• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si.....- 2,9 kg............................toksin......:65::65: :66: :32: :nazar: :71: :10: :46:

HAFTANIN 2.si.......- 2 kg..........................3meleğmvar...:65: :64::64: :62: :nazar: :71: :81:

HAFTANIN 3.sü....- 1,7 kg..........................dilenciii.........:65::62::8: :nazar: :71: :46: :21:

Son düzenleme:
maşallah herkese çoğunluk atmış hain yağların bir kısmını vucudundan , haftaya veremeyen üstüne alan( benim gibi) kişilerde inşallah vererek başarımızı arttıracaklar :37::37::37::37:

HAFTANIN 1.si.....- 2,9 kg............................toksin......:65::65: :66: :32: :nazar: :71: :10: :46:

HAFTANIN 2.si.......- 2 kg..........................3meleğmvar...:65: :64::64: :62: :nazar: :71: :81:

HAFTANIN 3.sü....- 1,7 kg..........................dilenciii.........:65::62::8: :nazar: :71: :46: :21:

Tebrik ederim hepinizi ... :46: :46: :46:

mrb şekerler.. uzun süredir yazmaıyorum ama sürekli takip ediyorum sizlerri. sohbeti özledim kilo bildirimnde geciktim zaten vermek ne kelime almısım 102 im. acıdım kendime çunku söz verdiğim gibi diyetimi yapmadım sporumuda yapmadım.

çocuklu bayANLARA İMRENIYORUM O KADAR İŞİNİZİN ARASINDA NASIL BECERİYORSUNUZ BUNU. TEBRİK EDİYORUM

BEN BU TEMBBELİKLE HEP BÖYLEMİ KALACAĞIM...

dilenciii canım sınavda başarılar dilerim... memurluğu bende hiç istemezdim şimdi özelde sürünmekteyım arkadaşlarım atandı ne rahatlar. bekar olunca güzel ama ev eş olunca rahat bir işte çalışmayı istersin. ücretide daha iyi..

ayşe ye geçmiş olsun diyorum. iş yerinde yaşadığım sıkıntılar geldi aklıma okudukça..niyetim akıl vermek değil ama bende en iyi niyetli kişiydim. hep te öyle olacağım ama bunun acısını çok çektim. ne kadar iyi davranırsan o kadar ezerler... çıkar için yanında olurlar...küçük bir ese çıkarsan bastrmayaçalışırlar.

helede kurumsal bire yerde değilsen işin dahada zor. ben işyerinde şoförle tartısıyorum dusun yanı dediğimi yapmak zorunda ama zoruna gidiyor. kompleks yapıyorlar... artık acımıyorum, postayıda koyuyorum işinize gelirse diyorum iş yok sanki memlekette...
mühendislik=amelelikmiş...

bu hafta söylemeye utanıyorum ama sadece 120 dk spor yaptım...24 eylüldeki düğünde yine istediğim kıyafeti alamamak ve ağlama krizleri yaşamak istemiyorum...
arkadaşlar çok kızın bana lütfennnnnnnnnnnnn............

bu irade nasıl oluşurrrrr, bir akıl verin deneyimlerinizdenn..

Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar:
kendimi şiddetle kınıyorum...:47::47:
Yazıklar olsun sana nilüfer diyorum..

Cherry ben foto ekledim bir kaç kez görmedin demek..geldiğinde gosteririm sana gül cemalimi..:)

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim. Amaaa en içten ve en yoğun (ne demekse) dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Yena, senin de eline sağlık canım.

Bugün komik -belki de ironik- bir sohbet geçti komşumla aramda, size de aktarmak istedim.

Kızım okulu bırakınca evde sıkıldı, sitedeki yüzme okuluna başladık, sabahları 2 saat havuzdayız. Orada diğer annelerle tanıştım, biriyle epey sohbet ettim sağdan soldan, ikizleri olan, ben yaşlarda bir anne. Ama fiziği çok iyiydi. Yüzü 33-35 yaşlarında gösteriyor, fiziği ise en fazla 23-24..

