Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar :)
Yılbaşı artılarından kurtulup çok şükür eksilere düştüm.

Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 90,00
Bu Hafta : 89,00

Diyete başlayalı bugün itibariyle 4 kg verdim.Buna da şükür.Allah daim etsin hep birlikte.
umarım herkes kilo verebilmiştir yada koruyabilmiştir geçen haftaki kilosunu.Geçmişi okuyup gelicem...

kilom aynı çok şükürr yılbaşında aldığım +1 i verdimm ammann bidaha kaçamakk yoookkkkk
herkeze hayırlı cumalar kalkayım temizlik yapayım hafta sonu çocuklardan eşimden elleyemiyorum pazartesine kadar iidare eder

tebrikler haftada1 kilo en ideali sen de yakalamış sayılırsın zaten
Teşekkür ederim asumancığım seni örnek aldım kendime kaçamak yapmadan senin kilona ulaşmayı diliyorum en kısa zamanda sana imreniyorum bazen duraklamalar olabilir bu normal ama iradene hayranım inan
götürdüm meryem götürdüm offf offf :(((

regl önceside var tabi ama bu hafta neredeyse +2ye yakın bir değer gördüm allahtan gitti ya 1600 falandı şişlikti diye gitti ama hala regl şişliğim var çünkü parmaklarım dolma gibi :(

çok geçmiş olsun canım. oğlumunda çekildi hatırlarsan ameliyattan önce narkoz veriyorlar ,benim bebeğim 4 aylıktı daha en azından ayşe büyük daha rahat atlatır inşallah, narkozu hiç hareket etmemesi için veriyorlar tabi ama çıkınca yavrum baygın baygındı hala gözümün önünde ya çok kötü çok :(((

inşallah canım bakalım bugün tanışacağım o bakarım diyen komşuyla inşallah iyi biridirde bakıcı sorunu yaşamam
sende mi artıdasın ne oldu bize ya :(

bence en güzeli varya hep ver hep böyle ver en güzeli ...

off asu offf nasıl halledeceğimi bilmiyorum ,herşeyden yedim bu hafta hiç kısmadım şükür :)
bugünde komşuma gideceğim birşey yapma dedim ama inşallah yapmaz tek ben gideceğim birde bakıcı olacak komşum eee yaparsa yok ben nasıl yemem diyeyim belliki bana yapacak ayy inşallah yapmaz ya :((((((

İnşallah hep birlikte veririz canım benim de amacım her hafta 300-500 gr da olsa verebilmek eksi olmak her zaman güzel insanı motive ediyor

kilo veren ve kilosunu korumayı başaran tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum hedefimize ulaşacağız bu sefer buna çok inanıyorum

GUNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR

KHAVALTI HAZIRLIYORDUM AZ KALSIN TARTLIMAYA UNUTUYORDUm

TARTILDIM GELDIMM

KILOM 93,9

130DK YÜRÜYÜŞÜM VAR BEYZUŞUM LISTEDE YOKUM AMA ALIRSAN SEVINIRIM LAKIN BUNDAN SONRA AKSATMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH

KILO VEREN VEREMEYEN HERKEZİ KUTLARIM

DERMANABLA MASALLAH SANADA:nazar::nazar:900 GR HİÇ DE AZ DEGILL:46::46:

GUNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR

KHAVALTI HAZIRLIYORDUM AZ KALSIN TARTLIMAYA UNUTUYORDUm

TARTILDIM GELDIMM

KILOM 93,9

130DK YÜRÜYÜŞÜM VAR BEYZUŞUM LISTEDE YOKUM AMA ALIRSAN SEVINIRIM LAKIN BUNDAN SONRA AKSATMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH

KILO VEREN VEREMEYEN HERKEZİ KUTLARIM

DERMANABLA MASALLAH SANADA:nazar::nazar:900 GR HİÇ DE AZ DEGILL:46::46:

Teşekkür ederim gulma bu hafta çok çabaladım daha fazla bekliyordum ama dediğin doğru eksi olsun benden olsun gitsin geri gelmesin kilolar yeterki vereyim 300 gr da olsa mutlu olurum + olmasında hedefime kolayca ulaşayım hep birlikte hedflerimize ulaşmamız dileği ile

kızlar yediklerim bana yol ,su,elektrik ve kilo olarak döndü :(

+ 400 :((((( hesaplamak bile istemiyorum :14:

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn :14:

Özlem neden böyle yapıyosun güzelim.Neden bırakıyosun kendini hemen 400 gr için.Şok diyet moduna sokma hemen kendini.Bak bi önceki hafta ekmek makarna pilavı kesip akşam belli bi saat sonra yemediğinde yaklaşık 2 kio vermiştin.Yine öyle yapıp toparlarsın.Düşünme şimdi 400 gr + senin için nedir ki sen 20 küsür kilo vermiş hatunsun fıstıkım :) Bak bi de doğum yapmışsın.Ben doğurmadığım halde 90 kiloyum.Bi de doğum yapsam kapılardan sığmam artık :1:
Yol su elektrik ve kilo faturası olarak dödüyse sana yaptıkların ödersin faturaları sen rahat olll :34:

