- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Bu arada efsun da ismimin farsçası :)))
MEmnun oldum fisun ve efsun..

bende nilüfer.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada efsun da ismimin farsçası :)))
Ben de memnun oldum canım![]()
atıyorlardır dimi nilüfer ya valla kompleks oldum akşam akşam![]()
Ama yaaa deme bunu..Tamam geçmişte yaşadık bişeyler ..:))
Yaşandı bitti..Unutalım geçmişi geleceğe bakalım hahaha..
gecenin bu saatindede böyle diyalog olur değilmi.??
Sen iyi ve dürüst birisin biliyorum..Sadece çok hassas ve fazla anlamlar yüklüyorsun ufacık şeylere dahi..aynen benim gibi..
O yüzden toplumda hep sırıtırız..![]()
Ayy sorma yaa gerçek olamaz ben inanmıyorum sadece hayallerindekilerini dile döküyorlardır sanal ortam böyle işte, salla sallayabildiğin kadar..:))
benimki biraz takıntıya daha yakın. keşke söylediğin gibi dürüst biri olsaydım eskiden öyleydim ama gerçekten. çok gençtim ya da bilmiyorum:)
dürüstçe fikrimi savunmaktan, içimden geldiği gibi davranmaktansa şimdi daha çok kaçmayı seçiyorum...
neyse işte.
aramızda bi tiyatrocu varmış ne güzel. bayılırım tiyatroya da tiyatrocuya da:)
seks bu ya sınır tanımaz gerçek olma ihtimali vardır bence:))) yemek yemek gibi birşey işte. hergün aynı şeyi kuru kuru yemek ister miyiz, yemek yemeyi bile bi zevke dönüştürmeye çalışmıyor muyuz?
Sağol canım ben de severim tiyatroyu ama en son 2 yıl önce gittim full yapraklarını izlemiştim cevahirde güzeldi.Musa Uzunlar devleşmişti oyunda bayılmıştım :)benimki biraz takıntıya daha yakın. keşke söylediğin gibi dürüst biri olsaydım eskiden öyleydim ama gerçekten. çok gençtim ya da bilmiyorum:)
dürüstçe fikrimi savunmaktan, içimden geldiği gibi davranmaktansa şimdi daha çok kaçmayı seçiyorum...
neyse işte.
aramızda bi tiyatrocu varmış ne güzel. bayılırım tiyatroya da tiyatrocuya da:)
Peki tabular noolucak öyle yetiştik çünkü..
Birde bin yıllık evliysen ve bu çılgınlıkları yaptığını söylüyorsan asla inanasım gelmiyor nedense..
Sağol canım ben de severim tiyatroyu ama en son 2 yıl önce gittim full yapraklarını izlemiştim cevahirde güzeldi.Musa Uzunlar devleşmişti oyunda bayılmıştım :)
maalesef tabularımız çok ağır. ama ben inanıyorum ki özgüven sahibi güçlü kadınlar bu tabuları daha kolay yıkarlar.
sevişmekten, zevk aldığınız şeyi yapmaktan utanmamak gerekir bence. nihayetinde nihayetinde eşin hayatta herşeyini paylaştığın adam değil mi.. sevgilin ya da farketmez. sevişmek sadece evli kadınların hakkı değildir dimi:))
biraz hafif kadın ağzıyla mı yazdım ne:))
Kızlarrrrr öpüyorum ikinizide ben kaçarrrr![]()
Kızlarrrrr öpüyorum ikinizide ben kaçarrrr![]()
İyi geceler,yada iyi sabahlar..:)
Başım ve gözlerim ağrıdı çok fena...
bende gideyim artık yaaa...
yektaaa ve efsunlu öpüyorum ikinizide...
Sevişmekteki kasıt önemli tabiii..
İlla evlenmek gerekmiyor belki ama.. sevdiğin, güvendiğin, hayata aynı gözden baktığın biriyle sevişmek gerekir bence..
birşey anlatayım yeri değil belki ama topikte bir arkadaşımız vardı bir gazete haberini anlatmıştım isyan eder bir şekilde.. iki sevgili parkta el ele tutuşmuş belki fazla sokulmuş bir halde oturuyorlarmış..
Devriyedeki güvenlik görevlileride bunları uyardıktan sonra bir güzel dövmüş zavallı sevgilileri. ben bunları anlatınca arkadaş bana dediki..Seninde kızın var aynı şeyi senin kızın yaparsa parklarda sevgilisiyle oturursa ne yaparsın...
Şimdi böyle bir zihniyet varsa ve bunu bir anne düşünüp söylüyorsa ne diyeyim artık..
Ne demek istediğimi anlamışsındır...
Selam hanımlar...
Sinoope,
ne güzel bir haber çok sevindim...Allah tamamına erdirsin en sağlıklısından..
+90 bebekler diye bir topik açın siz.:)
Dilek78,
çok geçmiş olsun,senin ve çocukların adına çok üzüldüm..dileğim herşeyin bir an önce düzelmesi..
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr)
HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr)
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr)
Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....
YENACIM SORMA GİTSİN GÜLEYİMMİ AĞLANACAK HALİME BİLEMEDİM.:26:Maşalllah size..
tebessümcüm yediğin baklavalar kar kalmış yanına.:))
Beyzuşş inanamıyorum 70 lere az kaldı tatlım yaaa...
İnşallah hep böyle gidersin...
Ayyy nevzamasıza çok güldüm 100 gramla 3. oldun haaaa..:))
Olsun ama az olsun bizim olsun değilmi...
Benim gibi 3 günde 10 kilo alacağına..![]()
BANUCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.KENDİNİ ÇOK FAZLA DİNLEME.Sağol beyzuş ablacım gerçekten beter birşey mahvetti resmen hayatımı kararttı dr dinledi ritm bozukluğu yok dedi am çarpıntın var dedi inşallah çabuk geçer çarpıntı göğüse ağırlık sıkıntıda yaparmı beyzuş abla.
DALGA GEÇMEYİN YAA KÜSERİM BAK ŞİMDİanladım canım çok teşekkür ediyorum hemen bir kenara yazayım :)
canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin, kolay ve güzel bir hamilelik geçir inşallah, kendinede yeğenimede çoooook dikkat et........
daha çok asılalım ya bende bu akşam yine sapıttımama yazmayacağım çok kızıyorum kendime....
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, özellikle 3. arkadaşımızı
nevin canım harikasın :)
herkese günaydın hafta sonumuz güzel geçsin inşallah ben bugün kardeşime gideceğim ailecek toplanacağız
gece epey muhabbet dönmüş didemim özledim yaaa
beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık
dereceye girenler ablacım tebessüm ve nevzamansız tebrikler hepinize
mutlu gece rüyamda seni gördüm sürekli telefonla ramaya uğraştım Allah hayır getirsin
yenacım izinli de olsan bizi ihmal etme ablana geçmiş olsun biz de annemden dolayı çok yaşadık dil altı olaylarını 22 ye hatta 24 çıkıyordu tansiyonu
banu ve ceco geçmiş olsun
tebessüm sana da Allah kolaylık versin zor bir durum
ben de bugün olmasa da yarından itibaren diyet konusunda toparlanmak istiyorum inşallah yılbaşında 75 olmaya razıyım
inşallah unuttuğum kimse olmamıştır kusuruma bakmayın
leah neden uğramadı bilen varmı