Arkadaşlar Merhaba :))
Geçmişe hiç göz atamadım daha, önce bir merhaba diyeyim dedim. Bayramlarda aile ziyaretleri başka oluyor tabii ki ama işin bir de diğer yönü var; topu topu 3 gece için çocuklarla dünyanın hazırlığını yapmak, yol gitmek, döndükten sonra yerleşmek, alışveriş (ev tamtakır) vb. derken alt üst oldum. Hem yoruldum hem bir şey anlamadım hem de diyet filan yalan oldu.
Ne yazık ki Asuman ile görüşemedik
Biz Arife günü Eskişehir'de bir gece kaldık, bayram sabahı Ankara'ya geçtik. İlk gün zaten görüşemezdik, ikinci gün Asuman'ın misafirleri oldu, üçüncü gün de epey telefon trafiği yaptık ama denk getiremedik. Biz son güne bırakmadan 3. gün akşam üzeri yola çıkmaya karar verdik, "orası olur mu, burada mı buluşsak" derken zamanımız sıkıştı, olamadı. Kısmetse İstanbul'da görüşürüz :)) Ya da başka sefere, senede 1-2 sefer Ankara'ya gidiyoruz :)
Umarım herkes iyidir, güzel bir bayram geçirmiştir, şimdi biraz geçmişe göz atayım :)
Geçmişe hiç göz atamadım daha, önce bir merhaba diyeyim dedim. Bayramlarda aile ziyaretleri başka oluyor tabii ki ama işin bir de diğer yönü var; topu topu 3 gece için çocuklarla dünyanın hazırlığını yapmak, yol gitmek, döndükten sonra yerleşmek, alışveriş (ev tamtakır) vb. derken alt üst oldum. Hem yoruldum hem bir şey anlamadım hem de diyet filan yalan oldu.
Ne yazık ki Asuman ile görüşemedik

Umarım herkes iyidir, güzel bir bayram geçirmiştir, şimdi biraz geçmişe göz atayım :)