Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He yaptım valla,hepinizden baktım bi poppori yaptım kendime,ama etin öyle kanları süzülmüş görünce yemedim eşim beğendi,sadece soğanı biraz daha bol koysaydın dedi bide baharatı (sağolsun gıcık bi boğadır,herşeye karışır) :1: et çokmuş fark etmemişim 3 poşete koymuştu annem kurban etlerini kıyma yaptırmış.

Bu arada masaja filan girme abartma derim ben :1: adam yetti diycek bu sefer :9:

ay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda

efsunlu ankaraya gel öreyim ben sana bir tane
annende örgü biliyorsa yapar ben de netten bakıp yaptım derya baykal yapmıştı programda sarhoş yoldan şaştı beresi canım adı da
ben her sene kızlara değişik modelden atkı bere yapıyorum bu da bu yılın modeli
Ya asu benim işimden dolayı bir sürü elişici kadınım vardı bana örerlerdi ne güzel bereler atkılar ama şimdi yok,hatta bir berem vardı takside unuttum valla etraftan utanmasam ağlardım kaybettim diye :((( öyle çok seviyordum,yavru kurt beresi gibi en sevdiğim tonda lilaydı,atkısını bile takmadım o kaybolduktan sonra öyle içim yandı düşün :1: altı üstü bere işte ama ne biliyim sevdiğim şeylere manyak bağlanıyorum sanırım.Annem örer evet sağol canım düşündüğün için ayrıca örmüş kadar oldun :16: hamarat hatunlarsınız maşallah sizlere ya ben çalışma hayatına alışkınım sevmiyorum ev işlerini.Eşime hırka atkı filan ördüm ama ne biliyim detay isteyen şeyleri beceremem (hırkaya da annem yardım etti tabikiside) :1:

ben bu akşam misafir olunca akşam yemeği yemedim yaptığım tatlıdan ve patatesli kekten birer dilim yedim inşallah sorun olmaz :(

çok sağol canım bu arada geçmiş olsun diyen herkeze kocaman öpücükler:9::9::9::9: sağolun iyiki varsızınız

Geçmiş olsun canım.Benim bir arkadaşım geçen yıl ameliyat oldu şimdi maşallah sorunu kalmadı,gerekli ise ol bence,İstanbuldaysan eğer sana doktorunuda söyleyebilirim hatta,Medicana/B.evlerde,doktorun adınıda öğrenirim.Ayrıca arkadaşım eczaneden bitkisel bir ürün kullandı bağırsakları sürekli sorunluydu üşütse bile ağrırdı vs o ilaçtan sonra iyileşti maşallah,istersen o ilacıda öğrenirim 1 kutu kullandı sadece.Aslında ilaçta değil doğal takviye sanırım Solgarındı.

Sağol saferancım inşallah kilolar gittikçe iyi olucaz.

Bencede ilbatum en güzel yılbaşın bu olucak inşallah canım.
Nedense yeni yıl gecesi hepimize bişeyler oluyor amma çok yutuyoruz sonrada tabi bütün senemiz homini homini geçiyor:)
Banu canım sen de çok girmiyorsun iyisindir inşallah?

tebessüm geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsın inşallah
sağol canım

cnm ben kacırmısım valla ne oldukı gecmıs olsunn helee..
hemoroit amaliyatı 3. evre olmuş dayananmıyorum 4 sene öncede dayanamaıştım o zamanda amaliyat demişlerdi kaçtım ama bu sefer olacam

Geçmiş olsun canım.Benim bir arkadaşım geçen yıl ameliyat oldu şimdi maşallah sorunu kalmadı,gerekli ise ol bence,İstanbuldaysan eğer sana doktorunuda söyleyebilirim hatta,Medicana/B.evlerde,doktorun adınıda öğrenirim.Ayrıca arkadaşım eczaneden bitkisel bir ürün kullandı bağırsakları sürekli sorunluydu üşütse bile ağrırdı vs o ilaçtan sonra iyileşti maşallah,istersen o ilacıda öğrenirim 1 kutu kullandı sadece.Aslında ilaçta değil doğal takviye sanırım Solgarındı.

sağol canım dr. buldum Florence Nightingale de çalışan bir prof. riskleri beni korkuttuğundan iyi dr. aradım amaliyat parasını borç alıcam arabamı satıp ödicem artık

1.hafta

ilbatum 85(+400).................. 83.3(-1700)
toksin 68.4(+200)............... 68.5(+100)
nevzamansız 97.9(-100)............................ 97.9(0.00)
beyzus 87.2(-1.300)............ 86.7(-500)
sinoope 90.7(0.00)..........?

fadime02 izinli......................... 99

yasafat 86.4(0.00)............... .86.4(0.00)

derin 115(+2000).........?

yena izinli........................ izinli

yst38 izinli..................izinli

3melegmvar 76(0.00)................... 76(0.00)
yağmurgözlü 100.8(+1600)............ 100(-800)
umuttt 85.2(+100)................ 84.8(-400)
asumanzeynep 80.2(+400) .............. 81.5(+1300)
dalokaysmom 90.2(+1700)............. 89.7(-500)
semiran 90.5(+1000).......?

gulma 94........................ 94(0.00)
corazon 97(+300).............. 96.1(-900)
aysec52 102(+2100)........... 99.9(-2100)
tebessüm77 84.4(-1600).......... 83.7(-700)
profit 87.5(+900)............ 86.7(-800)

bitmedi 105.5(+500).......... 105(-500)
ece78 82...................... 82.6(+600)
efsunlu 90.400(+900)......... 88.3(-2100)
dilek78 94.5...................... 93.2(-1300)
yotsuz 87(+400)................ 86.3(-700)
banu145145..........................................................................105.3
saferan..........118.7...............................................................119(+300)
.......

