- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3.5 ay içinde 6.6 kilo gittitabi daha fazla olsaydı daha da güzel olurdu tabiki.
Ya şu son iki haftadır nazaramı geldik ne hepimiz dökülüyoruz maalesef.
Yılbaşına kadar 6 hafta var nedersiniz 5 kg hedef olarak iyi sayılmazmıçünkü zaten amaç yavaş ve sağlıklı vermek üstelik çok büyük hedeflerde insan stres yapıyor eeee streste kilo verimini engelliyor en azından bende öyle.
Kesinlikle benimde yaza kadar en azından gözle baya bir görülen kilo verme hedefim var sonuçta yaza akçaya tatile gitcem kızçelerimleşu andada mayo giyiyorum ama daha zayıf olursam çok daha rahat olurum
pikini kıvamına gelmem hayal olur ama şöyle güzel yeni bir mayo alıp denize daha rahat atlarım
Hadı kızlar yılbaşına kadar nasıl bir hedef koyalım sizlerde fikir verinki belki yılbaşına daha bir çoşkulu girebiliriz :122: :122: :122: :122:
sevgili kızlar,
merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.![]()
bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
banuuu bende temmuz altınoluktayım kesin bulusuruz giyerin bikinijleriiiiiiii.
Büyük geçmiş olsun,çok sevindim her şey yolunda görünüyor aman maşallah,sen akarları alt edersin eminim mutlu,kıl kurdu çocukken ben de ve kardeşimde de vardı doktor şurup vermişti onla geçmişti hemen.Kilo almama gibi bir problemi varsa dalokinin o da düzelir tedaviden sonra çünkü kıl kurdu kilo almayıda engelliyor diye biliyorum.sevgili kızlar,
merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.![]()
bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
cnm benim metanetli ol tabiki çocuklarına lazımsın onların sana ihtiyacı var kendine dikkat et hayat çok güzel Allahım mutlaka eninde sonunda sana da güzel günler gösterecek eminim yaradan çok büyükkkk cnm benimmIyiyim demek adetten nasil olayim metanetimi korumaya calisiyorum evde kalamadim sessizlik canimi acitti acitti arkadasima geldim kalmaya Ama tabi hergun biyere gidemem illaki alismaliyimyalnizliga meger cocuklar ne buyuk bagimlilikmis bir anne icin Allah dusmanimin basina vermesin boyle bir durum
mutlucum demiştim bişi yoktur diyeee çok şükür yaradan dalokiyi öp yerime akara kokara savaşşşşşşşsevgili kızlar,
Bu gün bana bir haller oldu canım öyle şeyler çekiyor ki kafayı yiycem nerdeyse(( şimdi alt komşum aradı otrumaya gelceklermiş kocaya ıvır zıvır sipariş ettim çayın yanına ben nasıl yemeden durcam off offfffffff
![]()
Valla ne alcak kek filan alır ya da kuru pasta tarzı bişiler işte,bitterde istedim kahvenin yanınaEşin bari hafif birşeyler alsaydı nasılsa akşam yemeğide yemedin bari abartmamış olurdun
Allah yardımcın olsun valla evde olunca dayanması zor o yüzden ben eve sokmuyorum bazen eşim eve getirincede dünya laf söylüyorumkatilim olcaksın diye ama sonra saklıyorum hatta bazen yerini bile unutuyorumda tesadüf bulursak yiyoruz
![]()
Valla ne alcak kek filan alır ya da kuru pasta tarzı bişiler işte,bitterde istedim kahvenin yanınaaklıma düştü ya kesin yemem lazım kesin,off nefret ediyorum şu regl dönemlerinden
![]()
sen alemsin ya demek saklıyorsun yerini unutuyorsun,annem gibierkek kardeşim bişi saklancağı zaman anneme verin yeriniz hayatta kimse bulamaz kendisi bile diye dalga geçer
![]()
Bizde bayramdan önce alınan bayram şekerlerini bulurduk erkek kardeşimleAnnemde bizden saklardı ve hep derdi anamın evine götürmiycem bir kerette bitirmeyin birazda yarında kalsın diyetabi o kapıdan cıktığı an biz erkek kardeşimi saklananları bulması için kullanırdık
Paketlide olsa sanki kokusunu alıyordu bizde ona avköpeği muamelesi yapardık![]()
![]()
Koca adam oldu evlendi yazın geldiklerinde annemden tatlı birşeyler ister annemde yok evde der olduğu halde ( kendisi amerikan güreşcileri hayvan gibidiro yüzden anam zayıflasın diye vermiyor )
Hemen der bak avköpeği gibi burnum var beni koklamak zorunda bırakma diye![]()
![]()
meğer annem görmeden onu izliyormuş küçüklüğünden beri nereye neyi saklıyor diye birde yeni yerler bulmaz hep aynı birkaç zulası vardır
![]()
güle güle giysin cicilerini ....iyi akşamlar
azcık gezdik küçük kızımla kaban aldık ona tv bozulcak gib tv baktık ama işin içinden çıkamadık
yılbaşına kadar 5kg vermeyi ben de istiyorum bakalım Allah nasip ederse
evet o gece tüm verdiklerimizi alırız :))) bende fark etsin istiyorum inşallah gidecek bu fazlalıklar....Hadi bakalım daha kimler bize katılacak :122:
