- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben boyle yerimde saymaya devamm edersem yakalarsin beni canimmmyok anacım sana nasıl yetişeyim o kadar kilo var aramızda ,o dediğin imkansız şimdilik :)
inşallah hep böyle olur canım valla 6 tane yedim ama korkuttu beni ,3 zararlı içinde sonuçta birde ben bol şekerli severim yani düşün :)
bu hafta bir karar aldım ve 3 gündür uyguluyorum ve giden 600 gram falan bu 2-3günde gitti ,haftaya daha çok vermeyi hedefliyorum eğer böyle bozmadan gidersem tabi :) ama yeniyıla çok az kaldı en azından 76yı göreyim diyorum allahın izniyle...
aslında varya bu kadar yemesek bu spora daha çok gider emin ol ...
mor şiş benim sen başka seç :)
süpersin sen süperrrrrrrr
olsun canım bak haftaya daha çok gidecek 1 hafta duruyorsa diğer hafta daha çok gidiyor bende hep öyle oldu çünkü
Salaaaammm..
Nevinciğim 5 dakikayla benden öndesin.:))
45 dakika 45 dakikadır küçümseme lütfen.:))
----------------
Gelelim zurnanın zırt dediği yere..:)
Efemm sporumu açıklıyorum dan dan dan dan..:)) 40 dakika..:)) Nazar etmeyin noolur spor yapın sizinde olur..
Kİlom 99.9
merabalarr kızlarr nasılsınızzz...???bugün kilolar bildiriliyorrr ben ilk defa inş listeye giricemmm ve şimdi acayip bi heycan basta şaka gibi....
yapılan sporlarıda bildirmişsinizz.z...bunu bilmiyordummm..hafta boyu yapılanımı yazıyoruzzz??yoksa bugünümüü??? bide bi soru daha komik amaa....nasıl tartılıyorsunuzzz??kayafetlerinizlemiii....? ben üstümdekilerle tartıldımm:44: :44:
vee muhteşemmm kilomuu açıklaıyorummmmm....98.5 evet kızlar tam tamına 98.5 imm...allahımmm yaaaaaaaa 7 rakamlarıdaa buraya yazmayıı nasip et banaaaa
12 aralık da başladım:::::100.6
23 aralık bugün:::::::::::98.5 bunada şükürr..
herkeze diyetinde başarılarr kızlarrrrr........
hos geldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli birsekildemerhaba kızlaaar ben 17 yaşındayım bu sabah tartıda 91.4 gördüm ve ben de yine yine yeniden rejimdeyim.![]()
Testlrin temiz çikmasina sevindim canimdün hastaneden sonuçlarımı aldım
ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım
mamagrafi ve ultrason temiz
ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
Merhaba arkadaşlar....
Güzel kilolar verilmiş yine.Maaşallah bize maaşallah....
Kilo bildirmeyen arkadaşlar var;onları bekliyorum canlarım...Hemen liste gelecek arkasından.....
Bu arada ben de 85'e inerek ilk hedefime ulaştım.Şimdi sırada 80-75-70 var;Allah nasip ederse....
Öpüyorum hepinizi...
