Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MAsandaki mandalina olayım yavyuuummm..:1::1:

ŞAkamı, gerçekmi yoksa mandalina bahçenizmi var.?

:1::1: gel yavyum gell :3: beraber calıstıgım bir arkadasımın eşinin bahçeleri var o sagolsun haftada bir bu sekilde bir kasa getiriyor hep beraber yiyoruz bitiriyoruz :) benim masamda duruyor tabii gelen giden benden alıyor :17::17:

süpersin yena kilolar verilmiş sporlar yapılmış.saka bir yana beyzus ablanın şişlerinden lazım bize çok tembeliz. gerçi sende bende hastalıklarla uğrasıyoruz bu ara eşimin beli hala tutuk çorabını bilem ben giydiriyorum canımyaa:14:

yeşimmm nasılsın canım. meyveler süper görünüyorda çok fazla yemek mideyi genişletiyor.öptüm seni.

canım benim iyiyim sen nasılsın :21: valla benim mide bunun yüzünden genişledi sanırım cok haklısın. bir dur demem lazım kendime :1::1: çoook öptüm

Herkese merhaba,

Salı günü +1.200 görünce çok moralim bozulmuştu, o günden sonra süper bir disiplin uygulayamasam da en azından içtiğim suya çok dikkat ettim (ödem olmasın diye), sonuç 1.200 gitmiş üzerine de 300 gramcık daha gitmiş.

Geçen hafta: 83.4 kg
Bu hafta: 83.1 kg

Spor: 115 dk. yürüyüş

Kilo veren ve sabit kalabilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :)

zaten sorma öyle oluyor iş yerindeyken :) kahvaltı minicik sonra aksama kadar yediğim mandalinanın haddi hesabı yok size masamdaki mandalinaları göstermek istiyorum :35::35:

Eki Görüntüle 312429

canikom ödem atmak için 2 gün dayanacağız yiyeceksek yapacak bişey yok. bak baharatlarla ne güzel renklendiriliyormuş :48:

Yeşimcim 1 adet mandalina 50 kalori.Yani yediğim mandalinanın haddi hesabı yok dediğin için diyorum da.Eğer günde 10 tane falan yiyosan pisi pisine 500 kalori alma canım.Kepekli galeta falan dene istersen atıştırmalık.O da tok tutuyor baya :)

umut ne yaptın öyle masallah. yemin ederim bayıldımmmm yerim ben bunları yerim :17:

gercekten harika seyler mutlaka deneyeceğim...

cok gecmis olsun umarım bugun iyidir ikiside.

ya ne enteresan dimi bende hep aynı seyi düşünürüm evin ortasında bir insanın hatta düne kadar canlı bir insanın o anda cansız bedeni yerde yatıyor ve insanlar bırak aglasıp gülüşmeyi onun cevresindeki koltuklarda oturabiliyor ben hayatta yapamam. meslegim otelcilik oldugu için otelde gece sorumlu müdürlük yaptıgım nöbetlerimde 3 tane misafirin ölümü bana denk gelmişti birebir yakından gördüm tanımadıgım türk bile olmayan insanların cansız bedenleri günlerce gözümün önünden gitmedi nerde kaldı öyle bir akrabamın durumu yani. Allah sabır versin canım benim .Mekanı cennet olsun...

dogacım kaldı kalmasına ama ben gecmisi bitirip ancak gelebildim sende gittin sanırım :)

