• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:nazar::nazar:Deriiin ne diyosun bayıldım sonuca...harikasın her hafta böyle olur inşallah...Bu gidişle bahar'ı geçersin bence..:60:
Peki beni gördünmü yine formumdayım.:(
Dediğim gibi fazla abartmadım ama kendi hazırladığın mamalar gibide olmuyor dışarıda olunca üstüne birde hareket azlığı ...

evt canım benimde çok hoşuma gitti (hepsi leslie sayesinde) dün işim okadar çoktuki ama araya hemen iki mille leslieyi sıkıştırıyorum...bende eltimler buradayken okadar çok kv mamaları yedimki anlatamam ev baklavasımı elde kesme kadayıfmı mantı su böreği( daha fazla yazmıyayım acıkacaksın şimdi ) ama koşturmaca içinde leslie sayesinde diğer öğünde dengeleyerek atlattım..misafir olunca diyet olmuyor canım çünki evde sağlıklıbeslenmeye çalışıyoruz misafir gelincede her tür01lü yem1ek yapılıyor..sende biran önce dikkat etmeye başlarsın...

Canlarım benim hepinize teşekkür ederim. Ya benim motivasyonum şu sıralar gayet yerindeydi aslında ama işte kaçamak yapınca bile insan azcık çabaladım diye tartının yüzünü güldürmesini istiyor yoksa ben suçlarımı bilmiyo değilim :)

Dalokimmm yirim seni :) söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ama bak eskilerden dilencii iyi bilir Yena hatırlıyo mu bilmiyorum ama 2 senedir paso yakınma halindeyim ben aman kilo veremiyorum da dikkat edemiyorum da diyete uyamıyorum da bıktım da bilmem ne de artık sizlerden bile utanır oldum yaa 50 kere karar verdim tamam bu sefer diye ama her başladığımda acayip yorgun hissediyorum kendimi artık. Her kilo aldığımda buraya gelip yok başlarım böyle diyete de olmuyo da bilmem ne diye sızlanıyorum sanki sizden ilgi bekliyen şımarık çocuklar gibi hissediyorum kendimi. Başarısızlığının ezikliğini kapatmaya çalışıyo gibi çok huzursuz ediyo bu durum beni. Diyet konusunda Dayanma gücüm, tahammülüm çok azaldı eskiye oranla, o kadar çok yapılıp sonuç alınamamış diyet deneyiminin izleri var ki beynimde de vücudumda feci zorlanıyorum şu sıralar.
Açıkçası benim en çok zoruma giden şey şu ki: dilenci iyi bilir 99’u göreyim diye geçen sene az beynini yememiştim milletin zar zor 99 u gördüm sonra 90 a kadar düştüm süper gidiyordum 1 ileri 2 geriydi ama gidiyordu kilolar. Şimdi tekrar 100 ün üzerine çıkmayı hazmedemiyorum ya kabullenemiyorum sürekli sermayeden harcıyo gibi hissediyorum diyorum bu 10 kiloyu almasaydım şimdi 80 leri 70 leri zorluyo olcaktım çok kızgınım kendime çoook..!
Diyetisyen konusunda da çok haklısın. Güya gidiyorum kadının listesine uyduğum flan yok yine bildiğim metodu uyguluyorum ama çalışma şartlarımdan dolayı farklısına imkanım yok. Diyetisyene gitmemdeki tek amaç kontrollü olurum utanırım belki, böylece daha dikkatli olurum diye düşünmemdi.
Fotoğraflara bakma konusunda ne yazık ki şu ankinden daha ince olduğum dönemlerim yok benim çocukluğum ve bundan 2 sene öncesine kadarım aşırı obez olarak geçtiği için geçmiş fotolarıma bakarsam şu anki halime şükreder yine sererim :D

Mutlu’cum güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim. Gençliğimi hakkıyla yaşayamadığımı şimdiden kabullenmiş durumdayım ben zaten, yaş oldu 23 hep ezikliğini yaşadım şişman olmanın dışarıdan baksan benden mutlusu komplekssizi yoktur ama bide bana sor :) hepinizin bildiği şeyler işte ama buradaki çoğu kişi sonradan bu çoğunluğun da büyük kısmı hamilelikten dolayı kilo almış. Çocukluktan beri kilolu olmak ayrı bişi. Ben kendimi bildim bileli şişkoluk yaftalı bana. Şunu bilir şunu söylerim hayatın her döneminde yaş ne olursa olsun sadece kilo için değil “farklı” olmak zor vesselam. Oyyyhhh çok konuştum yaaa arkamdaki vatandaş da anlamasın diye word’de yazıyorum bunları topic’e kopyalıcam 2 saattir o kadar uzun ne yazıyosun sen diyip duruyo spaydiii..! ben çaktırmadan göndereyim şimdi şu yazıyı size. Alıntı da yapamadım o yüzden :)
YENA’cım madem öyle çıkmayayım listeden :)

