Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşımız Gulma'nın önerisi üzerine hep birlikte yılbaşına kadar kendimize 6 Kilo hedefi koyuyoruz :34:
Daha sonra tekrar hatırlatırım tabiki ama şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Yılbaşına kadar - 6 kilo olucağız diyenler;

Gulma ( Fikir Anamız )
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz :1: )
Efsunlu ( Fasulye :1: )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim :34:
Yılbaşı günü öğlen 2de en geç neticelerimizi bildiririz bende liste yaparım isterseniz.
Hadı kızlar yılbaşına az kaldı :122: :122: :122: :122:

Yarış başlasın :34:

hayır dualarınız ve tüm iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz iyiki varsınız.Beyza ve Yena o zor günlerde bana nasıl destek olduğunuzu anlatamam..
hala şaştığım bir durum var..ameliyethane önünde korkuyla beklerken o kadar eş dost içinde Beyzanın sesini duymak istedim..insan biriyle yüzyüze gelmeden de dost olurmuş.gönül dostluğu bu olsa gerek..o kadar safiyane,içten..hesapsız ..yalnızca hakikat var..gönlünüzün güzelliği ömrünüze yansısın..sağolun...
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..

Ablacığım Rabbim sana sabır eşinede şifa versin. Bütün dualarımız sizlerle :34:
Yanında olamasakta yada seni arayamasakta aklımız hep sende ve eşinde. İnşallah bir dahaki gelişinde bize güzel haberler vereceksin ben gönülden inanıyorum buna.
Dediğin gibi güzel Allahım istemedikten sonra hiç birşey olmaz. Hepimiz sadece sabredip dua edelim eminim elbet dualarımız karşılığını bulacaktır.

Bu saatten sonra gelen olmaz sanırım o yüzden ben ortalığı bir güzel silip süpürdükten sonra camları kapıları kapatıp çıkıyorum :60:

Yarın görüşmek üzere
Sonradan gelenlerede hayırlı geceler diliyor ve yatmaya gidiyorum :1:

güle güle giysin cicilerini ....
hadi inşalalh ya yapalım birşeyler 5 kilo deriz 6 olur 3 olur olsunda değil mi?

evet o gece tüm verdiklerimizi alırız :))) bende fark etsin istiyorum inşallah gidecek bu fazlalıklar....
amannn ben o suyu damacana ile içiyorumda ne oluyor sanki inanmıyorum ben suyun zayıflattığına...
sen iç belki fayda eder sana .....

hedef olsun canım ya 3 olsun öenmli olan vermek değil mi? hem sen bu hafta 2 kilo verdin ya bence çok daha fazlasını verebilirsin ....

sen hiçbir şey yememişsin ki şeker ne etsin... akşam yemeyeceğim demişsin olmaz azda olsa ye yoğurt salata vs neyse........

geçmiş olsun canım ya neden oluyor acaba?

yaaa sabahtan yemezsen akşama yansıyor değil mi ahannnnda bana dediğin lafı sana aynen iade ediyorum hani şu talkımlı salkımlı olanı anladın sen :)))):1:

Hahahaha ne lafı yoo hiç anlamadım,bişimi demişim ben :1: hayatta yapmam :55: tamam tamam yapmiycam bidaha tek ayak üstünde ceza vericem kendime :9:

çok sevindim mutlu gözünüz aydın:) bizde geçn süpürge bakıyorduk tozu fln içine hapseden.dyson marka duymuşsundur belki alerjenleride büyük oranda topladığı söyleniyor.sadece boşaltması biraz gıcık onun dışında ben çok memnunum.içim rahat artık.yoksa eski ev süprgesi vardı bosh tu ama tozu dışarı kaçıranlardandı.sinir oluyordum bebişim süründükçe.şimdi içim rahat.