Bu arada hazır kahveyi sormuşsun.Fena değil.Dediğim gibi evde yaptığını tutmaz ama yine köpüğü telvesi yerinde.Sade orta ve şekerlileri var tercihe göre.İş yerleri için uygun diyebilirim.Bi dene istersen belki sende seversin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar baya hastamız varmış geçmiş olsun WAW doğum günün kutlu olsun nice yıllara gelelim hesap vermeye
en son 93,3 düm heralde bu hafta 94.4 ne kadannnn güzel deilmi:37:

günaydın arkadaşlarrr.....kilo bildirimini yapammm pek bişi yokkk :( :(

gecen hafta: 96.7
bu hafta : 96.2
spor yok....

estağfirullah, önce çok geçmiş olsun canımcım...
bende durum şöyle canım; benim için cins olmasada olurdu ama cins almam gerekti, çünkü; eşim evde kedi beslenmesinden hiç hoşlanmıyor, ben kedileri çok sevdiğim için eşimi çok zorda olsa bi şekilde ikna ettim, ve gerçekten rahatsız olduğu takdirde kediyi vereceğime söz verdim. hal böyle olunca cins almak zorunda kaldım, çünkü görüyoruz sokaklarda bi sürü kedi var, şimdi ben bu kediyi vermek zorunda kalırsam gözüm arkada kalmasın oldu birine verdim sokaklara bırakıvermesin diye cins alma girişiminde bulundum.
böyle ücretsizleri bende çok araştırdım ama benim bulunduğum şehirde ücretsiz cins kedi bulmak hiç mümkün değil.
başka şehirlerdekilerle irtibata geçtim onlardanda kısmet olanı olmadı, bende sonunda ücetle almak zorunda kaldım.
aslında facebook hep aklımdaydı, orda mutlaka denk gelir diye düşünmüştüm ama facebookum yok benim:(
kısmet artık. ama yinede çok teşekkür ederim canım ilgin için, yinede aklımda olsun etrafımda kedi almayı düşünen olursa bu facebooku öneririm onlara mutlaka.

güzel miyavımı az önce senin yerine sevdim aklın kalmasın canımcım:))) :34:
ben kedişi sevince senin için o da çok mutlu oldu:))
mahalledeki kediler açısındanda ne mutlu size diyorum.....:nazar::nazar::nazar:
bendende sana kucak dolusu sevgiler canım...:16::16::16:
[/B]

canım benimmm tsk ederim. anladım evet sıkıntılı bir zaman olmus. Önemli olan öyle veya böyle bir melege evini acabilmek. Eminim mırmırlıyorduk sürekli mutludur cok :) çok öpüyorum...

Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?

cok gecmis olsun. Emarda hareket ettiğin an bastan baslıyor işkence. Tepsiyi fırına verir gibi fırın gibi bişeyin içine sokuyorlar insanı. biz yetişkinler bile girince psikolojik olarak hareket etmek istiyoruz bir cocuk yarım saat hiç dayanamaz bence. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda saglıgına kavussun insallah :(

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn :14:

kıyamam sana bennnn :) önemli degil güzel arkadasım bazen böyle duraksamalar oluyor sen üstesinden gelirsin ben eminim. takma kafana bişi degil bunlar...

Nevin canım benim cok gecmis olsun. Asumanında dediği gibi Allah caresi olan dert versin. Hem daha dur bakalım pazartesiye kadar içini karartma ne olur. Böyle durumlarda gercekten moral cok ama cok önemli.

Gelelim diyetisyenimin söylediklerine; normalde şok olarak bişeyler yapalım demişti bu hafta için ama enerjini biraz daha düşürelim birde öyle deneyelim bakalım dedi ok dedim. Bu haftadan itibaren günlük kalori toplamım 1250 oldu. menü ise şöyle (benim istediklerime göre hazırladı)
Sabah 4 yemek kasıgı nesfit 1 bardak yarım yaglı süt (yanında kabızlık varsa kuru kayısı 4 adet)
Kusluk 1 adet meyve degisimi
Ögle 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek ayran
ikindi 2 adet meyve degisimi
aksam 1,5 kepce corba 1 dilim ekmek ilave olarak salatada yenilebilir ama ben istemedim
gece bir adet meyve

sebze yemekten cok sıkıldıgım için ben söyledim aksamları sadece corba iceyim ne olursun diye tamam dedi. benim hayatımda sebze ıspanak ve taze fasülyeden ibaret oldugu için sadece digerleri aklıma bile gelmiyor yemiyorumda zaten. bu hafta hiç kaçamaksız bir hafta geçireceğim hepinize söz veriyorum. artık tartıda 83 ü görmek istiyorum. 84 den cok sıkıldım.

Kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. sevgiler

kilo bildirimi:111.9:nazar:
geçen hafta 112.8
çok şükür 111leride gördüm dünki kaçamaklar olmasaydı daha çok gidecekti....

wawww demek susurluktansın bayılırım ayranına hemen boğazımı düşünüyorum...doğum günün kutlu olsun canım.
mmery canım allah gönlüne göre versin benim naz kızımda 12 senede doğal yolla geldi ümidini kaybetme kafadan attığım anda oldu ..
tebessüm naz daha iyi canım kusmuyor en azından ..
yenacın nasılsın güzelim gözükmedin merak ettik ayoll

Back
X