- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar merhaba :) Geçmişi okudum, epey birikmiş 2 gündür giremeyince. Pek keyfim yoktu, hatırlayanlar vardır, geçen hafta da keyifsizdim babam surat yaptı, tadımız yok diye. Bu hafta da aynı şeyler, huysuzluklar, bağrış çağrış, yaka silktim artıkEşim de çok bozuldu bu sefer, çocuklar vıyak vıyak başımda; anlayacağınız bu Pazar hiiiiç tadım tuzum yok. neyse Allah beterinden saklasın, ne diyeyim......
......Banu sen ne matrak kadınsın ya.. İnsanın ömrünü uzatırsın sen, kocana söyle kıymetini bilsin senin :) O kadar moralim bozukken şu satırlarını okurken sesli güldüm :)
Canım Allah yardımcın olsun insanın ailesi ve eşi arasında kalması zor bir durum. Her iki taraf birşeyde demese insan o an çok kötü hissediyor. Umarım Baban sizleri kırdığını en kısa zamanda anlar ve bundan vazgeçer.
Olmadı bir hafta sonuda gitmeyin belki o zaman sizlerin niçin gelmediğini bir düşünürde sebebini belki o şekilde fark eder

Üzme tatlı canını hem bak stress kilo vermenede engel olur hem bak yeni yıla az kaldı hepbirlikte kilolarımızdan kurtulalım Allahın izniyle

Rabbim hep yüzünü güldürsün canım. Merak etme ben hep buralardayım canın sıkıldımı bana seslen