kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...
bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...
neyse gelelim konuya...
cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim
kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...
aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...
neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...
haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...
birde yorum yapmış
SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)
cnm tahmin etmiştim erkek arkadaşınla alakalı bi sıkıntın olduğunu ztn
ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası
şahsen bende senin kadar sinirlenirdin
çünkü yaptığı yetmiyomuş gibi kendini haklıya çıkarmak istemesi çok daha kırıcı
eminim ki aynı şeyi sen yapsan kıyamet kopardı
erkeklerin klasik düşüncesizliği
evlenmeden çok iyi düşün derim ben
bu dünyanın sonu değil unutma
sütten ağzın yanmış bi kere yoğurdu üfleyerek ye lütfen
ve kendini önemse
çünkü bizler seni çok öenmsiyoruz