Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kahve mi içsem nescafe mi derken eşim yeşilçayımı yapmış kendine nescafe yapmış :(( adama her zaman derim bir kere sne yapsan ne olur diye bugün beni dinleyeceği tutmuş :)

aferin aferinn onaaa:)) gerçi sen kahve isterken biraz olmamış ama çaktırma madem:)bizde kahve içerken genelde ben hazırlarım.şekeri de kendi şekerimden koyuveririm bazen üşenip:)

İlbatum ve ece78 hoşgeldiniz :3:

Yaaa hakikaten kızlarrrrrrrrrr hafta sonu ama kimsecikler yok buranın kaynaması lazım kaynamasııııı :122: :122: :122:

Katilim ( kocam :1:; ben uğraştıkca o tam aksini yaptığı için öyle diyorum artık ona sinirlenince) iyice sapıttı kızlar. Ben zayıflamaya çalıştıkca adam eve abur cubur alıyor :47:
Yemeklere tuzu neredeyse yok denecek kadar az atıyorum sonra sofrada tuzluk kavgası yapıyoruz :1:
Şu ufak yumuşak şekerlerden almış ben sadece bir tane minnacık alıncada alsana o dişinin kovuğuna gitmez diyor ama inadım inat yemem :34:
Demin böyle devam edersen olucaksın yüz kilo dedim bana '' Sana yaklaşmaya çalışıyorum '' demezmi odun :60: :60: bende '' heee gel gel ben yanından geçip eksilere doğru giderim'' dedim :32::32::32: fit oldu.
yaklaşma yakarımmmmm de :)))) o sana sen ona yaklaş ortada bir yerde buluşursunuz:1: aranıza girmesin hiçbir şey KV den başka :)))
yeme tabi ya bana yettide arttı bile ardından 2 bardak suyu devir :))))
çok sevindim mutlu gözünüz aydın:) bizde geçn süpürge bakıyorduk tozu fln içine hapseden.dyson marka duymuşsundur belki alerjenleride büyük oranda topladığı söyleniyor.sadece boşaltması biraz gıcık onun dışında ben çok memnunum.içim rahat artık.yoksa eski ev süprgesi vardı bosh tu ama tozu dışarı kaçıranlardandı.sinir oluyordum bebişim süründükçe.şimdi içim rahat.

gün içinde yediklerin o kadar azki...şekerlerde kalır tabi gözün yapma efsunlu böyle.düzenli dengeli beslemeye çalış.sonra birden gözü dönüyor insanın.ben bunları yesem açlıktan ağlardım emin ol
bak sana bugünkü menümü yazayım
sabah:
2dlm ekmek
peynir
sucuklu yumurta(hsonu kahvaltısı çocuklara yapınca kendim de dayanamıyorm ama az yemeye çalışıyorum)
biraz badem ve 2 kuru kayısı
(hiçi bukadar abartmmıyorum tabiki)
öğlen:
5 kaşık müsli
3 kuru kayısı
5-6 badem
yarım yağlı sütten oluşan bir tabak biraz toz tatlnadırıcı ve tarçın ekledim eşim tadına baktı oda istedi diyet yapmadığı halde ona cevizli yaptım aynen güllaç gibi oluyor ben 3 gündür öğleni böyle yiyorum ara yapmıyorum normalde yaaprdım
akşam:

2 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye
bol salata
aslında burayı 2 parça et ve yoğrutta ekleyebilirdim ben çorbayı peynirli yedim severim.yoğrtu unuttum
şimdi belki biraz kahve ile leblebi veya badem yerim yada bişşi yemem bilmiyorum

bende varımmm :kkk: gerçi benim diyelterde en son gördüğüm kilo 78 idi yani sonrasında hep hamiş kaldım:27: ve veremedim ama hamiş olduğumu bilmiyordum.bende neden duraksama olduki diyordum ve 2 hamişliğimmdede öğrendiğimde hüngür hüngr ağladım hazır değildim 2. ye ve sonrada 3.ye:27:

maşallah şeker hatun:nazar::nazar::nazar:
bi ara görüşeceğiz inşallah.nişantaşına fln geleceğğin bi gün söyle önce çetinkayada fln görüşebiliriz.ben çok yakınım.tabi haftasonu olursa zorlanırım gelmekte ev çocuk dolu:))

vuuuvvvvvv harikasın ama hsonu kaçırmassın inşallahhh

maşallah ibatum sanada:nazar:yaaa işte hareketli bebiş sana yememn için yardım etmiş günde bide korkuyordun:))) insan çocukla helede hareeketli bir çocukla gerçektne yiyemiyor.yarında misafirlere hizmet etmekten bişeyin kalmaz gerçi ben böyle günlerde kendime hiç dikkt edemem.yorgunluktan düzenli yiyemem ve yaptığımı götürürüm ve buda sonum olur:27:

:nazar::nazar::nazar: kutluyorum dereceye giren herkesi ve kilo vernleri,çabalayanları yani herkesii
bende müsliyi böyle yiyorum gerçekten çok daha lezzetli oluyor ben cevizle yiyorum genelde ama dediklerin de eklenebilir....