Doğum yapmış olmasına, hem de ikiz hamileliği yaşamasına rağmen hiç fazlalığı olmamasını övdüm. Oradan kilo konusu açıldı. Sohbetin sonunda kadın bana dedi ki; "Sanki evlenip çocuk yapan her kadın mutlaka kilo alır, almayanlar olağandışı çaba gösterir gibi konuşuyorsunuz". Şaşaladım, kilo sohbeti boyunca bunu vurgulamış, her söylediğine böyle yorum yapmıştım gerçekten.

Sonradan düşündüm e benim fikrim böyle zaten. Mantıklı değil belki ama "nasıl olur da zayıf olurlar?" diye hayret ediyorum, mutlaka Allah'ın günü spor yaptıklarını, vejeteryan olduklarını, aşırı hızlı çalışan metabolizmaları olduğunu hatta bazen sinir hastası olduklarını (yuh) yani karşımdakinin tarzına göre bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Aksi halde onlar da kilo alırlardı!!!! Nasıl bir mantık bu yav?

Ona da ucundan açıkladım bu mantığımı, kadıncağız gülerek "Vallahi benim başımı kaşımaya vaktim yok, ne sporu" dedi. "Öyle dengeli beslenmeye çok dikkat eden, kalori hesabı yapan biri filan da değilim, normal yerim." dedi. Anahtar kelime "normal" miydi acaba?
Eve giderken aklıma geldi tekrar; 'Kadının da vücudu aynı Jennifer Aniston'a benziyordu, azıcık bile selülit yoktu, kesin genetik olarak şanslıydı canım..' :1:

Son düzenleme:
Bugün komik -belki de ironik- bir sohbet geçti komşumla aramda, size de aktarmak istedim.

Kızım okulu bırakınca evde sıkıldı, sitedeki yüzme okuluna başladık, sabahları 2 saat havuzdayız. Orada diğer annelerle tanıştım, biriyle epey sohbet ettim sağdan soldan, ikizleri olan, ben yaşlarda bir anne. Ama fiziği çok iyiydi. Yüzü 33-35 yaşlarında gösteriyor, fiziği ise en fazla 23-24..

Doğum yapmış olmasına, hem de ikiz hamileliği yaşamasına rağmen hiç fazlalığı olmamasını övdüm. Oradan kilo konusu açıldı. Sohbetin sonunda kadın bana dedi ki; "Sanki evlenip çocuk yapan her kadın mutlaka kilo alır, almayanlar olağandışı çaba gösterir gibi konuşuyorsunuz". Şaşaladım, kilo sohbeti boyunca bunu vurgulamış, her söylediğine böyle yorum yapmıştım gerçekten.

Sonradan düşündüm e benim fikrim böyle zaten. Mantıklı değil belki ama "nasıl olur da zayıf olurlar?" diye hayret ediyorum, mutlaka Allah'ın günü spor yaptıklarını, vejeteryan olduklarını, aşırı hızlı çalışan metabolizmaları olduğunu hatta bazen sinir hastası olduklarını (yuh) yani karşımdakinin tarzına göre bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Aksi halde onlar da kilo alırlardı!!!! Nasıl bir mantık bu yav?

Ona da ucundan açıkladım bu mantığımı, kadıncağız gülerek "Vallahi benim başımı kaşımaya vaktim yok, ne sporu" dedi. "Öyle dengeli beslenmeye çok dikkat eden, kalori hesabı yapan biri filan da değilim, normal yerim." dedi. Anahtar kelime "normal" miydi acaba?
Eve giderken aklıma geldi tekrar; 'Kadının da vücudu aynı Jennifer Aniston'a benziyordu, azıcık bile selülit yoktu, kesin genetik olarak şanslıydı canım..' :1:

evet canım kadın cidden şanslıymış.Ama o şans bizde yok maalesef.Mesela benim halam da 40 yaşlarında 3 tane çocuk doğurdu yanılmıyorsam da 2 tane kürtajı var.Fıstık gibi valla.Yan yana gelince ben mi onun halasıyım o mu benim halam belli değil. :97: Bende genetik olarak anne tarafıma çekmişim.Anne tarafım dayılarım teyzeler maşallahımız var.Baskül ailesi halt etmiş yanımızda.4 kız kardeşiz evde bi tek babam zayıf.Herkes mi ana tarafına çeker yaaa :31:

