÖRMEK UMUTSUZLUĞA İTİYO İNSAN ELİNDE OLMADAN

benim de bir kızım var bu ayın 15 inde 1 yaşında olacak 2-3 tane aynı ayda olan bebekleri var topikin sanırım ..

ALLAH BAĞIŞLASIN CNM ALLAH UZUN ÖMÜRLER SAĞLIKLI ÖMÜLER VERSİN YAVRULARIMIZA

HOŞGELDİN CNM ARAMIZA

kk da- bugün ne giydin çekde görelim.-diye bir topik var biliyosunuz belki..Orda bir üye kendi resimleri,kendi ailesi diye sürekli foto yüklüyor.:))

MEğer fake ymiş..yabancı bir oyuncunun fotolarını her gün bugün ofisten,bugün aile düğünündeyim diye kekliyo milleti..ve acaip popüler olmuş topikte hahaha..
ORtaya çıkarmış bir üye.:)

Asucum ben 100 kilo geliyorum artık yaaa
ödem mi kilomu ne bu anlamadım 1 hafta oldu
böyle olunca spor da yapmadım off off

evet cnm ben yapmıştım rica ederim

ben artık iyice umutszluga kapıldım veremiyorum
sporda yağmıyorum diyeti yapıyorum güya allah kabul etsin ne bilim
c.tesi diyetisyen günüm ama regl oldum bugun gitmicem o yüzden :(
p.tesi gidicem[/QUOTE]

ayşem yuruyemiyomusun

Son düzenleme:
[sıze=2]kk da- bugün ne giydin çekde görelim.-diye bir topik var biliyosunuz belki..orda bir üye kendi resimleri,kendi ailesi diye sürekli foto yüklüyor.:))

meğer fake ymiş..yabancı bir oyuncunun fotolarını her gün bugün ofisten,bugün aile düğünündeyim diye kekliyo milleti..ve acaip popüler olmuş topikte hahaha..
Ortaya çıkarmış bir üye.:)
[/sıze]

yuhhh yani yaaa merak ettim cnm linkini atsan bana bakayım

Asucum ben 100 kilo geliyorum artık yaaa
ödem mi kilomu ne bu anlamadım 1 hafta oldu
böyle olunca spor da yapmadım off off

ayşecim canım takip ediyorum seni ödem olduğunu düşünüyorum bi süre tuzsuz yemeye çalış bol su iç yeşil çay iç ama sporu bırakma canım tersine ben artıya geçince daha hareketlenmeye çalışıyorum sen de öyle yap yediklerine ve sporuna daha dikkat et canım inan sonucunu alırsın

mutlu,yeni resmini gördüm..nasıılda güzelsin..

Neleri gölgeliyor değilmi şu ağırlıklar.?

teşekkürler ayşecim..halanın durumunada ayrıca çok sevindim..

Naaptın mayo bakabildinmi.?

CNM BAKAMADIM HENÜZ HAFTASONU İNŞ. BAKICAM
BİZİM SİTEDE HAVUZ VAR ÇOCUKLARDAN FIRSAT OLUP GİREMİYOLAR İNSANLAR AKŞAMDA
6 GİBİ KAPATIYOLARDI
ŞİMDİ YENİ Bİ UYGULAMAYA BAŞLAMIŞLAR ÇALIŞNA İNSANLARI DÜŞÜNÜP
AKŞAM 7-10 BUCUK ARASI DA AÇIK OLACAKMIŞ VE ÇOCUK ALMICAKLARMIŞ SÜPER BİŞEY HAFTAYA GİDELİM DEDİM EŞİME BEN BUGUN REGL OLDUM BİTSİN GİDELİM DEDİM
:)) YÜZMEYİ ÖĞRETSİN BANA

evet cnm ben yapmıştım rica ederim

ben artık iyice umutszluga kapıldım veremiyorum
sporda yağmıyorum diyeti yapıyorum güya allah kabul etsin ne bilim
c.tesi diyetisyen günüm ama regl oldum bugun gitmicem o yüzden :(
p.tesi gidicem

ayşem yuruyemiyomusun[/QUOTE]

YOK CNM İÇİMDEN GELMİYO TARTIDA 89U GRNEYİ BEKLERKEN TEKRARDAN 100Ü GÖRMEK ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ MALESEF

Benim cuma günü için tek dileğim artı görmemek tartıda ,öyle olursa öpüp başıma koyacağım...

Bugün ve yarın yürüyeceğim inşallah..eh malum günümde yaklaşıyor onun gerginliği ve şişliği başlıyor yavaş yavaş...Bu ay benden cacık olmaz önümüzdeki aylara bakarım artık..
.

ya neden öyle diyosun yena bu ay olmaz die daha ayın başı en az 3 kilo verebiliriz hala, lütfeennn umutsuz olma

Back
X