• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenaaaaaaaaaa gördün mü yine "kilo" verdim yenaa senin görmeni ve başımı okşayıp aferin bobo demeni bekliyordum buradaa:)) eski tempoma döndüm nihayet. tabi birden abanınca çok gitti ama böyle devam eder mi bilemem ama:))))

Hamınıza merhaba.:)

asuuuu tebrik ederim,ne güzel bir duygudur o, bende bir ara ama kısa bir ara yaşamıştım o duyguyu.:)

110 dakika isporum ile kendimi vasat kraliçesi ilan ediyorum yada kötü kraliçe..:)

Henüz tartılmadım çok korkuyorum ama..:18:

bu arada bu kız spor yapıyordu niye veremiyordu da şimdi verdi diyenlere not;

olay şu, ben spor yaptıkça ağzıma birer lokma attığım şeylerin, bi kepçe fazla çorbanın nasolsa eriyeceğini düşünerek yanlış hesaplar peşindeydim:)) şimdi sporu fazla yapamıyorum sınavdan dolayı, sadece yürüyorum 45 dk orta hızda filan. o yüzden spor da yok zaten, dikkatli yiyeyim derken yolumu buldum:) bi de kaçamak yapmıyorum tatil yaklaştı diye. dün dondruma yedim ama dondurmayı hiç bi zaman kaçamaktan saymıyorum hiç de zararını görmedim:)

yani;

listenizden mümkün mertebe çıkmayın!

yenacıım AYŞE çok rahatsızlandı akşam ve işe gidememiş,

ayşenin kilo bildirimi 97.500
[ ayşe şimdi nasılmış ishali devam ediyorsa vucud susuz kalır çok su içsin

doktora gitmiş sabah mesajlaştık konuşacak durumda değilim demişti gece aramadım ben de sabah. yatıyorum ev de yazdı, şimdi su işini de yazayım hemen ona.

yenaaaaaaaaaa gördün mü yine "kilo" verdim yenaa senin görmeni ve başımı okşayıp aferin bobo demeni bekliyordum buradaa:)) eski tempoma döndüm nihayet. tabi birden abanınca çok gitti ama böyle devam eder mi bilemem ama:))))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Okurken onu düşündüm..Hem ders çalışıyor oturarak hem stressli,hem artık kilosuda azaldı yine 1700 verdi..

O yüzden sana önce hörrrmeettler :42::42:diyorum .sonrada yaklaş gel gel öpüjemmmm,:54::54:elinide uzat şöyle tokalaşlım en sıkısından..

geçende kızıma tokalaşmayı öğrettim böyle mıy mıy değil eli kavrayıp sıkacaksın diyorum gülüşüyoruz..

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar geçen hafta 97.9 bu hafta 95.9 -2kilo:nazar: yuruyuslerim cuma 100dk+cumartesi 80dk+pazar 90dk+pazartesi 120dk+sali 100dk+ carsamba 90dk+persembe 90dk=toplam 670 kilo veren ve sabit kalan arkadaslarri tebrik ediyorum veremeyenler insallah haftaya kapatirsiniz arayi moral bozmak yok

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Okurken onu düşündüm..Hem ders çalışıyor oturarak hem stressli..hem artık kilosuda azaldı ve 1700 verdi..

O yüzden sana önce hörrrmeettler :42::42:diyorum sonrada..Yaklaş gel gel öpüjemmmm,:54::54:elinide uzat şöyle tokalaşlım en sıkısından..

geçende kızıma tokalaşmayı öğrettim böyle mıy mıy değil eli kavrayıp sıkacaksın diyorum gülüşüyoruz..

ay teşekkür ederim ya ben aslında öv diye demedim öyle gibi oldu sanırım:)) hani sen eski halimi biliyorsun da bi kere demiştin ya mesajlaştığımızda "senin uzatmana şaşırdım aslında bu kadar" diye, ondan hani yena bak düzeldiiiimm diyeee:))))))

çok çalışamadım ya pişmanlıklar içindeyim, aylardır boş boş durudm içimden memur olmak gelmiyor çünkü:) o zaman da sıkamıyorum kendimi. şimdi de bıraktım zaten yarın sınav. bi deneme çözerim belki.

tokalaşmayı nerden aklına geldi de öğrettin:60::60: doğru demişsin güzelce kavrasın elin ucuyla yapanlar hiç güven vermez adama:))

ay teşekkür ederim ya ben aslında öv diye demedim öyle gibi oldu sanırım:)) hani sen eski halimi biliyorsun da bi kere demiştin ya mesajlaştığımızda "senin uzatmana şaşırdım aslında bu kadar" diye, ondan hani yena bak düzeldiiiimm diyeee:))))))

çok çalışamadım ya pişmanlıklar içindeyim, aylardır boş boş durudm içimden memur olmak gelmiyor çünkü:) o zaman da sıkamıyorum kendimi. şimdi de bıraktım zaten yarın sınav. bi deneme çözerim belki.

tokalaşmayı nerden aklına geldi de öğrettin:60::60: doğru demişsin güzelce kavrasın elin ucuyla yapanlar hiç güven vermez adama:))

Övülmeyi hakediyosun ama ya..Çünkü gerçekten kolay değil kilo vermek..

Ben tartıldım tahmin ettiğim gibi almışım 101.4 düzen bozulunca..ama ben bozuk düzene ayak uydurmamaya çalıştım elimden geldiğince.:)
yinede çok üzülmedim vereceğim kiloları biliyorum..

Memur olmanı istiyorum ben nedense,söylemiştim daha önce..Rahat etmen açısından,garanti iş açısından ama tabii senin hayallerin farklı..
Herşey gönlünce olsun,yarın ve öbürgün için başarılar diliyorum...

Haftasonu için yine planlar yapılmış misafirlerimizle mordoğana gidiyormuşuz bende dün akşam öğrendim..:)

Son düzenleme:
slm bilmiyorum yasakmıdır ama bana daha önceden gittiğim diyetisyenim vermişti cla diye gıda takviyesi kullanan yada bilgisi olan varmı

ayşe çok geçmiş olsun canım..

yena hani bana alkış aşkolsun küstüm banane banane:43: şaka bir yana alışmışım senden yorum almya canım benim yazdığım hiçbir yazıyı es geçmediğin için naz yapmak istedim:54::54:

ayşe çok geçmiş olsun canım..

yena hani bana alkış aşkolsun küstüm banane banane:43: şaka bir yana alışmışım senden yorum almya canım benim yazdığım hiçbir yazıyı es geçmediğin için naz yapmak istedim:54::54:

:nazar::nazar:Deriiin ne diyosun bayıldım sonuca...harikasın her hafta böyle olur inşallah...Bu gidişle bahar'ı geçersin bence..:60:
Peki beni gördünmü yine formumdayım.:(
Dediğim gibi fazla abartmadım ama kendi hazırladığın mamalar gibide olmuyor dışarıda olunca üstüne birde hareket azlığı ...

Son düzenleme:
ayşeciğim çooooooook geçmiş olsun canım:71:
yenacım sağol çok mutluyum gerçekten dokunsalar ağlayacağım duygusala bağladım ama üzüldüm senin görüp tekrar yukarılara çıkmana canım
dilenci canım sınavında başarılar Allah gönlüne göre versin inşallah canım:54:

Back
X