bu arada gülüyorum falan ama canım cok sıkkın arkadaslar :( eşimin 6. ayı bitiyor evde işsiz oldugu. cok güzelde bir iş görüşmesi yapmıstı gecen ay ok cok sukur demiştik ama o adamada ulasamaz olduk 15 gündür ne ses ne seda 15 gündür kendimi avutuyordum adam ha döndü ha döner diye ama yok nafile. bugun bir aracı kişi vardı ona sordum yeşim bende bilmiyorum ne oldu dedi. oda ilgilenmekten bıktı bir nevi sanırım :( içim nasıl sıkılıyor anlatamam size!! Bu aksam misafirim var en gec yarın aksam bir ayetel kürsü aksamı yapsam iyi olacak cocuklugumdan beri cok sıkkın cok sıkıntılı günler gecirdiğim dönemlerde 170 kere ayetel kürsü okurum iyi gelir biraz üzerimdeki sıkıntı gecer. sizlerle de paylasmak istedim. hiç bişey yapasım gelmiyor okadar zor bir durumki. maddi anlamda korkum yok ben yetiyorum bi şekilde. zaten ikimizde ayagımızı yorganımıza göre uzatanlardanız cok sukur ama işte erkegin evde olması onu cok üzüyor ve bana cok yüklendiğini düşünüyor evde yoruldugumu bile söyleyemiyorum nerdeyse baslıyor aglamaya benim yüzümden diye onu kırmakta istemiyorum. zor günler geciriyorum acıkcası. baska işler bakmaya baslıyım diyorum ama teknik işler dışında otelciliğe geri dönmekte istemiyor golf klubunde calısıyordu 5 senedir ondan önce hep barmenlik yaptı barmenliğe geri dönmek istemiyor aile düzenimiz kalmıyor cunku bu yüzden teknik elinden gelmeyen iş olmadıgı için o yönde arastırmalar yapıyorum bakalım.

hepinizi cok öptüm yarında bildirim olarak sanırım yine aynı kiloda olacagım bu haftada aşureyi biraz abarttım diyebilirim :(
umarım tez zmanda iş bulur eşin erkeğin evde olması zor valla allah kolaylık versin

kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor :(((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum
geçmiş olsun sporda incittinmi acaba benimde belim sağlam değil bazı hareketler iyi gelmiyor

Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar :)))) Övgüleriniz için teşekkürler :17:

Şimdi kısa bir açıklama yapayım, bunlar evdeki her malzeme ile yapılabilecek, bize fikir verecek şeyler olduğu için bu bilgisayardaki resimler arasından seçtiğim örnekler. Yani "yemek dekorasyon" gibilerinden bir şey yazıp nette aratınca karşıma çıkanlardan beğendiklerimi bilgisayara kopyalamıştım. Ya da bir tarif ararken gördüğüm sunumu güzel bir resmi arşivime eklemişim. Ne yazık ki tek bir site yok bu tarifleri veren.

Ben resimleri dekorasyon/sunum için fikir vermesi için paylaştım. Örneğin közlenmiş patlıcan salatası, Amerikan salatası, İtalyan salatası, çerkez tavuğu, makarna salatası, rendelenmiş (havuç-turp- kırmızı lahana vb) sebze salatası, hatta fasulye piyazı gibi salatalar üzerinde bu dekorasyonları uygulayabilirsiniz. Pilav, patates püresi vb. yapacaksınız, onlar için de kardanadam ve civciv örnekleri çok hoş.

Bir iki örnek vereyim; arı figürleri: dilimlenmiş siyah ve yeşil zeytinleri dizerek yapılıyor, kanatlar turptan. Balıklar: salatalık ya da havucu para şeklinde doğrayıp (ucuna ufak bir kesik atarsanız daha iyi.) şekilendirerek yapılıyor. Çiçekler: Sarı olan yumurta sarısı rendelenip dereotu ile süslenerek, kırmızı olan kapya biberi ince ince keserek yapılıyor. Beyaz zambak şeklinde çiçeği dilim kaşarı katlayıp içine havuç koyarak yaptım ben. Nette kavun kafa (bu mevsimde portakalla da olur) ve civciv patates yazarak onları da görebilirsiniz. Uğur böceği: çeri domatesi yarım kesip önüne siyak zeytin, üzerine labne ile yapabiirsiniz. Dilimlenmiş kaşarı çay bardağı ile kesip, kalan yuvarlaktan minik bir üçgen kesin; üzerine ketçapla kırmızı benekler yapın, maydonoz sapı ile de anten. Oldu size değişik bir uğur böceği :))) İşte böyle :)))

Daha da detay soran olursa mesaj atsın, itina ile cevaplanır efendim :))

Teşekkür ederim canımm :) Yok Cahide Jibek'i takip etmiyorum, ilk defa duydum diyebilirim hatta :)) Kopyaladığım resimlerin bir kısmı o sitedeymiş herhalde :))

Eminim hepsi güzel olur Banucuğum, yaparken malzemeleri azar azar koyup tadına bakarak ayarlamanı öneririm, böylece kendi damak zevkine ne uygun tadı yakalarsın :) Bana da yaz sonucu, umarım herkes beğenir.