öyle benim bebiş ve babası bana çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :) korkuyordum evet sayesinde yemedim iyi oldu :) benim yarın ki misafirlerimle sürekli görüşüyoruz zaten ve o diyette olduğumu biliyor çokta destekliyor gram versem fark ediyor sağolsun o nedenle yarın sıkıntı olmaz ....
çok hareketli çok bildiğin gibi değil tek erkek oydu heyyyy diye bağırdıkça bende dedim bağır oğlum buranın ağası sensin :))) 20 kadar kadının arasında paşaydı valla....
aferin aferinn onaaa:)) gerçi sen kahve isterken biraz olmamış ama çaktırma madem:)bizde kahve içerken genelde ben hazırlarım.şekeri de kendi şekerimden koyuveririm bazen üşenip:)

olmadı valla ama benden de aferini aldı :))) bende genelde hazırlarım ama bazen insaf ara sırada sen yap derim :) bugün dinledi beni yoksa ben yapacaktım neyse yarına yaparım artık....

senin adamda iyi gıcıkmış dmeek sana yaklaşacakmış.görecek o gününüü:47::47::47:almak o kadar kolaykiii.yesin yesin alsın madem senn yılbaşında 6 kiloya hedeflen önce.su ve yeşil çay önemli.canın çok tatlı çekerse bak yukarda öğlen menü diye yazdığım bi tarif var süper süper valla ben çok tatmin oldum damak zevki açısından.bazen içine elma da doğruyorum.gerçi bi menün varsa yada yanlışım varsa uyarsın arkadaşlar.ben çok tehlikeli bulmadım.normalde müsli yiynce doymuyordum bu şekilde hem daha çok doydum hem gözüm gönlüm de doydu:)))

Gıcık işte ne olcak :1: Adam sigarayı bıraktığından beri 18 kilo aldı :60: iyi oldu ama bari yanında sırıtmıyom artık :60:
Demin ara ara laf soktum senmisin bana öyle diyen diye yaa valla kendimi durduramıyorum bunları yemesem çok kötü oluyorum dedi. Tam 9 Ay oldu bırakalı ama hala aklımda diyor unutmak içinde yiyor :60: :60:

Bence senin menün gayet makul ve eminim çok lezzetlidir :34: Daha okurken bile anam bende bir gün yapıp deneyeyim dedim kendi kendime :1:

ben kahve mi içsem nescafe mi derken eşim yeşilçayımı yapmış kendine nescafe yapmış :(( adama her zaman derim bir kere sne yapsan ne olur diye bugün beni dinleyeceği tutmuş :)

Anammmmm dur iyi aklıma getirdiniz bende bir yeşil çay içeyim bari :34:
Bugün 2 litre suyumu bitirdim ama bir şişe daha doldurttum adama :122: yatana kadar onuda bitirir 3 litreye tamamlarım :34:

ya varya ben kocişi ne yapsam bilmiyorum bugün çarşıya çıktık gezmeye bende ona ' bak 80e az kaldı hazırla çantamı ' dedim o bana ne dedi 'yooooook olmaz 79u göreyim öyle ' ya benimle 1kilonun hesabını yapıyor cimri mi oldu ne hiçte öyle değildi ama yoksa beni mi gaza getiriyor ya da beni öyle mi görmek istiyor offff offfff anlayan beri gelsin ..........

kızlar bugun kendimi yememek için zor tuttum acım suan... bende yarım ayva yiyorum yoksa dolabı silip süpüre bilirimm.... amaaaaa yemicemmmmmm...zayıfffflıcammmm...günden güne eriyorumm...zayıflamak cokk keyifliiiii............