Ellerine saglik ablacimZeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|-----|izinli|----|izinli|
İlbatum----- | 79.9|-----|80.4(+500)|-----|79.4( -1000)|-----|78.5(-900)|
Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|-----|68.5(0.00)|-----|69.5(+1000)|
Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|-----|98.8(+400)|-----|98(-800)|
Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|-----|izinli|-----|85(-800)|
Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|-----|103.4(+3100)|-----|101.9(-1500)|
Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|
Derin----- |115|-----|114.8(-200)|-----|114.8(0.00)|-----|114.5(-300)|
Yena----- |izinli|-----|izinli|-----|101.4|-----|99.9(-1500)|
Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|-----|112(+2500)-----|111.4(-600)|
3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|-----|72.5( -500)|-----|72.5(0.00)|
Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|-----|99(-300)|-----|98.7(-300)|
Saferan----- |119.8| -----119(-800)|-----|119.4(+400)|-----|119(-400)|
Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|-----|83.4(-800)|-----|83.1(-300)|
Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|-----|79.9(0.00)|-----|79.7(-200)|
Dalokaysmom----- | 89.5|-----|89.9(+400)|-----|izinli|-----|izinli|
Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|-----|90.6(+400)|-----|89.9( -700)|
Banu145145----- |106.1|-----|?|-----|105.5( -600)|-----|104.5(-1000)|
Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|-----|?|-----|94.5(+1000)|
AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|-----|96.1(-2000)|-----|96.1(0.00)|
Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|-----|82.2(-100)|-----|81(-1200)|
Profit----- |87.1|-----|87(-100)|-----|86.7(-300)|-----|85.800(-900)|
Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|-----|104.8(-200)|-----104.8(0.00)|
Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|-----|79.3(-300)|-----|78.6(-700)|
Efsunlu----- | 88|-----|?|-----|izinli|-----|izinli|
Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-1600)|-----|84.8(0.00)|-----|84.7(-100)|
Yasemenn----- | 85.6|-----|84.8(-800)|-----|?|-----|İzinli|
İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|-----|96(-1000)|-----|96(0.00)|
Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|-----|103(-1000)-----|102(-1000)|
Nursena----- |89.5|-----|88.5(-1000)----|87(|-1500)|
Tombulkelebekim----- |108.1|-----|107.8(-300)|-----|108.5(+700)|
Mmery-----|116|-----|114.2(-1800)|
Tomurcukkk-----|91.3|-----|91(-300)|
Papatya_ozmen-----|92|
Fatos56-----|101.4|
Aslıhanbelek-----|101|
Doğa3-----|93.4|
WAW-----|98.5|
Ellerine saglik ablacimspor yapan herkesi kutluyorummmm ve spoa davam hanimmlarrrr
SPORCULARIMIZ
3meleğmvar..............350 dakika................
Toztoprak.................290 dakika...............
Derin.......................270 dakika................
asumanzeynep..........250 dakika..................
ece78.....................200 dakika................
İlknur.....................180 dakika................
İlbatum...................150 dakika...............
Umutttt...................115 dakika.............
Ceco.......................100 dakika............
Banu.......................70 dakika..............
Nevzamansız.............45 dakika.............
YENA.....................40 dakika............![]()
Ye canim afiyet olsuntebessum cnm belkide yanliklik olmuştur takma kafana gecendede yigenime metopolizma hastalığı var demişlerdi tekrar kan aldılar temiz çıktı
beyzus ablacim ellerine sağlık ablacim tavas yavaş kilo verirken az kaldı 20kg olacak masallah
yenacim ellerine sağlık liste için seneye benide liste alırsın dimi
yenacim barışın sonucuna çok sevindim temiz çıkmış
ya kızlar telden alıntı yaptim ama yazamadim ayrı ayrı sinir etti
dün kardeşimin hanimi asure yemeye çağırdı gitmedim ama Aklim takıldı aklımda ağırlık yapmasın dimi gidip yiyeyim iftarimi asureyle yapacam
Hayirli yolculuklar ablacimmArkadaşlar;
Şimdi çıkıp memlekete gidiyoruz;yarın sabah çıkacaktık,fakat sabah kar geliyormuş galiba.Yollar buzlanır falan şimdiden çıkalım dedik...
Listede ve haftanın şampiyonlarında hata varsa kusura bakmayın aceleye geldi.Eğer varsa bir hata yazın lütfen düzeltirim.
Şimdilik hoşçakalın.Gece görüşürüz inşallah...
Eki Görüntüle 312788 azzzdaa gülelimm
canım ya 2 haftadır öyle veriyorsun tamam ama vücudunda bazen direniyor hem hiç vermemiş değilsin ki birde bu yönden bak, haftaya gider merak etme....iyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..![]()
ben çok içiyorum suyu ama bazen bendede ödem oluyor nedense... bende istediğimi yiyorum ama abartmadan... istediğim saatte yemiyorum saat 6-7den sonra misafirlik hariç yemiyorum...Ben o kadar içemiyorum canım, ama içmem gerek aslında. Bak içince ödemi attım (Herhalde ödem vardı o kadar artı çıkmıştım, herzamanki düzenimin dışına fazla çıkmamıştım çünkü.) Ben şekerden kaçınıyorum ve meyve suyu-gazoz-tatlı vb. hemen hiç yemiyorum. Ama onun dışında pek diyet yapıyor gibi değilim, istediğimi, istediğim saatte yiyorum, miktar olarak abartılı değil ama az da değil, yağı normal koyuyorum, öyle yağsız filan yemiyorumBöyle olunca gitmiyor tabii.