Son düzenleme:
ben kaçtım kız kardeşlerim ablam gelcekmiş bana gidip sebze yemekleri hazırlıcam onlara .hamur vermem onlara karşımda yeseler ben dayanamam diye korkuyorum

cherry cim sevindim canım..
ayırca ben senin ilk mesajınıda hatırlıyorum spanch bob lu avatarın vardı.:) Yine up uzuuuun bir mesaj yazmıştın.:))

Kilon kaçtı söylermisin lütfen yerli ancelina..:))

Bak bende aynıyım pes ediyormuyum .ayrıca senden yaşlıyım yani yaş avantajımda yok..Kısacası sen yine iyisin.:)

Son düzenleme:
cherry cim sevindim canım..
ayırca ben senin ilk mesajınıda hatırlıyorum spanch bob lu avatarın vardı.:) Yine up uzuuuun bir mesaj yazmıştın.:))

Kilon kaçtı söylermisin lütfen yerli ancelina..:))

Bak bende aynıyım pes ediyormuyum .ayrıca senden yaşlıyım yani yaş avantajımda yok..Kısacası sen yine iyisin.:)

aaaaaa hakikaten yaaa öyleydi hatırlıyosuuun :69::69:

yaş 23 ben hala sünger bob ve bilumum çizgi filmleri izliyorum :78:
ama sünger bob'un yeri ayrı çok salaklar yaa patrickle ikisine bayılıyorum :9::9:
şu anda büyük bi şirkette çalışıyorum ama bilgisayarımı flan görün her yerden çizgi karakterler sünger bob flan fırlıyo dalga geçiyolar benimle :9:
hatta bugün bi küpe taktım 5-10 yaş grubuna hitap ediyo :1: millet bayıldı ama :1:
genetik bişi sanırım bu durum babam 60 yaşında o da izliyo çizgi film hala :9::9:

eveeeett buraya ilk başladığımda 117 kiloydum. ondan 2 sene öncesinde de 130 küsür :53:
uuuf çok şükür halime yaaa haklısınız valla :29:
yerli ancelina hee :9::9: teşekkür ederim ya :77::69:
ya YENA ben seni hiiiç görmedim çook merak ediyorumm koysana bi fotoo :23:
sen de daha genceciksin yahu hem genç hem süper bi annesin idolümsün o konuda :nazar:

ayy uzun yazma konusunda fenayım ben. Burda ne şartlarda yazıyorum bi görseniz millet pembe sayfayı görünce o ne diye geliyo hemen bi de iş haricinde bişeylerle uğraştığım bariz belli oluyo :D bıraksalar ben sayfalarca yazarım tüm topic bunalıma girer valla :D

bu arada kiloyu söylemeyi unuttum 102 yazablirsin :/

Son düzenleme:
ben de çok severim sünger bobu hatta çizgi film izlemeyi hele bu ara yeğenimle izliyoruz pepe bayılıyorum vallahi yeğenim 14aylık

Canlarım benim hepinize teşekkür ederim. Ya benim motivasyonum şu sıralar gayet yerindeydi aslında ama işte kaçamak yapınca bile insan azcık çabaladım diye tartının yüzünü güldürmesini istiyor yoksa ben suçlarımı bilmiyo değilim :)

