Umarım öyle olur Asumancığım. Bugün de yürüdümmm. Yağmadı bugün, 45 dk. yürüdüm :) Bu arada kolay gelsin misafirlerin için. Belki şimdiye dek yapmışsındır ama yapmadıysanpatates salatasını boşver derim. Zaten börek (hazır yufka ise hele) nişasta ve karbonhidrat, patates de öyle; ikram olunca kalori biraz geri planda duruyor ama mideye de dokunabilir. Bak benim önerilerim;umut aslında ben de yavaş biriyimdir sağa sola koşturmayı severim ama o pire gibi tiplerden değilim yani
yürümeyi ben de çok seviyorum yaz kış yürürüm ama bazen dışarı çıkılmıyor bir de leslie vücudu çok toparlıyor ondan arada yapmak istiyorum bakalım
ama alışınca yürümeye bırakamazsın bir daha tabii çok uzun ara vermezsen
Marine brokoli. (Buharda pişmiş brokoli+ince dilim havuç+sızma z.yağı+limon+1 diş sarımsak+tulum peyniri)
Tabbule (Bulguru az, yeşilliği çok olduğu için)
Patlıcan salatası
Peynirli közlenmiş biber sarması (Kapya biberi közleyip sarımsak+çekilmiş ceviz+kırmızı biber eklediğim taze lor doldurup sarıyorum)
Fırında Mücver
Zeytin Piyazı (Tarifler çeşitli, ben yeşil zeytini incecik dilimleyip ceviz+nar ekşisi+2 sap taze soğan+1 diş sarımsak+maydonoz+nar taneleri ile seviyorum)
Ay hızımı alamadım, burada keseyim bari. Bu arada ilk fırsatta mercimek salatasını senin verdiğin tarifle deneyeceğim :)) Nefis görünüyor :)
Taktım mı takarım ya, gece gündüz inceliyorum zaten ne alsam, ne zaman naıl gitsem diye :))))sen ekipmanı tamamla çık sefere :))))
Hayırlı uğurlu olsun Ayşeciğim, çizelgen de diyetin de... Bu arada diyetisyenin kişiye özel program hazırlayabilen, nadir, bilgili diyetisyenlerden galiba. Ne güzel, hep böyle iyi gideck inşallah :)günaydınlar herkese
asıl diyetime bugun başlıyorum diyetisyenin listesi ile
içimde acayip bi heves ve istek var
bi de şu gribim geçse süper olacak
şimdi kimsecikler yokken geçmişe bi bakınayım geleym
Geçmiş olsun ve de kolay gelsin Beyzacığım. Senin günler jet hızıyla geçiyor bu aralar...Kzlar
Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan bir haldeyim. ...
Uzmanlarca gerek duyan kişilere, gerek duydukları sürece veriliyor bu tip ilaçlar bildiğim kadarıyla Yeşimciğim. Kilonu verip, beslenme düzenini oturttuktan sonra zaten insülin direncin kalmayacak ve ilacı bırakacaksın inşallah.ya arkadaslar bu ilaç mucize gibi mi bu kadar gerçekten? yani ilk zamanlar yaptığı mide bulantısı baş dönmesi dışında sonralarda da yapacağı bir yan etkisi yok mu? .... Ben bu cümleyi bırakın söylemeyi birde yazdığıma inanamıyorum. Akşam misafirim vardı hepsine tatlı yaptım yedirdim ben tadına bile bakmak istemedim inanamıyorum. yani bu durum hep böyle devam edecekse ben bütün mide bulantılarını çekerim gerçekten sorun değil :)
Arkadaşlar biraz dellendim, kendi kendime planlar yaptım, şöyle 2 günlük bir seyahat istiyorum, kış günü bir yere çıkamıyor insan bunalıyorum. Bakalım çevreyi ikna edebilecek miyim, azıcık araştırayım netten :)))