Gıcık işte ne olcak :1: Adam sigarayı bıraktığından beri 18 kilo aldı :60: iyi oldu ama bari yanında sırıtmıyom artık :60:
Demin ara ara laf soktum senmisin bana öyle diyen diye yaa valla kendimi durduramıyorum bunları yemesem çok kötü oluyorum dedi. Tam 9 Ay oldu bırakalı ama hala aklımda diyor unutmak içinde yiyor :60: :60:

Bence senin menün gayet makul ve eminim çok lezzetlidir :34: Daha okurken bile anam bende bir gün yapıp deneyeyim dedim kendi kendime :1:

Anammmmm dur iyi aklıma getirdiniz bende bir yeşil çay içeyim bari :34:
Bugün 2 litre suyumu bitirdim ama bir şişe daha doldurttum adama :122: yatana kadar onuda bitirir 3 litreye tamamlarım :34:

ne kadar çok kilo almış ya demek sigara zayıflatıyor ya sigaraya mı başlasak acaba :) ben hiç denemedim bile nefret ediyorum ama bak kilo verdiriyorsa hemen başlayayım :)))
eşimin bir arakdaşı vardı bıraktı kendini çereze vurdu baktı daha çok para gidiyor tekrar başladı, yoğun ısrara karşı gelemeyip sivas'ta bir yer varmış bununla ilgili üşenmedi oraya gitti 2-3 ay içmedi yoooook artık asla dedi ve başladı ne yaptı ne etti beceremedi :)))) seninkide başlar zayıflar o bu kararı almadan sen ver bence :):1:
müsliyi kesinlikle dene hem tok tutuyor hemde çok lezzetli oluyor gündüz çok kaçırdıysan akşama iyi bir seçenek yani....
iç iç eksilsin kilolar ,ben ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ama 2 litreyi geçiyordur kesin......

hoşbulduuuummm kıuzuuummm :70::71:

İyi geceler fıstıkolar :71:

HOşgeldinnnnn.... Sanada iyi geceler canım :3: Nasılsın?

yaklaşma yakarımmmmm de :)))) o sana sen ona yaklaş ortada bir yerde buluşursunuz:1: aranıza girmesin hiçbir şey KV den başka :)))
yeme tabi ya bana yettide arttı bile ardından 2 bardak suyu devir :))))......

......olmadı valla ama benden de aferini aldı :))) bende genelde hazırlarım ama bazen insaf ara sırada sen yap derim :) bugün dinledi beni yoksa ben yapacaktım neyse yarına yaparım artık....

:1: Hakkınıda yemiyeyim odun modun ama güzel yemek yapar. Canı istedimi evi en titiz kadınlardan bile daha güzel temizler :60: ama işte sinirlendirince onlar anında gözümden kayboluyor :60:
Bazen dünyanın en kaba insanı bazende tam tersi :1: dengesizsin oğlum diyorum bazen evet ne güzel ne zaman ne yapacağım belli olmaz diye dalga geçiyor kendinle :1: kendini bilmekte güzel diyorum bende.

Gulma maşallah canım aman aman gitsin kilolar.
hep bırlıkte kuzumm
son 6 aydır 1-2 kilo ancak aldı. boyu uzadıgı için çok önemsemedim inşallah toparlanır kilosu da.

saolun ayrıca hepimizin çocuklarından ırak

çok gecms olsun mutlu gozun aydın bak ne guzel bır sey yokmuş insan ne kadar uzuluyor degılmıı
oglun kac aylık oldu cnm kaç kılo

oh valla afıyet olsunn

ya varya ben kocişi ne yapsam bilmiyorum bugün çarşıya çıktık gezmeye bende ona ' bak 80e az kaldı hazırla çantamı ' dedim o bana ne dedi 'yooooook olmaz 79u göreyim öyle ' ya benimle 1kilonun hesabını yapıyor cimri mi oldu ne hiçte öyle değildi ama yoksa beni mi gaza getiriyor ya da beni öyle mi görmek istiyor offff offfff anlayan beri gelsin ..........

sık dısını kap cantatı kuzumm :34::34:

ıyı geceler kızlarr yorgunluktan oluyorum pek bişey de yapmadım ama uykum geldı cokk öptümm sızlerıı:32::32:

kızlar bugun kendimi yememek için zor tuttum acım suan... bende yarım ayva yiyorum yoksa dolabı silip süpüre bilirimm.... amaaaaa yemicemmmmmm...zayıfffflıcammmm...günden güne eriyorumm...zayıflamak cokk keyifliiiii............

yemeeee ayvanın sadece 3te 1ini yiyebilirsin diyette haberin ola ....

hem zayıflamanın hazzı paha biçilemez değil mi?:8:

HOşgeldinnnnn.... Sanada iyi geceler canım :3: Nasılsın?

