Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hanımlar...
Allah rahatlık versin...

Çok doğru söylüyorsun bizim özellikle çok dikkat etmemiz gerek...
Birde benim özellikle karın mide bölgem çok genişledi bu durumda belirtiymiş ama bende neden tahlillerde çıkmadı anlamıyorum..
ayrıca doktor demişti hamilelik sonrasında dikkat etmezsen şeker hastası olma riskin çok yüksek diye..:(

Birde ece ben kefiri şiddetle tavsiye ediyorum mayasını bulup kendin mayalayıp içeceksin ama..
Benimde hemeroid sorunum var kızımın doğumunda başladı yaklaşık 13,5 yıldır benimle.:) kabız olduğum an ağrım başlar ..
O yüzden hep dikkat ederim sabah ve gece yatmadan önce ılık su içerim vb... kefir çok yaradı bana,hemeroid ağrım yok oldu,bağırsak hareketim normale döndü..Mucize bişi.:)

ben daha önce duymamıştım insülin direncini.pek çok yerde bilinmiyor bile.ablam çanakkalede ve oradaki dr yaptırmamış kaç kere söylediğim halde.benim gittiğim özel hastanede dahiliyeci yaptırmış.hatta ben şeker sonuçlarına çok sevinmiştim yok şekerim diye.gururla gittim dahiliyecinin karşısına oda insülin direnciniz var deyince şok oldum.dünyam kararmıştı ama sonra diyetle geçeceğini öğrenince diyeti asıldım baya.bu karın bölgesindeki simiti olanları özellikle yaptırsınlar diyor.ben eşimede dedm ama yok gitmedi.kefiri bende çok duydum ama hemeroide iyi geldiğini duymamştım.kendim yapmasam hazrlardan içsem???zor gibi geliyo bana yapılışı.hadi maya bulsam bile bir arkadaş tarif etmişti burada bana zor gelmişti anlattıkları.....ben kabız olmam kolayla ama bayrama gitmeden 1 gün önce stresmi yaptım neyse(hazırlık,kayınvalde sendromu fln) kabız oldum .yoksa hamişlikte bile olmamıştım çok şükür.

zeynep ablacım büyük geçmiş olsun eşine allah şifa versin inşallah...
semiran bende b fite gidiyorum ama 85ytl bizim burada fiyatı her yerde aynı olması lazım aslında...şimdilik iyi gidiyor daha öncede gitmiştm zaten....
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun kuzucuklarada, benim kuzum da daha öksürüyor iyileşmedi yavrum ki antibiyotikde kullanıyoruz...

Herkese hayırlı geceler

Ben kaçtım inşallah yarın sabah erken kalkmayı planlıyorum :1: tabi yine uyuya kalmazsam
Kış geldiğinden beri sabahları uyanmak bilmiyorum bu seferde gün çabucak geçiyor ve ben birşey anlamıyorum.
İnşallah dediğimi yapabilirimde metabolizmamda biraz daha erken çalışmaya başlamak zorunda kalır şurda cumaya ne kaldı dimi ama :34:

Görüşmek üzere kendinize iyi bakın :54:

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..

zeynep ablacim rabbim acil sifalar versin çok üzüldüm

günaydınlar herkese
gece 2 saat uyku uyudum emir hiç ama hiç uyumadı ve baş ağrısından berbat durumdaym
üstüne bide acıktım ve saat 12ye kadar bişey yiyemicem
3 saat sürcek şeker yüklemesi off off
şimdi kimse yokken geçmişe bi bakayım

kızlar nasılsınız,
2 gündur hastanelerdeyiz biz muhim bişi değil aslında dalokinin kontrolu vardı. dr testislerinin yerinde olmadığını ve ameliyat gerekebileceğini söyledi. rengini soluk buldu, demir testi ve extradan da alerji testi istedi. neyse bir urolog tavsiye etti kan ve idrar verdik. urolığa gittik sonra 6 ayda bir kontol yapılacak dedi gönderdi. arada bende memişimi gösterdim. elime gelen bezeler var. ultroson dedi dr ve bişi çıkmadı çok sükür.