Dalokimmm yirim seni :) söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Ama bak eskilerden dilencii iyi bilir Yena hatırlıyo mu bilmiyorum ama 2 senedir paso yakınma halindeyim ben aman kilo veremiyorum da dikkat edemiyorum da diyete uyamıyorum da bıktım da bilmem ne de artık sizlerden bile utanır oldum yaa 50 kere karar verdim tamam bu sefer diye ama her başladığımda acayip yorgun hissediyorum kendimi artık. Her kilo aldığımda buraya gelip yok başlarım böyle diyete de olmuyo da bilmem ne diye sızlanıyorum sanki sizden ilgi bekliyen şımarık çocuklar gibi hissediyorum kendimi. Başarısızlığının ezikliğini kapatmaya çalışıyo gibi çok huzursuz ediyo bu durum beni. Diyet konusunda Dayanma gücüm, tahammülüm çok azaldı eskiye oranla, o kadar çok yapılıp sonuç alınamamış diyet deneyiminin izleri var ki beynimde de vücudumda feci zorlanıyorum şu sıralar.
Açıkçası benim en çok zoruma giden şey şu ki: dilenci iyi bilir 99’u göreyim diye geçen sene az beynini yememiştim milletin zar zor 99 u gördüm sonra 90 a kadar düştüm süper gidiyordum 1 ileri 2 geriydi ama gidiyordu kilolar. Şimdi tekrar 100 ün üzerine çıkmayı hazmedemiyorum ya kabullenemiyorum sürekli sermayeden harcıyo gibi hissediyorum diyorum bu 10 kiloyu almasaydım şimdi 80 leri 70 leri zorluyo olcaktım çok kızgınım kendime çoook..!
Diyetisyen konusunda da çok haklısın. Güya gidiyorum kadının listesine uyduğum flan yok yine bildiğim metodu uyguluyorum ama çalışma şartlarımdan dolayı farklısına imkanım yok. Diyetisyene gitmemdeki tek amaç kontrollü olurum utanırım belki, böylece daha dikkatli olurum diye düşünmemdi.
Fotoğraflara bakma konusunda ne yazık ki şu ankinden daha ince olduğum dönemlerim yok benim çocukluğum ve bundan 2 sene öncesine kadarım aşırı obez olarak geçtiği için geçmiş fotolarıma bakarsam şu anki halime şükreder yine sererim :D

Mutlu’cum güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim. Gençliğimi hakkıyla yaşayamadığımı şimdiden kabullenmiş durumdayım ben zaten, yaş oldu 23 hep ezikliğini yaşadım şişman olmanın dışarıdan baksan benden mutlusu komplekssizi yoktur ama bide bana sor :) hepinizin bildiği şeyler işte ama buradaki çoğu kişi sonradan bu çoğunluğun da büyük kısmı hamilelikten dolayı kilo almış. Çocukluktan beri kilolu olmak ayrı bişi. Ben kendimi bildim bileli şişkoluk yaftalı bana. Şunu bilir şunu söylerim hayatın her döneminde yaş ne olursa olsun sadece kilo için değil “farklı” olmak zor vesselam. Oyyyhhh çok konuştum yaaa arkamdaki vatandaş da anlamasın diye word’de yazıyorum bunları topic’e kopyalıcam 2 saattir o kadar uzun ne yazıyosun sen diyip duruyo spaydiii..! ben çaktırmadan göndereyim şimdi şu yazıyı size. Alıntı da yapamadım o yüzden :)
YENA’cım madem öyle çıkmayayım listeden :)

offf aslıcım sanki bnim içimdekileri dile getirdin... aynı şekilde kendime kızıyorum son zamanlarda hatırlar mısn bilmiorum ama geçen eylülde 89 u görmüştüm hatta ist a boranın yanına gitmiştim o zaman ne kadar da mutluydum 89 u gördüm artık diye... sonra nolduysa oldu kendimi 98 de buldum :( ve bu çabalama defalarca oldu, aynı şeyler yani seninki gibi... 90 la 98 arasında defalarca gittim gittim geldim kaç kere kim bilir eğer bi kerede sarfetmiş olsaydım o kadar çabayı şimdiye çoktaaaan 70 ile 60 arasında uğraşıyo olucaktım ama olmadı napalım... moral bozuklukları yaratıyo bunlar insanın sabrını zorluyo, direncini kırıyo. boşver üzülme sen yaptığın hataları biliyosun benim gibi :) kendini de sıkma biraz zaman ver kendine dinlenicek misn dinlen... gücünü topla sonra bütün gücünle kararlığınla yeniden başla, çıkmadık candan umut kesilmez :))

harikasın wallahi, 60'lar vay be rüya gibi

cnm rüya deil az biraz di$imizi SIKCAZ sonra gercek olcakkkk :60: ben ramaza kadar SIKI dietimi yapmaya caliscam insallah 68lere inerimmm aminnn ramazanda cok stresli gececek kizimin elektirkli arabasini yeniliyecez 10 felan hastanede kalacam nasil olcak bilmiyorum oruclu ve ufak kizimda olcak hic yerindede durmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr yandimmmmm insallah bu bana stressss yapip yemeye baslamam aminnnnnnn

Övülmeyi hakediyosun ama ya..Çünkü gerçekten kolay değil kilo vermek..

Ben tartıldım tahmin ettiğim gibi almışım 101.4 düzen bozulunca..ama ben bozuk düzene ayak uydurmamaya çalıştım elimden geldiğince.:)
yinede çok üzülmedim vereceğim kiloları biliyorum..