Ben de birkaç tarif yolladım mesajla, çok değişik tarifler değil ama gene de paylaşmak istedim :))
valla bravooo hamarat arkadaşım
şahane şeyler var

Hoşgeldin. Ve de kolay gelsin, işn zor kısmını atlatmışsınız bence :)

Banu, canım, Allah kolaylık versin, sabır versin eşine ve sana...

Zaten kanda yapılan testin daha hassas olduğunu, varsa kanda çıkacağını söyledi babam da. Deride çıkmayabilirmiş. İlaçla iyiye gitiyse allerjik hastalıklara yatkınlık oluyor işte canım, benim oğlan da öyleydi, şimdi epey düzeldi çok şükür :)

Canım benim, kızın ne durumda, oğlunun muayenesi nasıl geçti merak ettim. Herşey yolundadır inşallah.

Asuman-Ece vallahi çok güzel çıkmışsınız, hiç de fazlalığınız yok. Bayıldım :nazar: Bu buluşmada ben olsam nasıl tombilik kalırdım aranızda :))

Özlem
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.
sağol canım çok teşekkür ederim allerji lacı kuuanınca 2 ay hasta olmamıştı demkki var .dr. ada anlattım ben biliyorum bu kızın allerjisi var ama kolda neden çıkmadı dedim yok olsa çıkardı dedi vucudundada özellikle baharda kabarmalar olur dedim
toza girerse kabarır dedim ama olunca getir dedi bende götürmedim ne diyecek ilaç verecek kram verecek ben zaten kullanıyorum onları diye

Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..

Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..

Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..:nazar::nazar:

Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
çok sevindim
ben tahmin etmiştim bu aralar birsürü çocuk öyle bu mikroplar böyle yapıyor sanırım
koruyucu ilaç ne verdi canım biz birsürü kullanıyoruz ama faayda yok malesef umarım size fayda edder

şu bahsi geçen resimler nerde bende merak ettim
profilinde albümde
sen nasılsın bu ara
Bir şey diyeceğim bilginiz olan varmı bilmiyorum..
devlet hastanelerinde artık akupunktur yapılıyormuş obez ve kilo vermeyen hastalara...
Tabii bir miktar para veriliyormuş yine..
ya ciddimisin haberim yok

Geçmis olsun ablacim kizina

çok zor bir durum canim esinin sana ihtiyaci var sende kendini yipratma dikkat et kendine
Tekrar basiniz sagolsun Mekani cennet olsun
RABBIM sabirlar versin

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

canim buaara yasadiklarin kolay seyler degil senin amelita Annenin ameliyati derken bide çocuklar haliyle yoruldn insallah çabucak toparlanirsin bak esinin gelmesinede az kalmis birakma kendini biraz daha gayret etsen kilo yonunden sasirtsan

canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureci

Geçmis olsun canim dikkat et kendine

Bende katilmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

:nazar::nazar:çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim:nazar::nazar:
inşallah canım inşallah dün dr. da sonuçlarım şaşırttı beni aklım karışık

Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
bravvvooooo nasıl bir mutululuk

En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..:56:
valla benimde ben her öğün kahvaltı edebilirim valla
önceden yemeğin üstüne bile peynir yerdim annem seni mandıracıya verecem derdi

selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
allahım dualarını duysun tez zmanda iyleşir umarım eşin her şeyde bir hayır vardır
günaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9
bırakma bak az kaldı eski kiloya dönmeye

geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı :21::21::32:
sporum 250 dk
ohhh:nazar::nazar:
Günaydın kızlar

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela :34:
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.

Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacak :34: ben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim :1:

Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo

Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına :34:

Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.

Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşım :1: inşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah şuan daha iyisindir özlemciğim. Birde iyice ağrıların geçmeden spora başlamada kronik hale gelmesin yada daha da büyük soruna yol açma canım :34:
Bu arada senide çok özledim be arkdaşım :34:

Ablacığım taziye dileklerin için çok teşekkür ederim. RAbbim senin eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnn
Ümidini yitirme sakın güzel ablam sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
İnşallah senin eşinle ilgili en kısa zamanda hayırlı haberler alırız :34:
Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin.

Ağzına diline sağlık Güzel Ablam inşallah Rabbim bu güzel duanı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder.
O güzel yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçek olur inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnn
allah senden razı olsun valla eşinde farkında nasıl mutlu olmuş işlere koşturmana
bebişinede geçmiş olsun allah korumuş

Geçen hafta 105.5
bu hafta 104.5 çok şükür 1 kilo gitmiş perşembe günü 104 çıkmıştım her cuma oluyor bu bana hep fazla çıkıyorum acaba tartı stresindenmi oluyor.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

bravoooo stresten ben bir gecede 1.5 kilo aldığımı bilirim

merhaba kızlaaar ben 17 yaşındayım bu sabah tartıda 91.4 gördüm ve ben de yine yine yeniden rejimdeyim. :9:

Hoşgeldin fıstık :) Tatlım şok diyet falan mı yaptın da geldin bu kiloya.Yoksa genetik falan mı? Yaşına göre biraz fazla.Burda bol paylaşımda bulun kendine çizelge yap.Bi de kaçamaklarını falan yaz.Bak burdaki ablaların kaçamak yapınca renkli şişlerle şişliyorlar. :1: İyi kilo verirsen de taçlandırıyorlar ama :34:
Kendinden bahsetsene biraz.Boyun kaç,diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi uyguluyorsun program?Spor yada yürüyüş var mı?

dün hastaneden sonuçlarımı aldım
ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım
mamagrafi ve ultrason temiz

ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık

kilo bildirimi
geçen hafta 82.2

bu hafta 81

giden 1200:21::21::52:
süpersin canım ya darısı herkese inşallahhhhhhh
canum benümmm allah şifa versin inşallahhh
baharrrr tartıldınmııı merak ettim
ılbatu adet oldum aksam sence fazla cıkmışmıyım tartıda
hayır canım benim ya ne fazlası süpersin, bak regl zamanı vücut daha çok kalori yakıyor ona göre sporu falan artır ,suyunu bol iç, kalorisi düşük şeyleri tüket daha çok kilo vereceksin haftaya...
günaydınlaaar
geçen hafta 86.700
bu hafta 85.800
giden 900:21::21:
bu hafta bendensin :))))
kilo bildirimii.....

geçen hafta 119.4

bu hafta 119
olsun canım ya gitsinde.....
aaaa saat kaç olmuş ben o uttteşemmmm kilomu bildirmemişim beyzuşuma sevgilerle :38:

geçen hafta.....93,700
bu hafta..........93,400 :37:
fark..................300 gr bunada şükür :34:
şükür tabi canım ya gitmseydi ?
günaydın ne güzel kilo veriş herkez bende dün arkadaşa kahvaltıya gittim hemde ona aşure yaptım hemen artıya geçtim dün 1 kilo daha eksiktim....
bugün 114.5 ...
ah o aşureler bizi bu hale getirdiler ya :(
aaa niye ya ben sulu çorba kıvamında yapıyorum az tuzumu atarım ya yoğurt ,nane yada kırmızı biber ,domates falan yakışanlarla yerim güzel olur (sevmediğim yemek varmı acaba yaaa:))))))
sen öyle deyince bende bugün öğlene yayla çorbası yapmıştım onu yedim :))) seninkide çorba gibi desene...
herkese merhaba maşallah herkesler kilo vermiş bu hafta:nazar::nazar::nazar:

geçen hafta 98,8
bu hafta 98
giden 800 g
sporum 45 dk ama yazmayabilirsin yenacım.

spor yapmadığım hafta kilo verdim ben anlamadım ama oruç tuttum 3 gün onun etkisi oldu heralde.

