sağol nilüferim valla çok fena belim ama bugün daha iyi gibi ....
çok yememişsin aslında ......
çok geçmiş olsun canım....
sağol canım ne kadar istesemde bebişle olmuyor mecbur ayaktayız :)
valla inanıyorum artık dediğine nazara geliyorum ben ya :)
fıstığım ben 3 haftadır yapıyorum hiç sorun olmamıştı sanırım ev işi yaptım ya hızlı yapayım derken ani bir hareketten kaynaklandı
aferin sanaaaaaaaaa,benden kocaman bir 100 :)))
mısırununa az tuz ekle balıkları tavaya çiçek gibi sıkıca diz 1 kaşık yağ koy kızart sonra servis tabağıyla ters çevir vve aynı işlemi yap ya da ızgara yap ,afiyet olsun :)
çok geçmiş olsun alllah şifa versin ablacım...
eeeee süper canım ya bravooooooo
kız o kadar yedim içtim dedin ,regl oldum dedin ama maşallah sana .... hep böyle ol inşallah....
bence sen artık eksilme süper olmuşsun .....
aynen öyle canım dinlenmek bana yasak :) sağolasın....
sen şu pirinç lapasını becerebilirsen yap canım fayda eder, metabolizma hızlandıran diyetlerdende deneyebilirsin...
ooooo süper gitmiş hep böyle olsun inşallah....
canım ya spordan değil bence çünkü ben 3 haftadır yapıyorum ,dün temizlik yaparken acele ettim bebiş yüzünden ,ters bir hareket yaptım sanırım ondan oldu

bende seni özledim canım benim...
sen şu durumu bir atlat daha çok birlikte oluruz inşallah...
miniğinede geçmiş olsun canım
banuuuuuuuu süper canım ya inşallah hep böyle devam eder çok sevindim valla... evet stresten olabilir bencede...
belim daha iyi canım sağol, leslieden hiç şüphelenmedim açıkçası çünkü 3 haftadır yapıyorum birşey olmamıştı ,ben ev temizliğinden şüpheleniyorum az öncede yazdığım gibi bebiş durmayınca hızlı hızlı yaptım ve ani bir hareketle oldu diye düşünüyorum :)