:1: Hakkınıda yemiyeyim odun modun ama güzel yemek yapar. Canı istedimi evi en titiz kadınlardan bile daha güzel temizler :60: ama işte sinirlendirince onlar anında gözümden kayboluyor :60:
Bazen dünyanın en kaba insanı bazende tam tersi :1: dengesizsin oğlum diyorum bazen evet ne güzel ne zaman ne yapacağım belli olmaz diye dalga geçiyor kendinle :1: kendini bilmekte güzel diyorum bende.
ahh ahhh bu erkekler neden hep böyleler ... benimkide aynı bazen çok dağınık ve pis bazen benden titiz ...
tabi olacak o kadar hep iyi yönlerini mi söyleyeceğiz canım aaaa bilsinler kendilerini o da güzel yani :)
hep bırlıkte kuzumm

çok gecms olsun mutlu gozun aydın bak ne guzel bır sey yokmuş insan ne kadar uzuluyor degılmıı
oglun kac aylık oldu cnm kaç kılo

oh valla afıyet olsunn

sık dısını kap cantatı kuzumm :34::34:

ıyı geceler kızlarr yorgunluktan oluyorum pek bişey de yapmadım ama uykum geldı cokk öptümm sızlerıı:32::32:

sağol canım afiyet oldu inşallah yağlarıda yakmıştır :)
sıkacağım dişimi şunun şurasında ne kaldı 4 kilo dediğin nedir değil mi 16 kiloya yakın verdim korksun bendennnnnnn

iyi geceler canım bende öptümmmmmmm:16:

Kızlarrrrrrrrr bugün yediklerimi de yazayımda bakın fazla kaçmışmı yoksa iyimi diye :34:

Sabah:
2 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir ( az yağlı)
5 zeytin
Domates, Salatalık
Şekersiz iki bardak çay

Öğlen geç kahvaltı ettiğim için
2 tane Elma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
7 - 8 Yk etli bezelye
5 - 6 Yk pilav
az yoğurt

Bol su

Anammm adamın günahını aldım :1: İlbatumun eşiyle telepati haline mi geçti bilmiyorum ama birşey demediğim halde sana bir sütlü kahve yada yeşil çay yapimmi dedi :60:
tercihim tabiki yeşil çay oldu :122:

Birde pazartesiden itibaren 3 gün kadar Amerikan Kalp vakfı diyetini mi yapsam diye düşünüyorum ne dersiniz :122:
1300 kcal bir diyet hem zorlamaz hemde doktorumun verdiği liste kadar kalori içeriyor.
Yapsammı acaba :44:

iyi geceler
ece gelirim bir gün o tarafa canım buluşuruz inşallah ayarlayalım bişeyler bugün 365deydik zaten sık sık geliyorum ben o tarafa

herkeze iyi geceler kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten
efsunlu sende şeytanın bacağını kırmışşsın tebrikler
asuman o ödemdir canım verirsin merak etme

mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun

dilek dualarım seninle umarım tez zamanda çocuklarına kavuşursun
ceco nasıl oldun düzelemedinmi

bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın

düzelir düzelmez son hız aranızdayım
Öncelikle sana çok geçmiş olsun canım korkma zor bir ameliyat değil ol kurtul inşallah.Çok haklısın canım inşallah hep böyle devam ederim.
Banu canım sen de çok girmiyorsun iyisindir inşallah?
Bu aralar biraz rahatsızım içim sıkılıyor falan çarpıntım var ondan pek giremiyorum.
Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....
Ellerine sağlık beyzuş ablacım.
Banu gerçekten bu hafta harikasın kilo konusunda inşallah kırılma noktan budur da tıkır tıkır gider kilolar maşallah aman nazar değmesin :nazar:
İnşallah canım inşallah.
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kutluyorum hanımlar hepinizi.......

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Tebrikler kızlarrrr.
Arkadaşlar,

Biraz acele ettim listeyi hazırlarken,sizi daha fazla bekletmemek için.....Haftaya daha anlaşılır olabilmesi adına sadece cuma gününün sonuçlarını ve verilen kiloları yazacağım.Karışıklık olmaz ve daha iyi görebilirsiniz diye düşünüyorum.Elimden bu kadar geliyor...

BANU145 ,

Canım sen de bu hafta çok iyi kilo verdin tebrikler;ancak geçen hafta bildirmediğin için şampiyonlar listesine giremedin,seni gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum...
Sağol beyzuş ablacım o zaten en güzeliii.
ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :))):34:
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:):1:
ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:

eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)

yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....

geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?

cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?

ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati :((((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah ....:nazar: benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))

gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)

ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak :1:

ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)

canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........
İnşallah ilbatum haftayada verebilirim umarım.
Benimde 3.5 ay içinde 6.6 kilo gitti :1: tabi daha fazla olsaydı daha da güzel olurdu tabiki.
Ya şu son iki haftadır nazaramı geldik ne hepimiz dökülüyoruz maalesef.
Yılbaşına kadar 6 hafta var nedersiniz 5 kg hedef olarak iyi sayılmazmı :34: çünkü zaten amaç yavaş ve sağlıklı vermek üstelik çok büyük hedeflerde insan stres yapıyor eeee streste kilo verimini engelliyor en azından bende öyle.
Kesinlikle benimde yaza kadar en azından gözle baya bir görülen kilo verme hedefim var sonuçta yaza akçaya tatile gitcem kızçelerimle :34: şu andada mayo giyiyorum ama daha zayıf olursam çok daha rahat olurum :34: pikini kıvamına gelmem hayal olur ama şöyle güzel yeni bir mayo alıp denize daha rahat atlarım :60:

Hadı kızlar yılbaşına kadar nasıl bir hedef koyalım sizlerde fikir verinki belki yılbaşına daha bir çoşkulu girebiliriz :122: :122: :122: :122:
Ben varım ceco hadi başlıyalım.
Ya bu arada ben bi halt işledim :(((( 4 tane sütlü 4 tane de meyveli şeker yedim ühüüüüü :5:
ama tüm gün yediklerimi sayayım çok mu siz söyleyin

2 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
bir parça eski kaşar
domates biber tava
12 zeytin
ekmek yok
1 büyük kupa şekersiz çay
4 kayısı kurusu
1 ekşi köy elması (küçük)
türk kahvesi sade

bunlada akşamı etcem yarına kadar yemiycem.
Çok az efsunlu yediklerin nasıl duruyosun.
sevgili kızlar,

merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
Neyse çok şükür korktuğun gibi değil çok geçmiş olsun.
Ohh sefan olsun afiyet olsun.
Kızlarrrrrrrrr bugün yediklerimi de yazayımda bakın fazla kaçmışmı yoksa iyimi diye :34:

Sabah:
2 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir ( az yağlı)
5 zeytin
Domates, Salatalık
Şekersiz iki bardak çay

Öğlen geç kahvaltı ettiğim için
2 tane Elma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
7 - 8 Yk etli bezelye
5 - 6 Yk pilav
az yoğurt

Bol su

Anammm adamın günahını aldım :1: İlbatumun eşiyle telepati haline mi geçti bilmiyorum ama birşey demediğim halde sana bir sütlü kahve yada yeşil çay yapimmi dedi :60:
tercihim tabiki yeşil çay oldu :122:

Birde pazartesiden itibaren 3 gün kadar Amerikan Kalp vakfı diyetini mi yapsam diye düşünüyorum ne dersiniz :122:
1300 kcal bir diyet hem zorlamaz hemde doktorumun verdiği liste kadar kalori içeriyor.
Yapsammı acaba :44:
Hiç fazla değil süper valla hadi inceliyoruz yaa yaşasınn.

ilbatum 85(+400).................. 83.3(-1700)
toksin 68.4(+200)............... 68.5(+100)
nevzamansız 97.9(-100)............................ 97.9(0.00)
beyzus 87.2(-1.300)............ 86.7(-500)
sinoope 90.7(0.00)..........?

fadime02 izinli......................... 99

yasafat 86.4(0.00)............... .86.4(0.00)

derin 115(+2000).........?

yena izinli........................ izinli

yst38 izinli..................izinli

3melegmvar 76(0.00)................... 76(0.00)
yağmurgözlü 100.8(+1600)............ 100(-800)
umuttt 85.2(+100)................ 84.8(-400)
asumanzeynep 80.2(+400) .............. 81.5(+1300)
dalokaysmom 90.2(+1700)............. 89.7(-500)
semiran 90.5(+1000).......?

gulma 94........................ 94(0.00)
corazon 97(+300).............. 96.1(-900)
aysec52 102(+2100)........... 99.9(-2100)
tebessüm77 84.4(-1600).......... 83.7(-700)
profit 87.5(+900)............ 86.7(-800)
Ceco34 113.8.................113.4(-400)
bitmedi 105.5(+500).......... 105(-500)
ece78 82...................... 82.6(+600)
efsunlu 90.400(+900)......... 88.3(-2100)
dilek78 94.5...................... 93.2(-1300)
yotsuz 87(+400)................ 86.3(-700)
banu145145.................................................. ........................105.3
saferan..........118.7................................... ............................119(+300)
.......

Hepinize iyi geceler güzel hanımlar.....

Cecocuğum;

İlave ettim canım.Aslında seni yazmıştım,çok iyi hatırlıyorum..Bir şeyleri düzelteyim derken silmişim galiba ve daha sonra fark edemedim.Kusura bakma canım.....

Pazartesi evime dönüyorum ve daha düzgün ve anlaşılabilir bir liste hazırlayabileceğimi umuyorum....

ilbatum 85(+400).................. 83.3(-1700)
toksin 68.4(+200)............... 68.5(+100)
nevzamansız 97.9(-100)............................ 97.9(0.00)
beyzus 87.2(-1.300)............ 86.7(-500)
sinoope 90.7(0.00)..........?

fadime02 izinli......................... 99

yasafat 86.4(0.00)............... .86.4(0.00)

derin 115(+2000).........?

yena izinli........................ izinli

yst38 izinli..................izinli

3melegmvar 76(0.00)................... 76(0.00)
yağmurgözlü 100.8(+1600)............ 100(-800)
umuttt 85.2(+100)................ 84.8(-400)
asumanzeynep 80.2(+400) .............. 81.5(+1300)
dalokaysmom 90.2(+1700)............. 89.7(-500)
semiran 90.5(+1000).......?

gulma 94........................ 94(0.00)
corazon 97(+300).............. 96.1(-900)
aysec52 102(+2100)........... 99.9(-2100)
tebessüm77 84.4(-1600).......... 83.7(-700)
profit 87.5(+900)............ 86.7(-800)
Ceco34 113.8.................113.4(-400)
bitmedi 105.5(+500).......... 105(-500)
ece78 82...................... 82.6(+600)
efsunlu 90.400(+900)......... 88.3(-2100)
dilek78 94.5...................... 93.2(-1300)
yotsuz 87(+400)................ 86.3(-700)
banu145145.................................................. ........................105.3
saferan..........118.7................................... ............................119(+300)
.......

Hepinize iyi geceler güzel hanımlar.....

Cecocuğum;

İlave ettim canım.Aslında seni yazmıştım,çok iyi hatırlıyorum..Bir şeyleri düzelteyim derken silmişim galiba ve daha sonra fark edemedim.Kusura bakma canım.....

Pazartesi evime dönüyorum ve daha düzgün ve anlaşılabilir bir liste hazırlayabileceğimi umuyorum....

Kusur ne demek ablacığım... Ellerine sağlık sen bukadar uğraşıyorsun ya gerisi önemli değil ben hani bildirim arada kaynadımı acaba diye dedim sonuçta bazen birşeyler yazarken sayfa atladığımız da oluyor ya o bakımdan :34:
Çetvelimide düzeltebildim zorda olsa o yüzden sorun olmazdı zaten.

Yinede çok teşekkür ederim... Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizlerle :71:

merhaba kızlar sporcularımızın sayısı giderek azalıyor. kış bayram seyran.... haydi toplanalım haftaya inşallah rakamlar daha iyi yapan sayısıda çok olur.

Eki Görüntüle 291028
ellerine saglik mutlu

herkeze iyi geceler kızlar
kilo verenleri tebrik ediyorum
banu süper kilo vermişsin geçmiş olsun kilo hep problem ver kurtul kaçamaklar olmasa sen süpe rkilolar veeceksin bak gör vermişsinde zaten
efsunlu sende şeytanın bacağını kırmışşsın tebrikler
asuman o ödemdir canım verirsin merak etme

mutlu spor listesini yapmaya devam et bence umutun dediği gibide olabilir ellerine emeğine sağlık allarji testine oğlunmu girecek canım benim kızada yapıldı geçen sene zor değil inan geçmiş olsun

dilek dualarım seninle umarım tez zamanda çocuklarına kavuşursun
ceco nasıl oldun düzelemedinmi

bana gelince bugün dr. a gittim hemen acil ameliyat dedi istersen hemen bugün yapalım dedi yok dedim evimi halladdeyim işleri öğrencim var haftasonu ödenecek faturalar var benim eşimde yok ya işler bende
herneyse pazartesi olacağım amaliyatı umarım iyi geçer 5 gün sonra oturursun ama tam iyleşme 1 ayı bulur dedi
bu nedene beni izinli sayın diyet yapıyorum zaten tuvalet korkusuna sebze dışında birşey yiyemiyorum ama sürekli yatıyorum yatarkende bilgisayarda yazı yazamıyorum o yüzden pek alıntı yapmadım atladığım varsa kusura bakmayın

düzelir düzelmez son hız aranızdayım
ALLAH yardimcin olsun canim insalah ameliyatin guzel geçer ve bu sorunundan tamamen kurtulursun

ay bu boğalar hep mi gıcık ya benim eşimde yer yer mutlaka bi bahane bulur sonunda
benim esimde boga yemek konusunda seçici ve zordur alistim artk amaaa iyi yonleri oldukça fazladir en onemlisi esine,çocuklarina evine çok baglidir evden çikmayi sevmez izin gunlerinde
hassas,duygusal,yardimsever,merhametlidir ve daha fazlasi

Gözümden kaçan olmuşsa bildirin düzelteyim arkadaşlar....

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........................EFSUNLU+AYSEC52.........-2100:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ............................İLBATUM........................-1700:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........................DİLEK78..........................-1300:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kutluyorum hanımlar hepinizi.......

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebrik ederim hanimlar BEYZUS abla ellerine emegine saglik

Benimde 3.5 ay içinde 6.6 kilo gitti :1: tabi daha fazla olsaydı daha da güzel olurdu tabiki.
Ya şu son iki haftadır nazaramı geldik ne hepimiz dökülüyoruz maalesef.
Yılbaşına kadar 6 hafta var nedersiniz 5 kg hedef olarak iyi sayılmazmı :34: çünkü zaten amaç yavaş ve sağlıklı vermek üstelik çok büyük hedeflerde insan stres yapıyor eeee streste kilo verimini engelliyor en azından bende öyle.
Kesinlikle benimde yaza kadar en azından gözle baya bir görülen kilo verme hedefim var sonuçta yaza akçaya tatile gitcem kızçelerimle :34: şu andada mayo giyiyorum ama daha zayıf olursam çok daha rahat olurum :34: pikini kıvamına gelmem hayal olur ama şöyle güzel yeni bir mayo alıp denize daha rahat atlarım :60:

Hadı kızlar yılbaşına kadar nasıl bir hedef koyalım sizlerde fikir verinki belki yılbaşına daha bir çoşkulu girebiliriz :122: :122: :122: :122:
bende katilmak isterim benide alin listeyeee

ya bak ödem demiştim o kadar kilo olur mu? inşallah gider gitsinler ya yeter.......

yok canım ne kısması ne varsa yiyorum ama doymadan kalkıyorum birde 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum, spor yok mu senin çocuğun var mıydı? varsa beni anlarsın ha yoksa allah tez zamanda versin bak spor oluyor mu :)))) ondan ala spor yok zaten emin ol :)))
bugün komşuma gittik günü vardı herkesin tek dediği maşallah çok hareketli ne yapıyorsun bununla ? düşün yani ne haldeyim ... herkes allah kolaylık versin işin zor diye diye tek tek herkesin kucağında gezdi ama burmayınca bana postaladılar tabi :) ha ne işe yaradı yemedim sadece pilav üstü tavuk yapmış onu yiyebildim tatlıya ,poğaçaya bırak salataya bile ağzımı süremedim durmadı çünkü... sonra neden spor yapamıyorsun diyorlar yapamıyorum çok yaramaz çünkü bugün 20 -25 kadın bunu söyledikten sonra düşünün halimi :( erkek çocuklar gerçekten çok daha hareketli ve yorucu... eli ayağı hiç durmuyor sen ne yapıyorsun dediler ya :))) bende 1,5 özlem şeklinde dolaşıyoruz dedim yapıştı çünkü sürekli kucağımda ve gün boyu ,şimdi söyle bakalım sporun alasını ben yapıyor muyum yapmıyor muyum :)))) eve geldim 2-3 kaşıkta taze fasülye yedim bu günlük tamam :) ama canım nescafe istiyor ya da sütlü kahve bakalım :)))
bence biz bu tartı işini cumartesiye almalıyız her zaman bu böyle oluyor ya ama sonraki günler ne hikmetse geliyor :(((

çok hızlıyım çooooooooooook bebiş sabahın köründe kalkıyor sağolsun ... kız kaçamak deme şuna akşam yemeği yemedim onun yerine say aaaaa kızıyorum ama :)))) ya kaçamakta yaparım veririmde çok havalıyım çok ... ay nerde ayda yılda bir oldu işte yoksa yansırdı ne hikmetse yansımadı ....
bilemiyorum artık yay mı ne etkisi var :))) sen yay diyorsan yay olsun ben anlamam :)
ay bizimkinin fikri sabit değil 5 yıllık bir bölümde okuyor bu sene son senesi nasipse ve 3. ya da 4. evi düşün yani ilk sene yurttaydı sonra rahat değil yemekleri iyi değil vs ayrıldı ondan sonrada dikiş tutturamadı, ya evi ısınmadı ya güneş görmedi ya yemek yemek için gideceği yerler uzaktı ya okula uzaktı bulduda buldu ve habire ev değiştirdi :)))) ha arkadaşlarınıda peşinde sürükledi en çok onlara acıdım :))))

sağol canım maşallah de boncuk tak ya nazar değecek bak.... ahh ahhh keşke öyle olsa ben hep cumartesi daha çok eksi görüyorum ama daha sonra artıya tekrar geçiyor :( sen yetişir benide geçersin inşallah...................
hepimizi saklasın canım benim sağol.....

