- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım
tabii biliyorum,oradan da yazışıyoruz seninle.evet evet doğru keserim herkesiişe yaradı ama,ilgi çekmeyi başardım.
insanların bu kadar değer vermesi harika bir duygu.sanal bir ortamdayız sonuçta,her birnin cevaplarında ne kadar üzüldüklerini taa içimde hissettim
![]()
diğer topikleriden fırsat buldukça kaçıp kaçıp gelicem
tabikiiii neden olmasıninşallah hep gelicem
![]()
hoşbuldum canım
tabii biliyorum,oradan da yazışıyoruz seninle.evet evet doğru keserim herkesiişe yaradı ama,ilgi çekmeyi başardım.
insanların bu kadar değer vermesi harika bir duygu.sanal bir ortamdayız sonuçta,her birnin cevaplarında ne kadar üzüldüklerini taa içimde hissettim
![]()
![]()
İyi geceler Gulma,Allah rahatlık versin.hımm çook gecmıs olsunn cnmm
lısteyı bahane ettım kapatmadımm pc yıı neysee sankı kılo verdım de kralıce olcakmısım gıbı
artık gıdem de uyuyamm sabah da 7,30 da kalkıyorumm yazık bana
bı gun su smaleyy gıbı delı delı gülecem zatenn![]()
Sorma canım yaa arada iyi oluyor insan stres atıyorbenim bekarken olan halimi görmüşsündür resimlerde o zamanlar bir düğüne gittiğimde düğün bitene kadar pistten inmezdim
babam gitmek için uzaktan kaş göz yapardı hadi gel artık der gibi bende omuz silker arkamı döner oynamaya devam ederdim
sonradan görmemezlikten gelir aaaa ben oynuyordum omuz silkmem ondandı der kıvırırdım
Eşim sağolsun pek sevmez daha doğrusu Kp ve KV geçmişte biz hacıyız gitmeyiz dedikleri için millet bizide davet etmez oldular.
Yoksa oda gaza geldimi güzel oynar![]()
Şimdi kiloda olsa ortam güzelse dayanamam oynarım yeterki kafa dengim olsun karşımda
Canım sanada şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun o derttende
Benim aslında nasıl birşeyse tam düzeldim dediğim an iki büklüm kalıyorum. Eşim kızıyor kış geldi sen hala tshirt ve şort giyiyorsun ondandır diyeama sanmıyorum herhalde yanlış bir hareket yaptım.
Bir kaç güne kalmaz geçer inşallah ama ben yinede yarın sporuma başlıyacağım Allahın izniyle. Terleyip duş aldıkca daha çabuk geçer belki
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım![]()
kızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.
İyi geceler Beyzuş,Allah rahatlık versin...İyi geceler arkadaşlar...
Yarın görüşmek üzere...
İyi geceler ceco,rüyanda göbek atmaya devam edersin sen kesin yetmemiştir sana kadarcık oynamakBencede her zaman gelbu arada avatarına bayıldım keşke bende bütün gün öyle olsam
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama benim küçük civciv bensiz inat etti uyumuyor anniii diyip duruyor
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm![]()
hoşbuldummsaphıra hoşgeldin kkda aktif bir arkadaşsın sanırsam
gelirim canım gelirimGel gel saphira arada bize de naz yaparsınevet iyi kızlar gerçekten karataydakilerde,geçen sadece major... bir nickli arkadaş vardı ona tatsız bir durum olmuştu umarım düzelmiştir sonrasında okuyamadım çünkü.
Bencede her zaman gelbu arada avatarına bayıldım keşke bende bütün gün öyle olsam
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama benim küçük civciv bensiz inat etti uyumuyor anniii diyip duruyor
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm![]()
hoşbuldummöyleyim sanırsam
gelirim canım gelirim![]()
o arkadaş gitti canım
gelirim canım teşekkrüler
iyi geceler
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
![]()
hg cnm çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin diliyorum bekliyoruz senideeeeherkeze iyi geceler kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten
efsunlu sende şeytanın bacağını kırmışşsın tebrikler
asuman o ödemdir canım verirsin merak etme
mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun
dilek dualarım seninle umarım tez zamanda çocuklarına kavuşursun
ceco nasıl oldun düzelemedinmi
bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın
düzelir düzelmez son hız aranızdayım
Ablacım hg nasılsın emeğine sağlık ellerin dert görmesin ben de bildirim yapmıştım gözünden kaçmış aynıyım gerçide yine de olsun deyim dee öptm yanaklrındannn cnm ablamGözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....
mutlucum cnmm güel haberlerini bekliyuoruz bişi yoktur eminm ama rabbim herkesi çocuklarımızı korusun inşkızlar,
yarın dalokiyi dr göturucem insallah iyi haberlerle dönerim. kafam çok dağınık kusura bakmayın öpüyorum hepinizi yarın yazarım olanları. kendinize ii bakın.