gün içinde yediklerin o kadar azki...şekerlerde kalır tabi gözün yapma efsunlu böyle.düzenli dengeli beslemeye çalış.sonra birden gözü dönüyor insanın.ben bunları yesem açlıktan ağlardım emin ol
bak sana bugünkü menümü yazayım
sabah:
2dlm ekmek
peynir
sucuklu yumurta(hsonu kahvaltısı çocuklara yapınca kendim de dayanamıyorm ama az yemeye çalışıyorum)
biraz badem ve 2 kuru kayısı
(hiçi bukadar abartmmıyorum tabiki)
öğlen:
5 kaşık müsli
3 kuru kayısı
5-6 badem
yarım yağlı sütten oluşan bir tabak biraz toz tatlnadırıcı ve tarçın ekledim eşim tadına baktı oda istedi diyet yapmadığı halde ona cevizli yaptım aynen güllaç gibi oluyor ben 3 gündür öğleni böyle yiyorum ara yapmıyorum normalde yaaprdım
akşam:

2 kepçe çorba
1 tabak taze fasulye
bol salata
aslında burayı 2 parça et ve yoğrutta ekleyebilirdim ben çorbayı peynirli yedim severim.yoğrtu unuttum
şimdi belki biraz kahve ile leblebi veya badem yerim yada bişşi yemem bilmiyorum

bende varımmm :kkk: gerçi benim diyelterde en son gördüğüm kilo 78 idi yani sonrasında hep hamiş kaldım:27: ve veremedim ama hamiş olduğumu bilmiyordum.bende neden duraksama olduki diyordum ve 2 hamişliğimmdede öğrendiğimde hüngür hüngr ağladım hazır değildim 2. ye ve sonrada 3.ye:27:

maşallah şeker hatun:nazar::nazar::nazar:
bi ara görüşeceğiz inşallah.nişantaşına fln geleceğğin bi gün söyle önce çetinkayada fln görüşebiliriz.ben çok yakınım.tabi haftasonu olursa zorlanırım gelmekte ev çocuk dolu:))

vuuuvvvvvv harikasın ama hsonu kaçırmassın inşallahhh

maşallah ibatum sanada:nazar:yaaa işte hareketli bebiş sana yememn için yardım etmiş günde bide korkuyordun:))) insan çocukla helede hareeketli bir çocukla gerçektne yiyemiyor.yarında misafirlere hizmet etmekten bişeyin kalmaz gerçi ben böyle günlerde kendime hiç dikkt edemem.yorgunluktan düzenli yiyemem ve yaptığımı götürürüm ve buda sonum olur:27:

:nazar::nazar::nazar: kutluyorum dereceye giren herkesi ve kilo vernleri,çabalayanları yani herkesii

Ya normalde menüm gayet doyurucu olurda bu hafta biraz az yedim,cidden artık kilo gittiğini görmesem bırakacaktım salacaktım kendimi,bu gün fre gün ilan ettim misafirlerle de yedim ama patlayıncaya kadar değil tabi ucundan hep,yarın toparlarım inşallah cuma da tartıya yansımaz,ama regl olcam o yüzden nolur bilemiyorum su filan tutarsam (hemen de yerini yaptım) :1:

Öncelikle sana çok geçmiş olsun canım korkma zor bir ameliyat değil ol kurtul inşallah.Çok haklısın canım inşallah hep böyle devam ederim.

Bu aralar biraz rahatsızım içim sıkılıyor falan çarpıntım var ondan pek giremiyorum.

Ellerine sağlık beyzuş ablacım.

İnşallah canım inşallah.

Tebrikler kızlarrrr.

Sağol beyzuş ablacım o zaten en güzeliii.

İnşallah ilbatum haftayada verebilirim umarım.

Ben varım ceco hadi başlıyalım.

Çok az efsunlu yediklerin nasıl duruyosun.

Neyse çok şükür korktuğun gibi değil çok geçmiş olsun.

Ohh sefan olsun afiyet olsun.

Hiç fazla değil süper valla hadi inceliyoruz yaa yaşasınn.

