ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:)

ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati

(((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah ....

benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)
canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........