şimdiden azmeden ve yola devam eden arkadaşlarımı kutluyorum.

yenacım yavrunun iyi olmasına sevindim.Rabbim dermansız dert vermesin.

zeynep abla size de Rabbim güç kuvvet versin belirsizlikler yorar insanı dualarımızdasın.

ceco canım sen ne kadar iyi yüreklisin karşılıksız verebilmek bir erdemdir.maşallah sana.:nazar: Allah tekrardan sabır versin eşine.

ayse canım ödemler gider haftaya merak etme.

şimdi gidiyorum işler yoğun akşam görüşürüz inşallah hepinizi seviyorum.:16:
iyi işte canım benim gitmiş kilocuklar....
Salaaaammm..:1:

Nevinciğim 5 dakikayla benden öndesin.:))
45 dakika 45 dakikadır küçümseme lütfen.:))

----------------

Gelelim zurnanın zırt dediği yere..:)
Efemm sporumu açıklıyorum dan dan dan dan..:)) 40 dakika..:)) Nazar etmeyin noolur spor yapın sizinde olur..:1:

Kİlom 99.9
yenaaaaaa maşallah sana gitmiş kilolar.... bu hafta ben ne yapacağım bakalım şu belim izin verecek mi? senin 40a bile özeneceğim gibi :)
=) Zevk meselesi canım ben zaten pirinci oldum olası pek sevmem 40 yılda bir pilav yerim falan olmasa da 40 yıl aramam sen seviyorsun demek bir de çeşitlendirmişsin ne güzel ben tatsız tuzsuz yağsız yapmıştım nimete laf edilmez ama hiç yenecek gibi değildi.
kız pilav sevilmez mi hergün ver yerim valla ama perşembeye kadar ne pilav ne makarna ağzıma sürmeyeceğim çok kararlıyım çooooooook.....
zaten sorma öyle oluyor iş yerindeyken :) kahvaltı minicik sonra aksama kadar yediğim mandalinanın haddi hesabı yok size masamdaki mandalinaları göstermek istiyorum :35::35:

Eki Görüntüle 312429

canikom ödem atmak için 2 gün dayanacağız yiyeceksek yapacak bişey yok. bak baharatlarla ne güzel renklendiriliyormuş :48:
abooooooo kız sen bunların hepsini yiyor musun? valla haddi hesabı olmadığını gördüm canım sayende :)))
bizede gönderrrrrrrr :)) benimde antalyalı bir arkadaşım vardı ilk atandığım yerde beraber kalıyorduk o da kasa kasa portakal getirirdi sıkar sıkar suyunu içerdik o geldi aklıma :))) taaa antalyadan muş'a kasalar gelirdi :)
selam tontonlarım nasılsınız ben kötü bir hafta geçirdim. belki bu hafta 89 u görcektim ama boğazım durmadığı için göremedim. neyse sonuçları görmeye gelirim. öpüldünüz...
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....
merabalarr kızlarr nasılsınızzz...???bugün kilolar bildiriliyorrr ben ilk defa inş listeye giricemmm ve şimdi acayip bi heycan basta şaka gibi....

yapılan sporlarıda bildirmişsinizz.z...bunu bilmiyordummm..hafta boyu yapılanımı yazıyoruzzz??yoksa bugünümüü??? bide bi soru daha komik amaa....nasıl tartılıyorsunuzzz??kayafetlerinizlemiii....? ben üstümdekilerle tartıldımm:44: :44:

vee muhteşemmm kilomuu açıklaıyorummmmm....98.5 evet kızlar tam tamına 98.5 imm...:43: allahımmm yaaaaaaaa 7 rakamlarıdaa buraya yazmayıı nasip et banaaaa:43:

