Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya çok görme Yena ben de neredeyse 1 ay öyleydim okuyordum yazayım diyordum sonra bir yerden sonra kopup çıkıyordum.İnsanın bazen psikolojisi kaldırmıyor sanırım,istedikleri zaman geri gelirler nasılsa iyi olsunlarda inşallah...

efsunlu teşekkür ederim hoşgörülü yorumun için.
ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.

Ben uyuyacaktım değilmi.?:)))
Eşim öfleye pöfleye yatağa geçti bana hiçte hoş olmayan bakış fırlatarak..
Valla benim pc yatak odasında benimki de az önce tuş seslerini duydu uyku uyanıklık arası bir poffladı ama hala devam ediyorum :1: iyi geceler sana canım sana da Yekta sık sık gel hepimiz senin gibiyiz depresifiz birbirimizi anlarız kapanma içine olur mu :48:

ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.

Aynen ben de geçen ay öyleydim ama anlatınca rahatlıyor insan,lütfen kendini dinlemeyi bırak gel bizimle ol elele bitircez bu zorlu yolu halkadan kopma lütfen.Kilo değil bütün dertlerini sevinçlerini dinleriz senin biliyoruz ki sen de bizim.Yarın evdeysen vaktinde varsa gel sakın bizi ihmal etme olur mu canım :29:

Valla benim pc yatak odasında benimki de az önce tuş seslerini duydu uyku uyanıklık arası bir poffladı ama hala devam ediyorum :1: iyi geceler sana canım sana da Yekta sık sık gel hepimiz senin gibiyiz depresifiz birbirimizi anlarız kapanma içine olur mu :48:

saol canım.. bir süre daha forum takipte takılayım diyorum. milletin kocasını, kaynanasını, kıskanç eltlerini okumak hoşuma gidiyor:)

Yektaa okuyunca kocaman gülümsedim biliyomusun..

Ben genelde hep başka şeyden konuşurum ,yalnız değilsin..:))

Çok özür dilerim ya bir şey atladım diyorum ben de tam yatarken dank etti,bebişşş hayırlı olsun canımmmm darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla sıhhatle yüzünü görmeyi,kucağına almayı nasip etsin Rabbim,cidden çok güzel bir tarihte müjdesini almışsın,haber tarihi gibi,anne babasının düğün tarihi gibi özel bir çocuk olur umarım,vatana millete,sizlere hayırlı olsun evladınız canım. (tekrar özür dilerim atladığım için,geç yazdığım için,şu çoklu alıntıyı öğrenmem lazım acilen ) :((((

Hahahha süpermiş yaa :1: öğretmeninize bayıldım kulakları çınlasın :1: ben de çok fenaydım erkek çocukları bile baş edemezdi benle.Annemlerde bildiği için bunu bazen kafaya almak için anne kocam beni dövdü filan derim kimse inanmaz :1: oğlum sakın bu seni dövmesin de öyle bir şey olursa bize sığın filan derler :27: ben de bağrımda yılan beslemişim kimin ailesisiniz siz diye vahlanırım olayın sonunda hep :4:

Evet gerçekten ilginç bir öğretmendi..:)

Çok özür dilerim ya bir şey atladım diyorum ben de tam yatarken dank etti,bebişşş hayırlı olsun canımmmm darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla sıhhatle yüzünü görmeyi,kucağına almayı nasip etsin Rabbim,cidden çok güzel bir tarihte müjdesini almışsın,haber tarihi gibi,anne babasının düğün tarihi gibi özel bir çocuk olur umarım,vatana millete,sizlere hayırlı olsun evladınız canım. (tekrar özür dilerim atladığım için,geç yazdığım için,şu çoklu alıntıyı öğrenmem lazım acilen ) :((((

Darısı senin,banunun ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aminn..

alıntı ile cevapla nın yanında + lı bişey var oraya tıklayınca çoklu alıntı yapabilirsin canım..

Son düzenleme:
saol canım.. bir süre daha forum takipte takılayım diyorum. milletin kocasını, kaynanasını, kıskanç eltlerini okumak hoşuma gidiyor:)

Aaaa ama olur mu senden dedikodu duyamıycaz hayatta olmaz :1: işin şakası o tabi aynen dediğin gibi hepimiz burda içimizi döküyoruz rahatlıyoruz,ne zaman hazır hissedersen buyur gel canım (ay sanki ev sahibiyim ben de ) :))))

Aminn..
Valla Yena kaldı şimdilik benim iş,şu özel muayehane meselesi yüzünden hastanede muayene olayı olmuyormuş arkadaşım ayarlayacaktı,tek muayene 500 tl diyince dedim ilk başı böyle ise kalkamayız altından şu sıra.Ev borcu ödüyoruz ve tek eşim çalışıyor zor bu devirde malesef.İşe girdikten sonra baktırcam nasılsa özel hafta sonuda giderim diyorum.Yılbaşından sonra işe başlarım ben de sanırım aksilik olmazsa,azcık daha kilo verip şık şeyler alıp başlamak istiyorum yaaa :(((

Aminn..

alıntı ile cevapla nın yanında + lı bişey var oraya tıklayınca çoklu alıntı yapabilirsin canım..

