canım çok geçmiş olsun sana yaaa bebkle çok zor hasta olmak bile

(geçen hafta hemeroidim acıyor oturamıyorum yatamıyorum bi de bebişle ilgilendim o halimle.eşimde geç geldi ogün.5 ten sonrada 3 çocukla ilgilendim oahlimle 7,30 da geldi adam.diyorum bu çocuklar sadece benimmi?biliyorum isteyerek yapmıyor işi çok çok yoğun.anlatınca anlıyorum ama benim günahım ne???bu arada yediğin kuruyemişler hiçte çok değil abartma lüften:)))sen beni görsen sabah7-8 badem yemiştim zaten ekmek fln da yedim.şimdide 3 tam cevizli müslimi yiyorum:)))aslında çok canın çerez istediğinde 50 badem ana yemek yerine bile geçer demişlerdi burda hatırlarsan.ara öündede 15 çiğ badem yiyebilirsin.ben de çereze bayılırım ama eve sade badem-ceviz ve leblebi alıyorum bu nedenle
çok geçmiş olsun inşallah tutulmazsın ççok fena.yürüyüşlerde dikkat et dışarda yürüyorsun soğuktan çok etkileniyor şu hastalık.benim de var ondan biliyorm.yakı bile yapıştırmıştım zamanında.sonra yüzme,yürüyüş ve kilo vermei le geçti ama yinede dikkatli olmak zorundayım her zaman
yaaa iyi ders oluyor dimi bize bunlar?ama o anda durabilsekte hiç yaşamasak daha iyi dimi?işte nefis bu mücadele istiyor

düzenli yiyince abur cubur kaçamağı daha aza iniyor .insülin direncin varmıydı?ben 3 satten fazla dayanamıyorum öğün aralarına bunu gördüm bildim.gerçi 2 gün oruçta aklıma gelmedi yemek ama o kendimle kalınca canavar oluyorum o nedenle 3 satte bir bişiler yiyom.bana en zararsız gelen abur cubur çiğ badem 15 tane yiyom çok canım isterse