Son düzenleme:
Yaaa ben de listede olak ıstıyorummmmm:(:( Tartıldım 2 gün önce 95.4 cıkmıstım, o zaman 95.4 olarak bıldırım yapayım bu seferlık böle olsun, sabah tartılcaktım ama karnım şiş dıye tartılmadım

Ne güzel anlatmışsın.:) evli,çocuklu zayıf insanlar üstün insanlar..:) Bende vay bee şuna bak 2 de çocuğu olmuş ama hatun daşş gibi diyorum bakınca..:)

KEsinlikle normal yemek en doğrusu.. haftada 3-4 gün yürüyüşte yaptınmı al sana sağlıklı yaşam..rejimmiş,kalori hesabıymış hepsi bizi kasıyor psikolojimizi bozuyor tuhaflaştırıyor...

Son düzenleme:

tebrik ederim hepinizi güzeller:65::71::46::46::46:
yenacım eline sağlık canım:71::54::54::16:ben de gül cemalini görmek istiyoruuuuuuum:69:

Yaaa ben de listede olak ıstıyorummmmm:(:( Tartıldım 2 gün önce 95.4 cıkmıstım, o zaman 95.4 olarak bıldırım yapayım bu seferlık böle olsun, sabah tartılcaktım ama karnım şiş dıye tartılmadım

Canım haftaya cuma öğlene kadar kilonu yazmayı unutmazsan ekleriz listeye..

Artık listeyi editliyemiyorum .Bayağı oldu mesajı yazalı ben, yeni gördün sanırım...

Son düzenleme:
bende tebrik ederim derecedeki arkadaşları , bunun yanı sıra dereceye giremeyip(ben gibi) hala devam edenleri de tebrik ediyorum....
:71:

umutcuum yazını okurken ilk aklıma bir arkadaşım bir de kv geldi.
arkadaşım 76 doğumlu ve 30 altı gösteriyor ama biraz kurcalayınca botox burun estetiği yaptırmış kırışıklıkları ile ilgilenmiş. vs. ama en önemlisi 172 boyunda ve 60 kilo olmasına rağmen sürekli sırtındaki yağlardan(ki hiçbirşey yok) şikayet eder.
kv ise doğuştan gelen bir şansla hem zayıf hem güzel olduğunu över durur. hatta hamilliklerinde bile(ben 22 kilo alıp 2.800 çocuk doğurduğum için sanırım sık hatırlattı) 2 kilodan az alıp 4.5 kilo çocuk doğurmuş. 175 boylarında yaklaşık. 60-65 kilo arası. ama belki 50 defa şu konuşmayıda azından kaçırmıştır.
ah 2 kilo fazlam var hemn vermem lazım. bu lafın üzerine bu kadını yemek yerken görmezsiniz neredeyse. atıştırma pozisyonuna geçiverir.

özetle insanlar "yo bu benim kendi halim" deseler bile çoğu anormal olmasa da kilosunu sabit tutmak için çaba gösteriyor. benim ve bazı arkadaşlarım gibi genetik olarak çok şanslı olmasak bile fizik olarak sahip olduumuz sansı "amannnnn ölümlü dünya bi daamı gelecez dünyaya koy bir tabak" diyerek harcadıkk yahut başa çıkılamayacak hale getirdik. çünkü ben kilo alırken çok orantılı aldıım ve kendimi çok farkedemediim için gerçekten 80 kilonun üstüne çıktıımı anlamadım. elbette aptal dietler yaparak karşı durmaya çalıştım ama daha fazla batağa saplandım.

NORMAL YEMEK elbette şart ama tartyla irtibatı kesmemek de şart.müftüoğlu diyorki sağlıklı kilonuzdan artı 500 geçer geçmez yeme düzeninizi değiştirin.

Back
X