herkese günaydın
geçen hafta 90.2
bu hafta 91.5giden değil gelen 1.3 kg. çizelgemi değiştirmeyeceğim ama.
Geçen afta 89ları görüyorken bu hafta ne oldu böyle bilmiyorum. Spor da yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum oysa ki.
Mutlu, cherry ve leah![]()
cnm sporunu fazla yaptıysan kas oranın artmış olabilir yada sıcaklarda yeteri kadar sıvı almadıysan ödem olmuş olabilir :)
üzme kendini
kolonoskopi yaptıracak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu hafta babam da yaptırdı, yarıda bıraktırıp çıktı odadan.. çok canı yanmış, yarıda kaldığı içinde bir işe yaramadı.
Mümkünse anestezi ile yaptırın derim, babam öbür hafta anestezi ile tekrarlayacak sanırım..
Inşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız.
cnm dayanımaz ztn ona bencede yaptırcaklar anestezi ile yaptırsın (bende dahil)
ümraniye hospitalium da yaptırıyorum. Gerçi bana çok uzak ama doktorunu çok övdüler
evet ben anestezi istedim yani tamamen baygın olucam:) lavman da verdiler ama gerek olursa kullanırız dediler
şimdi bi ariim doktorumu bakiim ne diicek
bi de doktorum müthiş iyi hayatım çok tavsiye ederim yanii şiddetle tavsiye ediyorumilk görüşmemiz çok güzel geçti.benim 10 yıl öncesinden beridir tüm tedavi aşamalarımı ince ince dinlşedi. çokta güler yüzlü. Bakalım kolonoskopide de bi sıkıntı çıkmaz güzel geçerse söylerim sana canım
sen istanbuldaydın diimi neresindeydin eğer bi mahsuru yoksa??
cnm ben beylikdüzünde oturuyorum :)
bi baktır banada bilgi verirsin ama eşim tutturmuş benden habersiz annemle planı yapmışlar bile
orduya gidince bana kolonoskopi yaptırmak için bakalım ne olcak
yırtabilcekmiyim tatilde kolonoskopi mi olur yaa