bugun dalokinin test sonuçlarını aldım. dr telefonda kan depolarının iyi olmadığını ilaç başlayacağını söyledi 2 ay kullanmamız lazımmış. asıl bomba sonra patladı. oğlanın alerji değeri en yuksek değerdeymiş. anormal alarjik bir bünyesi varmış. telefonda öylece kala kaldım. en yuksek derecede alerjik bunye. hala kulağımda ama anlamıyorum şimdiye kadar bu çocuğa vermediğim ne kaldı bilmiyorum sokmadığım ortam da yok. bir alerjik reaksiiyonu olmadı. bu derece riskliyse nasıl oluyor en küçük bir belirti yok. aklım almıyor.yarın dr gidip yuz yuza konusucam. bir kan testi daha varmış o yapılsın dedi bilmiyorum canım sıkıldı bayaaa elbette Allah hepimizin çocuklarını beterinden korusun ama ne bileyim korktum. yarın girebilirsem yine haber veririrm ne oldu.

cnm çok geçmiş olsun
demir ilacı çok mühim değil cnm kısa bi süre kullanırsın ama sonrasında pekmez ve demirden zengin gıdalr verirsin
allerjı testlerini olmadı tekrarlarsın belirti vermemiş olmaması imkansız
ne testi yaptırdınız onlar yaz bi ara bana ok merak ettim

hepinize iyi akşamlar..kısa bir süre fırsat bulup girdim.son bir kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam..
cumartesi sabah eşimi lavobaya götürmek için kaldırdığımda sendeleyip yatağa düştü.ben soymaya çalışırken bağazından bir hırıltı çıktı.uykuya dalıyor sandım.ama gözündeki ifade beni yıktı.neyse sonra tam bir kabus..ambulans.hastane..tomografi..bir yığın test..sabah 10 gibi bu olay oldu.öğle 1 de acil beyin ameliyatı..ve şu an hala makinaya bağlı yaşıyor.solunumu makinaya bağlı..ve hiç umut gelişme yok.aynı gün oğlum ve eşi ameliyatın sonuna yetişti.gece de kardeşleri..sanki tüm olanlar koca bir yalan..ve ben biraz sonra gerçeğe döneceğim.hala şoktayım..ne olur dua edin..tek ihtiyacımız dua.dr.ne kadar umut yok desede..allah son sözü söyler..allahım onun için hayırlı olan neyse onu versin..ben bu aralar giremiyeceğim..Beyza ve Yena destekleriniz için teşekkürler..iyiki varsınız..lütfen dua edin..

çok geçmiş olsun zeynep abalcım yaa
ne diyecem bilemedim ama allahtan ümit kesilmez
eşimin amcası 3 haftadır yoğun bakımda
ilk gittiğinde hayati tehlikesi vardı sabaha çıkmaz bile dediler
hala yoğun bakımda ama durumu daha iyi en azından gözünü açıyo
şimdi boğazından delik açılacak bakalım :(
allah tüm hastalara şifa versin

Umarım öyle olur Asumancığım. Bugün de yürüdümmm. Yağmadı bugün, 45 dk. yürüdüm :) Bu arada kolay gelsin misafirlerin için. Belki şimdiye dek yapmışsındır ama yapmadıysanpatates salatasını boşver derim. Zaten börek (hazır yufka ise hele) nişasta ve karbonhidrat, patates de öyle; ikram olunca kalori biraz geri planda duruyor ama mideye de dokunabilir. Bak benim önerilerim;
Marine brokoli. (Buharda pişmiş brokoli+ince dilim havuç+sızma z.yağı+limon+1 diş sarımsak+tulum peyniri)
Tabbule (Bulguru az, yeşilliği çok olduğu için)
Patlıcan salatası
Peynirli közlenmiş biber sarması (Kapya biberi közleyip sarımsak+çekilmiş ceviz+kırmızı biber eklediğim taze lor doldurup sarıyorum)
Fırında Mücver
Zeytin Piyazı (Tarifler çeşitli, ben yeşil zeytini incecik dilimleyip ceviz+nar ekşisi+2 sap taze soğan+1 diş sarımsak+maydonoz+nar taneleri ile seviyorum)
Ay hızımı alamadım, burada keseyim bari. Bu arada ilk fırsatta mercimek salatasını senin verdiğin tarifle deneyeceğim :)) Nefis görünüyor :)