Hee bu arada amin canımmmmmmm,en başta banucuma o çok istiyor kıyamam yaaaaa....

Tamam dediğin gibi deniycem artık sağol tatlım.

Bunun yanında birde fantezilireni anlatanlar var canım hiiç denk geldinmi..
NAsıl seviştiklerini,kaç kez bilmem ne yaptıklarını,kocalarıyla olan ten uyumunu açıkça anlatan geyik topikleri varki mide bulandırıcı ve içler acısı bir durum..

Aynen ben de geçen ay öyleydim ama anlatınca rahatlıyor insan,lütfen kendini dinlemeyi bırak gel bizimle ol elele bitircez bu zorlu yolu halkadan kopma lütfen.Kilo değil bütün dertlerini sevinçlerini dinleriz senin biliyoruz ki sen de bizim.Yarın evdeysen vaktinde varsa gel sakın bizi ihmal etme olur mu canım :29:

mesajın çok mutlu etti beni, saol.

Yektaa okuyunca kocaman gülümsedim biliyomusun..

Ben genelde hep başka şeyden konuşurum ,yalnız değilsin..:))

yena sana karşı duydugum seviyeli samimiyetten! başka özellikle bu yüzden de yazdıklarını okumadan geçmem.
şu seviyeli samimiyet de; müthiş bi içtenlik duyup aynı zamanda hafif çekiniyorum ya senden o :))
tabi en önemli sebebi de senin karakteristik yapın...

NAsıl seviştiklerini,kaç kez bilmem ne yaptıklarını,kocalarıyla olan ten uyumunu açıkça anlatan geyik topikleri varki mide bulandırıcı ve içler acısı bir durum..

Ben de bu gün bir konuda okudum kadının eşi ilgilenmiyormuş soruyor sizde de öyle mi diye,kadının biri bir fantaziler anlatmış dudağım uçukladı vay be dedim elde ne hatunlar var.Ama helal olsun valla onca şeyi yapabiliyorsa :1:

Valla Yena kaldı şimdilik benim iş,şu özel muayehane meselesi yüzünden hastanede muayene olayı olmuyormuş arkadaşım ayarlayacaktı,tek muayene 500 tl diyince dedim ilk başı böyle ise kalkamayız altından şu sıra.Ev borcu ödüyoruz ve tek eşim çalışıyor zor bu devirde malesef.İşe girdikten sonra baktırcam nasılsa özel hafta sonuda giderim diyorum.Yılbaşından sonra işe başlarım ben de sanırım aksilik olmazsa,azcık daha kilo verip şık şeyler alıp başlamak istiyorum yaaa :(((

Hadi beee.O ne yaa..Çokmuş hakkaten..Herşeyin hayırlısı canım..

Seninde ne güzel mesleğin var efsunlu çok şanslısın...Bu arada ismin nedir mahsuru yoksa, merak ettimdi..:)

yanarım yanarım pro üye olmadığıma sırf bunun için yanarım:)) maalesef ben okuyamıyorum:14:

mesajın çok mutlu etti beni, saol.

yena sana karşı duydugum seviyeli samimiyetten! başka özellikle bu yüzden de yazdıklarını okumadan geçmem.
şu seviyeli samimiyet de; müthiş bi içtenlik duyup aynı zamanda hafif çekiniyorum ya senden o :))
tabi en önemli sebebi de senin karakteristik yapın...

Ama yaaa deme bunu..Tamam geçmişte yaşadık bişeyler ..:))
Yaşandı bitti..Unutalım geçmişi geleceğe bakalım hahaha..
gecenin bu saatindede böyle diyalog olur değilmi.??

Sen iyi ve dürüst birisin biliyorum..Sadece çok hassas ve fazla anlamlar yüklüyorsun ufacık şeylere dahi..aynen benim gibi..
O yüzden toplumda hep sırıtırız..:34:

Hadi beee.O ne yaa..Çokmuş hakkaten..Herşeyin hayırlısı canım..

Seninde ne güzel mesleğin var efsunlu çok şanslısın...Bu arada ismin nedir mahsuru yoksa, merak ettimdi..:)

Füsun canım :))) ben de iki meslek var ama ben de iş yok pinekliyorum evde.En son iş yerimde beni hayata küstürdüler resmen 2 yıl olcak hala canım tekstile dönmek istemiyor,tiyatroda malesef para kazandırmıyor ve ayrıca sosyal haklar yok :((( sigortamı doldurmam lazım o yüzden tiyatro değil tekstil/satınalma yapmam gerekli.İnşallah hayırlı bir iş bulurum,geçen yılaramazken nerelerden teklifler geldi colins,rodi vs şimdi arayınca hepsi yalan olur :1:

Ben de bu gün bir konuda okudum kadının eşi ilgilenmiyormuş soruyor sizde de öyle mi diye,kadının biri bir fantaziler anlatmış dudağım uçukladı vay be dedim elde ne hatunlar var.Ama helal olsun valla onca şeyi yapabiliyorsa :1:

Ayy sorma yaa gerçek olamaz ben inanmıyorum sadece hayallerindekilerini dile döküyorlardır sanal ortam böyle işte, salla sallayabildiğin kadar..:))

Back
X