dilekçim nasılsın iyi misin tatlım![]()
ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))aynen canım ya ben de eşimi kaynanama şikayet ederim
çok iyidir hoştur ama gıcık adam işte hem boğa hem karadenizli napsın
benim büyük kızım yeğenim de boğa canım başka da varsa aklıma gelmedi şimdi![]()
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))sağolcanım lazerle olacak
bu arda geçtin beni yine benden 400 gram azsın umarım bu amaliyat olaylaından dolayı verdiklerimide almam
sağol canım
spor yap iyi gelir ağrılara ceyranda kalmışsındır belkide geşmiş olsun
annem yanımda babamda köyden gelecek hastaneya gidiş gelişte yardım eder dışardan alınacaklar olur annem yapmaamaz zaten bastonla yürüyor sağolsunlar valla kaynanam bende kalırım annen hastanede kalır bende evde çocuğa bakarım dedi sağolsunlar
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....Sorun olup olmadığını yarın sabah tartıda bakarsın canımmillete ver talkımı kendin yut salkımı (geç yemedin umarım)
![]()
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
![]()
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?KIzlarrrrrr harikasınız gerçektende
Allah nazarlardan saklasın![]()
![]()
darısı bizlerin başına
Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece listeyide yaptın![]()
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zatiBoğa burcu boğazı temsil eder canım,boğazlarına düşkün olurlar ama öyle her şeyi beğenmezler,yok ya çok uysal olur boğalar ama gıcıklıklarıda vardır ee o kadar kusur kadı kızında da olur.Valla dünya bi yana benim gıcık boğam bi yana![]()
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?hoşbuldum canım
![]()
![]()
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..Arkadaşlar,
Biraz acele ettim listeyi hazırlarken,sizi daha fazla bekletmemek için.....Haftaya daha anlaşılır olabilmesi adına sadece cuma gününün sonuçlarını ve verilen kiloları yazacağım.Karışıklık olmaz ve daha iyi görebilirsiniz diye düşünüyorum.Elimden bu kadar geliyor...
BANU145 ,
Canım sen de bu hafta çok iyi kilo verdin tebrikler;ancak geçen hafta bildirmediğin için şampiyonlar listesine giremedin,seni gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum...
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))Aksine ben de oynamayı hiç sevmem kalabalık ortamda hatta zorla oynatılanlar grubundanım,aslında güzel oynasam belki çıkar oynarımda beceremiyorum valla bacım napıyım![]()
Desenize timarhane yemekleri ise yaramislisteye girmisim eferim bana Bari kilolari vereyimde hayata tutunacak sebeblerimden biri olsun ama di mi Bu saat oldu uyuyamiyorum peff Kafamda dusunceler Hakime okkali bir mektup yazdim Almanlarda vicdan ne arar ama vicdanliysa insafa gelir diyorum bikac kisiye okudum onlarda daha iyisi olamazdi dediler bilmiyorum en azindan elimden geleni yaptim derim gerisi Allaha kalmis
evet canım işim zor ama napıyım meslek değiştiremeyeceğime göre kendimce kaçıyorum kahvaltıyı özellikle yapıyorum evde yokta işyeindekilerle yaparsam yandım canım hergün kızartmalar börekler uhuu neler var aç gelmiyorumki dayanamayıp yemeyeim diye.kim sevmez kiiiiii off offf keşke yakın olsak ya :)))
sağol canım beni düşündüğün için ,spor yapmanın önemini inan çok iyi biliyorum ama malesef yapamıyorum benim velet gerçekten 1 dk durmuyor inan bazen kalbim sıkışıyor sinirden ona yansıtmıyorum tabi :) bende çok üzülüyorum yapamama gerçekten...
listeden çıkarılmayı ben istedim evet sağol zaten 2 haftadan sonra çıkıyorum bunuda biliyorum ben seni yormak istemiyorum nedenine gelince zaten çocuğun var ve bizim için zaman ayırıyorsun allah razı olsun ama inan spor yapmaya ne zamanım ne takatim var. eşim işten gelince bebişi sepetliyorum ve ev işi yapıyorum dün akşam evi süpürüp sildim mesela ,her akşam bir aktivite var yani, yemek yapmaya bile zaman bulamıyorum çoğu zaman ... yoksa bunun itici bir güç olduğunun farkındayım ve sonuna kadarda savunuyorum... ben çabanı yanlış anlamadım ve takışmak lafıda sana değildi .onuda açıklayayım o zaman :) bazen ister istemez ki benim çok sık oluyor sinirleniyorum bebişe gücüm yetmiyorve böyle dönemlerden birinde biri bana aaaa spor yapmıyorsun vb gibi cümleler kurarsa ve benim regl dönemim falan olursa kendimi tutamam diye yoksa hiçkimseden kaynaklanan bir durum değil tamamen benden kaynaklanan bir durum yanlış anlaşılmasın sakın
ben rahatsız edici bulmuyorum listeyi lütfen böyle suçlama kendi üstünede alınma
tekrar spora başlayınca bu listeye gireceğimi de biliyorum emeğine saygım sonsuz her babayiğidin harcı değil çünkü
canım benim beni anlamana çok sevindim.....