Taktım mı takarım ya, gece gündüz inceliyorum zaten ne alsam, ne zaman naıl gitsem diye :))))

Hayırlı uğurlu olsun Ayşeciğim, çizelgen de diyetin de... Bu arada diyetisyenin kişiye özel program hazırlayabilen, nadir, bilgili diyetisyenlerden galiba. Ne güzel, hep böyle iyi gideck inşallah :)

Geçmiş olsun ve de kolay gelsin Beyzacığım. Senin günler jet hızıyla geçiyor bu aralar...

Uzmanlarca gerek duyan kişilere, gerek duydukları sürece veriliyor bu tip ilaçlar bildiğim kadarıyla Yeşimciğim. Kilonu verip, beslenme düzenini oturttuktan sonra zaten insülin direncin kalmayacak ve ilacı bırakacaksın inşallah.

Arkadaşlar biraz dellendim, kendi kendime planlar yaptım, şöyle 2 günlük bir seyahat istiyorum, kış günü bir yere çıkamıyor insan bunalıyorum. Bakalım çevreyi ikna edebilecek miyim, azıcık araştırayım netten :)))

umut bu tarifler ne güzel tarifler böyle bayıldım :) hemen not ettim ellerine saglık iyi oldu banada :) İlaç içinde evet haklısın. En kısa zamanda direncimi düşürüp sağlıklı kilolarıma düşeceğim ve bu nefret ettiğim ilaç bağımlılığından kurtulacağım :31:

kızlar nasılsınız,
2 gündur hastanelerdeyiz biz muhim bişi değil aslında dalokinin kontrolu vardı. dr testislerinin yerinde olmadığını ve ameliyat gerekebileceğini söyledi. rengini soluk buldu, demir testi ve extradan da alerji testi istedi. neyse bir urolog tavsiye etti kan ve idrar verdik. urolığa gittik sonra 6 ayda bir kontol yapılacak dedi gönderdi. arada bende memişimi gösterdim. elime gelen bezeler var. ultroson dedi dr ve bişi çıkmadı çok sükür.

bugun dalokinin test sonuçlarını aldım. dr telefonda kan depolarının iyi olmadığını ilaç başlayacağını söyledi 2 ay kullanmamız lazımmış. asıl bomba sonra patladı. oğlanın alerji değeri en yuksek değerdeymiş. anormal alarjik bir bünyesi varmış. telefonda öylece kala kaldım. en yuksek derecede alerjik bunye. hala kulağımda ama anlamıyorum şimdiye kadar bu çocuğa vermediğim ne kaldı bilmiyorum sokmadığım ortam da yok. bir alerjik reaksiiyonu olmadı. bu derece riskliyse nasıl oluyor en küçük bir belirti yok. aklım almıyor.yarın dr gidip yuz yuza konusucam. bir kan testi daha varmış o yapılsın dedi bilmiyorum canım sıkıldı bayaaa elbette Allah hepimizin çocuklarını beterinden korusun ama ne bileyim korktum. yarın girebilirsem yine haber veririrm ne oldu.

cok gecmiş olsun mutlu. benimde cocuklugumda okadar kivi yemiş olmama ragmen 20 yasında kiviye alerjim cıktı önce. sonra evde 3 tane kedi besledim yıllarca hiç bişey olmadı gecen seneki kedim varken onada alerjim cıktı! 5 saniye arayla 24 saat boyunca hapsuruyordum. kola cizgi atılarak yapılan alerji testinden yaptılar. 40 tane cizgi cizdiler ve üzerlerine belirli baslı seylerin damlalarını döktüler 10 dakika sonra kabaran seye alerjim oldugunu ögrendim. hala kivi ve kedi alerjim var. Daloki de de mutlaka bir belirti vardır ama farkedilecek boyutta degildir kesin. bu cok iyi bişey. en azından hayatımızda olmazsa olmaz süt, yogurt gibi temel ürünlerimize yokmus demekki. bunlarla gecmiş olsun insallah. fıstık oglusun en kısa zamanda iyilesir insallah. öpüyorum

anladımki ben ev işini pek sevmiyorum mutfak işleri daha çok hoşuma gidiyor

benimdeeee :) söylesinler 100 kişiye yemek yapabilirim ama temizlik ütü demesin kimse bana :) nefret ediyorummmmm :52::52:

Valla ben de mutfak işlerini seviyorum ama yemek yapma kısmını keşke arkamdan biri mutfağı toplasa :1: çok dağıtıyorum ya bide bulaşık makinam bozuldu bir kaç aydır şimdi yemek yapasım bile gelmiyor toplamasından nefret ettiğim için :5:

benim esimde cok iyidir mutfakta. o yüzden cok kavga ederiz sen yapcan ben yapcam kavgası :) kimse cırak olmayı kabul etmez ikimizde bas ascı olacagız illaki :) bende senin gibi cok dagıtarak yaparım ama toplarımda. esim sinir oluyor bu yuzden sen mutfaga girince mutfak arkandan aglıyor haberin yok diyor :) ama ben 1 saatte 3 yemek yapabilirken o 1 saatte ancak dogranılacakları dograyabiliyor :1::1:

zaten nasıl alındıki kilolar değilmi yaptık yedik yedirdik sonuç belli

aynen şekerim aynen yaptık yedik yedirdik hatta benim için dili gecmis zaman degil hala yapıyorum yediriyorum ve yiyorum !!!

gercekten ne denir böyle zamanlarda Allah'ım yanınızda olsun. Sana güç kuvvet eşinede sağlık sıhhat versin. En kısa zamanda güzel haberlerle burda sana dua ediyor olacağız.

bende ilaç kullanabilseydim kullanırdım ama emzirdiğimden dolayı veremedi dr.diyetisyende gayet katı bi şekilde şunları şunları yeme 4 hafta sona gel diyor.tamam da yok tutamıyorum ki kendimi....çok şükür nette gezinirken çörek otuna rastladımda çözdüm olayı.bak bugünler kullanamadığım için çok zorlanıyrum demkki insülin direncim verdiğim 13 kiloaya rağmen geçmemiş malesef.bi daha ne zaman tahliil yaptırmam lazm onuda söylemedi drum.[

kesinlikle canım. bence herkesin 3 ayda bir ölçtürmesi gereken bir durum. sende ihmal etme git bence.

Güzeller güzeli arkadaşlarım :) bugün Allah'ım tüm hastalara şifa, mutluluga ihtiyacı olanlara mutluluk ve hepimize sağlık versin insallah. Yarına güzel bir kilo bildirimi ile gelirim umarım :) en azından gecen hafta 87 cıkan kilom bu hafta bir yarım kilo gitmiştir diye umud ediyorum :)

herkese günaydın canlarım
işlerim var ama uğramadan edemedim
yarın için hiç beklentim yok hatta kesin artıdayım 82 yi zorlarım
siz verin de ona sevineyim bari

gunaydın kızlar,

sağolun, Allah beterinden korusun diyorum. alerjilerle basa çıkılır süt alerjisi gibi zor bir sey olmasın yeter. o da bu saate çıkardı heralde.kivi çilek patlıcan çıkolata bir suru çok alerjen yiyeceği verdim ama bilemedim yani. hayvan beslenen evlerde de toz toprak çimenliğe de soktum. neyse artık.

sizdemi hastalandınız.?Geçmiş olsun tatlım..
Ne kötü yaa bütün kuzular rahatsız..
Bugün oğluma bakıyorum içim eridi resmen..Gözlerinin altı çokmüş gibi geldi bana.:(

cok saol yenacım sızede gecmıs olsun

saolll cnm benim sanada günaydın ve çok geçmiş olsun

ahhh cnm bilmezmiyim ben yaa
her zıkkıma randevu veriyolar fi tarihe haberlerde izlemişsinizdir cerrahpaşada 2013 ekime veriyolar gün düşün yani ahhh ahh ne olcak bu hastanelerin hali bilmiyorum

hmm iyi olsunda naptı acaba aldı mı kilo ki merak ediyo insan yaa

cnm kaç kolari bilmiyorum listyi hatırladığım kadar yazdım eve gidince bakıcam yanlış yazdığım yer varsa düzeltirim yrn ki kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayım

saol aysecımm emırcıkte cbk atlatır ınsallh

ALLAH yardimcin olsun ne diyecegimi bilemedim çok zor seyler yasiyorsun insallah çocuklarina kavusur ve bidahada boyle seyler yasamazsin
geçmis olsun diyetten degildir bence

geçmis olsun LEAH hem hastalik hem yara kiyamam ya canim ne haldedir simdi acil sifalar dilerim

hayirli olsun ayse insallah basaricaksin ve çok guzel kilolar vericeksin sende

Geçmis olsun gulma kizina acil sifalar dilerim

toksin kizina geçmis olsun acil sifalar dilerim valla kis geldi artik hastaliklar bitmez bende korkar oldum hasta olucaklar diye su çiçegini bekliyorum olmalarini çunki buyuyunce iyi degilmis çikarmak ama hasta olmasinlar yavrularimiz

bravo manken olmussun

bulgur pilavini bende severim hatta pirinçten fazla yerdim kalorisi az diye ama doktorum programinda diyetisyen ikisinin kaloriside aynidir dedi sadece besin degerleri olarak farkliymis kolori yonunden ayni yani bunu duyunca tirstim birden bende bulguru masum sananlardanmisim
Makarna salatasi da olabilir ben çok severim bezelyeli,kuru fasulseli,nohutlu,misirli ,patatesli immmm canim istedi iftara yapsammi acep:26::26:

saol cnmm <<<

gulma ve toksin kızlarınıza geçmiş olsun inşallah
3melegmvar makarna salatasını da düşündüm ama ne biiliyim yaparım birini işte

cok saol asumancımm

gunaydın kızlar,

sağolun, Allah beterinden korusun diyorum. alerjilerle basa çıkılır süt alerjisi gibi zor bir sey olmasın yeter. o da bu saate çıkardı heralde.kivi çilek patlıcan çıkolata bir suru çok alerjen yiyeceği verdim ama bilemedim yani. hayvan beslenen evlerde de toz toprak çimenliğe de soktum. neyse artık.

gecmıs olsun mutlu

gunaydın kızlarr

dun doktora gıttım dedım oncekı geldıgımı saymayalım aslında gelmeye yuzum yoktu ama bırakmak ıstemedım dedımm tmam dedı mılad bu gun olsunn

100 kları eksılttı benden kılomagelınce asagı yukarı ılk gıttıgım kıloda cıktımm
dunden berı ıyı gıdıyoru bakalım ılk bır ay sabret dedı sonra cok ıyı alısırsın dedı ve 2 hafta sonra yenıden gel dedı bakalımm ne olurr:44::44:

Genelde ben de samimi ortamlarda çok matrak takılırım gülmeyi güldürmeyi severim ama en ufak bir negatif enerji aldığım ortamda da domuz gibi olurum :1: çok kendini beğenmiş ve soğuk bulurlar o zamanda tanımayanlar beni tanıyınca şaşırırlar hatta :1:
Valla bulaşık yıkamayı çocukluğumdan beri sevmem annem sokağa salmazdı bulaşıklar bitmeden çocukluğumun en güzel sokak anlarını çaldı bulaşık,ablamın günü olduğunda rahattımda benim günüm olunca evde harp vardı :1:
Yani uzun lafın kısası bulaşık olayı için çocukluğa inmeli bir psikolog belki sevdirebilir bana bu işi.Ama şu da var sanırım anne baba beni erkek olayım diye çok istedi öyle beklediler bir insan hiç mi ev işi yapmayı sevmez ya ite kaka zorla yapıyorum çünkü düzensiz ve pis yerdede yaşayamam.Ahhh ahhh hizmetçilerle yaşamam lazımdı benimde nerde öyle zenginlik
aynen dediğin gibi tanımadığım ortamlarda alışmadan konuşmam bile bu da beni soğuk ve kendini beğenmiş yapar ya nasıl yapayım allah aşkına haaa haaa hiii hiiii diye olacak şey mi? sonradan yakınlaştıkça aaa sen hiç öyle değilmişsin diyen çok oldu bana da....
ben bulaşığı yazın seviyorum kışın tv başında oturmak daha cazip tabi :) ama zaten ben her zaman makinede yıkıyorum yazın dediysem bu 10u geçmez tüm yaz :)
bencede psikolağa git sor çocukluğuna insin delirt kadını olmadı birde kendi çocukluğuna insin :))))
zengin koca bulmaktan geçiyor canım o iş :) bizim yan komşumuz özel bir hastanede dr hanımı avukat aynı hastanede ,hergün temizlikçi evlerinde eeee ayda o kadar para kazansam ben o kadını yatılı bırakırım bana ninni söylesin diye :)))))
ne diyeceğimi bilemiyorum allah şifa versin ,dualarım sizinle......
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

Bugün baya bir yoğun geçti ve o yüzden ancak bu saatte fırsat bulabildimde sizlere bir bakayım dedim.
Sabahtan küçük civcivimi sağlık ocağına götürelim diye tutturdu eşim neticede gittik ama doğrusu pek doktoru tutmadım yakasındaki etiket alerji yapmış dedi ve alerji şurubuyla iki tane krem verdi sabah akşam kullanmamız için.
Aslında sağolsun Ayşe Hastaneden öğleden sonra için Cildiyeye randevu ayarlamıştı ama benim gıcık tutturdu ya öğlende çok işim var patronla görüşmem var hem nasılsa ilaç aldık doktorda geçmek üzere cildiyeye gerek yok dedi diye kıvırdı.
Tabi işe geç gittiği için Arabamı aldı :( bende yanlız da olsa gidemedim :47:

Ne güzel hem Cildiyeye gidicektik içim rahat edecekti hemde Ayşeyi de görücektim ama işte bana geldimi adam hep yoğun. Kv dese anında bütün gün izin alır gıcık.:47: Kızarıklığı Allahtan biraz daha hafifledi düne nazaran eğer bir kaç güne kadar geçmezse yedim herifi :1: artık ondan sonra çenemden kurtulamaz.

Çoook geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildirde bir an önce geçer. Valla bazen diyorum Allahım sen daha iyi bilirsin ama bu aralar hastalıklardan topikçe kurtulamadık diye. Rabbim beterinden korusun ve hepimize şifalar versin.... Amin.

Zeynep Ablacığım gerçekten bende ne diyeceğimi bilmiyorum... Rabbim acil şifalar versin sanada tabiki sabır. Ben gönülden inanıyorum güzel Allahım o güzel yüreğinin ve sonsuz sabrının mükafatı olarak eşine şifa verecektir.
Bütün dualarım seninle. İnşallah yüzün gülecek ve bizlere güzel haberler vereceksin :34:
neyse canım ya inşallah etikettendir de geçer gider.... valla geçmezse senin kocişin çıra gibi yandığının resmidir ... hanaaaa ben bile korktum :))))
bir ara vardı bende kefir mayası yapıyordum ama yok oldu gitti
şimdi baktım faydalarına da eşiem dedim bana yarın buluyosun kefir mayasını lokman hekim var burda belki onda vardır

canım sen ankaradasın değil mi? annem ankara üniv. ziraat fakültesinin kantininden alıyordu okulları oraya çok yakın her öğlen gidip alıyorlardı içmek için. istersen hazır yapılmışı var istersen mayası oradan temin edebilirsin.... hala vardır sanırım bayağıdır gitmedi çünkü......

cok saol yenacım sızede gecmıs olsun

saol aysecımm emırcıkte cbk atlatır ınsallh

saol cnmm <<<

cok saol asumancımm

gecmıs olsun mutlu

gunaydın kızlarr

dun doktora gıttım dedım oncekı geldıgımı saymayalım aslında gelmeye yuzum yoktu ama bırakmak ıstemedım dedımm tmam dedı mılad bu gun olsunn