Diyetisyenim güzel bir liste vermişti ama ben listeye uymayı saatli ve adetli yemeyi hiç sevmiyorumNormal yaşantımda böyle yapamayacağımı düşündüğüm için bugüne kadar direndim liste uygulamamk için. Ama biraz disipline girmem gerek sanırım. Şeker hariç istediğim herşeyi lüpleyerek olmuyor bu işler
Sporda ve kilo kaybında dereceye giren haftanın kraliçeleriiii; tebrikler ve alkışlar sizler içinnnn
Yena senin de ellerine sağlık canım, spor listesi için teşekkür ederiz.
Tebrikler canım, hatta görüntüde 40 bedensin bence :) Ben de bugün arkadaşımla buluşmayı planlamıştım, olmadı. Annemle AVM'ye gittik biz de...
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....
sen neden ayrıldın buradan canım ya ne işin var senin takımlarla... aaa ne zaman gidiyorsunuz peki?buralardayım canım. yatılı misafirim vardı 2 haftadır giremiyorum çok sık. birde 6. takımın kaptanı yaptılar beni. sadece kilo bildiriminden çıktım. onun dışında buralardayım. gözüm üstünüzde merak etmeyin. bu arada bir süre sonra sanırım ortalardan kaybolcam. eşimin tayini çıktı. kayseri yolu göründü gibi
koruyabilirsem oldum bakalım :))) daha altına inmek istiyorum ama inşallah becerebilirim.... haftasonu geldi yine hep kaçamak yapyıorum beniyi akşamlar kızlar
günüm çok güzel ve eğlenceli geçti yedik içtik güldük sonra yürüyerek çarşıya indik ama yağmura yakalandık dolmuşla geri döndük
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
artık 42 bedene girebiliyorum oleeeeey
ama daha verilecek kilolar var malesef artık onlardan kurtulamam lazım
özlem ve ece ne güzel 78 oldunuz ben de gelecem arkanızdanama bu hafta farklı olacak yapmayacağım yeter ya 75i görmek istiyorum ben ......
oooooofffffffff özlemcim offffffffffff bu haftada veremedim beeeeennnnnnnn tacimi alamadim ühühühühühü
cok sagol canim arkadasim aminnnnnnnnnnn
öylemi diyosun:26::26::26: üstelik en cok bu hafta dikkat ettim ama neden böyle oldu anlamadim
ay cokkkkkkkkkkkkk güldüm
tebrik ederim asucum
insanin kücük bedenlere girdigini görmek ne büyük hazdir ya Rabbim banada göster o günleriiii (Aminnnn )![]()
sen tacını haftaya alırsın canım.....
yani benim hep öyle oluyordu bilemiyorum ki sende nasıl olur, sanki 1 hafta vücut koruyor sonra veriyor gibi :)
sevimdim senin adına artık yeni bir azim gelmiştirgeçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı
sporum 250 dk
bende seni özledim cecoşummm.. ahh cok yorma kendini..tabiki yardım edeceksin ama herseye sen koşma lütfen..Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.
Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo
Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşıminşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.
maaşallah papatyacım.. mantıda yedin ama iyi gitmiş yine:))iyi akşamlar
ben şükür gelebildim evime
veee çok mutluyum
kilo bildirimi
geçem hafta 92
bu cuma 90 çok çok mutluyum 13 günde 2 kilo vermişim ama vermişim yani
spor 90dk. leslie
ne güzel canım benim bende yaşamak istiyorum istediğim bedenle mutluluğu :)))ilknur ve umut teşekkürler gerçekten de büyük beden istemeden bişeyler denemek bile süper bir duygu ama hala fırtlayan fazlalıklar var şükür tabii ama ben de biraz gayretlenip şu son 10 kiloyu halletmeliyim
ece müthiş indirim var kaçırmamak lazım
ben boyle yerimde saymaya devamm edersem yakalarsin beni canimmm
Senin adina çok seviniyorum canim insallah dogum gununde hedefine ulasmis olursun
masallah ablacim ikili rakamlari gormussun devami gelirinsallah
masallah canim iyi vermissin (ben ustumdekileri çikarip tartiliyorum herzaman
)
hos geldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli birsekilde
Testlrin temiz çikmasina sevindim canim
Digeri hakkkinda bilgim yok insallah bisey yokturdur(bi yanlislik olamazmi?)
Masallah ablacim çok guzel gidiyorsunn
Ellerine saglik ablacim
Ellerine saglik ablacimspor yapan herkesi kutluyorummmm ve spoa davam hanimmlarrrr
Ye canim afiyet olsun
Valla asureye bende dayanamam bu haftada huplettim gelenleri bi Anne kaldi yapmayan yapsada biran once yesem de rahatlasam
Sonrada biraz kendime çeki duzen veriyim diyorum iyice sapittim buaralar sporumda olmasa nolurdu benim halimmye ye nereye kadar
Tebrik ederim kizlarrrr
Ellerine saglik ablacimm
Hayirli yolculuklar ablacimm
Gulerek gidin gelin ALLAH emanetsiniz
![]()
kilo veren herkesi kutluyorum. kraliçeleride ayrıca kutluyorum. yenacım tebrikler canım 2li rakamlara geçiş olmuş. bravo canım.
Arkadaşlar;
Şimdi çıkıp memlekete gidiyoruz;yarın sabah çıkacaktık,fakat sabah kar geliyormuş galiba.Yollar buzlanır falan şimdiden çıkalım dedik...
Listede ve haftanın şampiyonlarında hata varsa kusura bakmayın aceleye geldi.Eğer varsa bir hata yazın lütfen düzeltirim.
Şimdilik hoşçakalın.Gece görüşürüz inşallah...
kızlar bu pazar muharrem ayı bitiyor yani aşureler seneye kadar yok artık
kilo veren herkesi kutluyorum. kraliçeleride ayrıca kutluyorum. yenacım tebrikler canım 2li rakamlara geçiş olmuş. bravo canım.
güle güle git ellerine sağlık listeler için. allah yolunuzu açık etsin
özlemciğim tam tarih belli değil. ama ben erken göreve dönmek zorunda kalcam gibi. neyse en erken şubat gibi giderim galiba. evimize net bağlatınca haber veririm. geldiğimi yerleştiğimi.
kızlar bu pazar muharrem ayı bitiyor yani aşureler seneye kadar yok artık
slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom
......ben çok içiyorum suyu ama bazen bendede ödem oluyor nedense... bende istediğimi yiyorum ama abartmadan... istediğim saatte yemiyorum saat 6-7den sonra misafirlik hariç yemiyorum...
listeler banada hiç cazip gelmedi alsında dediğin gibi disipline ediciler belki ama bilemiyorum...
lüpletmeden devam bakalım...
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutluiyi akşamlar kızlar
günüm çok güzel ve eğlenceli geçti yedik içtik güldük sonra yürüyerek çarşıya indik ama yağmura yakalandık dolmuşla geri döndük
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
artık 42 bedene girebiliyorum oleeeeey
ama daha verilecek kilolar var malesef artık onlardan kurtulamam lazım
özlem ve ece ne güzel 78 oldunuz ben de gelecem arkanızdan
dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen verKilo veren herkesleri çooooook tebrik ediyorumKalıcı olarak gider umarım verdiğimiz her bir gram
![]()
olsun verde az olsun gitmiş olsuniyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..![]()
hatçeeeeeee nerelerdesin sen özledim yahu....
hayırlı olsun kayseri tayiniburalardayım canım. yatılı misafirim vardı 2 haftadır giremiyorum çok sık. birde 6. takımın kaptanı yaptılar beni. sadece kilo bildiriminden çıktım. onun dışında buralardayım. gözüm üstünüzde merak etmeyin. bu arada bir süre sonra sanırım ortalardan kaybolcam. eşimin tayini çıktı. kayseri yolu göründü gibi
umarım dediğin gibidir sonuç yanlıştır canımben boyle yerimde saymaya devamm edersem yakalarsin beni canimmm
Senin adina çok seviniyorum canim insallah dogum gununde hedefine ulasmis olursun
masallah ablacim ikili rakamlari gormussun devami gelirinsallah
masallah canim iyi vermissin (ben ustumdekileri çikarip tartiliyorum herzaman
)
hos geldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli birsekilde
Testlrin temiz çikmasina sevindim canim
Digeri hakkkinda bilgim yok insallah bisey yokturdur(bi yanlislik olamazmi?)
Masallah ablacim çok guzel gidiyorsunn
Ellerine saglik ablacim
Ye canim afiyet olsun
Valla asureye bende dayanamam bu haftada huplettim gelenleri bi Anne kaldi yapmayan yapsada biran once yesem de rahatlasam
Sonrada biraz kendime çeki duzen veriyim diyorum iyice sapittim buaralar sporumda olmasa nolurdu benim halimmye ye nereye kadar
Tebrik ederim kizlarrrr
Ellerine saglik ablacimm
Hayirli yolculuklar ablacimm
Gulerek gidin gelin ALLAH emanetsiniz
![]()
sıkma canını bizde seninkilolarına gelince duracak vermek yakalayamayız seni
ohh diyim 1 kase aşure 4 dilim ekmek yerine geçiyormuş yakızlar bu pazar muharrem ayı bitiyor yani aşureler seneye kadar yok artık
slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom
hemen farkedilmez sıkma canını o lafları yedirimek için dahada azimlen ver görsünler o zaman
hemen sıkma canını daha o kadar kilo vermedin ki fark edilsin değil mi tatlım? hem bu tarz şeyler seni kamçılamalı ve daha çok inatlaşmalısın, onlara inat başarılı olmalısın.... moral bozmak yok çok daha azimle devam...slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom
En güzelini yapıyorsun aslında canım. Ben geceleri yemeyi bir bıraksam( Saat 20.00'den sonra yemesem bile razıyım. Bir ara bir ay kadar bırakmıştım aslında, gidişatım da iyiydi ama dayanamadım başladım gene
Sigara gibi bir alışkanlık işte bu da. Bir de çok geç yatıyorum ben, bu aralar 3'ü buluyor yatmam, bazen gece 12.00'de birşeyler yiyorum
Yeşil biber, salatalık, yoğurt gibi daha masum şeyler seçmeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor
Neyse Pazar gününden itibaren (yarın arayıp bulacağım çünkü listeyi) biraz da ona uymayı deneyeceğim.
hemen sıkma canını daha o kadar kilo vermedin ki fark edilsin değil mi tatlım? hem bu tarz şeyler seni kamçılamalı ve daha çok inatlaşmalısın, onlara inat başarılı olmalısın.... moral bozmak yok çok daha azimle devam...
aslında geceleri yemeyi bitirsen bile bence çok büyük farkeder inan... sen şu listeye uyda daha çok ver inşallah...
sağol canım allah razı olsun... ne yapayım hedef kiloma ulaşmam gerek ama nasıl yapacağım bilmiyorum az kaldı okulların açılmasına benim hedefim bu ay sonu 75ti ama olmayacakazmine hayranım maşşallah![]()
sadece kilomla ugraşsa iyi niye temizligini yemegini yapmıyom diye eşime telefon etmiş eşimde öteki gelinin yapsın demiş benimki ameliyatlı demiş bırak benimkini yakasını demiş hem evde berbat eltimin 2 çocuguna bakıyo onların batırdıgı yeri bana temizlettirmek istiyo eltimle kankiler sürekli benlen ugraşıyo![]()
![]()
![]()
kızlar bu gün erken dagılmışınız hayırdır sözleştinizmi hepiniz ne!!!!