12 aralık da başladım:::::100.6
23 aralık bugün:::::::::::98.5 bunada şükürr..

herkeze diyetinde başarılarr kızlarrrrr :56:........
sen bu hafta listedesin demek maşallah sana bayağı hızlı bir giriş yapmışsın desene :)
spor haftalık canım hepsini topla yaz. ben kıyafetle tartılmıyorum diğerlerini bilmiyorum canım... göreceksin bak ben burası sayesinde gördüm 7leri bende 99la başlamıştım... 7lere hazır ol :)
sanada başarılar canım...
slm kizlarrr
69.5kg
spor yok

offf offf kilo aliyom ama az kaldi 9gunum kaldi sonra ramazan oruc borcum bitcek 01.01.2012 de tam gaz yeniden baslicammm :27:
dun kardesimin hanimi asure yemeye cagirdi gitmedim ama evdede kurabiyeler yedimmm offf offf
aaa sen benim idlümdün ne oldu sana ,kendine gel lütfen.... neyse oruç bitsin sen yine rüzgar gibi esersin eminim ben....
Herkese merhaba,

Salı günü +1.200 görünce çok moralim bozulmuştu, o günden sonra süper bir disiplin uygulayamasam da en azından içtiğim suya çok dikkat ettim (ödem olmasın diye), sonuç 1.200 gitmiş üzerine de 300 gramcık daha gitmiş.

Geçen hafta: 83.4 kg
Bu hafta: 83.1 kg

Spor: 115 dk. yürüyüş

Kilo veren ve sabit kalabilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :)
harikasın canım ya bende o disiplini yapıyorum bu hafta bakalım bugün 3. günüm helvadan sonra başladım hemen :))))
Yeşimcim 1 adet mandalina 50 kalori.Yani yediğim mandalinanın haddi hesabı yok dediğin için diyorum da.Eğer günde 10 tane falan yiyosan pisi pisine 500 kalori alma canım.Kepekli galeta falan dene istersen atıştırmalık.O da tok tutuyor baya :)
ebru sen ciddi misin 1 mandalina 50 kalori mi yani? inanmıyorummmmm bana çok masum gelirdi minik minik :) o zaman dikkat yani...
umarım tez zmanda iş bulur eşin erkeğin evde olması zor valla allah kolaylık versin

geçmiş olsun sporda incittinmi acaba benimde belim sağlam değil bazı hareketler iyi gelmiyor

valla bravooo hamarat arkadaşım
şahane şeyler var

sağol canım çok teşekkür ederim allerji lacı kuuanınca 2 ay hasta olmamıştı demkki var .dr. ada anlattım ben biliyorum bu kızın allerjisi var ama kolda neden çıkmadı dedim yok olsa çıkardı dedi vucudundada özellikle baharda kabarmalar olur dedim
toza girerse kabarır dedim ama olunca getir dedi bende götürmedim ne diyecek ilaç verecek kram verecek ben zaten kullanıyorum onları diye

çok sevindim
ben tahmin etmiştim bu aralar birsürü çocuk öyle bu mikroplar böyle yapıyor sanırım
koruyucu ilaç ne verdi canım biz birsürü kullanıyoruz ama faayda yok malesef umarım size fayda edder

profilinde albümde
sen nasılsın bu ara

ya ciddimisin haberim yok

inşallah canım inşallah dün dr. da sonuçlarım şaşırttı beni aklım karışık

bravvvooooo nasıl bir mutululuk

valla benimde ben her öğün kahvaltı edebilirim valla
önceden yemeğin üstüne bile peynir yerdim annem seni mandıracıya verecem derdi

allahım dualarını duysun tez zmanda iyleşir umarım eşin her şeyde bir hayır vardır

bırakma bak az kaldı eski kiloya dönmeye

ohhh:nazar::nazar:

allah senden razı olsun valla eşinde farkında nasıl mutlu olmuş işlere koşturmana
bebişinede geçmiş olsun allah korumuş

bravoooo stresten ben bir gecede 1.5 kilo aldığımı bilirim

canım ben zorlayıcı bir spor hareketi yapmadım hep ayakta sağa sola gidip duruyorum :))) evi temizledikten sonra oldu bence :(

Özlem cim bende kalori sepeti ve diğer sitelerin yalancısıyım valla :) iki üç yerden baktım hepsinde 50 yazıyor.Yani ara öğünlerde 1 tane falan iyi ama Yeşim haddi hesabı yok deyince uyarayım bi dedim.
Tatlım bu arada belin ağrıyormuş geçmiş olsun.Dikkat et kendine ters hareket falan yapma kuzum..

Merhaba arkadaşlar....

Güzel kilolar verilmiş yine.Maaşallah bize maaşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kilo bildirmeyen arkadaşlar var;onları bekliyorum canlarım...Hemen liste gelecek arkasından.....

Bu arada ben de 85'e inerek ilk hedefime ulaştım.:62::62::64::64::kkk::kkk:Şimdi sırada 80-75-70 var;Allah nasip ederse....

Öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

geçen hafta kilo:103
bu hafta kilo:102

290 dakika sporum war bu hafta.

oğlumla ilgilenmekten anca açabildim bilgisayarı kusura bakma beyzuş abla

Son düzenleme:
ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım

ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık

Hemen üzülme canım.Bazen bu değerler yüksek olsa bile hastalığa işaret etmediği bazı durumlar oluyor...Benim eski bir çalışma arkadaşımın yıllardır CA ile ilgili bir testi yüksek ama diğer başka tüm incelemeler normal.Dr ları da şaşırtan bir durum yaratabiliyor bedenimizin biokimyası...Arkadaşıma da CEA teşhsi konmadı ve çok sağlıklı...Sanırım seninki de ya böyle bir durum ya da gelip geçici bir yükseklik.İnşallah...

Hoşgeldin fıstık :) Tatlım şok diyet falan mı yaptın da geldin bu kiloya.Yoksa genetik falan mı? Yaşına göre biraz fazla.Burda bol paylaşımda bulun kendine çizelge yap.Bi de kaçamaklarını falan yaz.Bak burdaki ablaların kaçamak yapınca renkli şişlerle şişliyorlar. :1: İyi kilo verirsen de taçlandırıyorlar ama :34:
Kendinden bahsetsene biraz.Boyun kaç,diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi uyguluyorsun program?Spor yada yürüyüş var mı?

hoşbulduuk :) ah neler yapmadım ki bu zamana kadar.şok diyetler,dükanlar.. yaşım genç ama dedim ya hep kiloluydum hep vermeye çalıştım.tatlıya çok düşkünüm. bilmiyorum genetik de denebilir.çünkü çekirdek ailemin hepsi baya kilolu.halalarım vs. onlar da öyleler.aburu cuburu hamur işini yapmayı da yemeyi de seven bir aileyiz de :9: boyum 1.65 civarı,diyeti kendim uygulayacağım.önümüzdeki hafta endokrinde kontrolüm var belki diyetisyene yönlendirir onlar bilmiyorum.evde yürüyüş bandı var ama onda yürümeye ne vaktim ne de enerjim olur gibi geliyor.. okuldan geç ve yorgun geliyorum,üstüne dersane,özel ders falan derken.. hadi bakalım hayırlısıı artık ben de zayıf olmak istiyorum :16:

:1::1: gel yavyum gell :3: beraber calıstıgım bir arkadasımın eşinin bahçeleri var o sagolsun haftada bir bu sekilde bir kasa getiriyor hep beraber yiyoruz bitiriyoruz :) benim masamda duruyor tabii gelen giden benden alıyor :17::17:

canım benim iyiyim sen nasılsın :21: valla benim mide bunun yüzünden genişledi sanırım cok haklısın. bir dur demem lazım kendime :1::1: çoook öptüm
allah iyiliğini versin ben şaka zannettim :1:
Merhaba arkadaşlar....

Güzel kilolar verilmiş yine.Maaşallah bize maaşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kilo bildirmeyen arkadaşlar var;onları bekliyorum canlarım...Hemen liste gelecek arkasından.....

Bu arada ben de 85'e inerek ilk hedefime ulaştım.:62::62::64::64::kkk::kkk:Şimdi sırada 80-75-70 var;Allah nasip ederse....

Öpüyorum hepinizi...
maşallah beyzuşum süpersin 85 ne demek yaa benim için harika bir rakam :21:

Zeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|-----|izinli|----|izinli|

İlbatum----- | 79.9|-----|80.4(+500)|-----|79.4( -1000)|-----|78.5(-900)|

Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|-----|68.5(0.00)|-----|69.5(+1000)|

Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|-----|98.8(+400)|-----|98(-800)|

Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|-----|izinli|-----|85(-800)|

Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|-----|103.4(+3100)|-----|101.9(-1500)|

Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|

Derin----- |115|-----|114.8(-200)|-----|114.8(0.00)|-----|114.5(-300)|

Yena----- |izinli|-----|izinli|-----|101.4|-----|99.9(-1500)|

Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|-----|112(+2500)-----|111.4(-600)|

3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|-----|72.5( -500)|-----|72.5(0.00)|

Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|-----|99(-300)|-----|98.7(-300)|

Saferan----- |119.8| -----119(-800)|-----|119.4(+400)|-----|119(-400)|

Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|-----|83.4(-800)|-----|83.1(-300)|

Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|-----|79.9(0.00)|-----|79.7(-200)|

Dalokaysmom----- | 89.5|-----|89.9(+400)|-----|izinli|-----|izinli|

Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|-----|90.6(+400)|-----|89.9( -700)|

Banu145145----- |106.1|-----|?|-----|105.5( -600)|-----|104.5(-1000)|

Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|-----|?|-----|94.5(+1000)|

AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|-----|96.1(-2000)|-----|96.1(0.00)|

Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|-----|82.2(-100)|-----|81(-1200)|

Profit----- |87.1|-----|87(-100)|-----|86.7(-300)|-----|85.800(-900)|

Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|-----|104.8(-200)|-----104.8(0.00)|

Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|-----|79.3(-300)|-----|78.6(-700)|

Efsunlu----- | 88|-----|?|-----|izinli|-----|izinli|

Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-1600)|-----|84.8(0.00)|-----|84.7(-100)|

Yasemenn----- | 85.6|-----|84.8(-800)|-----|?|-----|İzinli|

İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|-----|96(-1000)|-----|96(0.00)|

Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|-----|103(-1000)-----|102(-1000)|

Nursena----- |89.5|-----|88.5(-1000)----|87(|-1500)|

Tombulkelebekim----- |108.1|-----|107.8(-300)|-----|108.5(+700)|

Mmery-----|116|-----|114.2(-1800)|

Tomurcukkk-----|91.3|-----|91(-300)|

Papatya_ozmen-----|92|

Fatos56-----|101.4|

Aslıhanbelek-----|101|

Doğa3-----|93.4|

WAW-----|98.5|

Arkadaşlar 4 arkadaşımız kilo bildirmedi henüz.Benim de işim var çıkmak zorundayım...

Bildiren olursa sonradan eklerim ve haftanın şampiyonlarını da daha sonra belirtir taçlarını takdim ederim.

Kilo veren ve gayret eden herkesi kutluyorum...

sonuçları dün aldım

üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
geçmiş olsun canım :16:
Merhaba arkadaşlar....

Öpüyorum hepinizi...
ablacım maşallah :nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::54::54::54::54:bunlarda bana :57::57::57::67::67::67:

Arkadaşlar 4 arkadaşımız kilo bildirmedi henüz.Benim de işim var çıkmak zorundayım...

Bildiren olursa sonradan eklerim ve haftanın şampiyonlarını da daha sonra belirtir taçlarını takdim ederim.

Kilo veren ve gayret eden herkesi kutluyorum...

Beyzuş abla,ellerine emeğine sağlık.teşekkürler...

Back
X