gerçekten sana çok kolay gelsin .sen işe çıkacağın gün kahvaltı bile etmeden çıkmalısın valla takviye fazlasıyla oluyor baksana... ayyy bu arada baklavanın 1 dilimi o kadar kalori mi inanmıyorum allahtan sevmiyorum ya :)))) sütlüleri çok seviyorum hele kazandibiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmm...... bende eğitim fakültesini bitirdiğim sene tekrar sınava girip kazanmıştım aynı okuduğum üniversitede ama devam etmedim yoksa meslektaş olacaktık :) ve yine yollarımız burada kesişecekti :))))
canım allah yardımcın olsun bi başına savaşıyorsun oralarda kendine kendinden başka yardımcın yok tedavi sürecin hızla geçer inşallahta yavrularına kavusursun.merhaba hanimlar,
gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger
nasil alisicam onlarsiz bu evde yalniz kalmaya bilemiyorum pijamasini buldum yatagin dibinde kara kizimin zeynos diye koklaya koklaya agladim eve gelir gelmez gulsumumun sallari ilisti gözume susleri icim sizladi simdilik onlari hepten kaybetmektense tanidigimizin evinde kalmasina da raziyim ama iste bu jugendamt taki kadin nine Allah bilir evladi da yoktur bugun sanki bir halt etmis gibi sirita sirita gittigim gunluk klinige geldi neymis ben hastaneden cikmisim gidip bizim tanidigin evini basip cocuklari zoraki alirmisim polisle felan hafta sonu ugrasamazmis o yuzden yildirim karari cikartmis cocuklari kalma hakki yani nerde kalacaklarina karar verme hakkini benim uzerimden de babalarinin uzerinden de kaldirtmis is yapmis gibi bir de bana bunu sahsen bildirmeye geldim diyor psikolojik hastayiz ya damgali essek misali cok afedersiniz her bir deliligi bekliyorlar dedim siz beni ne sandiniz mahkeme surecinde hic cocuklarimi atese atar miyim dedim ama icim icimi yiyor simdi diycek biz cocuklari ordan alip yuvaya göturcez diycek diye ama Allahtan bizim tanidik (kuma m olur kendisi)) vermem cocuklari demis ben bakarim demis sahiplenmis yani hangi birine yanayim ne yönden tutsam elimde kaliyor bu durum ama sogukkanliligimi metanetimi korumaya calistim simdi de karar verdim Hakim kadina mektup yazicam beni nasi aktariyorlar bilmem ama akli basinda bir mektup yazip mahkemeden önce yollarsam en azindan depresyonda ama kendirli bir deli olmadigimi anlar Hakim yani umud ediyorum
Bugun deli gibi yedim sabah hastanede kahvalti ettim yetmedi TK da yani gunluk klinikte yedim ögleye kadar pisirme ekibindeydim kaymak soslu mantarla karisik serit makarna ve yine kaymakli erik tatlisi yaptik onu yedim arada meyve yedim ama eve geldim dolap bombos tabi hic canim bir sey almak istemiyor cocuklarsiz neyse ama gunun yuzumu gulduren tek haberi ki o kadar zirladim ki toplantidan sonra tlf elimde bi anama bi arkadasima 93,2 ciktim tartida demek ki az yemem ise yaramis bu hafta
simdi evde yalniz kalamiycam arkadasima rica ettim bu gece onda kalicam ama sonraki gecelere alismam lazim elbette
ne deyim Allah buyuktur dua edin arkadaslar kimin duasi kabul olur bilinmez gunahsiz agizla edilen dualar yani birbirine edilen dualar kabul olurmus sizlerde benim cocuklarimi benden koparmamalari icin dua edin simdiden tesekkurler
mutlu canım ben hala listedeyim çok sevindim ellerine sağlık oğluşunda iyidir inşallah haberlerini beklıyoruz.merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.
Eki Görüntüle 291028
asuman ablacım karadeniz erkeği zor gerçekten iyiler hoşlarda sinirliler ya.bende kaynanaya sölerim oda hemen 'ama seni çok seviyor' diye bağlar işi.gerçi asabiyet konusunda bende eşimden aşağı kalmam yani karadeniz kanı var napalım..aynen canım ya ben de eşimi kaynanama şikayet ederim
çok iyidir hoştur ama gıcık adam işte hem boğa hem karadenizli napsın
benim büyük kızım yeğenim de boğa canım başka da varsa aklıma gelmedi şimdi![]()
ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))![]()
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:)
ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati(((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah ....benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)
canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........
Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....
günaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah