Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok yaşa emi '' git tvye ünlü ol'' he hiç gülesim yoktu
Aslında doğru söylüyorsun ama tiyatronun zevki ayrı bence. Ben okul dönemi hep tiyatro kolundaydımher oyundan çıkardım
zaten o zaman belliymiş benim ne numaracı olduğum
Valla okadar güzel rol yapıyormuşum ki kızım bile ilk zamanlar gerçek sanıyormuşaz zorlayınca ağlayabiliyorum bile
Tabi bu rolleri ancak eşime karşı kullanıyorum![]()
![]()
![]()
Eninde sonunda istediğimi elde ediyorum o sayede
Ay az değilim valla bende
YOk kız ben oturur senle birlikte ağlarım kesin
Çok deli doluyum, numaracıyım ama bir okadarda duygusallım. Bu gece Fatmegüle bile ağladım düşün artık
Eşim nasıl gülüyor demin halime yaw nasıl birşeysin sen habere ağlarsın, diziye ağlarsın, düğüne ağlarsın..... say say bitmez diye![]()
Ünlü olmak öyle kolay olsaydı keşke ohoooo herkes olurdu,çok fedakarlık lazım hem de çokkk!!!
asum ya bi kere de gözünden kaçayımneyse ki bu sefer zamanında gördüm...
nasılsın, ne var ne yok?
mesajlara göz atıyordum, zayıflama yarışması başlıyormuş, ben biraz normale döndüm sayılır ama hala en çok ilgimi çeken şey şu kilo. ama katılmaya cesaret etmezdim herhalde zaten beni de almazlar dimi 100 üstü olmak lazımmış ya![]()
aaa sen nasıl kaçarsın canım gözümden olurmu hiç
tabii seni almazlar yap çizelgeni de görelim kilonuhem resmen geri dönmüş olursun topiğe
çizelgemi kaldırdım, arada başka topiclere cevap yazıyorum
sorma canım yaa kimisi farkediyor ama fesatlığına söylemiyorlar ,insanlara yaranamazsın zaten ama çoğunluk farkında kilo verdiğimin moralim düzeliyorçok uzuldum ALLAH yardimciniz olsun esine acil sifalar dilerim ablacim
geçmis olsun prensese
insallah sonuçlarin temiz çikar canim
geçmis olsun bas agrisi için kahve de iyi geliyor dene istersen
geçmis olsun banu insallah çabucak atlatirsin
pasaya geçmis olsun mutlu ne oldugunu anlamiyorum ama insallah çok ciddi bisey degildir ALLAH im yardimciniz olsun
benimde çok hosuma gidiyor zayiflamissin iyi olmus biraz daha versen yeter diyorlar ozellikle annelerim soyluyor çok seviniyorlar zayifladigima
ama nedense bazilari hiç sesini çikarmiyor imali laflar ediyor hele hele bazilari kendi imkaniyla vermemistir kesin doktora gitmistir bisey yaptirmisdir demisler bunu duyunca çok guldum o insanlara ALLAH im neden boyleler 1,2 kilo alsan hemen insanin yuzune soylerler kirici bisekilde ama versen birak 2kiloyu 20,30 kiloyu bisey demezler sasiriyorum ben bu insanlara ve ya sabir diyorum 60 olunca ne yapicaklar bakicaz![]()
Ablacım canım benim kıyamam Allahım bizden daha çok düşünüyor aslında sabırlı olmak lazım Allahım herşeyin hayırlısını versin sen de kendine dikkat et ablacım
burdayım burdaaaaaa 1 güncük gittim
derincim iyi aslında güzel bir spor etkinliği ama fitness 70 lira günde rahat 2 saat yapabiliyorsun daha tempolu burada yarım saat ama yinede güzeldi yaptım geldim şimdi 100 tl verecek kadar elim rahat değil evde yapacağım mekik hareketlerine başladım ama boğazımı tutabiliyormuyum o ayrı mesele bugünde regli oldum yarına kaç kilo artıda olurum Allah bilir okulda oldum kıvrandım yine hem çocuklara dergi çalışması yaptırdım hem sızlandım küçük kanapedeee çocuklarımda bugün Allahtan sakindilerde şükür çok kötü olmadım![]()
yorgun ve de uykusuzum yarında hareketli bir gün olacak arada yürüyüş yapmayı da planlıyorum
hepinize iyi geceler sabah buralardayım tabii kigüzel bildirimlerinizi bekliyorum
didemim yarın gel yine canım
ya az önce mesajı yazamadan klavyeye bişi yaptım kilitlendi yazamadım.
arada başka topiclere cevap yazıyorum, utandığımdan değil de bilinsin istemiyorum. bilmem aslında çok da önemli değil.
ben de bir süredir 79-80 arasıyım. 81e çıkınca sinirim bozuluyor:)
bazen hiç umursamıyorum bazen de nefret ediyorum kendimden. şuan sanki kendimi eskisinden şişman hissediyorum, kafam ve ruh halim karışık:) mesela 100ün üzerindeyken göbeğim iğrenç diye dışarı çıkmaktan vazgeçmemiştim hiç:)
annem tekrar kilo alırım diye çok korkuyor elimde bişe görse hemen sen bugün çok yemedin mi diyorbiri yeme deyince bilinçaltım aksini algılıyor daha çok yiyesim geliyor.
ayoll burası aktiff bi topic maaşallahhh
başımm döndüü..tek tek okumaya calışıyorumm yetişemiyorumm....
ben 1.5 saat takımda arkadaş beklediğimi bilirimm...başka yerlere de yazamıyodum ..cekiniyodumm
buranın enerjisi harika ...iyiki varsınız kızlar ..teşekkür ederim beni aranıza aldığınız içinnn....
![]()
bak o zaman seni tanımam ha :))))
aaa keşke gitseydin canım ya neden korktun ?
ben hiç hatırlamıyorum ya hafızam silindi ya da o zamanlar şişko değildim :)))) ne zamandı bu?
Bu sakin hali![]()
Eksik olan birkaç arkadaş daha var onlarda burada olsa herhalde enerji patlaması yaşarız
İnşallah yarın sabah bildirilerimize de yansır bu enerji
Aslında ben çok merak ediyorum ama inat ettim yarından evvel tartılmayacağım diye
Yarın umarım eksi çıkarım sonuçta yine iki haftadır yerimde sayıyorum eeee iki ileri ( bende sabit) bir geri ( yani eksi ) hesabıma göre bu hafta gitmiş olması lazım
Enerjimize enerji katmaya devam et sende o zaman..... İyiki hepimiz varız ve iyiki birbirimizi bulmuşuz diyelim
![]()