100 kları eksılttı benden kılomagelınce asagı yukarı ılk gıttıgım kıloda cıktımm
dunden berı ıyı gıdıyoru bakalım ılk bır ay sabret dedı sonra cok ıyı alısırsın dedı ve 2 hafta sonra yenıden gel dedı bakalımm ne olurr:44::44:

canım iyi olmuş gitmen dediği gibi milat o gün olsun artık yaza az kaldı bak daha çok gaza gelirsin :) sabret 1 ay sonra giden kiloları görünce zaten motive olacaksın.....

zeynep ablacım geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun Allahtan ümit kesilmez dualarımız sizinle

çok şükrü bitti kan alma işi
yarım saatte bir alındı 7 kere
başım fena dönüyo ne su ne yemek yemedim
şimdi yicem evden nohut getirmiştim
birazdan grş
umarım tahlil sonuçlarım iyi çıkar :18:

Yağmurumgözüm,nasılsın azaldımı mide ağrın..?
İnşallah düzelirsin bir an önce...

Banucum,sende pek görünmüyorsun artık.
Yolundamı herşey.?
Çarpıntılarım tekrar başladı holter takıldı bugün akşam üstü çıkıcak bakalım ne çıkıcak pıhtılaşmalarımda yükselmiş bu aralar hastalıklıa uğraşıyorum ne oldu bana 1 sene içinde anlamadım yenacım artık çokta takmıyorum bebek işini anlatmıştım sana bilemiyorum ya birikintiler çıkıyor dr anti depresanada başaldı umarım iyi gelir.
Sen nasılsın barış nasıl oldu?.
canım benim iyiyim çok şükür ağrım yok ama hala içim acıyor mideme dokunamıyorum yüzüstü yatamıyorum :43:

dün akşam bir kaşıntı başladı bütün vucudumda nasıl anlatamam kanatırcasına kaşımak geliyor içimden hiç uyumadım :53:

sabah eczane açılır açılmaz aldım acildeki doktorun verdiği ilaçları gittim dedim ölüyorum kaşıntıdan hangisi yapar hanfendi ikiside yapar ama çok nadirdir o da sizi bulmuş bünyeniz çok hassas olmalı demezmi :53:

eeee dedim nolcak şimdi bu ilaçları içmem lazım bir kaç gün ara verin dedi birde alerji hapı verdi hemen içtim bakalım nolcak :50:

Geçmiş olsun yağmurgözlü.
Sagol canim dusundugun icin Gunluk klinige gecisim belli oldu Saliya biraktilar sinir oldum nerdeyse bir hafta daha buraya katlanmam gerekecek Yalvariyorum dr a ama psikolojik hastasin ya insan yerine bile koymuyorlar Cok onurkirici bir durum Care yok bekliycem Oraya gecince sabah 8 30 dan 16 00ya kadar orda terapilere katilip aksam evimde kalabilcem cok yoruldum butun bunlarla ugrasmaktan ya yetti canima inan Simdilik boyle Bugun tarttilar 95 geldim yine aklim almiyor nerdeyse hic bir sey yiyemedim burda ben Tuhaf ogle yemekleri falan Anlamiyorum ya
Allah yardım etsin canım.
kızlar nasılsınız,

Çok geçmiş olsun mutlu.
Allah yardımcınız olsun zeynep abla inşallah güzel haberler verirsin bizlere dualarım sizinle.
günaydınlar herkese
gece 2 saat uyku uyudum emir hiç ama hiç uyumadı ve baş ağrısından berbat durumdaym
üstüne bide acıktım ve saat 12ye kadar bişey yiyemicem
3 saat sürcek şeker yüklemesi off off
şimdi kimse yokken geçmişe bi bakayım
Hay Allah ayşecim sninde işin zor napıcan emircimde alışıcak okula oranın mikrobuna.İnşallah güzel çıkar şeker yüklemen.

Back
X