[/colo
r][/ı][/b]

Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....

Son düzenleme:
Sağol saferancım inşallah kilolar gittikçe iyi olucaz.

Bencede ilbatum en güzel yılbaşın bu olucak inşallah canım.
Nedense yeni yıl gecesi hepimize bişeyler oluyor amma çok yutuyoruz sonrada tabi bütün senemiz homini homini geçiyor:)
inşallah canım inşallah en güzeli olacak nasipse.......
bende diyorum neden tüm sene yiyerek geçiyor diye demek ondanmış :)) bu seneye yemeyerek gireceğim ya da az yiyerek bakalım faydası olacak mı :)))
herkeze iyi geceler kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten
efsunlu sende şeytanın bacağını kırmışşsın tebrikler
asuman o ödemdir canım verirsin merak etme

mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun

dilek dualarım seninle umarım tez zamanda çocuklarına kavuşursun
ceco nasıl oldun düzelemedinmi

bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın

düzelir düzelmez son hız aranızdayım
canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah........ hangi yöntemle olacak boğumla mı yoksa lazerle mi?
efsunlu ankaraya gel öreyim ben sana bir tane
annende örgü biliyorsa yapar ben de netten bakıp yaptım derya baykal yapmıştı programda sarhoş yoldan şaştı beresi canım adı da
ben her sene kızlara değişik modelden atkı bere yapıyorum bu da bu yılın modeli
hey allahım isme bak sarhoş yoldan şaştı ya nerden bulurlar bu yaratıcı isimleri :)))
He yaptım valla,hepinizden baktım bi poppori yaptım kendime,ama etin öyle kanları süzülmüş görünce yemedim eşim beğendi,sadece soğanı biraz daha bol koysaydın dedi bide baharatı (sağolsun gıcık bi boğadır,herşeye karışır) :1: et çokmuş fark etmemişim 3 poşete koymuştu annem kurban etlerini kıyma yaptırmış.

Bu arada masaja filan girme abartma derim ben :1: adam yetti diycek bu sefer :9:
ben kıymayı avuç büyüklüğünde alıyorum avuçlarımın içinde sıka sıka yıkıyorum yıkamadan yiyemem bende :( eee tamam o zaman sende dediklerini ekle işte ona göre yap bakalım ne diyecek....
ay benim oğluşumda boğa desene ondan nazlı nazlı yiyor beğenmiyor haspam :))))
hımm abartmayayım yani değil mi ? demez ya çok iyidir benim kociş melek gibidir valla.......
ay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda

yaaa benim oğluşumda boğa kesin problem yani öyle mi :(((

sağol canım

hemoroit amaliyatı 3. evre olmuş dayananmıyorum 4 sene öncede dayanamaıştım o zamanda amaliyat demişlerdi kaçtım ama bu sefer olacam

sağol canım dr. buldum Florence Nightingale de çalışan bir prof. riskleri beni korkuttuğundan iyi dr. aradım amaliyat parasını borç alıcam arabamı satıp ödicem artık

hımm çook gecmıs olsunn cnmm

lısteyı bahane ettım kapatmadımm pc yıı neysee sankı kılo verdım de kralıce olcakmısım gıbı:37:
artık gıdem de uyuyamm sabah da 7,30 da kalkıyorumm yazık bana
:43::43:

:52::52::52::52::52::52::52::52:
bı gun su smaleyy gıbı delı delı gülecem zatenn :52::52:

Cecooo ohhh yandan 70-80-90 demek haftaya kilon hepimizden az çıkcak kesin benimde düğüne bayrama gitmem lazım :52:

Sorma canım yaa arada iyi oluyor insan stres atıyor :34: benim bekarken olan halimi görmüşsündür resimlerde o zamanlar bir düğüne gittiğimde düğün bitene kadar pistten inmezdim :1: babam gitmek için uzaktan kaş göz yapardı hadi gel artık der gibi bende omuz silker arkamı döner oynamaya devam ederdim :60: sonradan görmemezlikten gelir aaaa ben oynuyordum omuz silkmem ondandı der kıvırırdım :60: Eşim sağolsun pek sevmez daha doğrusu Kp ve KV geçmişte biz hacıyız gitmeyiz dedikleri için millet bizide davet etmez oldular.
Yoksa oda gaza geldimi güzel oynar :1:
Şimdi kiloda olsa ortam güzelse dayanamam oynarım yeterki kafa dengim olsun karşımda :1:

banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten

mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun

bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın

Canım sanada şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun o derttende :34:
Benim aslında nasıl birşeyse tam düzeldim dediğim an iki büklüm kalıyorum. Eşim kızıyor kış geldi sen hala tshirt ve şort giyiyorsun ondandır diye :1: ama sanmıyorum herhalde yanlış bir hareket yaptım.
Bir kaç güne kalmaz geçer inşallah ama ben yinede yarın sporuma başlıyacağım Allahın izniyle. Terleyip duş aldıkca daha çabuk geçer belki :34:

Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :54:

Canım bu mesajını daha sonra gördüm,ameliyat olman daha hayırlıdır inşallah,şimdiden geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sana.Eşin yok ama ailen yanında dimi?

Back
X