Ya canım alıştım sanırım azda yesem sorun olmuyor bünyem kabul ediyor,ama dengeliyorum bi gün fazla yesem ertesi gün azaltıyorum.Mesela bu gün kaçırdım biraz abur cuburu 6 gün onu tolere etmeye çalışcam,geçen haftada pazar kaçırmıştım biraz diğer günler daha dikkatli oldum.Arada kaçıyor işte ama genelde az yiyorum canım istemiyor pek.

hayır dualarınız ve tüm iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz iyiki varsınız.Beyza ve Yena o zor günlerde bana nasıl destek olduğunuzu anlatamam..
hala şaştığım bir durum var..ameliyethane önünde korkuyla beklerken o kadar eş dost içinde Beyzanın sesini duymak istedim..insan biriyle yüzyüze gelmeden de dost olurmuş.gönül dostluğu bu olsa gerek..o kadar safiyane,içten..hesapsız ..yalnızca hakikat var..gönlünüzün güzelliği ömrünüze yansısın..sağolun...
eşimin durumu aynı..hala uyanmadı..her şeye hazırlıklı olun diyorlar..insan sevdiğini kaybetmeye ne kadar hazır olur ki...allah hiçbirinizi sevdiklerinizin acısıla sınamasın..

Zeynepcim iyi düşün hep nolur,sakın bırakma kalbinle tut ellerini dokunamasanda.Ben hep diyorum hastayken ağlamayın sevdiklerinize kabullenmiş gibi bazı şeyleri.Babam 2005 senesinde akciğer kanseri oldu ne ağladım ne ağlattım çevremdekileri ameliyat sırasında özellikle.Kimse ağlamıycak babam yaşıycak bunu böyle bilin kimsede annemin yanında ağlamasın dedim ağıtçı gibi ağıt yakmasın diyede azarladım.Babam şükür hayatta çok zor yenilen bir hastalığı yendi hiç bir gün inanmadım onu kaybedeceğimize,Rabbimde ömür verdi ki yanımızda hala (maşallah) :nazar: Senin eşinde iyi olcak lütfen dimdik dur ve inan,Allahın izniyle daha çok yıllar geçireceksiniz inşallah birlikte sağlık ve huzurla.Dualarımız seninle,Allaha emanet olun Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun bu savaşta.AMİN.

hep bırlıkte kuzumm

çok gecms olsun mutlu gozun aydın bak ne guzel bır sey yokmuş insan ne kadar uzuluyor degılmıı
oglun kac aylık oldu cnm kaç kılo

oh valla afıyet olsunn

sık dısını kap cantatı kuzumm :34::34:

ıyı geceler kızlarr yorgunluktan oluyorum pek bişey de yapmadım ama uykum geldı cokk öptümm sızlerıı:32::32:

tam 18 aylık gülmacım.
85 cm ve 12.300:nazar::nazar::nazar::nazar: çıktı. bu olayla baya bir şaşırıp uzuldum elbette. 6 ay sonra hem pipi(testislerin inmesi gerekiyormuş) hem alerji kontrolu var. ha buarada bebeklerin toza karşı alerjisi var ise bol bol dışarı çıkarın dedi şimdi aklıma geldi onu dayazayım. sokaktaki toz toprak bir zarar vermezmiş.

ece 78

çok sağol sevindim çok rahatladım dün, ama o kadar çok çocuk vardıki hep 2 yaş altında. o yuzden pek dikkat etmek lazım. 4-5 yaşına kadar bu sıkıntılardan kurtulabilirler diyor dr. süt alerjisi de dahil.
ama çok pahalı biz şaşırdık biraz bu kadarını beklemiyorduk(umutt uyarmıştı). muayne 250 test 600 liraymış.:52::52::52::52::52:

esinin ki düzeldimi acaba inşallah onu da geçmiştir alerjileri.

Arkadaşımız Gulma'nın önerisi üzerine hep birlikte yılbaşına kadar kendimize 6 Kilo hedefi koyuyoruz :34:
Daha sonra tekrar hatırlatırım tabiki ama şimdiye kadar katılmak isteyen arkadaşları bir sıralayım istedim :1: belki gaza gelip bizlere katılmak isteyen olur diye :34:

Gulma ( Fikir Anamız )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

Şimdilik bukadar herhalde ama unuttuğum hada katılmak isteyen varsa seve seve eklerim :34:
Yılbaşı günü öğlen 2de en geç neticelerimizi bildiririz bende liste yaparım isterseniz.

ceco benide eklermisin canım belkim biraz gaza gelirimya:14:

zeynep ablacım allah şifa versin..