Yılbaşı günü sabah sonuçları açıklarızona görede gecesi yeriz
Ben kafaya koydum mutlaka yeni yıla baya bir farklı girmek istiyorum :122: sabahtan beri elimden şişeyi düşürmüyorum
İçki değil heee su şişesine zamandır az su içiyorum diye herhalde istediğim gibi veremedim ama bu kez gerekirse şişeyi boynuma bağlıyacağım
Ya geçenlerde su içmeyi unutanlar için bir hatırlatma programı vardı bilgisayar için Bilgisayar başında çalışanlar için ideal dur bakem linkinide atim indirmek isteyenler olursa diye
Bana pek yaramaz çünkü akşamdan akşama pc açıyorum nasılsa
Untitled Page
Adres çıkmadı ama tıklayınca açılıyor denedim![]()
hedef olsun canım ya 3 olsun öenmli olan vermek değil mi? hem sen bu hafta 2 kilo verdin ya bence çok daha fazlasını verebilirsin ....Oooo kızlar güzel hedefler koymuşsunuzvalla ben 3 kg veriyim razıyım haftada yarım kilo bana yeterde artar bile
şu 85 i göriyim öliyim diyorum artık
(töbe töbe)
sen hiçbir şey yememişsin ki şeker ne etsin... akşam yemeyeceğim demişsin olmaz azda olsa ye yoğurt salata vs neyse........Ya bu arada ben bi halt işledim((( 4 tane sütlü 4 tane de meyveli şeker yedim ühüüüüü
ama tüm gün yediklerimi sayayım çok mu siz söyleyin
2 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
bir parça eski kaşar
domates biber tava
12 zeytin
ekmek yok
1 büyük kupa şekersiz çay
4 kayısı kurusu
1 ekşi köy elması (küçük)
türk kahvesi sade
bunlada akşamı etcem yarına kadar yemiycem.
geçmiş olsun canım ya neden oluyor acaba?Bu arada bir şey sorcam sizlere,benim cildimde bir kaç senedir kışları olan bir sorun var özellikle,kırmızı kuru lekeler çıkıyor dalga dalga çok bariz değil ama ben hissediyorum,cildiyeye gitmek istiyorum ama iyi bir doktor bilmiyorum ne yazık,aranızda İstanbul avrupa yakasında çok iyi bir cildiyeci bilen var mı arkadaşlar?
Bu gün bana bir haller oldu canım öyle şeyler çekiyor ki kafayı yiycem nerdeyse(( şimdi alt komşum aradı otrumaya gelceklermiş kocaya ıvır zıvır sipariş ettim çayın yanına ben nasıl yemeden durcam off offfffffff
![]()
sevgili kızlar,
Ya bu arada ben bi halt işledim((( 4 tane sütlü 4 tane de meyveli şeker yedim ühüüüüü
ama tüm gün yediklerimi sayayım çok mu siz söyleyin
2 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
bir parça eski kaşar
domates biber tava
12 zeytin
ekmek yok
1 büyük kupa şekersiz çay
4 kayısı kurusu
1 ekşi köy elması (küçük)
türk kahvesi sade
bunlada akşamı etcem yarına kadar yemiycem.
inanmıyorum ya aynı şeyleri yazmışız 6 kilo olmadı 5 olur diye :))))
ben varım 6 hafta 6 kilo :)))
ya ceco bunu sen organize etsene ne olur sen becerirsin böyle işleri be dersin?
bencede biz bu coşkuyu hak ediyoruz ya yapalım hadi.....
maşallah şeker hatungünaydın hafta sonunuz güzel geçsin inşallah fıstıklarım
ben de bi tartıldım bugün 81makarnaya rağmen yarım kilo gitmiş demekki ödemmiş gerçekten gerisi de gider en tez zamanda inşallah
asuu bende -900 cıktım ıyımıı
gunaydın ve guzel hafta sonlarıı![]()
günaydın bu topiğin en güzel bayanlarıııııııııııı ,hepinize çok çok güzel hafta sonları diliyorum........
ben dün akşam yediklerimden sonra bugün hemen tartıldım -200 daha gitmiş nasıl sevindim anlatamam ama bugün bizim blokta gün varmış ev sahibi geldi davet etti bu kalori demek inşallah yemem :)
yarına da benim yemekli misafirim var kendimde yememek oluyor hizmet etmek bahanesi olurda ya bugün?
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100
HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300
Kutluyorum hanımlar hepinizi.......
![]()
İlbatum ve ece78 hoşgeldiniz
Yaaa hakikaten kızlarrrrrrrrrr hafta sonu ama kimsecikler yok buranın kaynaması lazım kaynamasııııı :122: :122: :122:
Katilim ( kocam; ben uğraştıkca o tam aksini yaptığı için öyle diyorum artık ona sinirlenince) iyice sapıttı kızlar. Ben zayıflamaya çalıştıkca adam eve abur cubur alıyor
Yemeklere tuzu neredeyse yok denecek kadar az atıyorum sonra sofrada tuzluk kavgası yapıyoruz
Şu ufak yumuşak şekerlerden almış ben sadece bir tane minnacık alıncada alsana o dişinin kovuğuna gitmez diyor ama inadım inat yemem
Demin böyle devam edersen olucaksın yüz kilo dedim bana '' Sana yaklaşmaya çalışıyorum '' demezmi odun![]()
bende '' heee gel gel ben yanından geçip eksilere doğru giderim'' dedim
fit oldu.
son 6 aydır 1-2 kilo ancak aldı. boyu uzadıgı için çok önemsemedim inşallah toparlanır kilosu da.
saolun ayrıca hepimizin çocuklarından ırak