Kızlar, geçmişi okurken mesajlara cevap vereyim dedim. Her gördüğüme, gördüğüm an yazmak gibi bir hata yapınca epey mesaj kalabalığı yaptım kusura bakmayın.
Ben çooook güzel bir hafta sonu geçirdim, sizinle paylaşmak istedim. Bir haftadır dert yandığım nişan-söz töreni gerçekleşti. Sapanca tarafında çok güzel ve yeşillik bir ortamdaki kız evinin bahçesinde; çok geleneksel, çok samimi, çok eğlenceli konaklamalı bir organizasyon oldu. Eşimin erkek kardeşi pek nazlıdır, tüm aileyi zorla Ankara'dan getirtmiş, eşimin ailesi 50-60 kişi olarak oradaydı. Hepsi beni görünce bariz zayıfladığımı söylediler, gece giyinip hazırlandıktan sonra da acaip hoş iltifatlar aldım. Görenler şaşkınlıkla ne kadar güzel olduğumu tekrar edip durdular. Daha ince gösteren siyah, sade, şifon elbisem, gitmeden 1-2 saat önce kestirdiğim Kleopatra modeli saçlarım (belime kadar salkım saçaktı önceden), uzun aradan sonra yaptığım makyaj ve 6 senedir ilk defa giydiğim 15-20 cm ince topluklu gece ayakkabılarım beni değiştirmişti gerçekten. Bir gecede gençleşir mi insan? Meğer ben "teyze" modundan çıkabiliyormuşum, meğer ben genç hatta güzel bir kadın olabilirmişim, meğer ben hep aynı şeyleri giymeye mahkum değilmişim.
Ben zayıflayacağım arkadaşlar. Yavaş olacağını biliyorum ama olsun, istikrarlı olsun da... Eski bene bir adım yaklaştım dün gece, el salladım ona. Çok keyifliydi bu. Moralmen süper oldu da diğer açılardan çok sekte vurdu bana bu organizasyon. (yeme-yürüyüş) Olsun düzelteceğim onları da.
Bu arada Derin lütfen kopma yarıştan, çok güzel bir kadınsın, güzel de paylaşımların var. İyi bir tartı alıp yoluna devam et lütfen. Çok daha güzel, daha genç, daha sağlıklı ve rahat olmak varken moral bozup daha azına razı olmak yok!!!!