ece 78

çok sağol sevindim çok rahatladım dün, ama o kadar çok çocuk vardıki hep 2 yaş altında. o yuzden pek dikkat etmek lazım. 4-5 yaşına kadar bu sıkıntılardan kurtulabilirler diyor dr. süt alerjisi de dahil.
ama çok pahalı biz şaşırdık biraz bu kadarını beklemiyorduk(umutt uyarmıştı). muayne 250 test 600 liraymış.:52::52::52::52::52:

esinin ki düzeldimi acaba inşallah onu da geçmiştir alerjileri.
mutlu bebişinin iyi olmasına sevindim, peluş halı çok zararlı bizde hep onlardan aldık ama allah nasib ederde bebişimiz olursa hepsini değiştiricem ben zaten temziliğide cok zor iyi güzel görünüyor ama sağlıksız işte. gercektende muayene ücreti neymiş öle vuuu:53: Allah kolaylık versin.

Kızlarrrrrrrrr bugün yediklerimi de yazayımda bakın fazla kaçmışmı yoksa iyimi diye :34:

Sabah:
2 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir ( az yağlı)
5 zeytin
Domates, Salatalık
Şekersiz iki bardak çay

Öğlen geç kahvaltı ettiğim için
2 tane Elma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
7 - 8 Yk etli bezelye
5 - 6 Yk pilav
az yoğurt

Bol su

Anammm adamın günahını aldım :1: İlbatumun eşiyle telepati haline mi geçti bilmiyorum ama birşey demediğim halde sana bir sütlü kahve yada yeşil çay yapimmi dedi :60:
tercihim tabiki yeşil çay oldu :122:

Birde pazartesiden itibaren 3 gün kadar Amerikan Kalp vakfı diyetini mi yapsam diye düşünüyorum ne dersiniz :122:
1300 kcal bir diyet hem zorlamaz hemde doktorumun verdiği liste kadar kalori içeriyor.
Yapsammı acaba :44:
gayet güzel bir menü olmuş ama ben sadece kahveyi kıskandım valla misafirlerim gelsin zorla içireceğim bende içebilmek için :))) içmiyoruz derlerse a-b-c ne planım varsa devreye sokacağım :))))
sanırım erkekler arasında gizli bir telepati var baksana adam insafa gelmiş ,eşref saatiymiş desene....
sende içtin yani yeşilçayını ohhh afiyet olsun bol bol yağ yaksın.
nasıl bir diyet o ya bende yapayım yazsana canım .......
Öncelikle sana çok geçmiş olsun canım korkma zor bir ameliyat değil ol kurtul inşallah.Çok haklısın canım inşallah hep böyle devam ederim.

Bu aralar biraz rahatsızım içim sıkılıyor falan çarpıntım var ondan pek giremiyorum.

Ellerine sağlık beyzuş ablacım.

İnşallah canım inşallah.

Tebrikler kızlarrrr.

Sağol beyzuş ablacım o zaten en güzeliii.

İnşallah ilbatum haftayada verebilirim umarım.

Ben varım ceco hadi başlıyalım.

Çok az efsunlu yediklerin nasıl duruyosun.

Neyse çok şükür korktuğun gibi değil çok geçmiş olsun.

Ohh sefan olsun afiyet olsun.

Hiç fazla değil süper valla hadi inceliyoruz yaa yaşasınn.
verirsin canım bu hafta şahaneydin haftayada öyle olur inşallah
ohhhhh sefam oldu valla ellerine sağlık kocişin sağol :)
ellerine saglik mutlu

ALLAH yardimcin olsun canim insalah ameliyatin guzel geçer ve bu sorunundan tamamen kurtulursun

benim esimde boga yemek konusunda seçici ve zordur alistim artk amaaa iyi yonleri oldukça fazladir en onemlisi esine,çocuklarina evine çok baglidir evden çikmayi sevmez izin gunlerinde
hassas,duygusal,yardimsever,merhametlidir ve daha fazlasi

tebrik ederim hanimlar BEYZUS abla ellerine emegine saglik

bende katilmak isterim benide alin listeyeee

ya bak ödem demiştim o kadar kilo olur mu? inşallah gider gitsinler ya yeter.......

yok canım ne kısması ne varsa yiyorum ama doymadan kalkıyorum birde 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum, spor yok mu senin çocuğun var mıydı? varsa beni anlarsın ha yoksa allah tez zamanda versin bak spor oluyor mu :)))) ondan ala spor yok zaten emin ol :)))
bugün komşuma gittik günü vardı herkesin tek dediği maşallah çok hareketli ne yapıyorsun bununla ? düşün yani ne haldeyim ... herkes allah kolaylık versin işin zor diye diye tek tek herkesin kucağında gezdi ama burmayınca bana postaladılar tabi :) ha ne işe yaradı yemedim sadece pilav üstü tavuk yapmış onu yiyebildim tatlıya ,poğaçaya bırak salataya bile ağzımı süremedim durmadı çünkü... sonra neden spor yapamıyorsun diyorlar yapamıyorum çok yaramaz çünkü bugün 20 -25 kadın bunu söyledikten sonra düşünün halimi :( erkek çocuklar gerçekten çok daha hareketli ve yorucu... eli ayağı hiç durmuyor sen ne yapıyorsun dediler ya :))) bende 1,5 özlem şeklinde dolaşıyoruz dedim yapıştı çünkü sürekli kucağımda ve gün boyu ,şimdi söyle bakalım sporun alasını ben yapıyor muyum yapmıyor muyum :)))) eve geldim 2-3 kaşıkta taze fasülye yedim bu günlük tamam :) ama canım nescafe istiyor ya da sütlü kahve bakalım :)))
ilbatum canim her çocuk farkli olur erkek yada kiz dememek gerek benim iki oglanda sessizdi kizda oyle ama belli olmaz yani ne kizlar gordum abowww sen op paasayi benim yerime

huplettikten sonra gumletmek lazim :9::9::9:buara bende çok hupletiyorum offf offf

çok sukur korktugun kadar bisey çikmamis dikkat edersen umarim sorunsuz geçer atlatir insallah
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnn

kiz okadar kilo verdin vericende insallah 1kiloyumu dert ediyor onuda verirsin çantanida takarsin koluna ohhh sefan olsunn
valla ya o kadar kilo verdim adam 1 kiloyu dert etti ya deli mi ne :))))
doğru ne kızlar var çok fenalar ama benim oğluşumda az yaramaz değil iflahımı söküyor derler ya o cinsten.....
rabbim sana sabır ve güç, eşine acil şifalar versin inşallah,dualarımız seninle ablacım.......

Gulma ( Fikir Anamız )
Banu145145
İlbatum
Ece78
Asumanzeynep

kız herkese bir sıfat bulmuşsun insan geride kalanlarada bulur :))))
3 meleğimvarda istiyor onuda ekle ...... hem bu isimleri bir kenara yaz yok biz istediydik veremediydik diyenleri deşifre et bende dahil o zaman herkes anlar bak :))))
Hahahaha ne lafı yoo hiç anlamadım,bişimi demişim ben :1: hayatta yapmam :55: tamam tamam yapmiycam bidaha tek ayak üstünde ceza vericem kendime :9:
neyse hadi bu kez görmezden geleyim baaaaaaaaaari :))))
Ya canım alıştım sanırım azda yesem sorun olmuyor bünyem kabul ediyor,ama dengeliyorum bi gün fazla yesem ertesi gün azaltıyorum.Mesela bu gün kaçırdım biraz abur cuburu 6 gün onu tolere etmeye çalışcam,geçen haftada pazar kaçırmıştım biraz diğer günler daha dikkatli oldum.Arada kaçıyor işte ama genelde az yiyorum canım istemiyor pek.
off offf bana nazar değdi bugün +400 yani cumaya göre +200 fazla gördüm dün ben ne ettim ya doğru düzgün yiyemedim bile hatta aç bile yattım desem yeridir ama +olarak yansıdı sinirlerim bozuldu ya akşama misafirlerimde var ben sadece yiyor gibi yapıp salata mı yesem ya :(((
bende dün çerez yedim o mu beni bu hale getirdi gerçi onuda abartmadım ama .. aslında ellerimde falan şişlik var ama reglde geçti daha yeni durup dururken insan şişer mi ya?
İyi geceler,

Ceco kapıları tekrar kitledim merak etme :9:

kimse kaçamaz o zaman :)))

valla yarışa katılanları bende not aldım ona göre sıkıştırıp sıkıştırıp duracağım bak :47:
18 kasım miladın başlangıcı ona göre son gün 30aralık yani cuma ve bizim tartı günümüz ona göre
herkese başarılarrrrrrrrrrr:nazar::8::16:

cecooooooo ben amerikan kalp vakfı diyetine baktımda 4 tip diyet var sen hangisini yapacaksın 3 günlüğü mü ? 1 ayda 10 kilo bile var ama bende o kadar irade yok ben listeye uzun süre bağlı kalamam ancak 1 hafta falan bana uyar..... aslında aklıma şu 5 gün 5 kiloda gelmiyor değil geçen gün başarı hikayeleirnde okudum biri öyle zayıflamış ama bunu bedenime yapamam diyorum yaptım daha önce 4,5 kiloda gitti ama hamiş kalınca hepsi geldi :) ben bu diyeti artık veremediğimde durduğumda deneyeyim istiyorum onun için saklıyorum :))) ama çok sıkışırsam 1-1,5 aya kadar yapmayı da planlıyorum ne yalan söyleyeyim.... bu zamana kadar kendi yöntemlerimle herşeyden az yiyerek verdim ama bakalım devamı nasıl olacak....... sen bende yaparım dersen düşünürüm ama :)

inşallah canım istediğin gibi bi yer bulursun spor önemli vermesende vücut çok toplanıyor ben de bu hafta bol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah bir de hanımlar lokaline kayıt olayım diyorum gidip bir de orayla konuşayım ocakta yıllık kayıtlar var o zamana kadar alırlarmı bilmiyorum

asumanzeynep hanım siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz? lütfen yardımcı olun ben de kilo vermek istiyorum:(

asumanzeynep hanım siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz? lütfen yardımcı olun ben de kilo vermek istiyorum:(

aramıza hoşgeldin diyim öncelikle
burada olmak şart paylaşımda bulunmak motivasyonu artırıyor ve diyetten kopmuyorsun
aslında biz diyet demiyoruz yaptığımıza sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sadece bize hiç bir faydası olmayan bol kalorili ve sağlıklsız şeyleri yememek yediklerimizi de ölçülü yemek temel kural ve tabii ki spor
spor dediysem yürüyüş yapmak çok önemli
aramızda kalırsan sana ben ve arkadaşlarım sonuna kadar destek oluruz
yaşın boyun ve kilon nedir acaba sen de anlat

valla yarışa katılanları bende not aldım ona göre sıkıştırıp sıkıştırıp duracağım bak :47:
18 kasım miladın başlangıcı ona göre son gün 30aralık yani cuma ve bizim tartı günümüz ona göre
herkese başarılarrrrrrrrrrr:nazar::8::16:

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer

ilbatum benide listene al beni bu sitede dikkate sen alıyorsun motive etmekte sana düşer
Profit geçen gece de bu konu oldu sen ısrarla kendini dışlıyorsun ben bu konuda bir daha yorum yapmıycam anlaşılan ciddi alıngansın,sen böyle yaparak bizleri uzaklaştırıyorsun daha çok ama keyfin bilir tabi istediğin gibi davran.Kendi adıma şu yazdığın inanılmaz itici geldi bana.Sen yine İlbatumu say sadece sitede paylaşımlarını onunla yap,keyifli paylaşımlar...

Profit geçen gece de bu konu oldu sen ısrarla kendini dışlıyorsun ben bu konuda bir daha yorum yapmıycam anlaşılan ciddi alıngansın,sen böyle yaparak bizleri uzaklaştırıyorsun daha çok ama keyfin bilir tabi istediğin gibi davran.Kendi adıma şu yazdığın inanılmaz itici geldi bana.Sen yine İlbatumu say sadece sitede paylaşımlarını onunla yap,keyifli paylaşımlar...

inanırmısın bu tür mesaj yazınca hemen herkes cevap yazıyor öbürtürlü kendin yaz kendin oku hissi veriyor buda hiç hoş bir duygu değil

Back
X