Memur olmanı istiyorum ben nedense,söylemiştim daha önce..Rahat etmen açısından,garanti iş açısından ama tabii senin hayallerin farklı..
Herşey gönlünce olsun,yarın ve öbürgün için başarılar diliyorum...

Haftasonu için yine planlar yapılmış misafirlerimizle mordoğana gidiyormuşuz bende dün akşam öğrendim..:)
boşver üzülme demiştin ama alırım diye sonuçta, üstelik diyete yeni başladın bırakmıştın ve çabucak ikili rakamlara yaklaştın bu hafta halledersin. gezme olaylarınıza da bayılıyorum sizin :) iyi eğlenceler.

memurluk için söyledikelrin doğru da işte bakıyosun en donanımlı gençler bile artık basit bir evrak işi için acayip puanlarla atanmaya çalışıyor, gençlerde vizyon namına bi şey kalmıyor çaresizlikten. eskiden memur düz insandı ortalamaydı şimdi girsen baksan sitelere ondan havalı iş yok.. tabi ben de isterim ama bu sene düz memurluk yok, çift yıllarda giriliyor benim girdiğim kurum sınavıyla mülakatıyla bambaşka bi süreç hemen olacak gibi değil. zaten yaşı sınırını 35 e çektiler kimse ha diyince olamıyor. örneğin denetmenlik, müfettiş yardımcılığı, gelir uzmanlığı gibi kadrolar. dershane yolları göründü gene bu yaşta bana:)
ayşeciğim çooooooook geçmiş olsun canım:71:
yenacım sağol çok mutluyum gerçekten dokunsalar ağlayacağım duygusala bağladım ama üzüldüm senin görüp tekrar yukarılara çıkmana canım
dilenci canım sınavında başarılar Allah gönlüne göre versin inşallah canım:54:

sağol ablacım inşallah.

-----------

cheryy dilenci bilir demişsin hiç de bilmem öyle bi şey ben:) ben snei spor yaparken sıkılaşmaya çalışırken hatırlıyorum başka da bi şey kabul etmiyorum:) utanıp sıkılacak bi şey yok. en az azından işin peşini bırakmıyoruz yoksa ben kg vermek yerine çoktan 130 olmuştum o yeme düzeniyle. evimde tartı bile yoktu. şişman olan öyle kalır sanıyordum etrafımda ne örnek ne de yardım eden biri vardı. ama ne zaman ki öğrendik hayatımıza soktuk, artık kolay kolay abartılı kilolara çıkmayız. bu da önemli bi şey. moralini bozma 23 ne ki 24 olursun 80, gençlik bitti mi sanki hemen:)

Son düzenleme:
Herkese Merhabalarrrrr,

Geç de olsa kilo bildirimimi yapayım.

Geçen hafta 88.3
Bu hafta 87.8

Artıdan bu duruma geçtiğim için mutluyum gene de.. Geçmişi henüz okumadım ama kilolar güzel gitmiş gibi. Hafta başı pek durgun başlamıştı ama sonradan açıldık galiba. Maşallah diyelim nazar değmesin :)))

Bugün kilo bildirimi günü sanırım bayanlar,
Ben de bıldırım yapıcam ama aksam dıyetısyene gıdıcem ondan onra bıldırıcem

Başlangıç: 28 mayıs 2011 98.9
en son:24 haziran 2011 96.3
bugün:........(akşam bildiricem)

ozkaa82,
Listede olmak istiyorsan cuma öğlene kadar bildirmen gerek..

Evde tartın varsa evdeki sonucu paylaşırsın bizimle..

Son düzenleme:
Mutluuu,
Beyzuş'un 360 dakika sporu var..

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|97,5|+0.5|?| |97.5| Aynı
2|Yasafat|99.3|-0.1|99.2| -0.1| 99.2| Aynı
3|dermanabla|91.4|-0.4| 91.5| +0.1| ?
4|toksin|70.2| -2.1|72.9| +2.7| 70| -2.9|
5|Cherry-pie|?| | 99.4| Aynı| 102| +2.6|
6|nevzamansız| | | 101.4| | 102| +0.6|
7|BEYZUS|98|-0.6|97.3| -0.7| 96.5| -0.8|
8|billurs| | | 95.6| | 95| -0.6|
9|Fadime02|100|Aynı|100.1| +0.1| 99.6| -0.5|
10|dilencii|79|-0.5| 78.7| -0.3| 77| -1.7|
11|Derin|117.8|+0.8|117| -0.8| 115.8| -1.2|
12|Tombulkelebek|113.7|-0.4|112.4| -1.3| 112| -0.4