bencede yaza değil inşalalh bahara çünkü benim nisan sonu evlilik yıldönümüm var ve ben gelinliğimi giymek istiyorum ,mayıs başı oğluşumun doğumgünü onuda aradan çıkarmak istiyorum :))))
verelim gazı verelim gazı bencede.......:10: hızlanalım ben varım hatta 10 hafta 10 kilo gibi yarış yapalım, dün dediler yeni yıla 6 hafta kalmış yeni yıla kadar 6 diyelim 5 olursada üzülmeyelim ne dersin katılmak isteyenler katılsın olmaz mı?
ilbatum canim her çocuk farkli olur erkek yada kiz dememek gerek benim iki oglanda sessizdi kizda oyle ama belli olmaz yani ne kizlar gordum abowww sen op paasayi benim yerime

Valla giriyim ama beni fasulyeden sayın :1: ben anca dediğim gibi 85 i görürsem ne ala diyorum,baksana bitter çikolataya niyetlendim yok diye komşuda 4 evde 4 olmak üzere 8 tane şekeri hüplettim :(((
huplettikten sonra gumletmek lazim :9::9::9:buara bende çok hupletiyorum offf offf

sevgili kızlar,

merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
çok sukur korktugun kadar bisey çikmamis dikkat edersen umarim sorunsuz geçer atlatir insallah
son 6 aydır 1-2 kilo ancak aldı. boyu uzadıgı için çok önemsemedim inşallah toparlanır kilosu da.

saolun ayrıca hepimizin çocuklarından ırak
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn

kiz okadar kilo verdin vericende insallah 1kiloyumu dert ediyor onuda verirsin çantanida takarsin koluna ohhh sefan olsunn

|ilbatum|84.6|.........|85(+400)|..........|83.3(-1700)|

|toksin |68.2|........|68.4(+200)|.........|68.5(+100)|

|nevzamansız | 98|.......|97.9(-100)|..........|97.9(0.00)|

|beyzus |88.5|.......|87.2(-1300)|...........|86.7(-500)|

|sinoope |90.7(0.00)|.........|90.7(0.00)|.........

|fadime02 izinli|......................... |99|

|yasafat| 86.4|...........|86.4(0.00)|..........|86.4(0.00)|

|derin |113|..........|115(+2000)|..............?

|yena| izinli|

|yst38| izinli|.........|92|.............

|3melegmvar| 76|..........| 76(0.00)|..............| 76(0.00)|

|yağmurgözlü| 99.2|........| 100.8(+1600)|...........| 100(-800)|

|umuttt| 84.2|............| 85.2(+1000)|................| 84.8(-400)|

|asumanzeynep| 79.8|........| 80.2(+400)| ............| 81.5(+1300)|

|dalokaysmom| 88.5........| 90.2(+1700)|............. |89.7(-500)|

|semiran| 89.5|.......... |90.5(+1000)|.......?

|gulma|izinli|..........| 94|...........| 94(0.00)|

|corazon| 96.7|..........| 97(+300)|............| 96.1(-900)|

|aysec52| 99.9|...........| 102(+2100)|...........| 99.9(-2100)|

|tebessüm77| 86|........| 84.4(-1600)|.......... |83.7(-700)|

|profit| 86.6|.........| 87.5(+900)|............| 86.7(-800)|

|Ceco34|115.2|...........| 113.8(-1400)|.............|113.4(-400)|

|bitmedi| 105|...........| 105.5(+500)|............|105(-500)|

|ece78| | 82|......................| 82.6(+600)|

|efsunlu| 89.5|...........| 90.4(+900)|.........| 88.3(-2100)|

|dilek78| | 94.5|.................| 93.2(-1300)|

|yotsuz| 86.6|............| 87(+400)|...........| 86.3(-700)|

|banu145145|........................................|105.3|

|saferan| 118.7|................................... |119(+300).....

Son düzenleme:
hayır dualarınız ve tüm iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz iyiki varsınız.Beyza ve Yena o zor günlerde bana nasıl destek olduğunuzu anlatamam..
hala şaştığım bir durum var..ameliyethane önünde korkuyla beklerken o kadar eş dost içinde Beyzanın sesini duymak istedim..insan biriyle yüzyüze gelmeden de dost olurmuş.gönül dostluğu bu olsa gerek..o kadar safiyane,içten..hesapsız ..yalnızca hakikat var..gönlünüzün güzelliği ömrünüze yansısın..sağolun...
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..

Back
X